View Full Version : Dsm 500
caraveci
29-10-2007, 00:45
Am nevoie de un backup 500cu noul emul.1.3.1 Multumesc
Am nevoie de un backup 500cu noul emul.1.3.1 Multumesc
de-ce neaparat un backup ,incarca gemini si pune Opencam1.3.1
caraveci
30-10-2007, 02:59
L-am rezolvat era pentru un coleg de serviciu acasa am tot ce i-mi trebuie dar eram la serviciu pentru asta am apelat mersi pentru indicatii
L-am rezolvat era pentru un coleg de serviciu acasa am tot ce i-mi trebuie dar eram la serviciu pentru asta am apelat mersi pentru indicatii
CHIAR AS PROPUNE O SECTIUNE DESPRE DREAMBOX SI TRIPLU DRAGON AICI SA NE ADUCEM AMINTE DE Ccc.
CHIAR AS PROPUNE O SECTIUNE DESPRE DREAMBOX SI TRIPLU DRAGON AICI SA NE ADUCEM AMINTE DE Ccc.
ar fi perfect dar nu se prea vorbeste pe aici prin sectiunea NA de linux decit foarte putin
ar fi perfect dar nu se prea vorbeste pe aici prin sectiunea NA de linux decit foarte putin
de aceea eu as propune o sectiune si chiar Sticky deoarece multi ar dori sa afle ce este acest LINUX si cum functioneaza asa zisele linuxbox
sa speram ca sint mai multi care ar fi interesati.........
de aceea eu as propune o sectiune si chiar Sticky deoarece multi ar dori sa afle ce este acest LINUX si cum functioneaza asa zisele linuxbox
sa speram ca sint mai multi care ar fi interesati.........
De acord cu tine ... Si eu as vra o baxa linux ...si normal niste informatiii despre ea.
Moderatori , putem sa avem un sub forum pt asta ...sau macar un Sticky thread.
Mersi.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.