agotel
22-10-2007, 22:17
Am citit cat se putea citi pe forum despre jtag un FLU (care a murit datorita filei 215), dar inca nu am scos-o la capat.
Folosesc un cablu cumparat de pe e-bay iar legaturile la motherboard le-am facut dupa instructiunile postate. Cu Windows Vista nu am avut nici un succes. Folosind XP si Wall 2.2 am reusit (cred) sa erase the flash (am primit mesaj pozitiv). Dupa aceea am incarcat fortec-ultra-jtag-09-28-04.bin si am putut vedea progresul de downlodare pana la Done. Toate ar fi bune daca si boxa ar prinde ceva viata dupa toata procedura, dar nu apare nimic pe front dispay.
Asa arata Wall 2.2
ID FFFFFFFF
Implementation FFFFFFFF
Serial# R4294967295
Input file fortec-ultra-jtag-09-28-04.bin
Flash base address 1FC 00000
Lenght 200000
Address offset 0
SkyMax-up 2.2 arata asa:
init JTAG
ID code: FFFFF...
Fail DCU, Please restart or reset CPU box
Bazat pe faptul ca am avut ceva succes cu Wall se poate spune ca nu sunt probleme cu conexiunile facute? De ce dupa downloadare boxa este tot inerta?
Nota: programul jtag nu m-a ajutat deasemenea (mesaj de unknown model)
Ce sfaturi aveti?
PS. Felicitari lui BUTE pentru victorie
Folosesc un cablu cumparat de pe e-bay iar legaturile la motherboard le-am facut dupa instructiunile postate. Cu Windows Vista nu am avut nici un succes. Folosind XP si Wall 2.2 am reusit (cred) sa erase the flash (am primit mesaj pozitiv). Dupa aceea am incarcat fortec-ultra-jtag-09-28-04.bin si am putut vedea progresul de downlodare pana la Done. Toate ar fi bune daca si boxa ar prinde ceva viata dupa toata procedura, dar nu apare nimic pe front dispay.
Asa arata Wall 2.2
ID FFFFFFFF
Implementation FFFFFFFF
Serial# R4294967295
Input file fortec-ultra-jtag-09-28-04.bin
Flash base address 1FC 00000
Lenght 200000
Address offset 0
SkyMax-up 2.2 arata asa:
init JTAG
ID code: FFFFF...
Fail DCU, Please restart or reset CPU box
Bazat pe faptul ca am avut ceva succes cu Wall se poate spune ca nu sunt probleme cu conexiunile facute? De ce dupa downloadare boxa este tot inerta?
Nota: programul jtag nu m-a ajutat deasemenea (mesaj de unknown model)
Ce sfaturi aveti?
PS. Felicitari lui BUTE pentru victorie