View Full Version : Sectiune dedicata radioamatorilor ?
Sincer m-am bucurat ca se deschide o sectiune dedicata radioamatorilor pentru ca in tinerete am fost si eu pasionat de radioamatorism.
Acuma ori eu nu am inteles bine ori cineva intelege ca radioamatori sunt ascultatori de posturi radio...cu exceptia oamenilor care sunt intradevar radioamatori ( sa si vede cine sunt) pentru care am tot respectul si la care le cer scuze pentru interventia mea.
valentyn0_sat
11-11-2007, 00:00
va fi o sectiune a radioamatorilor dar un moderator a pus aici o toate posturile legate de radio si se paare ca mai sunt ceva probleme referitor la thearduri care acum apar in ordine alfabetica ci nu in ordiea ultimei postari!
Nu stiu de ce dar am senzatia ca stiu ce moderator a confudat radioamatori cu radio-ascultatori :mrgreen:
KingBlana
11-11-2007, 01:31
Aceasta este o sectiune Radio , nu Radioamatori . In caz ca nu intelegi , c`est radio , pas radioamateurs ....
Radio : Satelit-FM-DAB-Amatori-CB-etc . R A D I O .
P.S. Ar fi culmea ca RDI care este prin excelenta un forum dedicat transmisiunilor prin satelit , sa nu trateze problema radiourilor transmise prin satelit .
Aceasta este o sectiune Radio , nu Radioamatori . In caz ca nu intelegi , c`est radio , pas radioamateurs ....
Radio : Satelit-FM-DAB-Amatori-CB-etc . R A D I O .
P.S. Ar fi culmea ca RDI care este prin excelenta un forum dedicat transmisiunilor prin satelit , sa nu trateze problema radiourilor transmise prin satelit .
Perfect de acord cu tine stimate domn moderator dar pentru mine RADIO AMATORI in sarba: RADIO AMATERI france: RADIO AMATEURS international: RADIO AMATERS nu are nici o legatura cu ascultatori de radio.
Atunci eu cred ca titlul sectiunii Sectiune dedicata radioamatorilor ar trebuia sa fie reformulat.
Pana la urma este doar o parere personala si punct.
KingBlana
11-11-2007, 02:08
Da , e o greseala a lui Fanta . in loc de "amatorilor de radio" a scris "radioamatori" , care e cu totul altceva .
RadioactiveNoise
13-11-2007, 04:39
Domle Lazar, dak eşti tot aşa de passionat...
Domle Lazar, şi pe mine mă interesează tema. Dar domle Lazar, organizează cumva sa ajungă posturile de radio terestrice sîrbeşti, să ajungă şi alea pe ceva sateliţi. Nu numa sms franţuscum şi alea alea, atunci ştiu imediat că nu-i original de la prietenii mei din serbia.
Da , e o greseala a lui Fanta . in loc de "amatorilor de radio" a scris "radioamatori" , care e cu totul altceva .
Nu e nici o greseala alui @Fanta, ideea era si se dorea sa se faca o sectiune pentru radioamatori si nu pentru ascultatori de radio.
KingBlana
17-11-2007, 01:32
RDI fara radio e incomplet . Cata lume asculta radio si cata lume e radioamator ?
OK, atunci sa se faca sectiuni separate, e vreo problema? doar nu costa nimik.
CQ CQ CQ...eu unul am spus mai inainte ca m-am bucurat mult cand am auzit ca se face o sectiunea pentru radioamatori...sa trezit din nou HAM-spiritul din tinerete in mine.
Dar... in mare parte Blana are dreptate, acuma nimeni nu mai este interesat de KT i CW, acuma sunt la moda UHF si microunde, ATV, komunicatii digitale si retelele Wi-Fi.
Ar fi interesant daca noi pasionati de HAM-radio am avea macar o sub-sectiune ori unde vrea Fanta in forumul lu,care se fie dedicata special pentru pasionati de HAM.
BEST 73 TO ALL!
CQ CQ CQ...eu unul am spus mai inainte ca m-am bucurat mult cand am auzit ca se face o sectiunea pentru radioamatori...sa trezit din nou HAM-spiritul din tinerete in mine.
Dar... in mare parte Blana are dreptate, acuma nimeni nu mai este interesat de KT i CW, acuma sunt la moda UHF si microunde, ATV, komunicatii digitale si retelele Wi-Fi.
Ar fi interesant daca noi pasionati de HAM-radio am avea macar o sub-sectiune ori unde vrea Fanta in forumul lu,care se fie dedicata special pentru pasionati de HAM.
BEST 73 TO ALL!
good day to all from philippines i can't understand your language,i am also a ham radio operator....best of 73's......
valentyn0_sat
18-01-2008, 20:29
good day to all from philippines i can't understand your language,i am also a ham radio operator....best of 73's......
you are wellcome here to talk abaut hamradio .. and mayne in the ...ure ,when the propagation is better i hope to talk with you in 40/80 metter band DU**** de yo2lzj!!!
73!!!
valentyn0_sat
18-01-2008, 20:41
BEST 73 TO ALL!
de calculatoare si de d'astea toti tinerii is pasionati ...Radioamatorismul este si va ramane ceea ce a fost si inainte .. un hobby doar pt cei care il inteleg ,care doresc sa testeze performantele diferitelor antene si echipamente ! Daca nu exista suport pt ei nu au cum sa evolueze !
La mine in oras zilnic suntem in banda cetateanului(CB) si in ultima vreme apar acolo in banda tot mai multi .. bine inteles .. unii cu intrebari de genul "cum ascult politia?" dar conteaza ca i intereseaza!deci .. daca treceti prin timisoara va astept pe 27.135 (canal 15) Mhz seara de obicei sau in conditii de propagare ne auzim in tara :) 73!!!
n-ai specificat ca in 27 MHz mai stau si taximetristii pirat :) toti sunt cu statii pe 27.
you are wellcome here to talk abaut hamradio .. and mayne in the ...ure ,when the propagation is better i hope to talk with you in 40/80 metter band DU**** de yo2lzj!!!
73!!!
i'm active on 40,hope to see there tnx.....
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.