sinangel
25-07-2008, 00:26
ma gandesc sa imi fac concediul anul asta undeva la munte(belis-fantanele -cluj)
is total izolat :P) numa io , ursu , cerbi , vulturii , si pastravi:P)))))))
ma gandesc sa imi duc cu mine laptopul , un skystar2 usb, si un echolite eventual.
3 pb , n-am blid(oala) , n-am curent tot timpul , n-am net
- cam care ar fi solutiile unui dish pliabil , sau portabil.
- chiar daca mi-am facut io o baterie de 12 din acumulatori , nu cred sa ma tzina skystaru mai mult de 2 ore.
- netul cred ca mai greu din tate punctele de vedere, am inteles ca vodafone ar avea ceva abonament mai de doamne-ajuta(sa bagam un sharing:P)))))
daca s-a mai izbit cineva de pb. astea sau daca a gasit rezolvari pe acolcuri la ele, va rog frumos sa ma ajutati cu idei. multumesc:)
(nu iau curent de pe stalp:P) inca:P))
is total izolat :P) numa io , ursu , cerbi , vulturii , si pastravi:P)))))))
ma gandesc sa imi duc cu mine laptopul , un skystar2 usb, si un echolite eventual.
3 pb , n-am blid(oala) , n-am curent tot timpul , n-am net
- cam care ar fi solutiile unui dish pliabil , sau portabil.
- chiar daca mi-am facut io o baterie de 12 din acumulatori , nu cred sa ma tzina skystaru mai mult de 2 ore.
- netul cred ca mai greu din tate punctele de vedere, am inteles ca vodafone ar avea ceva abonament mai de doamne-ajuta(sa bagam un sharing:P)))))
daca s-a mai izbit cineva de pb. astea sau daca a gasit rezolvari pe acolcuri la ele, va rog frumos sa ma ajutati cu idei. multumesc:)
(nu iau curent de pe stalp:P) inca:P))