PDA

View Full Version : Intrebare Globecast

Charlot
07-11-2007, 08:10
Am 2 receptoare, un Fortec mod in Pansat 2700 si un Coolsat 5000 amandoua deschise pentru B$$V si D$$N. Vreau sa stiu daca vreunul dintre aceste receptoare are suport (bin files) pentru Globecast (97W), si daca da, unde sunt publicate. AM incercat sa introduc cheile manual, dar nici unul dintre receptoare nu functioneaza, chiar si cu autoroll-ul scos.
De asemenea, cum se poate face un abonament la Duna TV, intrucat Globecast nu intentioneaza sa livreze servicii canadienilor. N-are rost sa-mi dati linkurile catre Globecast sau Duna, intrucat am luat legatura si raspunsul a fost clar: Globecast nu este la momentul actual interesat in a-si extinde operatiile in Canada, cu alte cuvinte, F**CK YOU, bozgorilor!

csabi77777
07-11-2007, 12:23
Din pacate nu au mai scos bin pt GC, si nu merge nici un reciver cu chei manual.Duna nu mai functioneaza de vreo saptamana si numai cu ei poti trata.Cunosc pe cineva care plateste pt RSC-uri si merg numai RSC-urile,duna nu merge.

boga1
08-11-2007, 03:40
Poate daca ai vreun prieten in USA. Isi face abonament la Duna pe numele lui, dar receiverul, cardul si plata abonamentului vor ajunge la tine.

kiwwi
08-11-2007, 04:03
Am 2 receptoare, un Fortec mod in Pansat 2700 si un Coolsat 5000 amandoua deschise pentru B$$V si D$$N. Vreau sa stiu daca vreunul dintre aceste receptoare are suport (bin files) pentru Globecast (97W), si daca da, unde sunt publicate. AM incercat sa introduc cheile manual, dar nici unul dintre receptoare nu functioneaza, chiar si cu autoroll-ul scos.
De asemenea, cum se poate face un abonament la Duna TV, intrucat Globecast nu intentioneaza sa livreze servicii canadienilor. N-are rost sa-mi dati linkurile catre Globecast sau Duna, intrucat am luat legatura si raspunsul a fost clar: Globecast nu este la momentul actual interesat in a-si extinde operatiile in Canada, cu alte cuvinte, F**CK YOU, bozgorilor!

cred ca intentioneaza deoare-ce ieri inaintea emisiuni NASU face-au ceva reclama la RCS si scria USA si CA deci suna la ei si vezi ce pot face ptru tine,BAFTA

olteanu
08-11-2007, 05:22
cred ca intentioneaza deoare-ce ieri inaintea emisiuni NASU face-au ceva reclama la RCS si scria USA si CA deci suna la ei si vezi ce pot face ptru tine,BAFTA
DA la RSC ei vind fara probleme in canada dar daca dai direct la GC nu iti vinde in canada.
numai daca poate sa faca vreo afacere cu cei de la RSC numai pt canalul ala dar ma indoiesc

callatis
08-11-2007, 15:53
Pt Canada, Lucian din Faptu Divers e dealer RSC. Se pare ca e singura metoda de a cumpara subscriptie, GC si RSC neavand dreptul sa vanda direct.

P.S. Nu-i fac reclama, e doar un raspuns pt cei care s-au saturat de asteptat. Era si metoda cu Card Sharing, nu am detalii.

VXP25
14-11-2007, 02:45
se pare ca RSN are un deal bun de sarbatori cu echipament gratis, platesti abonament pe un an in avans (470$).
oare e posibil sa se cumpere doua receivere si sa se faca share intre doi ? abonamentul se imparte apoi dupa un an.
40 pe luna e prea mult - un singur receiver. la al doilea se mai adauga inca 15 pe luna. daca s-ar imparti in doua vine cam 28, asa mai merge.

a incercat cineva cu doua recivere de la Globecast ?

cartof_prajit
14-11-2007, 04:45
poti sa ai 3 receivere pe un abonament
primu e $37 al doilea si al treilea cite $15 fiecare

labi_1999
14-11-2007, 04:46
Pt. DunaTV mai exista o posibilitate, dar putin e complicat. DunaTV a inceput sa emite pe satelitul NSS 806 (40.5 W). Un satelit pt. America de sud. Se poate prinde si din Canada, insa e nevoie de un 'dish' de 6 feet (aprox. 2 m diametru) si de o LNB circular. Eu personal nu am incercat, dar am vazut pe niste forum, ca sunt oameni la care merge din Toronto. Eu zic sa mai asteptam putin pt. GC. Apropo am vazut aici, ca sunt abonati RSC la care nu merge DunaTV. Intrebarea este ca alte canale codate (ex. polonezi sau euronews )pe GC merg la ei?

cosas
14-11-2007, 05:32
Da oamenilor merge cu 2 recivere. O mica remarca la RSC o sa dati tot de Mitici asa ca asteptati sa vi se vorbeasca pe masura daca se intimpla sa aveti probleme.
Dar facind abstractie de Mitici totul merge ca pe roate.

banatman
14-11-2007, 08:08
Pt. DunaTV mai exista o posibilitate, dar putin e complicat. DunaTV a inceput sa emite pe satelitul NSS 806 (40.5 W). Un satelit pt. America de sud. Se poate prinde si din Canada, insa e nevoie de un 'dish' de 6 feet (aprox. 2 m diametru) si de o LNB circular. Eu personal nu am incercat, dar am vazut pe niste forum, ca sunt oameni la care merge din Toronto. Eu zic sa mai asteptam putin pt. GC. Apropo am vazut aici, ca sunt abonati RSC la care nu merge DunaTV. Intrebarea este ca alte canale codate (ex. polonezi sau euronews )pe GC merg la ei?

La mine nu merg decit RSC-urile ceea ce mi se pare si normal. Atit platesc...atit primesc.

olteanu
14-11-2007, 08:29
ok la GC este diferit de alti provaideri adica platesti sa zic exemplu HBO iti mai da TMC gratis
la GC sint FTA canale si canale care platesti
FTA sint FREE deci nu mai vrei raspuns
canale care platesti - platesti pe canal si nu primesti nimic extra free
RSC este un pachiet care ai toate canalele romanesti inpreuna sau 2 depinde pe fiecare ce vrea sa vizioneze dar nu are legatura cu alte canale de pe GC
deci in alte cuvinte platesti pe canal nu pe pachiet care include romanii- ungurii-polonezii si a.s.m.d
sper ca m-ai inteles
:lolsign:

labi_1999
14-11-2007, 21:09
Mersi pentru raspuns. Asta confirma, ca daca apare fixul la GC va merge si unguri, deci nu difera modul de 'incriptare'... Cu pachetul RSC e si firesc, altfel cumpar cel mai ieftin pachet, si ma uit la toate :)