PDA

View Full Version : Faceti varza sectiunea...

epy
16-11-2007, 08:16
Va salut pe toti si apreciez deschidera unei sectiuni noi legate de hamradio, dar obeserv ca de fapt aceasta sectiune nu e dedicata doar problemelor si noutatilor in domeniu HamRadio si se discuta de posturi de radio (broadcast). Nu mi se pare normal sa imbarligam una cu alta. 73 de YO2LLZ

valentyn0_sat
16-11-2007, 10:09
Problema e alta !

Sunt multi radioamatori aici pe board poate care nu posteaza la aceasta sectine ! Pentru a o face trebuie sa venim cu noutati si articole mai interesante !Antene,softuri si diferite informatii din domeniul radio ! Eu consider ca pana cand o sa intre mai multi radioamatori e ok ca aceasta sectiune sa "cuprinda " tot ce tine de radio!

Epy .. tu esti un radioamator de renume la noi in oras si cred ca intelegi lucrul asta !

lazar*
16-11-2007, 17:54
Daca nu interveneam eu aici (http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=57643)...azi discutam pe sectiunea radioamatorilor despre Kiss FM :lolsign:

lazar*
16-11-2007, 19:07
...uitai
Respect tuturor Radioamaterilor din Romania de la fostul YU1A** ;)

RadioactiveNoise
19-11-2007, 23:22
Si eu zic ca ar trebui sa se discute si de radio "normal", ma refer la filter moduri si alea alea. Pe ce radiou merge combinatia asta de filtre si pe care nu asa si alea alea.

valentyn0_sat
20-11-2007, 19:23
...uitai
Respect tuturor Radioamaterilor din Romania de la fostul YU1A** ;)

Si de ce nu un actual YO***(*)??

lazar*
20-11-2007, 21:45
Si de ce nu un actual YO***(*)??

Poate ca la tine este YO*** la mine prefixurile sunt YT, YU, YZ, 4N si 4O...."fostul" pentru ca nu mai sunt activ de mult... si licenta a zburat tot de mult,acuma mai nou am aflat ca nici clubul local nu mai exista:-(