View Full Version : Emisiunea nr 1
Luni 17.11 ora 21.30 (GMT+2) / IF TV
Tema emisiunii : HIGH DEFINITION
Invitati :
Satenicu
Trigital
Nic_v (urmeaza sa confirme maine prezenta)
Asteptam intrebarile dumneavoastra in acest topic pentru a le adresa invitatiilor.
Fanta
Nu am nimic in casa HD. Nici tv nici receptor. Doar niste DVD-uri de pe net in format .mvk pe care le vad la calculator. Inca astept macar citeva posturi interesante pe care sa le pot vedea FTA.
Daca emisiunea este despre HD pe satelit - nu cumva o sa apara un blocaj? In sensul ca poate o sa intrebe cineva ce programe romanesti se pot vedea legal cu un receptor HD de pe satelit. Oferta este inca muuuult prea saraca daca nu ai share. Nici la programe straine nu e diferita situatia. S-ar putea rezolva, pentru doritori, cu abonamente la pachete straine; dar la ce pachete se pot face legal abonament din Romania?
Ce este SD? (asta pentru ca nu poti sari direct in HD, trebuie un pic de istorie si oricum prinde bine)
Ce este HD?
Care sunt diferentele dintre SD si HD?
Care sunt standardele folosite de SD, dar de HD?
Ce semnifica HDV, HDA, HDTV, HDReady, FullHD?
Unde este aplicat acest HD......?
Exista emisiuni terestre/satelitare, de ce avem nevoie?
De ce avem nevoie pentru a vede HD
(PC, TV, SAT, BD, PSP, XBoX etc.)?
Ce este DVI, HDMI, BD, HD-DVD, HDCP?
bla, bla, bla...................
bebelsat
17-11-2008, 14:01
mi am smuls antena max si am pus digi.banuiesc ca pe gsp 2 nu se ,,da''...:hmm:
inreg emisiunea? faceti upload? ca nu sunt acasa si momentan , n-am antena
Nici eu nu am intrat in era hd, si cum zice si @isr2002, oferta HD FTA e foarte subtire. Ma uit acum pe kingofsat:
Luxe TV, nu de mare interes
MelodyZen.tv, numai pentru fani
Bebe TV HD, program de nisa :)
FTV HD, tot de nisa :)
Arte HD, bun dar nu foarte cautat
Anixe HD, habar n-am
Al Kass HD, program de sport, mai dificil cu araba :(
BBC HD, in sfarsit unul beton, din pacate pe spotul 2D
La care se adauga TVR HD acessabil cu cartela.
Restul e codate.
nickey4321
17-11-2008, 17:17
Cum facem sa auzim si noi sunetul format aac la bebetv hd?
Nush.. da o mica sugestie. Daca bagati chestia cu DTH-uri in emisiune, va fi mare scandal si tam tam. Orice , numa de DTH sa nu se vorbeasca. Sau ma rog... Este doar o opinie.
KingBlana
17-11-2008, 19:40
Emisiunea este difuzata FTA (NECODAT) de catre satelitul Eutelsat W2 , deci nu e nevoie de nici un card Max TV sau altceva .
Daca te tii de mistouri bebelsat , instalator Max , nu iti merge .
KingBlana
17-11-2008, 21:10
Si ITV HD .
valentyn0_sat
17-11-2008, 21:38
a inceput cu o repriza de hip hop?
armandino
17-11-2008, 21:39
Luni 17.11 ora 21.30 (GMT+2) / IF TV
Tema emisiunii : HIGH DEFINITION
Invitati :
Satenicu
Trigital
Nic_v (urmeaza sa confirme maine prezenta)
Asteptam intrebarile dumneavoastra in acest topic pentru a le adresa invitatiilor.
Fanta
21.38 si e o panarama de emisiune cu niste street dance si hip-hop si alte balarii !:wrong:
Militianu
17-11-2008, 21:41
Cred ca nu a ajuns Nicu.... am uitat sa ii spun sa plece cu 2 ore mai devreme ca in zona Pipera(acolo au sediul si studioul) traficul este infernal...
KingBlana
17-11-2008, 21:42
Stau cu degetul pe butonul rosu sa inregistrez si .....
later edit : ..... si a intrat publicitatea ....
Presupun ca n-au livestream pe net :)
Nimeni dispus sa faca unul? :whistle:
http://i4.photobucket.com/albums/y129/raduvasile/screenshot-2.jpg
armandino
17-11-2008, 21:55
au inceput :) prima impresia ... slaba !
1. Nu are intro ... nici promo ... nimic ... a inceput k la taraf :)
2. FANTA are un ditamai laptopu care ocupa 60% din ecran ( eu am 82 cm)
3. FANTA e crispat :) vb mult si repede :)
4. Lavalierele sunt atarnate ca ciorchinii :)
Pentru inceput e super bine. Emotiile sunt inerente si scuzabile. Bafta in continuare.
Militianu
17-11-2008, 21:58
Ei si cu tine sunt si ei la inceput...
Primele 5 minute au fost cu emotii dar acum vad ca totul e ok. S-au mai destins cu totii.
Mult succes!
Culmea e ca @fanta nu apare printre userii activi pe aceasta sectiune. Oare ce face cu laptopul ala?
btw: vorbeste mai rar!!!
A doua emisiune cu siguranta va fi mult mai destinsa....totul este greu la inceput
KingBlana
17-11-2008, 22:02
Foarte natural nic_v , iar trigital , explica-le fara frica toate chestiile , nimeni nu iti taie capul :)
http://i4.photobucket.com/albums/y129/raduvasile/4-7.png
http://i4.photobucket.com/albums/y129/raduvasile/3-7.jpg
:) http://i4.photobucket.com/albums/y129/raduvasile/2-14.jpg
energyps2
17-11-2008, 22:04
Si acum cele 5 reclame (nu au mai multe):))
armandino
17-11-2008, 22:07
Si acum cele 5 reclame (nu au mai multe):))
am inregistrat si publicitatea ... o tai mai tarziu la montaj :))
astept partea 2 a emisiunii ... prea multe reclame :)
Mult succes ! Daca prindeti o reclama mai lunga, urcati ce ati inregistrat pana acum pe undeva :eat:
skycleaner
17-11-2008, 22:08
Ilfovul se imparte in trei Colegii... tine minte colegiul ca sa stii pe cine votezi... sau daca votezi pe cineva as completa eu
SUCCES!!!!
http://i4.photobucket.com/albums/y129/raduvasile/5-5.jpg
wambertos
17-11-2008, 22:16
E foarte bine pt. debut!
Militianu
O intrebare pentru invitati! Cand o sa avem un pachet HD pentru Romania?
skycleaner
Deja lumea e mai calma si mai concisa...
Sunati, scrieti:
Tel: 021 569 51 00
email: rditvsat@gmail.com
armandino
17-11-2008, 22:18
gheorghe ala suna de pe luna ... ca nu are semnal :)
skycleaner
17-11-2008, 22:19
Are uplinkul defectuos...:)
..@satenicu...
..Laura Andresan poate si in HD....? :)
Militianu
17-11-2008, 22:22
De ce ingramadeste TVR pe canal 54 TVR HD si TVR 1 si 2? Nu ar fi mai bine sa emita numai TVR HD? ( pentru Nicu Voican)
Bravo, il cunosc si eu pe Fanta live, pe Satenicu :)
Sugestie, pentru ca am vazut ca ai mai citat pareri despre studio:
Nu are loc cameramanu sa faca doi trei pasi mai in spate? Prea va inghesuieste in cadru, plus panoul ala din spate prea aproape de voi da impresia ca sunteti inghesuiti intr-un colt de camera. Lumina e ok, n-aveti umbre.
Salutare Fanta, felicitari pt emisiune, saluta-i din partea mea si pe ceilalti invitati.
gompo
skycleaner
17-11-2008, 22:25
Vad ca numai domnul de la TVR vorbeste pana acum...
mesteru222
17-11-2008, 22:26
fanta e super emisiunea ,mai tare decat sanfield .comedia in esenta tare.............
cei de la tvr trebuia-u sa ofere cartela gratuit nu contra cost ca platim abonamentul obligatoriu si au emisiuni de 2 lei
Sunati, scrieti:
Tel: 021 569 51 00
email: rditvsat@gmail.com
suntem forumisti, nu ne complicam cu mailuri :)
ar fii ceva de trimis prin mail ce nu am putea posta aici direct?
Propun ca emisiunea nr.2 sa fie in aer liber cu titluri de genu: cum sa-mi montez antena, cum sa configurez h-h-ul... etc. + niste reportaje inregistrate in cursul saptamanii, de genu: rdi vine la antena ta (nu radeti, n-am idei acum dar ceva de genu) si inverviuri cu posesorii celor mai exotice instalatii :)
mesteru222
17-11-2008, 22:27
Vad ca numai domnul de la TVR vorbeste pana acum...
vad ca e singurul care stie sa vorbeasca
Culmea e ca @fanta nu apare printre userii activi pe aceasta sectiune. Oare ce face cu laptopul ala?
Crezi ca e asa de usor sa porti o discutie cu invitatii si in acelasi timp sa mai scrii si pe internet? Probabil acelora cu experienta e floare la ureche, insa la inceput de drum e mai dificil. Cred ca dupa 2-3 emisiuni, noul prezentator tv deja o sa fie mai destins.
O observatie: ar fi bine ca scaunele sa se fixeze rigid, ca invitatii sa nu se poata balansa (probabil din cauza emotiilor de la inceput), fiindca asa ceva nu arata bine la televizor.
In rest, mult succes echipei RDI-TV! Sper sa nu se piarda entuziasmul de acum.
energyps2
17-11-2008, 22:30
Dupa aparitia zambetului pe fata lui Fanta (cam timid in primele 5 minute) emisiunea a inceput sa se destinda. La cat mai multe emisiuni si felicitari.
P.S. Cat despre tema emisiunii: si BSkyB se chinuie sa invete de la americani in leg cu HD. Acolo pur si simplu a explodat in decursul unui an fenomenul HD.
wambertos
17-11-2008, 22:30
Cartela gratuit nu se ofera nici in tari mai puternice din punct de vedere economic.
De exemplu 60 de franci in Elvetia.
armandino
17-11-2008, 22:31
si iarasi reclamele :) astia sunt mai tari ca protv-ul la stresat cu pachete de reclame :offtopic:
1. Fanta s-a mai destins ... bv Fanta
2. Si-a reglat si lavaliera ... poate tehnicii o regleaza si invitatului din parte TVR :) ... nu de alta dar omu lucreaza in TVR si are pretentii
3. parca am zarit si un receptor :) cei cu ala ? facem un test?
4. Cadrele sunt stranse ... pt ca altfel ii vezi si pe ceilati in prim planu lu Fanta :) era mai bine un cadru general de 3 insi si doar prim plan cu invitatii
Ce vom vedea de sarbatori la TVR HD ?
Care receptor ieftin HD puteti sa ne recomandati, care stie si blindscan?
Daca tot e publicitate ...
http://img55.imageshack.us/img55/9765/image11172209ch107ib3.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/9527/image11172146ch1071xa5.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/7383/image11172147ch107gu2.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/6556/image11172155ch1071um9.jpg
Succes in continuare !
suntem forumisti, nu ne complicam cu mailuri :)
ar fi ceva de trimis prin mail ce nu am putea posta aici direct?
Mesajele pentru secretara lui Fanta :)
Felicitari pentru prima emisiune!
skycleaner
17-11-2008, 22:41
Fanta! Cred ca tot rdi-ul e cu ochiu pe sticla. Rar cand mai scrie cineva pe alte sectiuni. In seara asta IFTV Rulezzz!
Nu pune cineva ceva secvente pe youtube sau trilulilu ca mor de curiozitate ... si nu am antena sa mut pe 16E :(
armandino
17-11-2008, 22:46
Nu pune cineva ceva secvente pe youtube sau trilulilu ca mor de curiozitate ... si nu am antena sa mut pe 16E :(
dupa ce termin inregistrarea pun cateva secvente !
bine ai venit in club :|
pai daca vrei sa pui doar cateva secvente pune acum, dupa ce se termina puneti tot... danke.
Emisiunea are deja o ora si 3 minute. Bravo!
valentyn0_sat
17-11-2008, 22:54
felicitari pt emisiune
din pacate partea cu telefonul in direct ...nu a iesit ok
sunt si eu de acord cu @mesterul ca ar trebui sa ofere card gratuit pt cei care fac dovada ca au un receptor HD si o instalatie de satelit (antena+LNB pe 16 est) daca sunt platitori de abonament TVR
au avut numai un tel in direct .... si ala nu a mers !Poate vor mai fi si altele
Ai acceptul lui Fanta pentru republicare? :)
E un inceput bun. Sper la cât mai multe episoade.
Felicitari tuturor pentru initiativa.
armandino
17-11-2008, 23:03
Ai acceptul lui Fanta pentru republicare? :)
:)) captura video are sigla ... deci nu sunt imagini din interior ... fara sigla :) deci drepturile nu sunt la Fanta :)
stefyb67
17-11-2008, 23:07
bun inceput,felicitari
mariust5
17-11-2008, 23:07
Felicitari pentru emisiune , stau lipit de tv . iftv va trebui introdus de toate dth-urile si operatorii de cablu din romania daca emisiunea va continua .
Mayerling
17-11-2008, 23:10
Felicitari,inceputul e mai greu.Succes maxim pentru urmatoarea emisiune.Cu siguranta va fi mai usoara.
interesanta marturisire a domnului de la TVR ca Boom va fii primul care o sa aiba un pachet de canale HD
Da dar tot acest domn a si comis-o la un moment dat. A spus ca telespectatorul trebuie sa se orienteze spre posturi tv de calitate si sa renunte la posturile "de umplutura". Nu e nicio problema dar sa spui asta pe IF TV .... .
armandino
17-11-2008, 23:12
Felicitari pentru emisiune , stau lipit de tv . iftv va trebui introdus de toate dth-urile si operatorii de cablu din romania daca emisiunea va continua .
ce rost are sa introduci un program care este FTA in alta parte?
Posturi de umplutura sint Manele tv si taraf , in nici un caz programe regionale.
Militianu
17-11-2008, 23:14
Bravos a fost o emisiune ok....
:lolsign:
Un super inceput, pacat ca @satenicu nu a fost mai volubil. Dar lasa ca isi revine el in urmatoarele emisiuni.
mariust5
17-11-2008, 23:17
e clar ca nu toata lumea are antene pe 16e , daca se vrea o emisune doar pentru forumisti se poate lasa acolo dar cred ca ar avea mai mult succes daca e pentru publicul larg cu genul de sfaturi , cum se pune o mufa f , sau ce sa verifici cand nu mai merg programele , samd . respect
http://www.youtube.com/watch?v=TylvUGJIi_w
KingBlana
17-11-2008, 23:20
Felicitari pentru emisiune . Este adevarat ca tracul si adrenalina tracului apare cand lumina rosie se aprinde si esti in emisie .
Nu toti pot trece peste acest lucru , si e normal .
Felicitari tuturor 4 .
armandino
17-11-2008, 23:21
un generic / promo e strict necesar pt o astfel de emisiune ! si poate o calitate mai buna a sunetului :) in rest a fost ok !
in curand va dau si emisiunea full ... acu tai publi :drunk:
bebelsat
17-11-2008, 23:22
Emisiunea este difuzata FTA (NECODAT) de catre satelitul Eutelsat W2 , deci nu e nevoie de nici un card Max TV sau altceva .
Daca te tii de mistouri bebelsat , instalator Max , nu iti merge .
nea blanita sa mor daca ma tin de mistouri ,da'nu mai am lnbeu pe w2,ca as fi vrut sa l vad pe d l vice.mi am mutat antena d l balcon pe digi,ca io tin cu astia d l craiova si nu i prea vedeam pe antena.si stau la bloc si nu poci pune 2 antene.deh,era bine sa fi fost si eu un padurar instalator de boom k aveam geep si vila mare.daca n as fi homofob ti as zice ca te iubesc.chiar mi ai lipsit,mai taie ici,mai completeaza colo,modifica dincolo...:beer:
bebelsat
17-11-2008, 23:26
unde se poate vedea inregistrata...
LA cat mai multe emisiuni......a fost ok
Totusi datorita faptului ca Satenicu nu prea a fost in apele lui teritoriale;), propun ca pe viitor una dintre rubricile emisiunii sa poarte titlul...La o bere cu Satenicu...momente si discutii live surprinse in diferite locatii bucurestene..LA Motoare...La Finu”...etc ..unde cu siguranta veti observa un Satenicu, candid, dezinvolt,familiar si cu o mare sete....de cunoastere:beer:..impartasindu-ne din vasta lui experienta tehnica:tomato:
Militianu
17-11-2008, 23:35
intradevar si eu asteptam mai mult de la nea Nicu Satenicu
se pare ca antrenorii lui : Militianul si Zgrongy nu au pus dotarile necesare in fundal , sub laptopul lui Fanta =====>>> rusinica ca nu ati pus la rece ceva :cheers: pt Satenicu
Da asa este rusine sa ne fie pentru ca vineri nu a mai avut loc intalnirea dar pentru vinerea ce vine o sa avem prospatura si o sa i dispara tracul si emotiile :cheers:
sinangel
17-11-2008, 23:36
io cred ca e numai inceputul , propun sa se auda tot mai multe idei , si mai multi invitati , rezultatul fiind mai concludent...
Felicitari pentru emisiune. La cat mai multe de acum inainte.
Si de e nu propuneti o invitatie in studiourile TVR si Pro TV
sa faceti emsiunile in HD pe TVR HD si ProTV HD?
Numai bine.
Mayerling
17-11-2008, 23:42
Prima parte,pana la publicitate.
http://rapidshare.com/files/164783528/ifTv_-_November_17_21_45_27.rar
armandino
17-11-2008, 23:46
EMISIUNEA FULL ( fara pub )
ftp://hosting.armandproductions.net
user: rdisat
pass:satelit2008
lucrez si la versiunea HD :goof: ( just kiddin ) acu o salvez si calitatea DVD
stargate99ro
17-11-2008, 23:47
Felicitari pentru emisiune. Scuzand tracul de inceput emisiunea a fost foarte interesanta . La cat mai multe emisiuni de acum inainte.
costinitalia
17-11-2008, 23:49
prima parte, ok dar cate minute are prima parte?
nu se poate urca pe youtube?
armandino
17-11-2008, 23:55
are 1.2 GB toata captura cu pub cu tot !
am pus la bataie banda mea de upload sa va bucurati de emisiune ... daca are altcineva alta sursa de download ... cu mare drag va dau kill la toti cei conectati :lolsign:
Mayerling
18-11-2008, 00:05
Prima parte 16,36 minute-150MB
A doua parte 17,53 minute-173MB
A treia parte 37,13 minute-377MB din 4 parti RAR
Vad ca a oferit @armandino o alternativa mai buna.Mai urc si restul,sau ba ?.
Cam greu cu cel/cea care a scris burtiera.
Alexandru Ilie, general manager DHT Romania...
Cam greu cu DTH-ul asta...edit; este corect, nu are legatura cu DTH
costinitalia
18-11-2008, 00:16
mersi......
armandino
18-11-2008, 00:17
Versiunea mica mai are cut-uri proaste :mrgreen:
Acum am inceput encodare versiunea DVD - cu sunet modificat sa auzim si noi ce se vorbeste ! Contine si intro/outro si o veti gasi in format .iso la aceiasi adresa :) Vizionare placuta
PS: Dupa encodare / urmeaza upload si la final o sa vedeti si fisieru online ... in cca 40 min !
cu stima
satenicu
18-11-2008, 00:18
Uliuuuuuu,grea treaba cu aparutul la televizor.Nu sant obisnuit.
Noroc ca m-a ajutat Voicanul.Lasa ca si Alin imi facea semne pe sub masa sa vorbesc eu.
Nu le am fratilor cu vorbitul la televizor.
Dorim succes emisiunii.
Ne vom ocupa si de grafica.
P.S.
In emisiunea viitoare (daca vine 007/ro) sa vezi acolo explicatii.Mai devreme de 3 dimineata nu se termina emisiunea.Vorbesc de prima parte :-)
Mayerling
18-11-2008, 00:20
Partea a doua e deja pe drum,partea a treia il convertesc pana urca doiul.
Multumesc celor trei invitati , celor ce m-au urmarit si mi-au trimis mesaje si nu in ultimul rand echipei de la IF TV.
Sunt la inceput de drum , voi face 4 emisiuni asa cum v-am promis iar apoi voi trage linie daca voi continua sau nu.
Ma duc la culcare...sunt chiaun.
Va multumesc again !
Fanta
satenicu
18-11-2008, 00:24
Felicitari pentru emisiune. La cat mai multe de acum inainte.
Si de e nu propuneti o invitatie in studiourile TVR si Pro TV
sa faceti emsiunile in HD pe TVR HD si ProTV HD?
Numai bine.
Dar dumneavoastra cand binevoiti sa onorati aceasta emisiune cu prezenta in platou :-)
Mayerling
18-11-2008, 00:49
Partea a doua.
http://rapidshare.com/files/164801896/ifTv_-_November_17_22_08_52.rar
armandino
18-11-2008, 01:38
Versiunea DVD full a emisiuni ... cu intro/outro ... in format .nrg doar sa o ardeti pe DVD ! Vizionare placuta ! adresa o stie toata lumea ! Download Placut !
costinitalia
18-11-2008, 01:40
Fanta sa mor daca nu semeni leit cu Diaconescu :D
acum ma uit la emisiune in reluare (multumesc armandino pentru link)
am cateva sfaturi:D
Pe fundal (in loc de patratelele albastre)sa apara sigla care o aveti pe bara...RDI-SATELIT
Sa ascunzi firul de la casca
Sa incerci sa schimbi laptopul cu unu mai mic
Sa lasi emotiile deoparte
Ai grija ce spui sa nu primesti amenzi de la CNA :smile:
si in final sa-mi dai o dedicatie fara numar pe post:biggrin:
Mayerling
18-11-2008, 04:02
Partea a treia si ultima,DviX.
http://rapidshare.com/files/164842148/ifTv_-_November_17_22_36_30.rar
am descarcat si eu emisiunea si am privit-o. e buna initiativa, dar emisiunea.. lasa de dorit. greoaie exprimare nu numai la moderator.. ci la toti invitatii...ca sa numai spun de vestimentatie, de aranjatul lavalierelor..
skycleaner
18-11-2008, 06:45
sper sa ne re vedem
nv
Ati fost intr-o conditie de exceptie pe parcursul emisiunii... Se vede stofa!
skycleaner
18-11-2008, 06:47
Uliuuuuuu,grea treaba cu aparutul la televizor.Nu sant obisnuit.
Noroc ca m-a ajutat Voicanul.Lasa ca si Alin imi facea semne pe sub masa sa vorbesc eu.
Nu le am fratilor cu vorbitul la televizor.
Dorim succes emisiunii.
Ne vom ocupa si de grafica.
P.S.
In emisiunea viitoare (daca vine 007/ro) sa vezi acolo explicatii.Mai devreme de 3 dimineata nu se termina emisiunea.Vorbesc de prima parte :-)
Nici eu nu m-as fi descurcat mai bine. Las ca dau eu o naveta de bere cand mergem in Austria sa moara dusmanii nostrii, aaaaaa...
am descarcat si eu emisiunea si am privit-o. e buna initiativa, dar emisiunea.. lasa de dorit. greoaie exprimare nu numai la moderator.. ci la toti invitatii...ca sa numai spun de vestimentatie, de aranjatul lavalierelor..
Tu crezi ca te descurcai mai bine in prima emisiune? Lasa ca se descurca ei in continuare prind experienta etc ....La mai multe emisiuni baieti
:cheers::cheers::cheers:
Cine nu a contribuit niciodata la o emisiune in direct sa nu dea cu pietre. Ar fi multe de comentat vis a vis de studio sau de formatul emisiunii, dar important e ca avem o emisiune dedicata acestui hobby. Pentru prima emisiune - felicitari. Sunt convins ca in cazul in care s-ar fi masurat audienta postului s-ar fi observat un varf pe acel tronson orar. Daca audienta va fi principalul factor care va sta la baza deciziei de a continua sau nu emisiunea atunci pot spune de pe acum ca ea va exista si anul urmator. Poate chiar in grila TVR-ului. Nota 10 domnului de la tvr (nu am retinut numele).
Totusi pe youtube sau trilulilu nu pune nimeni un filmulet cu cateva secvente din emisiune ... ceva gen highlights ... cana ajung acasa downloadez si ma uit la emisiune:drunk:
armand25
18-11-2008, 11:32
se pare ca nu mai merge link-ul .... :(
Victor64
18-11-2008, 12:46
Felicitari pentru emisiune.
Cred ca este o premiera in Romania.
Care este urmatoarea data de emisie si ce va propuneti ?
Ar trebui sa va fixati si asupra unei rubrici de sfaturi, echipamente, solutii. De multe ori o emisiune TV ajuta mult.
Inca odata felicitari si la mai mare !
garlic_dog
18-11-2008, 15:19
Breee, terminati cu Voluntarismul...
Treceti la lucruri serioase...
Pentru cei carcotasi, drept pedeapsa, sa faca ( daca se pricep ) propuneri pt.:
- vgenerice ( realizate efectiv nu din gura ),
- formatul de emisiune,
- desfasurator,
- rubrici
si eventual sa gaseasca mai multi sponsori ( pentru locatii, filmari exterioare, vestimentatii, s.a.m. d. ) inclusiv transportul invitatilor si pe urma mai vedem...
Pana atunci numai cuvinte de lauda .....:cheers: fie ei si ( din ) Voluntari!
Ce tzi-e si cu munca asta voluntara...
Asa, si chemati si seful serviciului voluntar pentru situatii de urgenta al orasului Voluntari la dezbateri.
Vreau Doua sau mai multe Bebeluse sa danseze in platou in jurul
Dreamului.
Sa vezi atunci ce mai audienta la emisiune.
E? Ce ziceti?
garlic_dog
18-11-2008, 15:56
Vreau Doua sau mai multe Bebeluse sa danseze in platou in jurul
Dreamului.
Sa vezi atunci ce mai audienta la emisiune.
E? Ce ziceti?
@Katwoman?
Doamne, am ras de am innebunit. NU, nu de fanta... ci cum a reactionat domnu de la DHT =))
mesteru222
18-11-2008, 18:17
Cu una bebelusha o reazolvam...
Dam una suzeta lu' Nicu Satenicu...ca el se pierde in direct si tot nu vorbeste..
Poate dansam...
He he...
Rea e lumea Niculeeee!
eheeeeeee cu o bebelusa altfel era
ambasadorul
18-11-2008, 18:54
felicitari ! si la cat mai multe emisiuni in direct ! cred ca este o realizare ptr toti administratorii acestui forum !
Este si acuma in reluare pe if tv
Este si acuma in reluare pe if tv
Da, dar se intampla ceva cu calitatea transmisiei in reluare. Se vede mult mai prost ca ieri.
Pe banda de jos nu se mai intelege nimic.
runcan ioan
18-11-2008, 19:49
Ma bucur ca se da reluare.... este bineventa o astfel de emisiune, pana la urma nu mai conteaza cum e studioul sau cat este laptopul de mare... conteaza ca sa facut primul pas spre aceasta emisiune. SUCCES!!!
Oricum ceva inedit in Romania si in acelasi timp util.
Televiziuni cu pretentii nu au prezentat niciodata o emisiune pe aceasta tema.
Felicitari si va doresc cat mai multe aparitii.
garlic_dog
18-11-2008, 20:28
Oricum ceva inedit in Romania si in acelasi timp util.
Televiziuni cu pretentii nu au prezentat niciodata o emisiune pe aceasta tema.
Felicitari si va doresc cat mai multe aparitii.
Ba da, mai era Minitehnicus, pe vremea lui Ceasca...
armandino
18-11-2008, 21:23
se pare ca nu mai merge link-ul .... :(
gata si-a revenit :) a crapat sursa aseara de la niste socuri "a la Electrica" :)
enjoy it
Mayerling
19-11-2008, 01:38
Partea a treia si ultima,DviX.
http://rapidshare.com/files/164842148/ifTv_-_November_17_22_36_30.rar
Daca totusi vreti partea a III a la o calitate mai buna decat DviX-ul,aici il aveti tot in mpeg1 ca si partile I si II,intr-o singura "bucata".
http://www.megaupload.com/?d=ZE3FOKQU
Va spun ca deschise cu ProgDVB-ul,se vede mai bine decat ieri in direct pe TV.De fapt inregistrarea tot cu ProgDVB am facut-o.
costinitalia
19-11-2008, 02:46
Ce sa mai:D
Avem forum RDI, avem adepti RDIsti :D avem emisiune la televiziune vizibila oriunde in Europa RDI.Satelit, ne mai trebuie comunicatie...RDI-Tel
Ce sa mai:D
Avem forum RDI, avem adepti RDIsti :D avem emisiune la televiziune vizibila oriunde in Europa RDI.Satelit, ne mai trebuie comunicatie...RDI-Tel
avem emisiune vizibila doar in Europa, mai bine zis... (nu e rau deloc)
Dupa cele 4 emisiuni (cu toate ca ar trebui cel putin 10) ar trebui sa fie o combinatie intre ceea ce am vazut la tv acus cateva zile si o platforma mai internationala => Internet Broadcasting LIVE. (RDI-TV.net sau ceva de genul) Echipamentul e relativ ieftin, o camera de filmat, un studiou improvizat (La Fanta acasa :) economiseste niste drumuri...) si invitati... In cursul saptamanii s-ar strange material (video) de la userii voluntari: tutoriale, reportaje la fata locului/antenei, podcasturi, etc. :) si toate adunate si difuzate la sfarsitul saptamanii. Doar o idee...
A 4-a emisiune trebuie sa fie filmata neaparat la o intalnire mare (mai ales daca, Doamne Fereste !!, ar fii ultima)... sa fie o atmosfera de invidiat. Daca nu live la fata locului, macar inregistrat acolo si difuzat in ultimele 20-30min ale emisiunii.
p.s. in varianta live pe net s-ar putea negocia si cu cei de la sectiunile internationale, sa adauge si ei cate un video cu ceva legat de hobby.
In sfarsit am reusit sa vad primul serial RDI. Un pas facut inainte. Bravo.
fabian23
19-11-2008, 13:34
Prima parte codată în DivX5. (~43MB)
http://rapidshare.com/files/165280045/ifTv_-_November_17_part1.avi.html
Mayerling
19-11-2008, 13:57
Prima parte codată în DivX5. (~43MB)
http://rapidshare.com/files/165280045/ifTv_-_November_17_part1.avi.html
Si de ce ai facut la dimensiunea aia (512x512),ca in imaginea aia apar toti cu capul tuguiat.:???:
fabian23
19-11-2008, 15:29
Si de ce ai facut la dimensiunea aia (512x512),ca in imaginea aia apar toti cu capul tuguiat.:???:
Fişierul cu pricina, făcut între două şedinţe, este destinat celor ce doresc să vadă despre ce-a fost vorba şi n-au timp nici cont(uri) la RS. Acum doritorii care au timp (eu n-am aşa ceva la dispoziţie) pot lua din nou sursele originale şi le pot re-coda după placul audienţei.
Felicitari, ai fost vazut si la Hollywood, fara gluma, sunt cativa Romani pe o acolo si v-am barfit la telefon lol, salutari si de la cei de peste balta, daca s-ar pune si un stream pe net am putea sa vedem si noi real time emisiunile viitoare chiar din American Samoa :clap:
Breee, terminati cu Voluntarismul...
Treceti la lucruri serioase...
Pentru cei carcotasi, drept pedeapsa, sa faca ( daca se pricep ) propuneri pt.:
- generice ( realizate efectiv nu din gura si postate aici sa aleaga forumistii ca d'aia e democratie ),
- formatul de emisiune,
- desfasurator,
- rubrici
si eventual sa gaseasca f.multi sponsori ( pentru locatii, filmari exterioare, vestimentatii, plecari in strainatate pt filmari la receptoru' sfant, receptoru' plangerii, s.a.m. d. ) inclusiv transportul invitatilor si pe urma mai vedem...
Pana atunci numai cuvinte de lauda .....:cheers: fie ei si ( din ) Voluntari!
Ce tzi-e si cu munca asta voluntara...
Si lasatzi-o mai moale cu 007/Ro ca e trecut deja de 40 ani...
E expirat moshu'..
Urmeaza Satenicu...:scooter:
Aducetzi fete d'alea "deshtepte" sa prezinte vremea sau horoscop-ul satelitar ....ca la Razvan si Dani...
Ex.:
" - Astazi, cei cu aparate mai vechi vor avea parte de o vreme care le va face din antena baston un dipol indoit ...
Cei cu aparate noi, inca in garantie sa fie atenti la adaptarea de impedantza ca pe timpul "functionarii" sa nu li se incinga LNB-ul ...sau sa se trezeasca cu mai multe LNB-uri mai mici in sistem.
Atentie mare si la mufa "F" ( mama ) sa nu faca plug-in cu alte LNB-uri mai mari ( ca cele de 4Ghz )"
He he he...
Iar in loc de-o par-uiala mai bine o share-uiala...
Toate bune!
Vegas-24
19-11-2008, 18:41
Felicitari, ,ai fost vazut si la Hollywood fara gluma, sunt cativa Romani pe o acolo si v-am barfit la telefon lol, salutari si de la cei de peste balta, daca s-ar pune si un stream pe net am putea sa vedem si noi real time emisiunile viitoare chiar din American Samoa :clap:
..........Fanta,......sa stii ca si in LAS VEGAS emisiunea ta a fost "preluata " de intreaga " mass media".
...............Felicitarii pt. emisiune,..sa vazut putina emotie pe fata ta ,dar e ceva foarte normal ,de aceea e foarte recomandat sa ai in preajma ta si doua "bebeluse" care sa`ti danseze...
.............sa stii ca emotiile pe care l`ai avut la inceputul emisiunii nu se compare cu cele pe care le ai la " masa de " Black Jack"
...era sa uit (..dealerul de origine albaneza de black jack te saluta si el...lol)
...........te Salut pe aceasta cale............"Vegas24"
mai bine ati face emisiunea inregistrata cu rubrici, cu reportaje. deplasari. asa cativa intr-un studio si mai ales moderatorul, invitatii, comportamentul lor.. nu spun nimic interesant... normal, a fost prima emisiune este normal sa va laude toata lumea dar la calitate nici de un amator nu cred ca este.(mai ales exprimarea) oricum e un inceput. multa bafta in continuare!
@ Fanta @Satenicu (u.s.w. :clap:)
Multzumesc pt. invitatzia facuta in direct la prima emisiune ( pe care am vazut-o inregistrata ) insa programul nu-mi permite sa fiu prezent la emisiunea urmatoare.
Poate la cea cu numarul 4.
Sper!
Sorry but I have licence to ....travel in Bulgaria next week.:bandana:
My name is
Ivan....
Ivan Bondov
:rifle:
P.S. @costinitalia
...si un post de radio...RDI FM :rockon:
..........Fanta,......sa stii ca si in LAS VEGAS emisiunea ta a fost "preluata " de intreaga " mass media".
...............Felicitarii pt. emisiune,..sa vazut putina emotie pe fata ta ,dar e ceva foarte normal ,de aceea e foarte recomandat sa ai in preajma ta si doua "bebeluse" care sa`ti danseze...
.............sa stii ca emotiile pe care l`ai avut la inceputul emisiunii nu se compare cu cele pe care le ai la " masa de " Black Jack"
...era sa uit (..dealerul de origine albaneza de black jack te saluta si el...lol)
...........te Salut pe aceasta cale............"Vegas24"
mai traieste dealerul albanez ?? :death:
Ma bucur ca ai putut sa vizionezi emisiunea.
Sa va spun doua trei vorbe :
In momentul in care a inceput emisiunea n-am avut niuciun desfasurator , nu am stabilit cu invitatii mei absolut nimic din ceea ce urma sa discutam si in plus nu aveam nicio intrebare pregatita.
In viitor o sa avem si reportaje , dar acum emisiunea e la inceput de drum , abia ne dezmortim si noi si credeti-ne e foarte greu sa sarim peste anumite etape.
Tocmai de aceea am ales un post TV mai mic ce ne-a oferit gratuit acest spatiu de emisie pentru a avea posibilitatea sa ma acomodez cat mai usor cu astfel de ipostaze.
Pana la urma cred ca cel mai important este ca noi avem acum o astfel de emisiune si va astept ca in viitor sa fi-ti la fel de activi in timpul emisiunilor.
Fanta
RDI Team
mai bine ati face emisiunea inregistrata cu rubrici, cu reportaje. deplasari. asa cativa intr-un studio si mai ales moderatorul, invitatii, comportamentul lor.. nu spun nimic interesant... normal, a fost prima emisiune este normal sa va laude toata lumea dar la calitate nici de un amator nu cred ca este.(mai ales exprimarea) oricum e un inceput. multa bafta in continuare!
Vineri de la ora 21.00 iti ofer spatiu 90 de minute pe acelasi post TV sa faci o emisiune similara fara amatorismele nostre.De acord ?
Mayerling
21-11-2008, 00:33
Sper sa nu se supere cei in cauza,dar vazand calitatea printurilor anterioare,am considerat ca ceva mai clare sunt binevenite.Deci,moderatorul si cei trei invitati.
http://i302.photobucket.com/albums/nn89/gnelram/November19022907.jpg
http://i302.photobucket.com/albums/nn89/gnelram/November19023048.jpg
http://i302.photobucket.com/albums/nn89/gnelram/November19023053.jpg
http://i302.photobucket.com/albums/nn89/gnelram/November19023101.jpg
O emisiune cum propui se face pe parcursul unei saptamani inaintea emisiei.. Daca Fanta nu are o echipa pe care sa o plateasca sa-i faca toate astea (deplasari,interviuri,documentare,script, etc) nu prea se poate.Cum el face asta cu mijloacele de la bord si din placere dupa cum spunea, o emisiune in studio este cea mai potrivita.Deja este un lucru mare ca o face in direct (un lucru stresant pentru un debutant).Daca va creste bine si va fi luata la ochi de vreun producator (deja un contact bun la TVR, l-am vazut cu totii in prima emisiune) emisiunea lui Fanta are sanse mari.
In incheiere raman la ideea ce am scris-o in timpul emisiunii de luni dar care e mai mult dedicata studioului: prea sunteti aproape de panoul din spate (1 metru distanta se impune teoretic) iar cameramanii sa ia o distanta mai mare fata de voi,ati cam fost inghesuiti in cadru.Pentru asta e nevoie de spatiu,zic si eu, insa fara sa cunosc conditiile din studio, poate chiar nu e loc.
Oricum Fanta fiind realizatorul,poate sa sugereze regizorului de platou detaliile ce le considera el necesare prentru a da bine pe sticla.
Mult succes
Unii poate vor si HD....
A fost foarteeeee bine pt. inceput!
Daca nu tine cu satelitzii Fanta se poate apuca de horoscop live ca aia de la garsonierele TV ale lu' Diaconescu!
Laptop Sony Vaio are!
P.S.
Concurs: sloganul emisiunii!
Abia acum am reusit si eu sa vad inregistrarea cu prima emisiune, felicitari si succes in continuare, la cat mai multe emisiuni! Luni promit sa ma uit si eu in direct, abia astept.
Am inceput sa uploadez emisiunea 1 pe trilulilu ...
O gasiti aici http://www.trilulilu.ro/Nexxus83/playlist/47199
Deocamdata este doar prima parte ... dar pana la urma va fi toata emisiunea
Aici e toata
http://www.trilulilu.ro/nrares/9d00b6f6ac48a6
Militianu
04-01-2009, 18:22
Prima emisiune in reluare acum pe IF TV.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.