View Full Version : Pentru @RadioactiveNoise
Pentru ca spuneai ca intelegi sarbeste hai sa discutam ceva:
Brate smanji malo dozivljaj i kontrolisi svoje ponasanje jer ovako dalje nece moci!!
Ja licno nemam nista protiv tebe,naprotiv... donekle si mi vrlo simpatican :)
Ako ikako mozes da me razumes i da time pokazes da ti nisi los momak,pokusaj da se makar ovde lepo ponasas i da vise ne koristis ovaj deo foruma tako sto ces se nepristojno ponasati i maltretirati ostale tvojim nezrelim i detinjastim pisanjem.
Pozdrav!
RadioactiveNoise
10-11-2007, 06:55
Discutam altadata! Acuma nu am chef sa traduc si am si o lene....
Vezi la offtopic
Un lucru i-ti zic, nu fi din start impotriva mea.
RadioactiveNoise
10-11-2007, 07:52
Sa auzi ce spargeau aia la radio fles la pahare. Si sa auzi ce voce faina are presentatoarea.
Nu sunt deloc impotriva ta ...acolo ti-am scris sa fi mai calm si sa-ti controlezi putin limbajul.Am mai spus ca tu nu esti un baiat rau dar te porti copilareste cateodata si uneori asta deranjaza.
In rest toate bune...
...incearca si tu sa spuni ce ai de spus intrun post
RadioactiveNoise
13-11-2007, 02:02
K, man, asta a fost măcar clară şi sinceră (mie ī-mi place sinceritatea), chiar dacă nu-mi prea convine că mă faci la 28 de ani copilaresc. Şi ce ai vrut să zici cu maltratire? Că vă maltratez forumu? Pīnă cīnd ai īnceput aşa, mi-am facut chiar griji din cauza ta, nici nu mai ştiam dacă mai trăieşti. Şti că te-am īntrebat mai des.
Īntrebarea aialaltă totuşi rămine: Unde downloadează prietenii mei sirbi cel mai mult să ştiu cam unde vine cu skynetu muzica lor ACTUALĂ????! Satellit, provider, pid, sau chiar şi macuri...
Şi dacă am zis o dată la unu pe secţiunea asta ca-mi puşişi curaţ, a fost numa fiindca nu vroia să-mi zică ce provider, rules, etc folosesc prietenii mei de sirbi.
Şi că postez aici e din cauza că sīrbii au fost īncă de pe timpu lu ceauşescu prietenii mei, şi aşa şi rămīne. De aia īncerc aici cu o sīrbească pocită cu cīt ştiu şi eu. Asta e motiv să zici că maltratez forumu???
Uita tot ce ti-am spus ...gresala mea.
Thread inchis.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.