Care ar fi cea mai buna solutie si cum sa fiu sigur nu este o clona? M-am inspirat aici din lista lui Chancysand.Vreo idee de unde sa cumpar?Thank You.
buburuza1
04-11-2007, 23:17
Care ar fi cea mai buna solutie si cum sa fiu sigur nu este o clona? M-am inspirat aici din lista lui Chancysand.Vreo idee de unde sa cumpar?Thank You.extremul este o solutie buna dar trebuie sa il cumperi de la viewsat autorizat vinzator daca vrei sa nu fie clona, chiar daca platesti putin mai mult. in viitor pentru gc pansatul poate fi o varianta buna chiar daca in comparatie cu viewsatul este mai slabut facut.
Care ar fi cea mai buna solutie si cum sa fiu sigur nu este o clona? M-am inspirat aici din lista lui Chancysand.Vreo idee de unde sa cumpar?Thank You.
amigo .,., depinde ptr ce vrei .,.,.daca vrei pentru dn atunci eu iti recomand captive works 600s premium .,., il am de 1 an de zile si serveste 100 % .,., aparte are cel mai bun suport posibil ,.,. si costa 100 usd in state .,.,. nu are clon .,.,. ce mai vrei.,., celelalte sint mai scumpe si este posibil sa fie un clon in final ,. ,. opinia mea:ok:, si cu globecastt pansatul il fixeaza ,dar nu dureaza mult ,iar pansaturile sit f lente .,. si nu este sigur de garantie ptr gc .,.,. iti lansez pagina .,., noroc bun :ok:
pardon nu am lansat linkul ,.,,.sorry
http://www.southcoastfta.com/store/dynamicIndex.asp:dots:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.