View Full Version : Telefon cordless cu CLIP ieftin?
garlic_dog
24-03-2008, 16:33
Vreau sa fie DECT, sa aiba Caller ID si sa faca si clatite la maxim 100RON.
Gasesc undeva?
Totusi fii atent sa aiba agenda cu cit multe numere - 20 zic eu ca ar fi minim. Astfel poti baga multe numere in agenda; cind o sa te sune cineva o sa ii arate numele doar daca e in agenda, altfel vezi doar numarul.
Si mai ales sa fie GAP, adica sa-l poti folosi si cu alta marca daca vrei sa te extinzi si sa ai mai multe parti mobile la aceeasi baza (sau sa-l folosesti pe el la o baza existenta).
garlic_dog
28-03-2008, 10:05
Interesant!
Si gasesc undeva ceva cu atatea mofturi?
eu mi-am luat saptamana trecuta de la Media Galaxy un Siemens Gigaset C450 DECT, care functioneaza excelent. Pretul a fost de 220 RON.
Caracteristici: Display color si tastatura iluminata; Handsfree; 10 sunete de apel si 5 tonuri polifonice; SMS cu pana la 160 caractere; Screensaver cu ceas digital; Ceas alarma; Agenda cu 100 inregistrari; Posibilitate conectare casca; Meniu in limba romana; Compatibil GAP; Caller ID; Apeluri simultane (conferinta); Extensie maxim 4 recepoare mobile; Afisare cost apel sau durata.
Mai mult de atat ce sa mai ceri?
garlic_dog
04-04-2008, 08:19
eu mi-am luat saptamana trecuta de la Media Galaxy un Siemens Gigaset C450 DECT, care functioneaza excelent. Pretul a fost de 220 RON.
Caracteristici: Display color si tastatura iluminata; Handsfree; 10 sunete de apel si 5 tonuri polifonice; SMS cu pana la 160 caractere; Screensaver cu ceas digital; Ceas alarma; Agenda cu 100 inregistrari; Posibilitate conectare casca; Meniu in limba romana; Compatibil GAP; Caller ID; Apeluri simultane (conferinta); Extensie maxim 4 recepoare mobile; Afisare cost apel sau durata.
Mai mult de atat ce sa mai ceri?
Ai uitat sa spui ca are si Voip.
http://gigaset.siemens.com/repository/1308/130832/siemens_gigaset_c450ip_en/siemens_gigaset_c450ip_en.html
garlic_dog
04-04-2008, 20:24
Pana la urma mi-am luat un CB036. Ca doar Clip era ideea de baza. Iar la 25 Ron ce sa mai ceri?
http://www.teleton.ro/magazin.html
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.