PDA

View Full Version : ALEGETI-VA STRUCTURA FORUMULUI

Fanta
16-04-2003, 00:46
In ultima vreme sunt asaltat cu mai multe propuneri in ceea ce priveste viitoarea structura a forumului.
Spuneti-va parerea in ceea ce priveste numarul de sectiuni a site-lui.

ATENTIE ! NU PUTETI VOTA DECAT DACA SUNTETI LOGAT IN FORUM.

tylk
16-04-2003, 23:02
Ca si sugestie:
1-generale-subiecte ce nu apartin studiului sat-fotbal
-pc
windows,divx,etc.(nicolae furdui iancu)
2-codari-ir*deto
-seka
nagra
conax
crypto
via
3-keys-seka
nagra
via
ir*deto
c0nax

4-receptoare-dreambox
C.I/gb
dvb
5-card-fun
pic1
pic2
6-comunicari de catre admin
7 regulament

a) nevoie de oameni care sa vegheze incalcarile si sa-i atentioneze pe cei care nu sunt atenti!

crify
16-04-2003, 23:35
salutare,
intr-adevar interesant poll-ul ;) am votat 1-3 sectiuni... cu cat mai simplu, cu atat mai usor de browse-at ! din pacate nu am timp sa citesc toate mesajele cu atat mai mult sa trec prin mai multe secsiuni (sectiuni, sectiuni ! :D )... un thread mi se pare interesant dupa titlu, in primul rand, si apoi nr.-ul de replies. de multe ori, nu mai vizitez alte sectiuni care la urmatoarea vizita a forumului apar ca "citite", cu toate ca de multe ori am gasit mai apoi mesaje destul de interesante/constructive ;)

asta ca am fost fortat sa critic, altfel mie imi place asa cum este structurat acum, de aceea multumesc !

mult succes,
crify

fabian23
18-04-2003, 13:33
Pentru 3-4 sectiuni nu mai mult .Ce-i mult strica si ce-i putin nu ajunge.

Fabian23

satelescu
19-04-2003, 16:15
Hi Fanta,

Bine faci ca ne consulti in privinta structurarii acestui forum!Din punctul meu de vedere ar trebui sa existe trei sectiuni tematice principale:1.pentru schimb de date si informatii ce acopera zona sistemelor de codare.2.informatii si date cu noutati in materie de programe si actualitati in materie de sateliti si transponderi{actualul News},3.instalatii de satelit si noutati in materie de aparate de receptie si accesorii.Daca sondajul releva ca e necesar sa existe o sectiune ce se ocupa doar de transmisii si actualitati in sport atunci sa-i dai curs acestei cereri.Sint de acord cu cei care se pling ca n-au timp sa urmareasca ce se intimpla pe celelalte sectiuni.Singura mea grija este ca situl RDI sa nu fie prea greu de accesat cum nu de multe ori s-a intimplat.Din acest motiv de multe ori am renuntat sa mai intru la alte sectiuni ale forumului.Sper ca va-ti gasit un Host propriu ce ne va facilita un acces rapid si sigur la toate sectiunile forumului!Ar fi de dorit ca cei ce posteaza pe forum sa nu amestece mesajele,fiecare mesaj sa fie plasat la sectiunea tematica respectiva pentru o mai buna orientare pentru toti participantii.
In speranta ca vom putea gasii raspuns,ca pina acum,la multitudinea de probleme tehnice sau de alta natura,nu-mi ramine dacit sa-mi exprim recunostinta pentru ca ne pui la dispozitie un misloc si spatiu de comunicare pentru toti romanii.Iti doresc un Paste fericit si multa sanatate!
Satelescu

drgroza
27-04-2003, 10:34
Mie'mi place shi asha.
Ca sa zic..."Divide et impera"...nu-i cazu'! :oops:
Ca sa zic..."Comparaison n'est pas raison"...e cazu'! :wink:
Ashadar...Nici prea prea,nici foarte foarte! :D

cu tot respectul,

WebMan
13-05-2003, 11:34
Propun o sectiune RECEIVERE, unde vor fi elencate TOATE modelele care le posedam, unde, in fiecare sectie a fiecarui model sa postam PATCH-uri, FirmWare shi SETTINGURI... Cred ca va fi de ajutor la multzi...

In definitiv, vor fi mai mult sau mai putzin 20 de modele....

sioux
06-03-2004, 18:26
Asta chiar ca mi-ar place si mie!!! :roll:

O zi buna !

f11
06-03-2004, 19:20
Ce se intimpla de NU POT VOTA!!!!!!!!!!
S-a intimplat si anterior la votul referitor la zonele tarii unde locuim.
Sunt inregistrat ... :cry:
Si ca sa-mi spun parere :Chiar si asa forumul este destul de "rasfirat"
sunt unii care spun :"postez aici pentru ca...",vine moderatorul si-l muta la locul lui etc...
Cred ca forma actuala a forumului este buna si nu se impune nici o schimbare.
f11
PS VREAU SI EU SA VOTEZ :!:

vulcanescu35
06-03-2004, 19:30
SALUTARE,
cat timp va fi doar la obiect e ok, pe urma zic ca nu mai are nici un farmec, sau nu va avea interes, pe cine intereseaza altceva decat ceea ce tine de forum-ul asta nu are decat sa caute in alta parte!
I principiu este ok intre 4-7!
O zi buna tuturor in continuare!
:wink:

dirtyfreddie13
06-03-2004, 21:40
3 sunt putine ... 7 sunt multe!!!!

dirtyfreddie13
06-03-2004, 21:41
.. iar de votat nu pot chiar logat fiind :x

g@bi
06-03-2004, 21:48
:lol: Nu spun ce am votat,dar la aceasta ora,cu cine am votat conducea detasat.

Meseriashu
06-03-2004, 21:51
sunt logat shi nu pot vota... cine a votat in locul meu, sa-mi dea o bere!

wambertos
06-03-2004, 21:59
Nici eu nu pot vota!

servo
06-03-2004, 22:41
salut!
Cu cat mai bine structurat cu atat mai usor de gasit...
Se poate ca offtopic sa "vada" numai cei logati?

succes!
servo

Kroky
07-03-2004, 00:33
Este normal ca unii sa nu poata vota, fiindca au votat deja! Topicul a fost deschis pe 15.4.2003 si cine a votat o data, i se inchide optiunea de vot si are acces la rezultatele votului. Personal am votat pentru mai multe sectiuni, dar acum parca e mai bine cu mai putine. Cam 95% din timp stau pe sectiunea principala si rar ma abat pe la celelalte.

Kroky
07-03-2004, 00:58
Sau ai votat de 11 ori pentru 5 sectiuni? Cred ca ai incurcat numarul de voturi cu numarul de beri! :lol: :lol:

wambertos
07-03-2004, 01:12
@luky

Tu mi-ai furat votul?! :shock:

barghy
07-03-2004, 01:29
Fanta, ai trecut tu si prin situatii mai delicate, asa ca o rezolvi si pe asta.
Cred ca nu gresesc daca spun ca fiecare va citi sectiunea care il intereseaza(asta daca exista mai multe). Asa ca daca ai sa ai mai multe sectiuni, vei avea mai putini cititori/ sectiune dar mai multe sectiuni sau invers. Alegerea este a ta.

Meseriashu
07-03-2004, 01:49
@lucky
unde-i berea?

Scorpio
07-03-2004, 10:52
Salutare draga Familie,
Parerea mea: e o chestie de cerere/ oferta; sectiunile forumului se vor regla de catre piata. Azi pot fi suficiente 5-6, dar maine poate vom fi iar stapanii cerului sau se mai inventeaza io-stiu-ce (ceva care sa faca Dreamboxul-care are o sectiune speciala- un fel de patefon de pe vremea bunicii) si mai trebuie sa facem o sectiune si pt el.
Sunt insa de acord cu principiul urmator:mai multe sectiuni= acces mai usor la o anumita tema; altfel -traiasca search-ul!
:roll: