PDA

View Full Version : satelit la munte

sinangel
25-07-2008, 00:26
ma gandesc sa imi fac concediul anul asta undeva la munte(belis-fantanele -cluj)
is total izolat :P) numa io , ursu , cerbi , vulturii , si pastravi:P)))))))
ma gandesc sa imi duc cu mine laptopul , un skystar2 usb, si un echolite eventual.

3 pb , n-am blid(oala) , n-am curent tot timpul , n-am net
- cam care ar fi solutiile unui dish pliabil , sau portabil.
- chiar daca mi-am facut io o baterie de 12 din acumulatori , nu cred sa ma tzina skystaru mai mult de 2 ore.
- netul cred ca mai greu din tate punctele de vedere, am inteles ca vodafone ar avea ceva abonament mai de doamne-ajuta(sa bagam un sharing:P)))))

daca s-a mai izbit cineva de pb. astea sau daca a gasit rezolvari pe acolcuri la ele, va rog frumos sa ma ajutati cu idei. multumesc:)
(nu iau curent de pe stalp:P) inca:P))

zaiclopz
25-07-2008, 03:51
pt. curent:
http://www.spot.ro/produs.php?idprod=5472&idcat=1293
bagi motorinaaaaa!!!! si 500w iti ajung TV+rec+laptop.
pt. blid ti-am spus unde sa te uiti, am vazut eu acolo kit (antena+lnb) pt. camping, dar nu stiu pretul.

gymi
25-07-2008, 11:33
Daca iei laptopul ,skystarul ,etc la tine ce rost are sa mai mergi?Vacanta inseamna in primul rind relaxare.Sa mergi in sinul naturii cu toata electronica dupa tine nu cred ca te v-a ajuta sa te relaxezi.Lasa toate alea acasa,opreste celularul si poate ai ceva sanse sa faci o vacanta frumoasa.In vacanta trebuie sa schimbi ritmul ,obiceiurile, sa faci ceva deosebit si diferit de ceea ce faci in fiecare zi(cel putin in teorie).

chris
25-07-2008, 22:13
Lasa toate alea acasa,opreste celularul si poate ai ceva sanse sa faci o vacanta frumoasa.In vacanta trebuie sa schimbi ritmul ,obiceiurile, sa faci ceva deosebit si diferit de ceea ce faci in fiecare zi(cel putin in teorie).

Sunt de acord, asa se face un concediu adevarat in natura dar macar un radio tot iti trebuie sa afli o stire sau macar ora exacta.

sinangel
26-07-2008, 01:46
sau un swe dish portabil:P)
asta ma batea gandul sa iau :) sau ceva mai mik coniventional , gen umbrela, invelita in staniol, de manerul careia sa imi pun un lnb minuscul , cat despre wi-fi o sa montez o cutie de conserva cu un conector tip n in coarnele unui cerb :) sa vad cat de bine sta cu raza de acoperire:P)))))))))))