View Full Version : Curatarea hainelor de piele de diverse tipuri de pete
SAFETRON1
10-11-2007, 20:47
Cum se doreste a fi o sectiune generala de sfaturi utile sparg gheata cu un prim subiect si anume Curatarea hainelor de piele de diverse tipuri de pete
Cei care va pricepeti postati va rog:mrgreen:
Sp@rtacus
10-11-2007, 20:57
Chiar acum 2 zile mi-am ridicat jeaca de piele de la curatatorie, m-a costat o groaza si am aflat ca se poate curata numai cu neofalina(benzina extra-fina), pur si simplu inmuiati o bucata de carpa in neofalina - aveti grija sa nu purtati in timpul manevrei haine care pot favoriza incarcarea voastra cu sarcini electrostatice, fiindca nu stiu daca vom primi aici si sfaturi PSI :-)) - si se curata suprafata patata sau toata haina. De recomandat prima data un test pe o suprafata mai mica care nu e vizibila in conditii normale, rever, etc.
Se ia haina de piele si se freaca langa pata cu o solutie de acid sulfuric amestecat cu ulei de motor ars. Dupa asta, garantat nimeni nu o sa mai observe pata originala.
Aoleu, am crezut ca sunt la sectiunea de bancuri. Scuzati, in loc de acid sulfuric folositi acidul clorhidric. Promit ca nu o sa mai fac bancuri asa nesarate si acide (incercati totusi cu soda si bitum).
se poate curata numai cu neofalina(benzina extra-fina), pur si simplu inmuiati o bucata de carpa in neofalina
ideal cu tigara-n gura !
Sp@rtacus
13-11-2007, 20:54
@nirolf & @Kroky
n-ati citit se pare cu ce v-a amenintat @satenicu daca deviati de la subiect...
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.