View Full Version : Emisiune INCENDIARA luni 24.11
Fratilor emisiunea de luni doresc sa o impart in doua.
Nu pot sa va dezvalui continutul pentru ca am confirmarea 50% din partea celor ce urmeaza sa-mi fie alaturi in studio.
Daca voi reusi sa aduc invitatii doriti va garantez ca emisiunea viitoare va fi o emisiune cu adevarat INCENDIARA !
Fanta
Ciuciu, doar ti-am spus ca nu pot sa vin ca trebuie sa apar in alta emisiune, la Larry King pe CNN. :)
skycleaner
22-11-2008, 06:04
Mai lasa si tu Ursus-ul si du-te la emisiune. Poate asa mai stingi din incendiu...
*Victor*
22-11-2008, 06:29
Chestia asta cu „incendiaru'” mă duce cu gândul la un anumit filmuleţ postat pe YouTube cam acum un an.
Militianu
22-11-2008, 08:01
O sa cheme niste PSD-isti si niste PDL-isti si o sa fie mai mult decat incendiara...:clap:
hgfdgfui
22-11-2008, 09:35
N-o faceti, mo, incendiara, ca mi-e teama c-o sa ardetzi acolo in studio ca sobolanii. :lol:
In alta ordine de idei, am vazut prima emisiune si mi s-a parut un debut frumos. Este mereu un semn bun faptul ca cineva se ocupa de problemele unei comunitati formate in jurul unui hobby, in Romania de azi, cind totul este politizat si socializat (apropo chiar de remarca @militianului, care este, sigur, o gluma, dar trimite catre un adevar solid).
N-ar fi rau ca la inceputul emisiunii sa afisati o grila de subiecte, care se vor dezbate pe parcurs. In felul asta se va simti cu usurinta trecerea de la unul la altul.
La mai mare, oricum. Cindva sper sa putem realiza si un duplex Chicago - Bucuresti.
parpaneata
22-11-2008, 10:09
Daca tot o faci incendiara sa-ti iei si cartonasul cu "senzational"! :laugh:Otv-istule!:laugh:
Daca vrei emisiune "in flacari" numeste-o "lumea underground" si discuta despre spargerea sistemelor de codare! Succes garantat si audienta maxima! Peste 50% dintre useri suntem pirati,nu? Exagerez cu 50%?.....Si eu cred ca suntem mai multi!:laugh:
skycleaner
22-11-2008, 10:29
... si in background vor fi neaparat mascatii... eventual si o patura din aia a la Al-Quaeda
valentyn0_sat
22-11-2008, 10:40
... si in background vor fi neaparat mascatii... eventual si o patura din aia a la Al-Quaeda
Da .. .. aia vor sta langa fetite .. nu uita sa inviti si nsite "animatoare" :P
La ce ora se difuzeaza emisiunea?
Militianu
22-11-2008, 11:07
La ce ora se difuzeaza emisiunea?
La ora 21.30 cu un plus de +/- 10 minute.
Nu baga nimeni un stream pe net la ora aia pt. cei care nu au posibilitatea sa vada pe satelit? Ca in reluare de pe rapidshare parca nu are acelasi farmec... :)
S-aveti si pasapoartele la voi sa le putem vedea la camera.
8-)
KingBlana
22-11-2008, 12:22
Pot aranja pentru a ajunge la voi un receptor de CanalSat France , pentru incendiere . Szeca doi , Thomson sau Sagem , la alegere .
fanto,la emisiunea viitoare sa vorbesti mai rar,bafta
mesteru222
22-11-2008, 17:44
eu cred ca ar fi indicat "neste" teste cu receptoare-le care se gasesc pe piata romaneasca
am vazut-o azi in reluare si pentru inceput este destul de interesanta.
bravoo si la MAI MULTE EMISIUNI.
sa dati si meteo iar ca prezentatoare o propun pe laura andresan in costumul evei !
neaparat un bancul zilei povestit de domnul director satenicu si una bucata poza zilei,sub sasesprezece ani !
sinangel
22-11-2008, 23:43
@fanta un nr. de telefon sau o modalitate de a intra in direct cu invitati?:P)
stiu .. ai pus o adresa de gmail pt mesaje... dar direct?:P)
Mayerling
22-11-2008, 23:56
@fanta un nr. de telefon sau o modalitate de a intra in direct cu invitati?:P)
stiu .. ai pus o adresa de gmail pt mesaje... dar direct?:P)
Data trecuta asta a fost numarul,sa speram ca-l vor pastra tot pe asta .
http://i302.photobucket.com/albums/nn89/gnelram/sshot-3-2.jpg
Eu aştept testul mult promis cu dm800 hd şi mister 007. Apropo, dacă am înţeles bine se pare că deja a apărut pe piaţă revizia cea nouă la acest receptor şi se poate găsi la vânzare în Bucureşti. Este adevărat?
Fanta, poate faci si un pic de reclama in direct:
http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=79754
In emisiunea a 4-a probabil voi putea fi prezent
Tocmai am primit o revizie recenta de DM800 din Jermania.
Il voi testa saptamana asta spre sfarsit.
Am fost asigurat de catre o firma din Bucuresti (cu accent sud-american ) ca ma vor anunta cand vor primi noua serie, la cea veche avand destule probleme, sistand temporar importul. Pana acum nu m-au sunat...
Poate se discuta si cu ei o eventuala colaborare/sponsorizare..
Ramane de vazut si de discutat.
Si nu sunt singurii care ar putea pune la bataie produsele comercializate...
Timpul este insa un criminal si pe de alta parte daca indesam toate subiectele intr-o emisiune ce mai ramane pentru altele....
E nevoie insa clar de o intalnire la care sa stabilim concret formatul emisiunii si o foaie de parcurs..
Cel putin eu asa vad treaba...
Un lucru este cert, numai cu voluntariat emisunea nu se va ridica la nivelul asteptarilor...
Mie imi plac lucrurile "ashezate"...nu la plezneala...
Receptorul DM800HD functioneaza relativ OK dar problemele, asha cum se stiu, in prezent nu sunt hardware ( cu mici exceptzii ).
Va mai trece mult timp pana Enigma 2 sa ajunga la maturitatea Enigmei 1
Parerea mea!
Putzintika rabdare...
P.S. Nu va shteptatzi la foarte multe de la 007/Ro....pentru ca eu imi cunosc ( spre deosebire de multzi altzii) limitele si pe masura ce am acumulat un pic de cunoashtere si un pic de experientza am intzeles cat de multe nu cunosc...
Stiu si eu o mica particica...
Infima...
Nimeni nu le stie pe toate....
Multzumesc pentru atentzie!
Noroc si voie buna!:cheers:
@007
Păi am trecut întâmplător ieri pe la firma cu accent sud-american şi din câte am înţeles - au primit noua revizie (ieri aveau vreo 6 bucăţi pentru vânzare).
Orice informaţie despre dm800hd e binevenită. Eu încă nu am văzut până acum niciunul "live" şi, ca orice pasionat, sunt şi eu interesat de orice informaţie în legătură cu el, întrucât mă bate gândul să iau şi eu unul într-un viitor nu foarte îndepărtat.
Îţi mulţumesc pentru postare şi sper să te vedem cât mai curând acolo.
Salutare!
sinangel
23-11-2008, 14:46
offtopic am io 3 bucatzi daca te intere:) si da e revizie noua!!:)
*Victor*
24-11-2008, 20:59
Gata, sunt pregătit! Am mutat antena, am anunţat toţi vecinii, rudele, prietenii, duşmanii, colegii să se uite. Pe cei care nu au posibilităţi, i-am chemat la mine să ne uităm împreună - mai ceva ca la meci.
M-am dotat şi în caz că - Doamne fereşte - păţeşte ceva receiverul sau televizorul:
http://www.expresscoachrepairs.co.uk/images/2%20litre%20fire%20extinguisher.JPG
Acum daţi-i bătaie!
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.