PDA

View Full Version : Diverse,etc.ect.ect.si bilete avion,

Pages : [1] 2 3

yo3gjc
10-10-2007, 03:43
Imi aduc aminte ca pe ccc era un sticky Diverse cu topicuri bilete de avion din North America, etc...etc....se poate daca nu e cu suparare la mods sa bagati un sticky pe topicul asta? Multzam si numai bine /gjc

yo3gjc
10-10-2007, 03:45
si inca o rugaminte, era un coleg care ne dadea Catzavencu...daca se mai poate...imi lipseste si tare bine era...ma obisnuisem cu catzavencu pe sticla

kiwwi
10-10-2007, 04:26
bilete de avion SUNA INTERESANT ,hai sa vedem care e solutia ce-a mai tare acum avind in vedere ca se apropie SARBATORIILE

callatis
10-10-2007, 04:41
bilete de avion SUNA INTERESANT ,hai sa vedem care e solutia ce-a mai tare acum avind in vedere ca se apropie SARBATORIILE
Pt parinti am iesit mai ieftin cu 150$\bilet cumparandu-le din Bucuresti. Cu Malev, pt noiembrie, 907CDN$. Deschis pe un an.

yo3gjc
10-10-2007, 05:27
pret bun pentru Toronto, eu am dat din rom pentru jum lui sept pentru ai mei 820 euro...cehii am auzit ca zboara iftin dar e coada si ii prinzi greu. BTW se mai aude ceva cu toronto buc zbor direct...vad ca delta are direct din NY....poate ne scoatem si noi cu vreun air canada...

aeroplan
10-10-2007, 17:09
Sper ca sumele astea sunt pentru 2 bilete... !!

gugustiuc
10-10-2007, 17:36
eu am gasit foarte avantajos la HGG TRAVEL
1-724-308-1147
1-724-346-1086

contactati pe Neli.

geobudure
15-10-2007, 16:19
eu am gasit bilete ieftine la TRAVELONLY

1-519-589-0050 ALEX

statuie
15-10-2007, 20:47
Eu sunt in Toronto..de obicei le cumpar din RO ca sunt mai ieftine.
Le cumpar prin ...http://www.marshal.ro/...ce e bun e ca platesc eu cu VISA mea.Vedeti si la contact..ca au inceput sa deschida agentii si prin tara.
Nu recomand companii aeriene(de genu lufthansa,klm) care au zboruri si in tarile X (a se citi rau mirositoare) ...ca altfel va treziti peste ocean ca avionul e plin de turbane.
Recomand pe cele ...Malev, CSA(cre ca juma din insotitoarele de zbor ale astora joaca in file d-alea..asa tari erau :grin:).Da doamne fereste sa aveti nevoie sa schimbati belete prentru o alda data de intoarcere.

Numa bine..si luati sama la beutura.

callatis
15-10-2007, 21:05
...Nu recomand companii aeriene(de genu lufthansa,klm) care au zboruri si in tarile X (a se citi rau mirositoare) ...ca altfel va treziti peste ocean ca avionul e plin de turbane...
Ft buna observatia. Cu ex-comunistii din Estul Europei zbori doar cu albitura in avion, polonezii servesc cotlet de porc in loc de vita la microwave, iar bere Zywiec la discretie :)

Red Pearl
16-10-2007, 03:53
Eu am folosit pentru excursie la Ottawa si States aceste website-uri pentru Booking discounted prices la Hotels + Rent cars. SUnt de incredere!

www.priceline.com (http://www.priceline.com) aici se face bidding la hotelul dorit.
pentru a stii exact cat sa bidd-ui te duci pe site-ul asta
http://tickets.priceline.com/hotels/images/savemore_nyop_qt.gif (javascript:doNYOPJump('US', '/hotels/lang/en-us/itinerary.asp', true);)

www.biddingfortravel.com (http://www.biddingfortravel.com) aici aflii detalii de la altii cat au platit si ce si cum....

Noua ne-a prins bine ca am facut reducere la cazare si rent de aprox 45% decat orice agentie si deal de pe internet.

Am sa incerc si cu bitele de avion cu siguranta cand voi avea nevoie.
Sper sa va ajute si pe voi sa face-ti economi.

:fireman:

bobo22
16-10-2007, 18:09
eu am gasit bilete ieftine la TRAVELONLY

1-519-589-0050 ALEX
daca ne ati putea da si preturile.merci.

callatis
16-10-2007, 22:07
Sau de ce nu-si da domnul Alex adresa pe internet.
Alexandru Budure, abudure@travelonly.net, (519) 589 - 0050 - oops, de pe internet :)

coucou
17-10-2007, 00:44
Pt care stati in Ontario, incercati direct la www.malevdotcom (http://www.malevdotcom) sau la nr de telefon. (daca aveti nevoie vi-l dau eu (e cu 1-800...). E mai ieftin decat prin agentii.

george0951
20-10-2007, 21:38
dragilor.nu stiu daca este chiar THREAD-L....corect..dar va rog mult ..as avea nevoie de softwerul....""TURBO TAX 2004..multam fain....pentru intelegere...

banatman
14-11-2007, 08:13
Ma gandesc sa ma duc pentru 1 saptamana in decembrie "la mare". Intrebarea e pentru cei ce au mai fost. Cum e vremea? Unde sa aleg sa merg?
Eu m-am gandit la Punta Cana. Ce ziceti?

banatman
14-11-2007, 09:01
Ma gandesc sa ma duc pentru 1 saptamana in decembrie "la mare". Intrebarea e pentru cei ce au mai fost. Cum e vremea? Unde sa aleg sa merg?
Eu m-am gandit la Punta Cana. Ce ziceti?

Dar la Cancun?

dundu
14-11-2007, 16:11
mestere, depinde citi bani vrei sa dai, daca mergi cu familie copii sau nu.
Mayan riviera e cea mai tare la mincare, plaja, mai ales pt familii cu copii. La Cancun, pe strip sint multer hoteluri inghesuite, galagie mare dar distratie pt singles sau cupluri fara copii (plin de americani).
Punta cana e OK de la 4.5 stele in sus. Mai jos mincarea e de KKT, serviciile proaste. Plaja (faina) e inspre est si ai soare in fata doar citeva ore dimineata, in rest iti bate din spate. Am fost anul asta la 5 stele, a fost comparabil cu Mayan Riviera la 4 stele.

raducosmin
14-11-2007, 19:13
Cayo - Coco , Cayo Guillermo , Cuba, zona super , linistita ( daca nu mergi in perioada vacantelor) mincare foarte buna, cubanezii te trateaza cu respect si serviciile sunt ok. Americanii nu au acces (traiasca Castro). Trabucuri bune si ieftine facute in fata ta, Rom-ul e bun :) "Veverite" pe plaja sunt rar intilnite dar sunt ceva "foci si citeva balenute" :( Deci e un loc unde sa mergi cu familia.
Din nefericire daca vrei altceva decit plaja inot odihna si snorkeling , in Cuba nu ai altceva ce sa faci. Poate doar o vizita in Havana, iar pe drum sa admiri masini aro , camioane roman , dacii etc :) Noi am inchiriat o masina si ne-am dus spre primul lor oras, Moron dar acolo din pacate totul semana cu orasele miniere de la noi. poate si mai distruse.

http://img413.imageshack.us/img413/2393/img0320ml4.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=img0320ml4.jpg)

banatman
15-11-2007, 05:49
multam de feed-back....da, ma duc cu familia, cu catel cu purcel...
din cite m-am uitat pare intr-adevar mai interesant Mayan riviera...oare cum o fi in decembrie?
Unde e mai bine de mers in decembrie?

olteanu
15-11-2007, 09:10
Americanii nu au acces (traiasca Castro).
ai mai multe info despre americani pt ca am vreo 3 prieteni in canada si am inteles de la ei ca au intilnit americani acolo
as vrea sa fac si eu o vacanta acolo dar vreau sa fiu sigur
ai intilnit vreun american pe acolo si nu a avut probleme :sad:

raducosmin
15-11-2007, 10:18
banuiesc ca ai pasaport romanesc ..deci nu o sa ai probleme la ei.
Viza ti se da in avion si e pe un carton. Americani nu am vazut. Asiatici doar unu , japonez .

Cind am iesit din resort in drum spre moron era un filtru.. ca un fel de vama. La masina din fata noastra le-a luat pasapoartele sa uitat atent la fata fiecaruia ,a intrat in ghereta si a stat cam 5 minute dupa care i-a lasat sa plece.
noi eram 4 toti cu pasapoarte romanesti. le-a luat a vazut si a inceput sa se bucure si sa zica ca "rumania amigos" .. si ne-a lasat sa plecam mai departe imediat.

callatis
15-11-2007, 15:31
se spune ca ar veni si americani in Cuba cu curse charter, fara pasapoarte.

raducosmin
15-11-2007, 21:20
Ma refeream la americanii americani ( aia cu familiile lor mari si galagiaose ). Sper ca nu am ofensat pe nimeni de pe aici. Scuze daca am facut-o.

kiwwi
16-11-2007, 00:03
Ma refeream la americanii americani ( aia cu familiile lor mari si galagiaose ). Sper ca nu am ofensat pe nimeni de pe aici. Scuze daca am facut-o.

stai linistit ca asa este si in plus sint cei mai ZGIRCICI turisti

olteanu
16-11-2007, 07:26
banuiesc ca ai pasaport romanesc ..deci nu o sa ai probleme la ei.
Viza ti se da in avion si e pe un carton. Americani nu am vazut. Asiatici doar unu , japonez .

Cind am iesit din resort in drum spre moron era un filtru.. ca un fel de vama. La masina din fata noastra le-a luat pasapoartele sa uitat atent la fata fiecaruia ,a intrat in ghereta si a stat cam 5 minute dupa care i-a lasat sa plece.
noi eram 4 toti cu pasapoarte romanesti. le-a luat a vazut si a inceput sa se bucure si sa zica ca "rumania amigos" .. si ne-a lasat sa plecam mai departe imediat.
wow suna bine daca te poti duce cu cel romanesc dar trebuie sa-l renoiesc ca a expirat acum 2 ani :bangin:si al nevestei anu trecut :bandana:si cel mai nasol pt copii ca nu au cetatenie romana dar pot sa zic ca mor de necaz pe canadieni ca au aceasta optiune .
nu de aia ma inbolnavit un prieten din toronto cu un video de vreo 2 ore care l-a facut acolo

haipa
27-11-2007, 18:14
Eu folosesc agentia IDMTOUR ( http://www.idmtour.ro) de 6 ani pentru cei care vin din Romania si nu am auzit pe nimeni care sa-mi ofere preturi mai mici decat ei (si credeti-ma ca am itrebat de fiecare data si pe altii). In plus le-am trimis VISA ca sa platesc si nu am avut nici o problema pana acum. Daca sunati intrebati de Iulia Petre si veti primi oferta comparativa de la toate liniile aeriene care opereaza Bucuresti-Nord America. Soacr-mea tocmai a venit cu cehii 610 eur bilet deschis pe 6 luni.

haipa

raducosmin
27-11-2007, 18:25
Stiti cumva un site bun ptr masini second hand ptr canada?
in genu lu asta din us http://www.edmunds.com/?
thx

callatis
27-11-2007, 18:31
www.autotrader.ca

sebitson
27-11-2007, 19:28
http://www.lespac.com/

raducosmin
27-11-2007, 20:30
multumesc mult.

si o alta chestie, cu cine ati facut asigurare ?
din cite vad astia incearca sa ma omoare. deocamdata am doar g2 si cea mai ieftina mi-a iesit la 350/luna. Si cam cit ar fi real diferenta dintre g2 si g full + hirtie de scoala ? merita efortul?

callatis
27-11-2007, 23:48
multumesc mult.

si o alta chestie, cu cine ati facut asigurare ?
din cite vad astia incearca sa ma omoare. deocamdata am doar g2 si cea mai ieftina mi-a iesit la 350/luna. Si cam cit ar fi real diferenta dintre g2 si g full + hirtie de scoala ? merita efortul?
Merita efortul. Si G, precum si hartia ca ai facut scoala in Canada iti vor reduce asigurarea. Shop around cum zice canadianul, declara ca vei conduce "just for pleasure - 10.000Km\year", si pune deductible 500$ sau chiar 1000$ daca te simti stapan pe volan si nu ti-e teama ca ai sa fi implicat intr-un accident cu una cu doua. (Am platit ani intregi o polita mai scumpa numai pt ca am vrut ca deductible sa fie 300$. Acum o am 1000$).
State Farm, AllState - sunt firme bune. Cauta un broker care iti poate da cea mai buna cotatie. Dar intai inarmeaza-te cu G si diploma de safe driver

raducosmin
28-11-2007, 07:50
Merci mult

yo3gjc
28-11-2007, 13:54
raducosmin, cauta un insurance broker, daca esti in GTA ti-l dau pe al meu care mi-a dat un rate super (la jumate) la AXA insurance pentru un combo casa si masina

raducosmin
28-11-2007, 17:27
raducosmin, cauta un insurance broker, daca esti in GTA ti-l dau pe al meu care mi-a dat un rate super (la jumate) la AXA insurance pentru un combo casa si masina

In gta sunt , north york

yo3gjc
28-11-2007, 17:45
Ok atunci da un tel lui Bill Heck de la Insurance Brokers, cere un quote (sau vb cu secretara lui) 905-624-3625, eventual da-mi un mail pe yo3gjc la hotmail dot com si-ti mai povestesc ce si cum, eu anul trecut am avut un "corporate rate" de la Personal Insurance prin firma unde lucrez iar Bill mi-a dat la jumate de pret fata de acel "corporate rate" care nu era rau deloc :-)), in plus nu mi-a cerut nici un ban (el isi ia comision de la comision de asigurari)

raducosmin
28-11-2007, 21:15
nasol , asigurare basic doar in cazul in care eu lovesc pe cineva 337/luna cu g2 si 300/luna cu g full+ scoala de soferi ... mult :(

callatis
28-11-2007, 21:28
nasol , asigurare basic doar in cazul in care eu lovesc pe cineva 337/luna cu g2 si 300/luna cu g full+ scoala de soferi ... mult :(
Cat e deductible?

yo3gjc
28-11-2007, 22:14
sorry, mie mi-a dat un rate super, cu g full...mergi pe brokeri ca astia au rateuri mai bune decat poti tu obtine

raducosmin
30-11-2007, 07:54
primit rata buna la TD 190/ luna fara g si hirtie si 30$ off dupa ce le iau si pe astea ceea ce e super ok ptr mine :)
@callatis ce este acest deductible?
calculul de mai sus e cu 0 deductible iar cu 500 e 218$ dar habar nu am cu ce se maninca.

callatis
30-11-2007, 15:52
@callatis ce este acest deductible?
calculul de mai sus e cu 0 deductible iar cu 500 e 218$ dar habar nu am cu ce se maninca.

Deductible e ceea ce in Romania se numeste "franciza" (complet departe de sensul cuvantului).
Adica in caz de accident raportat la asigurare pt a plati ei reparatia masinii, prima parte (300$, 500$ sau 1000$) ii platesti tu, ei platind restul. Cu cat deductible e mai mare, cu atat "premium rate" - cum numesc ei, adica rata lunara, scade.
Exista si varianta (de preferat uneori) ca sa te intelegi cu cealalta parte implicata in accident si sa va reparati voi masinile fara raport la asigurare, adica cel vinovat il despagubeste pe celalalt. Daca paguba este peste 800$ atunci trebuie raportata la politie, insusi politistul putand sa te sfatuiasca sa te intelegi cu celalalt. Orice raport (claim) la asigurare va duce la cresterea ratei lunare.
Desi pare aiurea, intr-un fel, asigurarile in Canada sunt "taxa" pt a putea conduce.

raducosmin
30-11-2007, 16:27
pai atunci nu mai inteleg.. de ce daca pun deductible 5000 ( ca atita pot la td) rata imi creste inloc sa imi scada
cu deductible 0 rata e 160,
cu ded 5000 e 171,
cu ded 500 e 179
iar cu ded 1000 e 174$ ( facut in cazu in care am certificat de scoala)
de asta vorbesc eu ( sa nu vorbim de chestii diferite ) Comprehensive coverage

callatis
30-11-2007, 17:54
nu are sens ca pt un deductible mai mare sa-ti ceara o rata mai mare. Cred ca ar trebui sa-i suni si sa ii intrebi pas cu pas, sa te lamuresti.
Uite niste explicatii: http://www.carinsurance.com/CoverageDefinitions.aspx

bosanci28
05-12-2007, 21:34
stie careva cum trimiti bani in romania intrun cont,,si cit te costa extra sa daca ii costa pe acei din ro ceva sai scoata?,
din us to ro,, mersi

yo3gjc
05-12-2007, 23:11
faci un card interac(daca esti in canada) si il trimiti la ai tai cu pin cu tot, sunt atm-uri in rom cara accepta interac (cyrus) iar comisionul e de catziva dolari pe extragere...oricum mai convenabil decat prin money gramm sau alte tzepe

bosanci28
06-12-2007, 18:29
faci un card interac(daca esti in canada) si il trimiti la ai tai cu pin cu tot, sunt atm-uri in rom cara accepta interac (cyrus) iar comisionul e de catziva dolari pe extragere...oricum mai convenabil decat prin money gramm sau alte tzepe
adica ce ""card interac"" nu inteleg,,card normal de banka?,, eu am vrut sa ajut pe cineva si ei au ceva cont facut la otc bank ,, nu credca le ai putea da cardul tau,,la alti care nici nui cunosti...

yo3gjc
06-12-2007, 19:00
interac exista doar in canada nu si in state *sau mai bine zis cand eram eu in state nu exista asa ceva....interac means debit card, aici nu exista debit visa electron sau debit mastercard, toate cc in canada sunt de credit (secured sau nu). In state exista debit card visa sau master sau amex...etc. Cel mai simplu, deschizi un cont aici in NA ceri doua carduri la banca (pentru tine si pentru sotie de ex.), un card in trimit i in rom si celalat il tii aici, cand ai nevoie sa trimit bani acasa doar alimentezi contul...si gata. Daca nu vrei sa te complici asa poti trimite de la banca unde ai tu cont un wire transfer, dar feeurile sunt mai mari si de ajuns ajunge in rom cam intr-o sapatamana...

callatis
11-12-2007, 17:09
Copy and Paste din http://www.romanianstoronto.ca/ro/index.php
De ani de zile are anunt in Faptul Divers. Este a doua oara cand iau porc de la ei. Recomand cu caldura.

"Pentru cei care vor porc de craciun (afumaturi, carnatii etc.) sau miel de pasti cu tot tacamu, pomana porcului cazanu de vin fiert...etc. va recomand pe nenea Cornel care sta in zona orangeville - georgetown.
Ardelean tipu, suflet mare - trebuie doar dat telefon cu o saptamana inainte si se rezolva.
Omu are ferma ca la Romania la tara. Ma duc la el de ani de zile si tare ma bucur cand iau o bucata de sorici si cu o cana de vin fiert.

Cornel and Maria Savu
(519) 848 2393

Doar trebuie sunat cu o saptamana inainte- faci comanda si totu e gata."

Pt cei cu GPS, coordonatele sunt Latitude: 43.92317 N si Logitude: 80.46037 W. (8984 Sideroad 13, Wellinghton North, ON - instersectie Line 6 & Sideroad 13)

yo3gjc
28-12-2007, 17:51
pleaca cineva in Cuba dupa anul nou?...poate ne vedem la o bere la holguin intre 13-20 Ian 2k8. Soare, plaje si le mai dam naibii de chei si snow blowere :-))

callatis
28-12-2007, 18:39
pleaca cineva in Cuba dupa anul nou?...poate ne vedem la o bere la holguin intre 13-20 Ian 2k8. Soare, plaje si le mai dam naibii de chei si snow blowere :-))
ce deal ai gasit? Luat din timp sau last minute?

raducosmin
28-12-2007, 19:43
@yo3gjc daca poti , fa-ti rost de husa de protectie ptr aparat foto ca sa il poti baga in apa si eventual ceva sursa de lumina. ii de vis ce vezi in ocean. io am bagat aparatu fara protectie in apa, odihneasca-se in pace..

yo3gjc
29-12-2007, 00:09
asha e...good ideea, am mai auzit d-asta mai demult dar uitasem...tks de reminder

yo3gjc
29-12-2007, 00:13
SELLOFFVACATIONS.COM, 2 adultzi 1475 cu tot cu taxe -4 stele la holguin,
PLAYA TURQUESA, e imens hotelul insa e oK, ma duc sa scap nitel de frig si sa le mai dau naibii de tehnologii...ca 16ore/zi stau cu tastatura si wirelesul in nas..mi-ajunge ma duc la dezintocsicare :-))

raducosmin
29-12-2007, 07:43
http://stores.ebay.ca/deepdivedeals_DicaPack-Underwater-Housing_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ14577274QQftidZ2QQp Z2QQtZkm

in magazin am vazut de la 250 in sus ...

csabi77777
06-01-2008, 00:17
Eu am luat din 22 ian cu 1340 doi adulti.Varadero 4 stele.Dupa 2 zile un bilet costa deja 770 .

yo3gjc
06-01-2008, 01:28
eu plec pe 13 in Holguin la Playa Turquesa 1455 2 persoana cu tot cu taxe, 4 stele, rezonabil, sper sa fie si vremea buna ...o sa dau un rating cand vin

callatis
07-01-2008, 16:28
yo3gjc si csabi77777, drum bun concediu placut si asteptam foto :)

yo3gjc
07-01-2008, 16:39
Multzam Callatis, eu duminica plec, ma gandeam ca in limita timpului disponibil care si cum merge prin concedii sa scrie un mic review cu ce si cum pe unde a fost, cazare, mancare, hotel, travel...experientze placute/neplacute (sper sa nu fie) etc, o sa incerc cand vin inapoi sa scriu cateva randuri utile pentru cei care au in plan aceeasi destinatie cu a mea, la cati suntem si cat calatorim in timp s-ar strange o colectie de informatii utile pentru alti useri.
gjc

cosas
08-01-2008, 05:44
Buna daca este la diverse o intrebare. In vechiul forum CC exista un thread despre GPS , deblocare, harti etc. Daca stiti site-uri cu acest subiect va rog sa le postati. Sau poate se infiinteaza unul. Multumesc!!

alb3rto
08-01-2008, 18:14
Buna daca este la diverse o intrebare. In vechiul forum CC exista un thread despre GPS , deblocare, harti etc. Daca stiti site-uri cu acest subiect va rog sa le postati. Sau poate se infiinteaza unul. Multumesc!!

http://www.gpspassion.com
http://www.hugginsnet.com/ilovemymio/
http://www.gpsunderground.com/forums/forumdisplay.php?f=3
http://gpsinformation.net/
http://gpsinformation.biz/phpBB2/

raducosmin
08-01-2008, 19:27
Exista deja chiar si aici pe rdi

http://www.rdi-board.com/forumdisplay.php?f=26

rally2000
09-01-2008, 01:58
Cine poate sa-mi spuna o agentie de bilete de avion spre Europa,unde gasesc bilete ieftine de avion.:flowers:

Este o rubrica speciala despre "Diverse, bilete de avion, etc" poate daca
postai acolo era cineva care sa te ajute.

zuzel
09-01-2008, 02:37
Este o rubrica speciala despre "Diverse, bilete de avion, etc" poate daca
postai acolo era cineva care sa te ajute.
Le-am mutat, almagamat, etc - si ai dreptate 100%.

cosas
11-01-2008, 16:11
Multumesc mult. De real folos. Multumesc !!

Pt GPS info

olteanu
12-01-2008, 06:10
eu am o companie care o folosesc de 2 ani si mi-a oferit bilete destul de ieftine cu romania care nu am gasit pe nicaieri aceel pret.
agentia o gasiti aici http://www.startravelny.com/ incercat-o la pret si sper ca nu veti regreta.

de exemplu acum 2 zile ma ajutat cu un bilet de avion pentru philiphines cu plecare pe 3 martie numai dus cu $745 care nici unde nu il gasesti sub 1200

acum astept dupa un raspuns pt un prieten din montreal daca poate sa gaseasca ceva si va afisez preturile daca doriti

deci incercatio si pe asta si datei si numele de user (inca nu stie de numele asta dar o sa anunt persoana respectiva in cel mai apropiat timp ) cine stie poate aveti mai multa reducere

compania mi-a promis comision daca vine cineva de la mine dar nu ma intereseaza puteti sa il folositi comisionu in pretu biletului

va spun la sigur nu veti regreta servicu si pretu

diplomat
14-01-2008, 22:27
Pentru cei care nu au fost si urmeaza sa plece in Cuba ( si nu numai) o lista cu citeva lucruri "utile" (cel putin asa cred eu).Lista este deschisa daca vreti sa adaugati:

-medicamente de stomac ( in Cuba mincarea nu este punctul lor forte.. clasicul imodium plus medicamente care regleaza bacteriile din stomac gen preventiv)
-solutie tintari ( multi prieteni s-au plins de chestia asta)
-water shoes
-adaptor tensiune (asta e bun de avut oriunde ai pleca)
-multi care pleaca in concediu cumpara tot felul de lucruri de la dolar store sa le mai imparta pe acolo insa daca vreti sa-i faceti cu adevarat fericiti si sa va faceti o pomana cu amaritii aia luati ceva haine vechi (pantofi) care nu va mai trebuie si dati-le fratilor ca or sa va fie tare recunoscatori; e foarte mare problema acolo cu imbracamintea din ce am inteles;
-personal am luat si niste antibiotice cu mine cind am fost plecat (just in case ...)
Sper sa nu aveti nevoie de medicamente si sa aveti un concediu cit mai placut.Sunteti bineveniti sa adaugati la lista cu ce mai credeti de cuviinta .

callatis
14-01-2008, 22:35
...
-water shoes
-adaptor tensiune (asta e bun de avut oriunde ai pleca).
Ai nevoie de water shoes? Scoici si pietre mai rau decat la Eforie?
Ei sunt pe 220V?

diplomat
14-01-2008, 22:47
Da ei sunt la 220.Unii spuneau ca la baia ar trebui sa aiba si priza la 110 insa eu nu am observat.
Cind am fost in Cuba am jucat aproape in fiecare zi polo la piscina
Dupa o ora si jumate de activitate am iesit din piscina si am realizat ca facusem la picioare basici de nu era adevarat.
Noroc ca erau "intaritoare" din abundenta la bar ...
Plaja este foarte buna ( cel putin in Varadero unde am fost eu)

raducosmin
15-01-2008, 07:38
sincer sa fiu mie mi-a placut foarte mult mincarea in Cuba
problema cea mai mare e cu schimbul de temperatura, anul trecut de la -30 cit a fost in feb am ajuns la +33. Cind m-am reintors sa te tii mincarimi..

callatis
15-01-2008, 15:45
sincer sa fiu mie mi-a placut foarte mult mincarea in Cuba...

apropos, cum e mancarea in Cuba? Unii vorbeau de mancare reincalzita daca nu cumperi minim 4 stele...

raducosmin
15-01-2008, 17:02
eu am fost la 4 stele.
toata mincarea se facea pe loc si era cu specific continental
eu sunt pretentios la mincare. nu pot minca decit porc si pui si astea nu gatite oricum si crede-ma ca am fost multumit.
Din ce am inteles de la prieteni , in Dominicana mincarea ar fi foarte proasta, si acum in 10 feb merg acolo..

callatis
15-01-2008, 18:59
Pt Cuba si celelate insule, puteti face o scurta descriere a statiunii in care ati stat si eventual numele hotelului pe care il recomandati sau dimpotriva? (exemplu: Varadero, hotel Acapulco, highrise sau vila, statiune gen Mamaia, aglomerat sau retras, etc.) Eventual posibilitati de scuba diving, etc.

kiwwi
15-01-2008, 23:50
eu am fost la 4 stele.
toata mincarea se facea pe loc si era cu specific continental
eu sunt pretentios la mincare. nu pot minca decit porc si pui si astea nu gatite oricum si crede-ma ca am fost multumit.
Din ce am inteles de la prieteni , in Dominicana mincarea ar fi foarte proasta, si acum in 10 feb merg acolo..

in Dominicana stai linistit daca CUBA te-a satisfacut ai sa fi OK si acolo, mai ales daca ai restauranta A LA CARTE

vb de PUNTA CANA CARAIBE CLUB PRICESS

Aegyssus
16-01-2008, 03:45
Din punctul meu de vedere, cred ca depinde la un caz la altul dar in general as spune ca in Cuba esti mai bine tratat decat in Dominicana.
Daca le dai dominicanilor un dolar, in cel mai bun caz se uita zambind cu condescendenta...

In Cuba, la Cayo Guillermo, pt un dolar aveam flori proaspete in camera si prosoape impaturite in forma de lebada. Ca fapt divers, am auzit ca unii narozi quebecosi isi radeau de bietii oameni lasandu-le dolari de Canadian Tire.

Cat priveste mancarea, eu nu sunt pretentios deloc si n-am vazut nici un fel de diferente. Mi s-a parut foarte buna in ambele cazuri. Cred ca depinde de la un resort la altul dar in cazul meu am avut mai multe optiuni in Dominicana (la Puerto Plata) decat in Cuba.

Daca va duceti in Cuba, nu luati curse cu avionul. Probabil ca va amintiti ca acum cativa ani un avion cu canadieni la bord a cazut pe acolo... La ei e normal, mai toata tehnica e din al 2lea razboi mondial... Amicii care s-au incumetat sa ia curse interne ne-au povestit ca avioanele lor interne nu sunt etansate si privesti direct afara prin crapaturile din avion.

In Dominicana te poti plimba mai liber decat in Cuba: poti sa te duci unde vrei, sa faci ce vrei si cum vrei. Problema e ca daca nu cunosti locurile si oamenii, poa'sa te faca unii pe la buzunare. Din Cuba nu am auzit astfel de vorbe.

raducosmin
16-01-2008, 08:31
In Cuba, la Cayo Guillermo, pt un dolar aveam flori proaspete in camera si prosoape impaturite in forma de lebada.

he he io i-am dat si bomboane ptr fetita si mi-a facut si elefantzel :))
http://img259.imageshack.us/img259/1120/img0563vw5.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=img0563vw5.jpg)

http://img245.imageshack.us/img245/6279/img0429sc1.th.jpg (http://img245.imageshack.us/my.php?image=img0429sc1.jpg)

bosanci28
18-01-2008, 20:43
he he io i-am dat si bomboane ptr fetita si mi-a facut si elefantzel :))
http://img259.imageshack.us/img259/1120/img0563vw5.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=img0563vw5.jpg)

http://img245.imageshack.us/img245/6279/img0429sc1.th.jpg (http://img245.imageshack.us/my.php?image=img0429sc1.jpg)

frumos,,si eu am gasit pe pat tot la fel in camera,,intro zi,, in cancun ,,mexico,,
pacat caci nu ia un salar mai bun!,1,2$ pe ora...,dar a fost frumos ,,am fost si in hawaii ,honolulu si mia placut prin oras ,,dar apa plina cu zgura de vulcan,,, as prefera tot cancun,, tot serviciul excelent (all inclus in pret),,,si apa curata si calda...

bosanci28
18-01-2008, 20:54
am incercat sa caut niste bilete pentru la vara din june6 la july 4 si am gasit numa 1400$ in sus , daca cineva stie alte preturi mai mici,let me know
(de la san francisco la bucuresti ) sau(san francisco la budapesta),mersi

cosas
21-01-2008, 02:40
Buna seara ! Este vreun "storage solution" pentru a face backup la flash drive, SD memory, cind nu ai acces la PC. De fapt un multimedia backup? Multumesc anticipat!

raducosmin
21-01-2008, 02:45
asa ceva?
http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2719705&CatId=1203

capacitate cit ii hdd-ul pe care il pui

cosas
21-01-2008, 05:45
Este exact ce vreau. Si m-am uitat de o mie de ori in tiger direct. Multumesc f mult

raducosmin
22-01-2008, 07:27
De un an stau pe ginduri daca sa il iau sau nu. Daca il iei lasa un feedback pls.

yo3gjc
23-01-2008, 00:04
So Guys
Tocmai m-am intors din Holguin - Grand Playa Turquesa resort.Perioada: 13Jan -20 Jan, vremea excelenta (pranz =29C seara si dim +20-+22C). Apa oceanului 21-23C cu un recif minunat pentru scuba sau snorkeling
Travel: skyservice cu doua ore delay la dus si no delay la intors, 3ore20min real fly time din toronto
Cazare: camera era mare si cu tavanul f.f. inalt (excelent pentru clima tropicala) cu AC si apa calda la discretie , power outage un singur spike de 30 sec. Camera curata si cu un pesos convetibil (aprox 1.1CAD) lasat pe pat la camerista aveai prosoape curate la discretie. Minibar cu bauturi gratis - un plus
Negativ: am zarit un gandac de tip limuzina in camera si un motociclist roshu de bucatarie la autoservire (amandoi au tras la nevasta si s-a soldat cu macel :-))
Mancarea: am avut 6 ala-carturi seara si dim si la pranz la autoservire, nu am avut probleme stomacale deci a fost OK, m-am profilat pe gratare si peste sau fructe de mare, de evitat lactatele care pot provoca diarii severe. A la carturile bune insa se vede ca sunt comunisti, nu va astetpati la coca cola originala sau la chestii occidentale, doar untul si iaurtul era nemtzesc ( managementul resortului e german). Iar o chestie negativa era iluminatul in complex, becuri high efficen insa chioare, programele artistice destul de saracutze, seara la 10 trageam oblonul si dormeam pe rupte.
Plaja, medie, nisip OK insa cam ingusta, era echipata cu shezlonguri, noi am fost destepti si ne-am luat niste pad-uri ca sa nu stam pe tare. Pe plaje erau cateva dughene unde puteai lua bautura si hambrgheri sau hotog
Iar o parte negativa este legata de tips, peste tot stau cu mana intansa dupa tips, poate ca m-am dezobishnuit eu de d-asta dar cu un banutz devena brusc totul posibil. Se organizeaza excursii prin imprejurimi, eu am preferat sa stau cu burta la soare si sa nu fac nimic decat baie, apa si trascau :-)). Cu 20 peso la checkin am luat o camera la etaj chiar langa plaje...patru sus si patru jos, daca nu dai shpaga nu prinzi loc langa balta si poti nimeri langa piscine unde e zgomot la pranz sau seara cand se organizeaza baute crunte. Am prins un grup de britanici...m-au dovedit...profesionisti in sticlism si coniac canoie...halbere etc.
Piscinele sunt superbe, 3 bucati terasate pe 3 etaje , cea de jos cu insula in mijloc si cu unul din baruri in apa ( cu scaune de bar in apa)...cam nepractic ca daca te faceai crunt era greeeeu sa iesi din apa....
Bautura, romul (lichidul nu natzia :-) excelent si de baza, berea de KK si altele cam greu de gasit ( se mai gaseau dar nu a big selection). Tzigarile, magnifice, eu care m-am lasat de fumat acum 9 ani nu m-am putut abtznine si in fiecare seara pufaiam un trabuc Monte Cristo sau o Cohiba la o cafea, senzatie unica, v-o recomand, pana si nevestii i-au placut trabucurile. Si acum surpiza. aveau TV-uri cu vreo 5 programe americane de satelit (CNN, TBC, Disney si inca cateva) M-am prabusit de ras, astea vin cumva bruiate pe coax cu o purtatoare intre sunet si imagine si exista notch filters ca sa le deschida. :-)) vechea metoda de "codare" a HBO pe vremea cand eram in Rom si faceam decodoare d-alea . Insa notch-rile mai fugeau in frecv si vedeai purtatorul pe imagine sau aveai brum pe sunet....ahaaa, m-am tavalit de ras, cenzura acolo functioneaza, am vazut masini dacia si moskvici d-alea de seamana cu fiatul si carute cu cai in drum spre resort ( e cam la o ora de bumpy drive de la aeroport). O bila alba pe plaje sunt gratis camaramane, caiace si tot felul de chestii nautice (cu un tip poti avea chiar un trainer personal pentru sa te dai cu scandura cu vele :-)) snorkeling este fenomenal, eu luam hidro bicicleta, ma duceam la recif in larg, o legam cu sfoara de un coral si baldabac...luam paine sau banane si venau peshtii ca la DN sau BEV....toate formele, ziceai ca esti in acvariu. Ca nationalitati in resort, majoritatea canadieni si britanici, mai erau si ceva nemtzi si danezi, (vedeai europenii dupa slipurile baietzilor, noi cu nadragii pana in genunchi iar europenii cu slipuri clasice , aici daca apari asa pe plaje la wassaga zicea lumea ca esti popo :-)))) Vegetatia excelenta, cocosul bun cu rom in el si fauna diversa, multe iguane, shoparle, sherpi si alte insecte...deh tzara tropicala.
Shocul l-am avut la intors, cand am ajuns back la toronto, erau -15C noi plecand de la +30...a fost aspru. Overall pentru banii care i-am platit a fost excelenta o vacantza de mijloc de iarna. Pentru detalii pls anytime PM si va stau la dispozitie cu sfaturi si povestioare amuzante.

cosas
23-01-2008, 07:16
Raducosmin am nevoie de el ca vreau sa imi iau o videocamera cu SD si am nevoie pt backup. Te anunt negresit . Ma intreb daca l-ai vazut acum un an nu este mai incet in data trans. ? Multumesc!!

cosas
23-01-2008, 07:23
Vreau sa las masina in New York (USA) pentru mai multe zile. Are cineva vreo idee cum pot sa ies mai ieftin cu parcarea? Cineva locuieste in zona (NY este mare ca zona ???!!!) pot sa o las la cineva si ajungem la o intelegere? Sau vreo informatie care sa ma indrepte spre o parcare mai ieftina.O comunitate de RO din NY la care pot sa pun ceva intrebari. Parcarile municipalitatii sint destul de scumpe.

raducosmin
23-01-2008, 07:43
te duci la o banca , ceri 1$ ptr 1 luna si zici ca le lasi masina garantie .... :)
parca asa era bancu

raducosmin
01-02-2008, 08:56
So Guys
Tocmai m-am intors din Holguin .

ce ai avut nevoie si nu ai avut la tine ? :)
plec si eu din 9.

druids
04-02-2008, 00:48
imi zice si mie va rog frumos cineva unde il gasesc pe microsoft money 2008?am cautat eu da nu am gasit decat trial ..
Multam.

yo3gjc
04-02-2008, 01:48
si eu tot trial am, daca vrei iti dau 2007, money 2008 il caut si eu dar nu am gasit decat 30 days trial....

callatis
08-02-2008, 22:22
E cineva care a incercat Scuba diving in Cuba?

RaduN
09-02-2008, 05:00
Salut! Caut sa descarc "Swap Magic" NTSC pentru PS2. Varianta pentru PAL se pare ca se gaseste mult mai usor. Ma poate ajuta cineva cu un link?
Multumesc anticipat.

raducosmin
09-02-2008, 06:25
E cineva care a incercat Scuba diving in Cuba?
eu am incercat dar nu m-au lasat ca nu aveam certificare. poate de miine in colo in R.D

callatis
09-02-2008, 15:56
Am citit un review despre scuba diving in Varadero. Un diver cu certificat povestea de un trip care l-au facut cu autobuzul spre sudul tarii, apoi au iesit in larg. Tipul se plangea ca numai el avea certificare si ca toti ceilalti aveau doar pregatirea din bazin, de la hotel. Unul din grup nu a vrut sa faca diving si a ramas singur sa faca snorkeling. L-au gasit, dupa ore intregi de cautari, inecat. Probabil un carcel. Grupul s-a inapoiat in Varadero spre miezul noptii. Cam naspa pt tine dar mai ales pt cei care i-ai lasat in statiune.
Scufundarile s-au facut la 30m si la 15m, tancuri pt 2 ore, cu pauza intre ele. Au fost insotiti de 3 cubanezi profesionisti, nu si cel care a facut snorkeling.

Am facut scufundari in Marea Neagra si eu nu m-as incumeta la 15m si nici la 30m fara multe ore de scufundare in prealabil. Si asta pt ca vorbesti de factorul de decompresie cu care nu e bine sa te joci. De la 4m in jos, e bine sa iei pauze mici la fiecare metru, pt acomodorea organismului. Nu o iei de nebun spre 10m si nici nu o zbughesti spre suprafata caci iti pocnesc urechile si incepe sa clocoteasca sangele in tine. Faci ft usor decompresie sau "boala scafandrilor" care se manifestă în cazul unei ascensiuni prea rapide la suprafaţă după scufundări la mare adâncime - ascensiune care forţează pătrunderea de bule de azot în sânge şi în ţesuturi.

Pentru scufundare la adâncimi foarte mari, se foloseşte un amestec de oxigen-heliu, pentru a preveni beţia adâncurilor cauzată de solubilitatea mare a azotului în sânge în funcţie de presiune.

M-ar interesa ceva pe plan local. Sa te ia un charter din Varadero si sa te scoata in larg, la adancimi mici. A auzit cineva de asa ceva?

Pt cei interesati de Caraibe, uitati un site ft bun cu review-uri. Nu va speriati ca unii urla ca nu le-a placut hotdog-ul sau hamburger-ul de pe plaja. Ei vroiau Hilton...
http://www.debbiescaribbeanresortreviews.com/

Fanta
09-02-2008, 22:50
Cum e vremea in Las Vegas ? Pe 20 voi fi acolo si abia astept sa rup sloturile in doua :D

Vreau sa inchiriez o masina din Vegas si sa dau o fuga pana in L.A.
Unde gasesc o masina buna pentru 8 persoane si la ce bani ?
Aveti idee cam cat timp fac cu maisna din Vegas pana in L.A. ?
Vreau sa plec la 5 dimineata din Vegas , pe la 10 sa fiu la Studiourile Universal din L.A. iar apoi la ora 16-18 sa ma intorc in Vegas.Ce ziceti ? Se poate sau o sa cad lat ?
Ceva ponturi pentru un zbor cu avionul Vegas-L.A. ?

Aveti un pont unde sloturile sunt mai darnice ?

Ceva spectacole interesante in Vegas in perioada 21-27.02 ?

Orice e legat de Vegas e interesant pentru mine , desi merg a treia oara din cauza sloturilor n-am apucat sa-l vizitez nici 25% :D

Am discutat deja cu Vegas-24 si am stabilit sa bem o bere cu aceasta ocazie , daca mai sunt romani din L.V as fi bucuros sa ne intalnim si sa bem o bere intre doua sloturi :D

Revin pe larg cu acest subiect. Nu uitati sa-mi spuneti cum e vremea in Nevada ca din cate am vazut la stiri in SUA e frig ca-n Antartica !

Fanta americanu'

bimmer
10-02-2008, 00:58
16 - 24 feb. in RD, la Sosua by the Sea.
Careva pe acolo sau imprejurimi in acelasi timp ?

callatis
11-02-2008, 18:49
Stors lamaia si gasit pe 8 Aprilie, 4*, Playa de Oro, Varadero, cu 796$ - All inclusive. Am capul varza de cate review-uri am citit. Peste tot exista si un procentaj de nemultumiti. Sunt cei nascuti in puf si care habar nu au cu ce se mananca o tara comunista, comunisti care stiu sa faca turism mult mai bun decat am facut sau facem noi.
Observ ca marea problema a multora e ca merg in Caraibe si mancarea nu e spicy. Ai sa gasesti reclamatii si ca varza de pe hamburger nu era suficient de acra. Etc. Daca e sa va luati dupa review-urile negative nu mai iesiti niciodata din casa.

Am incercat multe motoare de cautare si cel mai bun mi-a parut a fi http://www.selloffvacations.com/

Alte motoare:
http://www.signaturevacations.com/
http://www.sunquest.ca
http://www.transatholidays.com
http://www.lastminutetravel.com/
http://www.itravel2000.ca/
http://www.exitravel.com
http://www.nolitours.com/

Anumiti tour operators lucreaza doar cu un grup anume de hoteluri, si folosind unul din motoarele de mai sus nu vei gasi ce iti da altul.
Mai mult, am facut rezervare cu sellofvacations.com, pachetul e oferit de Nolitours in fapt, dar pe site-ul lui Nolitours nu gasesc nici hotelul si nici nu poate sa-mi ofere acelasi deal ...
Asa ca trebuiesc vanate locatiile care va intereseaza folosind cateva motoare in paralel, schimband perioada vacantei din 2 in 2 zile. Uitati-va si la "alternate dates" caci nu stii de unde sare iepurele.
Efectiv, in cazul meu, din 10 Martie si pana la finele lui Aprilie, 8 Aprilie la Playa de Oro e singura oferta sub 900$. Deci, un pic de home work.

Pt review-uri http://www.debbiescaribbeanresortreviews.com/ dar si http://www.tripadvisor.com/
Cu Tripadvisor poti trimite un PM la celor care au postat review-urile pt intrebari specifice la care nu ati gasit raspuns.

callatis
11-02-2008, 19:57
http://www.tripadvisor.com/Travel-g147275-c60658/Varadero:Cuba:Excursions.And.Prices.html

valuta - conversie:
http://www.banco-metropolitano.com/tasasn.htm

Harta Varadero:
http://wikimapia.org/#lat=23.175004&lon=-81.20965&z=12&l=0&m=a&v=2
http://www.cuba-junky.com/photo-gallery/matanzas-maps/varadero?full=1

cosas
11-02-2008, 22:00
Raducosmin am nevoie de el ca vreau sa imi iau o videocamera cu SD si am nevoie pt backup. Te anunt negresit . Ma intreb daca l-ai vazut acum un an nu este mai incet in data trans. ? Multumesc!!
Data storage care se gaseste pe tigerdirect nu prea este de calitate adica nu suporta SDHC card si are viteza de transmisie foarte mica adica iti ia o ora pt 4 gb. Nu este ceea ce vreau. Daca vrei exista hyperdrive care merge cu speed backup la 20MB/s dar si pretul este corespunzator. Oricum multumesc pt info

raducosmin
18-02-2008, 01:55
nu mai imi iau. mi-am luat sd-uri si 9 gb au fost suficienti.

raducosmin
18-02-2008, 01:59
Callatis , cauta si despre cayo guillermo la iberostar.

a fost super anul trecut acolo si l-au inchis ptr renovare. ar trebui sa fie si mai ok acum caci am inteles ca l-au redeschis.
zona e perfecta Fauna , vegetatie .. tot ce vrei,
io am muscat-o putin cu dominicana saptamina asta. Crede-ma, la anul o sa ascult parerea acelui procentaj de nemultumiti.

callatis
18-02-2008, 06:13
io am muscat-o putin cu dominicana saptamina asta. Crede-ma, la anul o sa ascult parerea acelui procentaj de nemultumiti.
Unde ai fost in Dominicana?

raducosmin
18-02-2008, 09:34
la romana, viva wyndham dominicus palace.. vroiam samana da am asteptat ptr last minute ..

callatis
18-02-2008, 17:30
Punta Cana? Ce a fost rau? La ce ai luat teapa?

raducosmin
18-02-2008, 23:06
Pai aproape tzapa ptr ca:

la hotel am cerut de vreo 5 ori sa vina cineva sa`mi deschida usa ( yala stricata)
Mi s-a blocat seiful de 3 ori ( disperare , aveam totu acolo bani, acte .. "se rezolva miine la ora 9 dimineata" raspuns primit de fiecare data)
Dusul spart - umplea totu cu apa in baie. ( frica sa nu alunece nevasta.. insarcinata)
Am cerut sa imi schimbe si camera ( am impins si verzisoru dar mi l-a impins inapoi), nu s-a putut ca era totul ocupat si oricum " in fiecare e cite ceva"

Inainte as fi zis ca ce imi pasa doar nu stau in camera...

Restaurantele: ca sa obtii o rezervare trebuia sa merg la 7 la coada ( COADA MARE) a mers nevasta-mea de 3 ori a stat cite 70-90 minute. ii ziceam ca e nebuna.Binenteles ca nu toti apucau. Restaurantul asiatic si cel mexican ramineau cel mai mult cu locuri. Dar erau doar glume proaste. La un restaurant , desi mergea cu noaptea`n cap, nu a reusit sa prinda locuri deloc. In cuba , dadeam telefon din camera la receptie si se rezolva rezervarea.

mincarea: desi multa lume zicea ca ii problema cu mincarea, ptr mine a fost ok. nu diverisifcata dar asta e ..Sunt multe sortimente dar nu pe gustu meu asa ca:supa de fasole si gratar cu orez si 1 cartof fiert la prinz zilnic da imi place porku asa ca fu ok. Prajiturile erau bune si multe feluri.
Exista si o pizzerie care functiona 24/24 si faceau 5 sortimente de pizza si era si f buna.

Snorkeling - a fost inexistent doar 3 pesti si 2 stele ( principala atractie ptr mine) si desi erau mai multe firme ofertele erau aceleasi citeva si mai mult decit dublu ca pret fata de cuba
In cuba am gasit localnici cu care sa merg in alte parti decit cele oferite de resort. aici nu am gasit.

Personalul ocupat cu ientrateimantu hartuitor si de prost gust s-au luat de 2 fete sa le traga la dans, de pe plaja la piscina, noroc ca le aparu taticutzu .. namila paroasa si abia atunci le-au lasat in pace. Mi-a placut faza facuta de paros. Daca o sa am fata o sa fiu ca el.

Agentul de la sunquest ... inexistent. am stat de 2 ori dupa el cite 1 ora.

Fiind singuri care plecau in ziua respectiva spre toronto, autocarul care trebuia sa ne ia a uitat sa vina am stat 4 ore dupa el .. puteam sa le petrec pe plaja nu in lobby. Binenteles ca nu puteau sa imi zica in cit timp vine dupa noi .. Asta desi mi-am programat plecarea, telefonic, cu 2 zile inainte iar cu 1 zi am cerut confirmare ...

Din fericire zona e foarte frumoasa , marea excelenta, plaja superba dar asta nu e vina resortului.
Personalul .. miserupist. In cuba am stat de vorba cu ei .. aici nu avea nici un rost . Las la o parte faptu ca doar citva stiau engleza dar cui ii pasa ne-am descurcat cu 2-3 boabe de italiana.
Anul trecut in cuba , la comunisti, unde am zis mai sus totul a fost perfect din p meu de vedere. Si crede-ma nu sunt pretentios. Oricum diferenta fata de litoralul romanesc unde am mers pina acum 2 ani e ca de la luna la ce vreti voi.
Noroc cu natura care a compensat totul . a fost soare , apa numai buna de baie , valuri frumusele. Defapt ptr asta am si fost acolo.

http://picasaweb.google.com/cosmin.raducu/DominicanRepublic

yo3gjc
18-02-2008, 23:28
Cosmine, next time mergi la Cuba, eu sunt tare cusurgiu insa am fost multumit de turquesa, cred ca data viitoare mergem in St Marteen, ca nevasta ar vrea si ceva munte, aici unde totul e flat si windy te cam saturi de dat zapada cu lopata

raducosmin
19-02-2008, 00:02
Cosmine, next time mergi la Cuba, eu sunt tare cusurgiu insa am fost multumit de turquesa, cred ca data viitoare mergem in St Marteen, ca nevasta ar vrea si ceva munte, aici unde totul e flat si windy te cam saturi de dat zapada cu lopata

le iau la rind

cismigiu
19-02-2008, 23:11
M-am hotarit in final sa cumpar un GPS de folosit in majoritatea timpului in State. Ce marca si ce model recomandati? Nu ma intereseaza sa cheltui prea mult si am un buget de vreo $200 pina la miximum $350. Am vazut la Costco Magellan Maestro 4250 care costa $350 dar peste vreo 10 zile va fi on sale pentru $250. Am mai vazut Garmin Nuvi 650 la $300 si TomTom GO720 la $399. M-ar bate gindul sa iau de la Costco pentru ca sint foarte buni daca fie se strica sau sa il returnez pentru ca nu imi place....care din cele mentionate mai sus merita? Sau sint altele mai bune si mai convenabile. In ce ma priveste, vreau sa am directii bune, nu vreau tot felul de features care nu le voi folosi oricum.

cartof_prajit
19-02-2008, 23:20
daca nu vroiai sa cheltui mult iti recomandam asta care il folosesc eu de 5 ani si are 3m toleranta asa e iti trebuie si un loptop linga el
http://cgi.ebay.com/New-Holux-USB-GPS-Receiver-Mouse-Laptop-Navigation-NMEA_W0QQitemZ220203596227QQihZ012QQcategoryZ73332 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

callatis
20-02-2008, 03:44
Am mutat postul pe acest thread

Acum un an am ales TomTom One ver.2 versus Garmin. Hartile sunt identice, ce strazi nu stie unul nu stie nici celalalt :D
Garmin, variantele pana in 350$, este inferior lui TomTom la semnal, mai mult decat atat este tare pacatos pt ca iti cere cu incapatanare sa faci U turn daca ai omis iesirea, unde TomTom iti cere sa faci U turn numai daca ai luat-o catre Vest in loc de Est. Fie ai un trailer dupa tine si nu poti face un U turn, fie nu vrei, n-ai ce face cu capcaunul. Garmin nu cedeaza
TomTom One ver 3 nu are Bluetooth (fata de ver 2), dar TomTom One XL merita banii. E ceea ce as cumpara. Text to speach si nu mai trebuie sa stai cu ochii in GPS, iti spune ca trebuie sa faci dreapta nu la prima ci pe Victoria Avenue sau ce strada ai tu acolo.

ecinema
20-02-2008, 04:16
eu iti recomand un OEM, unul care nu are software, il pui tu.
Ca preferinte ar fi sa fie cu:
windows 5.0
procesor minim 400MHz
ecran 4.3'' (depinde de masina) neaparat touchscreen
eventual bluetooth
ar fi super sa fie cu flash intern de minim 2G
eventual daca nu vrei sa il conectezi prin cablu la casetofon ar fi bine sa fie si cu fm transmiter

avantaje:
poti sa instalezi aproape orice soft pe SD-card iar daca are flash intern merge si tomtom fara sa umbli in registrii
poti sa vezi filme divx (eu am numai sd-carduri cu videoclipuri)
play mp3 in background
poti sa instalezi jocuri si diferite programe pt windows ce
pret foarte mic in jur de $170 pt 4.3'' ... $250 pt 7''
poti sa pui:IGO,route66,mio,tomtom.....cam toate

dezavantaje:
nu prea sunt
poate ca iti ia mult timp sa inveti cum sa-l folosesti si sa instalezi toata ziua softuri in el
nu exista suport oficial decat pe forumuri

labi_1999
20-02-2008, 05:43
Eu am rezolvat cu un PDA (Dell Axim), pe care am luat de pe eBay (in jur de 150$). Am optat pe linga PDA, pentru ca folosesc la multe alte lucruri nu numai GPS. PDA-ul are bluetooth, deci am luat tot de pe ebay un device GPS care lucreaza pe bluetooth (era cam 40$). Am instalat pe PDA software-ul Mapopolis si lucreaza bine. PDA-ul are si wireless, deci cind merg in excursii, numai port cu mine lapopul, daca in hotel este wireless pot sa folosesc internetul de pe el. Pot baga SD-ul de citva gB, deci pot folosi si la alte lucruri. (mp3, filme, etc. ca si un laptop in miniatura)

raducosmin
20-02-2008, 07:32
dell axim x5 ( ebay - 75$ ) folosesc si eu
Gps-ul: http://www.canadagps.com/cfgps337spec.html
si igo. merge f bine. total 175$

callatis
20-02-2008, 18:05
Acum sunwing.ca ofera un deal mai bun la Oasis Varadero 1920 decat sellofvacations pt 8 Aprilie. 804$ tax included.

Observ ca baietii ies pe piata cu oferte maximale iar cand vad ca nu s-a vandut suficient dau pretul in jos cu pana la 300$\per person. Cand isi fac numarul, salta pretul inapoi. Biletul care l-am luat la Playa de Oro se vinde acum cu 300$ mai scump, scazand insa la Oasis Varadero 1920. Acum o sapt pt Oasis costa ~1000$

yo3gjc
20-02-2008, 18:29
super analiza de pretz, e interesant sa stim cand sa cumparam si cand sa astepam asta ca strategie

callatis
20-02-2008, 18:44
Nu stiu ce s-a vandut pt 15 noiembrie-20 decembrie si ianuarie, lunile cele mai ieftine. Februarie si Martie sunt mult mai scumpe, si nu reusesc sa gasec last minute deal care sa te dea pe spate. Respectiv, eu nu as sta la panda pana in ultima saptamana. Asta poate doar in cazul in care esti self employed, te uiti din cand in cand pe unul din site-uri si hop, apare iepurele. Atunci zici gata, am gasit cu 600$, 4*, maine zbor.

Aprilie e mai respirabil la preturi si inca nu intri in sezonul umed. Ala e din mai pana in septembrie cand incep uraganele. Unii au confirmat ca lunile de iarna ar fi mai rece in aer si apa, respectiv valuri si mai putine sporturi nautice din acest motiv. E relativ, de la caz la caz.

La momentul asta pot spune ca pt Varadero, 4*, 800$ e cel mai bun pret.

Feriti-va de Republica Dominicana in saptamana pastelui catolic! Sporturile nautice si discotecile pot fi inchise!
"Holy Week, leading up to Easter is a major holiday in the Dominican Republic. Beach and Watersports activities and Alcohol may not be available during this period and can be cancelled at any time"

raducosmin
20-02-2008, 19:28
Februarie si Martie sunt mult mai scumpe, si nu reusesc sa gasec last minute deal care sa te dea pe spate. Respectiv, eu nu as sta la panda pana in ultima saptamana. "

asa am facut eu si nu am mai gasit decit ramasite :(( anu viitor cu 1 luna inainte imi iau bilete.

reptilu
21-02-2008, 21:09
Salut baieti
Doar ieri am aflat ca aici s-a mutat trupa de pe ccc si m-am apucat sa-mi reiau lecturile zilnice :)
Bilete pt RO eu am gasit cel mai ieftin pe https://air.ultimatefares.com (ex:$2,400 pt 3 bilete intregi si la unul numai taxele zbor direct ny-budapesta, perioada 31mai-24aug)
Pentru anumite locatii british airways au preturi f bune:
http://www.britishairways.com (ex: miami-budapesta, o oprire, 2 pers $1,995, 21mai-22iulie)

reptilu
21-02-2008, 21:22
Vreau sa las masina in New York (USA) pentru mai multe zile. Are cineva vreo idee cum pot sa ies mai ieftin cu parcarea? Cineva locuieste in zona (NY este mare ca zona ???!!!) pot sa o las la cineva si ajungem la o intelegere? Sau vreo informatie care sa ma indrepte spre o parcare mai ieftina.O comunitate de RO din NY la care pot sa pun ceva intrebari. Parcarile municipalitatii sint destul de scumpe.

cosas,
Eu stau la 70 de mile de jfk, cam la 1-2 ore cu masina (functie de trafic). Daca vrei poti sa-ti lasi masina la mine si sa iei trenul pina in ny ($33-roundtrip pt un adult, 1,5h ca timp).
Oferta e valabila pt toata lumea.

cosas
22-02-2008, 05:49
REPTILU-LE Multumesc foarte mult. Am hotarit sa o las in parcarea de la ponton ca sintem 4 si realizeazi ca in final ajung tot la banii aia plus inconvenienta. Probabil ca este cea mai buna solutie. Multumesc mult pt oferta.
Dar ramine oferta pt o bere si un mic cind trec la vara inspre Ocean City. (eu aduc carnea de mici si berea). Inca odata multumesc!!!!

reptilu
22-02-2008, 07:23
V-as fi repezit eu pina in NY cu masina si te costa doar benzina si toll-urile, dar nevasta-mea e super ocupata acum cu pregatitul cursurilor pt faculta si daca ii spun ca trebuie sa o las singura cu aia mici pt 3-4 ore imi sare in cap...
Daca insa vizita ta se nimereste intr-o vacanta scolara poate aranjam ceva... Spune-mi in ce perioada vrei sa mergi.
In privinta micilor... de abia astept sa am cu cine minca, ca nevasta-mea nu e mare amatoare :( Daca sint persoane interesate de o reteta buna sa zica... Eu ma tin ca fac niste mici cel putin la fel de buni ca aia de la fabrica de bere din TM :)

raducosmin
22-02-2008, 16:33
Cine stie unde pot gasi niste butoiase, pe aici prin Toronto ,cam asa: http://www.harcostar.co.uk/

alea 2 din stinga de la mijloc ma ard.....

am gasit pe ebay dar sunt "used"

callatis
22-02-2008, 18:19
Cine stie unde pot gasi niste butoiase, pe aici prin Toronto
Old Weston Rd. parca ii zice, pe langa biserica Sf. Gheorghe. Am vazut multi ani la rand, la magazinele portugheze, chiar cand iesi de la biserica si mergi spre Est. De obicei le au afara.
Intrebare :) Ce pui tata in ele pe vremea asta?

raducosmin
22-02-2008, 18:53
conopida. mor dupa ea ...
in noiembrie am pus 10 borcane ca am frecat buha si nu mi-am cautat un butoias ... s-a terminat instant, nu au apucat craciunu. le pazam cu mitraliera :)

http://img223.imageshack.us/img223/5931/dsc06907oq9.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=dsc06907oq9.jpg)

callatis
22-02-2008, 19:02
Riu Turquesa coboara de la 900$ la 726$ pt 6 Aprilie. Deci cu ~6 sapt. inainte, cine nu a vandut suficient face "artificii" de pret.
Nu-i batuta in cuie, caci la Playa de Oro tot cu 300$ mai mult decat am platit sunt si acum.
Oferta de la sunwing pt Oasis Varadero cu 806$ a disparut. 866$ prin sellofvacation.

callatis
22-02-2008, 19:04
conopida. mor dupa ea ...
pazeste-o bine ca dam navala :D

raducosmin
22-02-2008, 19:11
Riu Turquesa coboara de la 900$ la 726$ pt 6 Aprilie. Deci cu ~6 sapt. inainte, cine nu a vandut suficient face "artificii" de pret.
Nu-i batuta in cuie, caci la Playa de Oro tot cu 300$ mai mult decat am platit sunt si acum.
Oferta de la sunwing pt Oasis Varadero cu 806$ a disparut. 866$ prin sellofvacation.

ia uite si pe aici
http://www.etahititravel.com/?gclid=CNDbl6ik2JECFQKPPAodxQdIbg

callatis
22-02-2008, 20:06
Oops, Riu Turquesa cu 696$ pe 10 Aprilie prin www.itravel2000.com

Raducosmin, nu trage domne' in taxatoare :D Pai tu crezi ca noua nu ne place Bora-Bora?

cosas
23-02-2008, 06:24
[quote=reptilu;483175]V-as fi repezit eu pina in NY cu masina si te costa doar benzina si ....}
Inca odata multumesc. Plecam in croaziera si iti dai sema bagaje, etc.
Vin din Can si o sa stam o noapte la un hotel aproape de NY(sotia doreste sa faca ceva cumparaturi). Am mai facut asta de multe ori. Am o intrebare -am cel putin 20 amici din TM. A mai ramas cineva pe acolo? In afara de cel care stinge lumina. Imi amintesc cind eram student ce mai caram din TM. Veneam cu trenul de dimineata si plecam seara..........
Despre mici imi amintesc ca era odata un forum cu tot felul de retete, sfaturi etc. Noi tot ne mutam de ici colo. Cind devine mai frumos si interesant forumul ceva se intimpla. Poate asta este natura Romanului. Sa fie un fel de Mesterul Manole. sau un ciobanel cu a lui miorita.

callatis
23-02-2008, 19:16
1kg carne porc
1kg carne vita
500gr carne oaie (daca va place)
20-25gr.bicarbonat (2-3 lingurite)
20gr. Sare
25gr. Piper
20-25gr. Cimbru
4 catei usturoi
1litru si jumatate supa de oase de vaca
60gr. Boia dulce

Se amesteca toate ingredientele cu exceptia supei si se lasa la dospit in frigider pana a doua zi.
A doua zi se framanta impreuna cu supa si se mai lasa o zi la dospit.

cosas
24-02-2008, 03:06
Calatis Fara seu de oaie nu prea suna bine. Nu stiu cum o faceau cei din Ro. Dar niciodata nu am reusit sa fac micii sa aibe acelasi gust. Mi-am construit si un BBQ pt carbuni si tot nu mi-au iesit. Cred ca este un ingredient special pe care nu reusesc sa il aflu.

cosas
24-02-2008, 03:08
Calatis: Un alt ingredient care ma aduce mai aproape de gust si care il folosesc este Coriandru.

balalaika
24-02-2008, 04:27
Reţeta de mititei de la Restaurantul CARUL CU BERE din Bucureşti

Bucureşti, la 16 Iunie 1920

Onorate Domnule Ofiţer!

Pentru căci fiecare vizită a Domniei voastre, ca şi cu 20 ani în urmă cele
ale tatălui Domniei voastre, dimpreună cu cinstitul Conu Iancu Caragiale
este, pe lângă onoare, şi un deosebit eveniment pentru localul nostru, vroiesc să dau la rându-mi dovadă de cavalerism, împărtăşindu-vă la dorinţa onoratei Dumneavoastră soţii, Doamna Măriuţa Baciu, reţetarul de preparare ai mititeilor noştri, care, după cum bine ştiţi sunt cei mai lăudaţi din tot Bucureştiul. Astfel dau dovadă de încredere în Domnia voastră spre a nu trăda nicidecum secretul delicioşilor noştri mititei, secret pe care la rândul meu l-am primit de la marele Maestru Gastronom D-l Tică Preoteanu, antemergătoriul meu la conducerea bucătăriei Carului. Adresez aceieaşi rugăciune şi onoratei Dumneavoastră soţii, Doamnei Măriuţa, celei mai desăvârşite amfitrioane pe care sunt bucuros să o fi cunoscut.

Perfecţiunea seratelor de cină din casa Domniilor voastre, la care, mulţumesc lui Dumnezeu, am fost poftit, mi-au determinat hotărârea să va divulg taina celui mai de preţ preparat culinar care ne cinsteşte numele în capitală, în ţara întreagă şi în străinătate.

Mititeii sunt un produs culinar din carne de vită, în stare finită de şapte până la opt centimetri şi la o grosime de cam trei centimetri, ce se servesc ori ca o gustare între mese la o halbă de bere, ori ca entrée, ori ca fel de mâncare de sine stătătoru. Ei îşi au originea în Balkan, provenind din Serbia, dar se întâlnesc şi în Grecia şi Turcia, de unde au fost preluaţi de bucătăria românească. Cum le spune şi numele, sunt nişte rulouri mici, fiind şi numiţi astfel: mici, în Regat, din carne cu mirodenii, având menirea să încânte gustul mesenilor. Se servesc numai proaspăt prăjiţi pe grătar de
jar, fie cu tacâm, ori la scobitoare sub formă de gustare.

Se ia cărniţă de vacă de la gât, fără a se îndepărta grăsimea şi se dă de două ori prin maşină, pentru a se mărunţi cât mai bine şi cât mai uniform. Dacă va fi carnea prea slabă, se va adăuga ceva seu de vacă sau din lipsa acestuia chiar de oaie, ca la 100 până la 150 de grame pe fiecare kilogram cântărit de carne. Nu se va lua în nici un caz slăninuţă, costiţă sau carne de porc, care nu fac decât să strice gustul şi să ia din minunata savoarelor a mititeilor.

Se fierbe o zeamă din oase de vacă cu măduvă, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiece kilogram de carne.

Se pregătesc pentru fiecare kilogram de carne mirodenii şi condimente după cum urmează:
·8 grame de piper proaspăt pisat mărunt
·12 grame de cimbru uscat cât mai proaspăt pisat mărunt
·4 grame de enibahar pisat mărunt
·2 grame de coriandru pisat mărunt
·2 grame de chimion turcesc pisat mărunt
·1 gram de anis stelat pisat mărunt
·8 grame de bicarbonat de sodiu
·1 linguriţă de zeamă de lămâie
·1 lingură de untdelemn
·1 căpăţână bună de usturoi aromat şi nu din cel iute

La cantităţi mai mari de cinci kilograme, se va adăuga pentru fiecare alte cinci kilograme de carne, câte o măsură mai mult din mirodeniile pomenite.

Se frământă carnea într-un vas pe măsură timp de un ceas, adăugând la început bicarbonatul de sodiu, care se stinge cu zeama de lămâie. Jumătate din zeama de oase şi toate celelalte condimente, afară de usturoi, se adaugă treptat, uniform şi puţin câte puţin. Amestecul se acoperă şi se dă la gheţar o zi şi o noapte, după care se scoate,
se lasă câteva ceasuri la dezmorţit şi se mai frământă o dată preţ de o jumătate de ceas cu restul de zeamă de oase dezmorţită. Se face un mujdei de usturoi cu apă călduţă dintr-o căpăţână pentru fiecare kilogram de carne, care se lasă la tras o jumătate de ceas. Se stoarce mujdeiul de usturoi într-un tifon, se adaugă sucul de mujdei şi se mai frământă odată amestecul preţ de un sfert de ceas.
Se dă din nou la gheţar până a doua zi. Preţ de trei ceasuri înainte de a fi prăjiţi şi serviţi mititeii, se scoate amestecul de la gheţar, pentru a se încălzi şi muia; după trei ceasuri sau când s-a dezmorţit amestecul, se formează mititeii ca de un deget mare lungime şi ca de două degete grosime, se ung cu untdelemn pe toate părţile şi la capete şi se lasă sa stea la zvântat un ceas. Se prăjesc pe jar iute de lemne sau cărbune, ungându-se din când în când cu mujdei, aşa ca sa prindă o crusta rumenă de
jur împrejur. Gratargii noştri întorc fiecare mititel doar de trei ori până este prăjit. La prăjit mititeii vor scădea puţin, de unde şi denumirea lor, sau cea de mici. Nu se lasă să se pătrundă, ca să nu se usuce sucul care conţine savoarea condimentelor. Daca se prăjesc la foc prea mic, mititeii scad prea tare, se usucă, lapădă tot sucul aromat şi devin seci.
Se servesc alături de chifle proaspete ori felii de franzelă, cu Mutard de Dijon
sau muştar picant şi aromat, după preferinţă şi cu sare şi ciuşca.
Doar şi numai aşa veţi obţine mititei savuroşi cum se zice ca numai la noi sunt.

Cunosc mulţi din aşa numiţii gastronomi prin birturi şi bodegi mai ales prin mahalale, care din neştiinţă ori din spirit de falsă economie înmulţesc aluatul de mititei cu alte soiuri de carne de porc, cal ori oaie. Afară că scad mai puţin la prăjit decât ca cei de carne de vacă, nu au pe departe gustul şi savoarea mititeilor adevăraţi. O greşeală mare mai este şi zgârcenia la condimente, mai ales la usturoiu şi piperu. Mai cu seama usturoiul este partea dominantă a gustului atât de specific al mititeilor.

Sunt fericit sa dezvălui Doamnei Măriuţa acest mic secret, pe care ştiu ca nu îl va da mai departe, aşa cum nici eu nu-l voi dezvălui decât urmaşului meu Maitre Cuisiner când îmi va lua locul la Caru cu Bere!
Mititeii preparaţi de Dânsa sunt extrem de gustoşi, dar simţul meu gustativ mi-a
dezvăluit imediat lipsa coriandrului, a anisului stelat şi al chimionului turcesc. Cu aceste mirodenii, mititeii Doamnei Măriuţa vor fi inegalabili!

Va aştept luna viitoare când va întoarceţi cu regimentul din manevre, dimpreună cu Domnii Ofiţeri Dinu şi Vatache spre a savura o tavă de mititei şi câteva halbe împreună!

Dorindu-vă sănătate, voie bună şi noroc, vă rog a-i transmite umile sărutări de mâini Doamnei Măriuţa, cea mai desăvârşită gospodină şi Doamnă din înalta societate! Dumnezeu să va ajute!

reptilu
24-02-2008, 05:02
Pentru gust, ingredientul special e cimbrul. Trebuie respectata cantitatea! Pentru "elasticitate", ingredientul e bicarbonatul. In reteta urmatoare eu am specificat cantitatile volumetric, ca e mai simplu:

- 2 kg carne tocata (ceafa porc, vita grasa, oaie, sau ce se mai gaseste prin congelator)
- 700g zeama de oase (beef broth, apa fiarta cu oase de vita sau pur si simplu apa)
- 1 lingura ruseasca (LR) plina (nici cu virf dar nici rasa) de cimburu pisat (ground savory)
- 3 LR rase de bicarbonat (baking soda)
- 1 LR plina de piper
- 1 LR rasa de boia (iute - daca se vor micii iuti)
- 1 LR rasa sare
- 1 capatina mare de usturoi (cit incape bine in pumn fara sa se apropie degetele)
Se amesteca totul si se lasa in frigider pina a doua zi. Se mai amesteca o data si apoi se formeaza micii.

Mie mi-au iesit f buni si numai cu carne de porc si numai cu carne de vita.
Sint curios sa-mi spuneti impresiile dupa ce o incercati...

Vegas-24
25-02-2008, 09:18
daca nu vroiai sa cheltui mult iti recomandam asta care il folosesc eu de 5 ani si are 3m toleranta asa e iti trebuie si un loptop linga el
http://cgi.ebay.com/New-Holux-USB-GPS-Receiver-Mouse-Laptop-Navigation-NMEA_W0QQitemZ220203596227QQihZ012QQcategoryZ73332 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
.........................Boier "Cartof",ma gindesc ca la scula asta folosesti hartile luate de "undeva"........poti sa ma ajuti si pe mine cu niste harti mai recente(USA).......stiu ca tu detii "tot felul de comorii" prin "lada de zestre"...........MULTUMESC pt. TIMPUL si ATENTIA ACORDATA.....

raducosmin
25-02-2008, 09:59
.........................Boier "Cartof",ma gindesc ca la scula asta folosesti hartile luate de "undeva"........poti sa ma ajuti si pe mine cu niste harti mai recente(USA).......stiu ca tu detii "tot felul de comorii" prin "lada de zestre"...........MULTUMESC pt. TIMPUL si ATENTIA ACORDATA.....

ptr scula aia merge f bine microsoft streets and trips.. pina acum 2 minute voiam sa zic 2007 dar am gasit pe isohunt.com un torent ptr versiunea 2008. are 1.09 Gb
uite aici torentu http://rapidshare.com/files/94730298/SoSISO.zip.html

callatis
25-02-2008, 15:51
foloseam Streets and Trips cu USB GPS. Inca il am pe laptop pt trasee, etc.
MS Streets and Trips 2008 are activare. Altfel e 60 zile trial. Raducosmin, varianta care ai tras-o tu are crack pt activare?

raducosmin
25-02-2008, 17:49
foloseam Streets and Trips cu USB GPS. Inca il am pe laptop pt trasee, etc.
MS Streets and Trips 2008 are activare. Altfel e 60 zile trial. Raducosmin, varianta care ai tras-o tu are crack pt activare?

un alt torent avea si activarea
http://rapidshare.com/files/94820245/SoSISO.zip.html

acum, la mine mst2008 a ajuns la 67% si mai are 3 ore pina vine tot deci nu stiu daca merge sau nu. fisierul ptr activare a ajuns in schimb. tot ce sper e sa mearga bine :)

callatis
25-02-2008, 19:59
singurul lucru nou, esential, care il are 2008 este auto-rerouting.

raducosmin
25-02-2008, 20:16
si update la harti ?

callatis
25-02-2008, 20:54
nu am sesizat. Oricum, casa mea tot nu figureaza acolo unde e defapt.

raducosmin
25-02-2008, 21:39
nu am sesizat. Oricum, casa mea tot nu figureaza acolo unde e defapt.

poate nici nu exista :)

kiwwi
29-02-2008, 23:40
salve, cunoaste cineva un program bun sa indice la zi consumul de banda (net)UP si DOWN ,am incercat ceva dar nu era real asa ca as aprecia tot ajutorul venit.

merci

RaduN
01-03-2008, 04:17
Salut,
Eu folosesc BWMeter v.3.3.3, dar mai mult sa-mi fac o idee cat incarc si descarc, nu stiu cat este de precis. Sper sa-ti foloseasca:
http://rapidshare.com/files/96055553/BWMeter.v3.3.3._breganaforever_.rar.html (http://rapidshare.com/files/96055553/BWMeter.v3.3.3._breganaforever_.rar.html)

salve, cunoaste cineva un program bun sa indice la zi consumul de banda (net)UP si DOWN ,am incercat ceva dar nu era real asa ca as aprecia tot ajutorul venit.

merci

kiwwi
01-03-2008, 05:14
super am vazut ceva discutii pe un forum si e OK

merci mult

raducosmin
01-03-2008, 20:58
un site bunicel:
www.flightcentre.ca

cu austrian din 8 aprilie

Toronto -Timisoara - Toronto via Viena
$677.20 + $82.09 taxes = $759.29 per person
mi se pare acceptabil

raducosmin
11-03-2008, 09:29
are cineva 3d movies?

kiwwi
18-03-2008, 06:34
salve oameni buni ,cred ca e timpul de-a skimba soneria la telefon aveti ceva idei unde gasesc un link de Ringtones funny .

merci

olteanu
19-03-2008, 05:26
TeamViewer lucreaza direct ca un Remote Assistance
Il folosesc tot cu un user de aici cam de o luna dar nu am stiut ca nu se stie de el
Astazi alt user de aici ma intrebat daca stiu de el si la si testat cu mine
merge de zbirnie
incercatil si veti vedea rezultate
http://www.teamviewer.com/index.aspx

gagiu
19-03-2008, 05:55
kiwwi-poti lua orice melodie mp3, o tai cu un split mp3 si o pui pe telefon cu cablul sau o pui pe memory cardul telefonului...

kiwwi
19-03-2008, 06:14
kiwwi-poti lua orice melodie mp3, o tai cu un split mp3 si o pui pe telefon cu cablul sau o pui pe memory cardul telefonului...

tnx am sa incerc miine si revin cu noutati,sper sa mearga

callatis
19-03-2008, 17:38
TeamViewer lucreaza direct ca un Remote Assistance
Super tare ! Merci olteanu!

druids
28-03-2008, 03:47
Ma poate ajuta cineva cu asta?National Building Code of Canada
Multam

caraveci
28-03-2008, 04:01
Nationalcodes.ca

druids
28-03-2008, 05:35
multam caraveci..da vad ca ii pe bani..cu bani nu vreau..

caraveci
28-03-2008, 07:14
http://www.nationalcodes.ca/nbc/documents_e.shtml
Poate asta te ajuta mai bine nu stiu ce cod cauti si pentru ce ?

cosas
01-04-2008, 03:37
Are cineva un link care sa contina si patch la programul Cyberlink Power Director V6 sau V5. Exista un link in sectiunea de soft al acestui site dar nu functioneaza. Trialul de pe website iti cere ca pe linga chei sa pui si un patch pe care ti-l e-mail ei. Un link cu software de pe CD sau un patch care sa evite patch-ul lor. Va multumesc

raducosmin
01-04-2008, 07:26
http://rapidshare.com/files/68992382/7.3.3304.rar.html
parola: gigi

este pvdvd v 7.3.3304 are tot ce iti trebuie.

cosas
01-04-2008, 23:05
http://rapidshare.com/files/68992382/7.3.3304.rar.html
parola: gigi

este pvdvd v 7.3.3304 are tot ce iti trebuie.

Multumesc il download acum.

cosas
02-04-2008, 01:20
Rducosmin:
Multumesc inca odata!! Este un excelent player. L-am incercat are o multime de "features". Eu as fi vrut un video editor. Trebuie sa fac citeva DVD pt a le trimite in Ro (PAL) si in acelasi timp am o multime de casete de la VHS-C pina la miniDV(pe sistem PAL si NTSC) pe care vreau sa le pun pe DVD. Oricum multumesc inca odata!

callatis
02-04-2008, 04:42
daca vrei on the fly, fara sa faci editing, cauta dvdSanta. Ft basic si face treaba. Nu te chinui sa convertesti din NTSC in PAL, caci mai toate DVD-urile din romanica stiu sa citeasca ambele formate.

Red Pearl
02-04-2008, 05:24
care sunt pasii in a crea un CD -bootabil cu optiune boot from CD si dupa aia sa am in DOS support la CD si sa apara A:\

Am win98 kit care stie optiunea asta dar acuma mi-am facut o imagine ghost GHO dupa partitia C: si cand vreau sa reinstalez win XP ( din cauza virusilor, spyware etc) am nevoie de un boot disk care sa ma duca in DOS si de unde sa accesez ghost2k3.exe.

Ma tot chinui de vreo cateva zile si nu reusesc deja am am aruncat la gunoi vreo 20 de DVD burned aiurea.

ma gandesc ca poate unul din voi are experienta cu reinstauratul inaginilor de partitii windows

am incercar NERO si CLONE CD + POWER ISO dar nimica

Multumesc

bosanci28
02-04-2008, 07:42
care sunt pasii in a crea un CD -bootabil cu optiune boot from CD si dupa aia sa am in DOS support la CD si sa apara A:\

Am win98 kit care stie optiunea asta dar acuma mi-am facut o imagine ghost GHO dupa partitia C: si cand vreau sa reinstalez win XP ( din cauza virusilor, spyware etc) am nevoie de un boot disk care sa ma duca in DOS si de unde sa accesez ghost2k3.exe.

Ma tot chinui de vreo cateva zile si nu reusesc deja am am aruncat la gunoi vreo 20 de DVD burned aiurea.

ma gandesc ca poate unul din voi are experienta cu reinstauratul inaginilor de partitii windows

am incercar NERO si CLONE CD + POWER ISO dar nimica

Multumesc
eu folosesc "kill disk"" asta iti sterge tot(si porneste in dos) si apoi pun cdul de xp si fac installare noua...

""ce scria undeva unde am citit"
Use the Image Recorder to record it to a NRG image. Then use UltraISO or any other ISO managing utility too add files the the image. Burn the image afterwards.''''
more info here http://www.bootdisk.com/nero.htm

raducosmin
02-04-2008, 08:21
@Red Pearl vezi pe aici: http://www.bootdisk.com/ iti recomand sa folosesti variantele ptr discheta.

Eu folosesc cu succes Acronis true image.
aici gasesti despre ce e vorba:
http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/

iar aici e softul.
http://www.mininova.org/tor/1286995

intii iti trebuie un windows curat, proaspat instalat cu tot ce ai nevoie pe el, dupa care cu softul asta iti faci o imagine si dvd bootabil.
Imaginea care ti-o face in timp ti-o poti updata. Dar dupa ce ai facut dvd-ul cu imagine si cd-ul de boot poti sa si dezinstalezi ul Acronisul. Dupa ce ai facut asta.. data viitoare iti ia doar 5-6 minute sa iti repui windowsul si tot ce ai nevoie.

@cosas, sorry dar am citit prea repede si nu am vazut ca defapt ai nevoie de power director.
acuma imi vine CyberLink PowerDirector 6.00.1731b Deluxe MultiLang. are aprox 420 mb si cum il am iti spun.
pina atunci aici ai alte utilitare ptr dvd http://rapidshare.com/files/104205346/test.zip.html

raducosmin
02-04-2008, 20:36
Rducosmin:
Multumesc inca odata!! Este un excelent player. L-am incercat are o multime de "features". Eu as fi vrut un video editor. Trebuie sa fac citeva DVD pt a le trimite in Ro (PAL) si in acelasi timp am o multime de casete de la VHS-C pina la miniDV(pe sistem PAL si NTSC) pe care vreau sa le pun pe DVD. Oricum multumesc inca odata!

ai pe pm datele serverului unde l-am pus

Red Pearl
04-04-2008, 05:13
@raducosmin MULTUMIRI ...am REUSIT...
:sorcerer:

callatis
18-04-2008, 21:20
Intors din Varadero ... doar fizic, gandul mi-e inca acolo. Excelenta vacanta ! Incredibil cum o tara atat de saraca poate face turism de calitate.
Nu e Hilton dar plaja de aici dar in special oamenii iti fac concediul de vis.
Super multumiti de conditiile de cazare si masa, desigur, poti plati mai mult si avea conditii de cazare si mai bune. La fel de bine cu diferenta de bani te poti distra acolo.
http://img81.imageshack.us/img81/9757/38zi7.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=38zi7.jpg)http://img404.imageshack.us/img404/4111/40dh9.th.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=40dh9.jpg)http://img404.imageshack.us/img404/7677/03ze9.th.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=03ze9.jpg)http://img404.imageshack.us/img404/8020/06ca4.th.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=06ca4.jpg)

yo3gjc
19-04-2008, 01:30
bine ai venit back....ai plecat cand era iarna aici si acum e vara :-)) ma bucur ca ai incarcat bateriile...si pe mine ma mai bate un gand sa mai dau o raita o sapt

raducosmin
19-04-2008, 08:13
Intors din Varadero ...
bine`ai revenit

cum a fost snorkelingul?
schimbari ceva pe acolo de cind papa castro a abdicat?

callatis
19-04-2008, 15:44
bine v-am regasit :)
Snorkeling am facut luand un Hobie Cat cu 20CUC timp de 2 ore si in drum spre Cayo Blanco, cand am luat Seafari catamaran trip.
Ambele iesiri au fost la un recif de corali, si a fost suficient sa ai paine sau o banana si sute de pesti veneau sa manance din mana ta.
Ca schimbari - acum smecherii au celulare si sa-i vezi cum se uita la ele, ca la masini straine. La un salariu de 15CUC\luna, un celular costa ~190 CUC. Angajatii vorbeau liber cu tine, inclusiv politica si injurau cei 50 de ani de comunism.
O Lada "tunata", la mana a doua, costa intre 15.000 si 20.000 CUC, iar un slip costa 20 CUC. Life ???

Vegas-24
05-05-2008, 05:59
..........caut info. despre cum se poate calibra un TV (plasma, DLP, LCD,)..............daca stie cineva despre acest " domeniu", .......ce "scule" sint necesare?, cum se procedeaza?..................sau un site unde se poate " documenta"..........Multumesc pt. raspuns.

yo3gjc
08-05-2008, 23:01
pentru iubitorii de baututi exotice....latest news de la LCBO
Import Report

There are a few new imports on the shelves (or soon to be) at the LCBO (http://www.lcbo.com/) and The Beer Store (http://www.thebeerstore.ca/) - here's a quick round-up:

Carlsberg is now available in Canada as an imported version for the first time in 40 years. Brewed domestically by Moosehead/McAuslan for the past 4 years, and by Labatt and Carling O'Keefe in the years prior, this month will see the Danish version arriving here in distinctive green bottles and other formats.
Originally released here last fall but getting a big push now for the spring and summer months, Grolsch Premium Blond is a 4% lager available in 500 ml cans exclusively at the LCBO.
Several beers in the long-anticipated US micros release will be arriving at the LCBO this month, with all but one being new year-round general list items:
Sam Adams Summer Ale ($12.65 / 6x355 ml) - one-time release
Anchor Steam ($10.35 / 6x355 ml)
Rogue Dead Guy Ale ($13.95 / 6x355 ml)
Southern Tier IPA ($12.00 / 6x355 ml)These will be joined by Dogfish Head 60-Minute IPA later this year.

Also coming soon to the LCBO are the following, all available initially as one-off releases, but with the potential for becoming general list products:
Ursus Premium (LCBO 74450) - from Romania
Cisk Lager (LCBO 71316) - from Malta
Nektar Pivo (LCBO 75309) - from Bosnia
Mahou Cinco Estrellas (LCBO 75275) - from Spain
Keo Pils (LCBO 350918) - from Cyprus
Yanjing Beer (LCBO 77974) - from China
Ochakovo Premium (LCBO 70920) - from Russia
http://www.bartowel.com/news/archives/000366.php (http://www.bartowel.com/news/archives/000366.php)

kiwwi
09-05-2008, 00:41
Import Report

There are a few new imports on the shelves (or soon to be) at the LCBO (http://www.lcbo.com/) and The Beer Store (http://www.thebeerstore.ca/) - here's a quick round-up:

Carlsberg is now available in Canada as an imported version for the first time in 40 years. Brewed domestically by Moosehead/McAuslan for the past 4 years, and by Labatt and Carling O'Keefe in the years prior, this month will see the Danish version arriving here in distinctive green bottles and other formats.
Originally released here last fall but getting a big push now for the spring and summer months, Grolsch Premium Blond is a 4% lager available in 500 ml cans exclusively at the LCBO.
Several beers in the long-anticipated US micros release will be arriving at the LCBO this month, with all but one being new year-round general list items:
Sam Adams Summer Ale ($12.65 / 6x355 ml) - one-time release
Anchor Steam ($10.35 / 6x355 ml)
Rogue Dead Guy Ale ($13.95 / 6x355 ml)
Southern Tier IPA ($12.00 / 6x355 ml)These will be joined by Dogfish Head 60-Minute IPA later this year.

Also coming soon to the LCBO are the following, all available initially as one-off releases, but with the potential for becoming general list products:
Cisk Lager (LCBO 71316) - from Malta
Nektar Pivo (LCBO 75309) - from Bosnia
Mahou Cinco Estrellas (LCBO 75275) - from Spain
Keo Pils (LCBO 350918) - from Cyprus
Yanjing Beer (LCBO 77974) - from China
Ochakovo Premium (LCBO 70920) - from Russia
http://www.bartowel.com/news/archives/000366.php (http://www.bartowel.com/news/archives/000366.php)

in USA era Ursus Premium cam de multa vreme sa speram ca va ajunga si la CANADA citde curind.........ce e aiurea in Usa si Ontario este ca nu gasesti la ce ora doreste gurita ta berea o bere rece oriunde ci numai la The Beer Store PINA LA O ANUMITA ORA ,in skimb la noi la Qoibec este angros si andetail si la ultimul depaneur in colt care este NON-STOP.....

SA AUZIM DE BINE

yo3gjc
09-05-2008, 02:01
hehe la voi e boierie, viatza boema, petreceri, pub-uri ca la Paris....e frumos, am fost de cateva ori si mi-a placut tare Montrealul, lumea mai relaxata si mai cu chef de viatza

kiwwi
09-05-2008, 03:03
hehe la voi e boierie, viatza boema, petreceri, pub-uri ca la Paris....e frumos, am fost de cateva ori si mi-a placut tare Montrealul, lumea mai relaxata si mai cu chef de viatza

asta sint de acord cu tine ,este unul dintre motivele care am ales MTL si binenteles I A R N A taica care vrei nu vrei o simti........lumea poate crede ca sint sarit dar imi place la nebunie I A R N A

buburuza1
09-05-2008, 03:41
asta sint de acord cu tine ,este unul dintre motivele care am ales MTL si binenteles I A R N A taica care vrei nu vrei o simti........lumea poate crede ca sint sarit dar imi place la nebunie I A R N Ahe he he eu aproape nu am iarna deloc. odata la 3-4 ani vad ceva zapada care in 2 ore se topeste. In rest la pantaloni scurti.... apropo am fost la LONDRA saptamina trecuta mama ce de ploaie cam de 6-7 ori pe zi.:)

kiwwi
09-05-2008, 06:25
he he he eu aproape nu am iarna deloc. odata la 3-4 ani vad ceva zapada care in 2 ore se topeste. In rest la pantaloni scurti.... apropo am fost la LONDRA saptamina trecuta mama ce de ploaie cam de 6-7 ori pe zi.:)

la anul iti trimit o basculanta cu zapada si ceva pantaloni lungi si daca vrei si ceva manusi...lol apropo de Londra uitate la ei saraci rid numai cind sint cu berea in bot...

bosanci28
09-05-2008, 07:11
stie careva unde sar gasi de cumparat "" gulas de vita "" (la conserva-california sau in altaparte) in usa,mersi

raducosmin
09-05-2008, 07:38
de ce nu faci ?
http://www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe/gulas-bograci-din-bihor.html
http://www.brasov.ro/nou/retete_ung.php

nu e greu si iese mai bun decit cel de la conserva

bosanci28
09-05-2008, 07:54
mersi,,
am o vara la suceava care lucra la fabrica de gulas,,dar stii cum e cu pachete astea,de trimis,,,
nam mincat de 16 ani,,cu mamaliga,

dar gata mersi de retete,,ii dau la maicamea in primire ,
mersi,sa vedem cum iasa

raducosmin
09-05-2008, 08:18
mersi,,
am o vara la suceava care lucra la fabrica de gulas,,dar stii cum e cu pachete astea,de trimis,,,
nam mincat de 16 ani,,cu mamaliga,

dar gata mersi de retete,,ii dau la maicamea in primire ,
mersi,sa vedem cum iasa

mai uite citeva foarte detaliate:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14751/Gulas-cu-ardei/
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16898/Gulas-unguresc-/

bosanci28
09-05-2008, 08:30
mai uite citeva foarte detaliate:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16898/Gulas-unguresc-/

multumesc,,o sa incercam sa vedem ce iasa
deja imi ploua in gura,,vorba cumnatului meu ,olteanu,, cind mam uitat pe linkurile alea,, mersi

yo3gjc
10-05-2008, 04:49
vine maica-mea in iunie, o pun la lucru, imi lasa gura apa...

raducosmin
10-05-2008, 06:45
azi am facut o galeata de`astea
http://img88.imageshack.us/img88/2323/002fg0.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=002fg0.jpg)
moaaammaaa ce repede s-au dus

bosanci28
10-05-2008, 08:57
trebuia mai multe,sa faci
,daca ai dat si la vecinu,,:chef:

reptilu
10-05-2008, 16:01
Kiwwi,
Unde se gaseste Ursus in USA?

gagiu
12-05-2008, 00:23
reptilu, am vorbit cu reprezentantul ursus in usa si zicea ca nu poate sa mai aduca pt ca muller (248-601-0718 ) care a cumparat ursusul nu vrea sa-l aduca....business ...
dar in miami, chicago mai apare ......

gagiu
12-05-2008, 00:27
as vrea sa merg in concediu in mexic, stiu cancunul, dar nu striu riviera maya si playa del carmen...stie cineva care e diferenta si daca exista piscina/loc de joaca pt copii de 4ani? cancunul e fain dar plaja e f mica si hotelurile sunt cam inghesuite...multam
si inca ceva...in cancun dupa amiaza nu prea mai era soare pe plaja din cauza hotelurilor prea mari care blocau soarele....

bosanci28
12-05-2008, 18:33
as vrea sa merg in concediu in mexic, stiu cancunul, dar nu striu riviera maya si playa del carmen...stie cineva care e diferenta si daca exista piscina/loc de joaca pt copii de 4ani? cancunul e fain dar plaja e f mica si hotelurile sunt cam inghesuite...multam
si inca ceva...in cancun dupa amiaza nu prea mai era soare pe plaja din cauza hotelurilor prea mari care blocau soarele....
am fost si eu la cancun acuma citiva ani in urma la rio,los americas si a fost excelent,,intradevar sint cam inghesuite,,si putin in special pentru copii sa se joace la nisip,, dar la asta mai poti esi putin la oras pe joc,,mai ai ce face ,,mai mult putin,,,
cit despre rio,,playa de carmen ,,e vreo 45-1 hr de mers din cancun,,
am fost din cancun in tour pina la tulum si cind neam intors am oprit la playa del carmen ,,asta e mult mai now si mult mai frumos decit riu din cancun,,si plus are mult loc pentru copii sa se joace,,nisip cit e lumea,,caci ala e singurul construit acolo,,soarele te bate din toate partile,,credca ar fi un loc bun,,dar intrafara lui nu prea este mult de facut,, ca la ala din cancun city,, dar ce sa faci tot e platit,,maninci ,bei,si joaca can vacanta...
poate la anul o sa mergem iar dar nu stiu la care...din ele doua,,mia placut mai tare fata de hawaii,honululo in special apa,,fara zgura,,
aici some pic from cancun carmen:
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN18.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN20.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN22.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN23.jpg

http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN28.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN31.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN40.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN42.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN8.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/CANCUN1.jpg

bosanci28
12-05-2008, 18:36
si aici citeva cu tulum,,e frumos sa mergi si nui departe de ""carmen":
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/cancunphoto439.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/cancunphoto443.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/cancunphoto435.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/cancunphoto448.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/cancunphoto454.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn77/suceava20/cancunphoto438.jpg

Vegas-24
17-05-2008, 01:36
...............ma gindesc la o vacanta in Republica Dominicana , ...daca e cineva care a fost in vacanta aici poate sa`mi dea detalii sau sfaturii ce ar fi bine de urmat....

bosanci28
17-05-2008, 09:05
Kiwwi,
Unde se gaseste Ursus in USA?
un cumnat ,,am vazut ca avea,,pe aici prin capitala californiei

hirghel
17-05-2008, 23:32
am vazut ursus in detroit dar in urma cu cateva luni

callatis
20-05-2008, 16:34
37.000 sau 40.000 de sticle Ursus sunt deja in depozit in Oshawa. Inca nu stiu ce pret sa-i puna dar se asteapta ca pe 15 iunie sa fie in rafturi !!!

gagiu
20-05-2008, 18:03
vegas-24 @ am vrut sa merg si eu in dominicana dar toti cu care am vorbit si au fost acolo nu le-a placut...dar detalii nu pot sa dau...o sa mai intreb

gagiu
20-05-2008, 18:21
callatis @ poti sa aflii cine aduce ursusul in oshawa? sau orice detaliu ar fi binevenit, tel/adresa de la depozit...reprezentantul din sua ar vrea sa afle cum se poate aduce berea...

laurentiu1
20-05-2008, 19:04
ursus este si in Cleveland.Importatorul este o firma din Florida care aduce si Bergenbier si vinuri romanesti.

raducosmin
20-05-2008, 19:25
vegas-24 @ am vrut sa merg si eu in dominicana dar toti cu care am vorbit si au fost acolo nu le-a placut...dar detalii nu pot sa dau...o sa mai intreb

Am fost in feb in La Romana.
Ca zona e foarte frumos acolo. Resortul a fost ok, mincarea buna, vremea super.
Diferenta dintre Dominicana si Cuba a fost data de atitudinea personalului. Aici mi-au parut reci.
Toata activitatea din resort era facuta ptr italieni si francezi. Astia stiu sa creeze haos total :)
De ex la plecare , in zona de imbarcare ptr canadieni erau 3 ghisee 1 singur rind si fiecare mergea pe rind la ghiseul care se elibera. In zona de imbarcare ptr italia si franta erau pe putin 20 de ghisee 40 de rinduri iar in fata gramada ordonata cu virf. cam asa erau si in resort :)
Cind am fost eu snorkelingul din pacate a fost inexistent. am mai multi pesti in acvariu decit am vazut acolo.
Cele 2 insule pe care am fost, au fost minunate.
Cocteilurile au fost bune dar pur si simplu puse in pahar nici un design.
Mincare..eu sunt pretentios mofturos si cum vreti voi si tot am gasit ce sa maninc.
Camerele curate iar gongi nu au fost.. doar un greiere, tui mama lui.
In orase lor n`ai ce face. La plecare am vazut cum se taie porcu pe trotuar Si linga era taraba cu cirnati :)

Din punctul meu de vedere , daca nu sunteti extrem de pretentiosi, va veti simti foarte bine acolo. Merita sa mergeti o data. In Cuba m-as mai duce oricind dar in Rep Dom nu ma atrage nimic inapoi desi nu a fost rau.

gagiu
22-05-2008, 17:33
laurentiu1 @ poti sa afli te rog cine este importatorul din florida? sunt tare curios daca e acelasi cu cel din osawa...

callatis
23-05-2008, 15:46
callatis @ poti sa aflii cine aduce ursusul in oshawa? sau orice detaliu ar fi binevenit, tel/adresa de la depozit...reprezentantul din sua ar vrea sa afle cum se poate aduce berea...
Nu stiu, informatia despre stock o am de la un vanzator de la LCBO (pt cei din state, firma de stat comunista care ne serveste bauturi spirtoase, vinuri si bere import din Ontario)

raducosmin
31-05-2008, 03:04
eu inca n`am gasit ursus nici la lcbo nici la bs :(
ar fi bun cu euro 2008:)

btw poate va intereseaza http://www.gsp.ro/stire/diaspora-tv-80080.html

mrrrrr... acum vad ca zici de 15 iunie :((

patrocle
13-06-2008, 03:29
Buna la toti cei care locuiesc peste ocean.Vreau sa stiu daca gasesc gasesc undeva in America un sistem "Bose Lifestyle V30" in norma europeana.

http://www.crutchfield.com/App/Product/Item/Main.aspx?i=018LSV30W&tp=6419

Multumesc

kiwwi
20-06-2008, 04:06
rog pe cineva daca stie cineva un avocat de emigrare Roman din zona CALGARY,am ceva prieteni care au venit cu contract de munca dar ar vrea sa aplice sa ramina aici in CANADA

merci

yo3gjc
20-06-2008, 04:54
eu am trecut prin ceva similar cu ceva timp in urma, am venit cu temporary work permit pe telecom i mi-am schimbat PR-ul pe urma. Iti dau un PM cu coordonatele mele si daca pot sa-i ajut cu draga imima...

callatis
20-06-2008, 20:31
yo3gjc pesemne ca a trecut prin astea si e in tema. Noua legea spune ca dupa 3 ani de sedere cu contract de munca poti cere Rezidenta Permanenta fara nici un alt sistem de emigrare.
Stiu o romanca ce tocmai a primit rezidenta dupa 3 ani de babysitting. Si inainte de asta fusese deportata. Avea si cetatenie maghiara, si a fost o vreme cand ungurii intrau in Canada fara vize.
Deci, se poate fratilor. Doar faceti rost de contracte de munca.

kiwwi
20-06-2008, 21:09
yo3gjc pesemne ca a trecut prin astea si e in tema. Noua legea spune ca dupa 3 ani de sedere cu contract de munca poti cere Rezidenta Permanenta fara nici un alt sistem de emigrare.
Stiu o romanca ce tocmai a primit rezidenta dupa 3 ani de babysitting. Si inainte de asta fusese deportata. Avea si cetatenie maghiara, si a fost o vreme cand ungurii intrau in Canada fara vize.
Deci, se poate fratilor. Doar faceti rost de contracte de munca.

suna mist-o de tot 3 ani dar prieteni mei au doar 2 ani contractul de munca .......asta e buba neagra ,inafara faptului camunca care o presteaza e naspa rau

callatis
20-06-2008, 23:17
daca baietii au un pic de timp, sa faca un pic de Search si sa vada de pe net conditiile in care te califici la rezidenta dupa 3 ani. Poate ca nu e musai sa fiue 3 ani la un contract. 2+1. Canadienii de la guvern sunt amabili, raspund la telefon si dau detalii. Spune-le sa sune. E o foame aici de forta de munca calificata ....caci ne-au omorat liberalii timp de 13 ani numai cu doctori docenti si ingineri care lucrau pe taxi, ca deh, nu aveai experienta canadiana.

yo3gjc
21-06-2008, 00:46
Salut Callatis
Pai e o portita, daca ai fost trimis din canada de o firma canadiana la o filiala a firmei din afara canadei fara a renunta la rezidenta fiscala (adica sa nu carecumva sa devi emmigrant scris cu "e") si te reintorci in canada daca ai 3 ani de PR poti sa te califici, mai e o portita dar care nu e foarte clara ...scrie la discretia judecatorului...daca mai are cineva ceva informatii sa puna aici, btw ca temporary work se considera jumate din cei 3 ani...

yo3gjc
21-06-2008, 00:47
deh...bat campii...eu vorbeam de cetatenie nu de PR...e vineri si nu mi-am luat doza de somn :-))

raducosmin
04-07-2008, 20:04
Import Report

am fost iar la un lcbo azi si ....se pare ca ursus nu mai vine :(((((
berbecii

callatis
07-07-2008, 05:56
berbecii au probleme cu vama canadiana. Probleme de calitate a berii.

raducosmin
07-07-2008, 06:05
berbecii au probleme cu vama canadiana. Probleme de calitate a berii.

ce`i prea buna si le e frica ca nu mai bea lumea pishwaisseru lor ?
asta e ..

@nrares ce`ati facut dom`le cu ursusu?

am gasit la basic apa minerala borsec 90 si ceva de centi sticla de 1,5

bobo22
11-07-2008, 18:37
am fost iar la un lcbo azi si ....se pare ca ursus nu mai vine :(((((
berbecii
unde stai?la noi aici(winnipeg)de obicei baga la lc vara,cam scumpa totusi vreo $3-4 sticla de 355ml(o aduce ca avem festivalu ala vara "Folklorama" si e si pavilion romanesc).Tipul care se ocupa cu aducerea berii din partea lc,zice ca e foarte greu sa o aduca si trece prin 3-4 brokeri pina ajunge la el si de aia e asa scumpa.el a sunat la fabrica in ro,dar a zis ca nici nu lau bagat in seama.

kiwwi
16-07-2008, 23:47
salutare oameni buni,a auzit cineva sau daca a facut cineva tranzactii prin Moneybookers,.....care este procedura

merci

raducosmin
22-07-2008, 23:26
Ce ma enerveaza acanac=ul...

anul trecut mi-am facut abonament la ei, 19$ pe luna , ce frumos.. a trecut anu si mi-au facut din nou factura .. nu mai e 19$ / luna ci 33 cica a fost promotional ptr 1 an.
pe site nu era nici vorba de asa ceva.
acum apare " his offer is only available on a 1 year term and the first year of service"

Stiti un alt provider mai bun ? care sa nu se ocupe de cacanarii de astea?

btw la astia acum tre sa platesc pe tot anu odata .. 407$ si inca 92 ptr dry loop ..

callatis
23-07-2008, 16:04
anul trecut mi-am facut abonament la ei, 19$ pe luna , ...92 ptr dry loop ..
Aveai si internet cu ei in 19$? parca era ~9$ doar linia telefonica, nu?

raducosmin
23-07-2008, 23:25
da aveam da e numa ptr 1 an.
acum e 33 + 8 dry loop / luna + taxe
care vine cam cit rogersu

Red Pearl
24-07-2008, 02:51
vezi ca mie mi-au dat dupa ce le-am zis ca o sa cancel suma de $23.95 (+ GST 5%tax) pentru o perioada de 2 ani insa.

iNCA MA MAI GANDESC...sti mie nu imi merge prea bine....asa ca nu stiu daca o sa risc pentru 2 ani de contract...sa dai asa dintr-o data $600 ...mai bine ma duc cu TEKSAVVY sau INTER.NET

BAFTA
mai jos ai atasat e-mailul de la customer service

==========

Hi,

Acanac Inc values your business however we are unable to offer you the same promotional price for the second year of service. What Acanac can offer you is a 2 year promo for only $23.95 per month + tax. Please be
aware that this price is just a bit above our own costs.

Acanac will guarantee that our 5Mbps unlimited service is the lowest price in Ontario and Quebec. If you find a lower non promotional DSL
price during your two year term Acanac will match it or refund the
remainder of your term.

Overview:

5Mbps/800Kps
Bandwidth Traffic Unlimited
Free Online Storage 100GB
Email Accounts 100
Virus Checker Yes
Email Storage 10GB
Free Web Site

23.95$ per month + 5% TAX * 24 months = 603.54CAD.

We look forward to hearing from you.
Best Regards,
Acanac Inc.

raducosmin
24-07-2008, 06:55
23.95$ per month + 5% TAX * 24 months = 603.54CAD.

[/SIZE][/FONT]

astia sunt batuti in cap cu serviciile de genu asta

la teksavvy:
Unlimited 5M/800k Unlimited $4/mo. $39.95/mo

la inter.net 30$, Rent a modem 5.00*/month

kit ca nu suport modul in care au procedat dar pina la urma tot acanacul ramane :(
si macar merge bine

druids
27-07-2008, 17:24
ma poate ajuta cineva cu un link catre sau cu rodactilo. ii un softulet ce te invata sa tastezi.
multam!

raducosmin
27-07-2008, 23:53
ma poate ajuta cineva cu un link catre sau cu rodactilo. ii un softulet ce te invata sa tastezi.
multam!

cred ca ce vrei tu se cheama TypingMaster Pro de la http://www.typingmaster.com

Aici gasesti citeva torente cu el dar scaneaza-le foarte bine inainte de instalare sa nu ai surprize

http://www.mininova.org/search/?search=TypingMaster+Pro

druids
28-07-2008, 06:01
thanks o sa vad asta ce poate!

http://rapidshare.com/files/120816214/TypingMaster-UNWS.rar

Pass:
warezshares.com

raducosmin
05-08-2008, 06:45
eu inca n`am gasit ursus nici la lcbo nici la bs :(

Ursus in LCBO !!

Search Results Results: 1 - 1 of 1
1 result found for "74450".

Results sorted by Product Name, Ascending. For product information details, click on product name.

1. URSUS PREMIUM
Romania | Ursus Breweries
LCBO 74450 | 500 mL | $ 2.20

raducosmin
06-08-2008, 02:23
NU VA E RUSINE< ati luat toata berea din lcbo-uri
am fost in 3 si am sunat la alte 5 nici un strop n`a mai ramas
:(((((((((((((((((((((

callatis
06-08-2008, 19:17
intra pe LCBO site si cauta Ursus, apoi in ce magazine mai e. In Mississauga ai sa gasesti.

raducosmin
07-08-2008, 02:16
intra pe LCBO site si cauta Ursus, apoi in ce magazine mai e. In Mississauga ai sa gasesti.

pai asa am si facut. am fost la 3 magazine apropiate pe care le-am gasit cu search da dupa aia am inceput sa sun la magazine
cum deschideam gura imi ziceau aia ca eu caut ursus de am crezut ca l-au clonat pe nostradamus si au adus-o pe mama omida de ghiceau asa de bine
ideea e ca nu mai este cica dar mi-au raspuns cei de la lcbo la mail:

We have only started the distribution of the URSUS beer in stores at the
beginning of this week. Many more stores will be offering this product
as the distribution progresses over the next days

Btw la citi romani sunt in mississauga ...

ardeleanul01
19-08-2008, 19:04
Eu ieri am luat 24 cutii de bere Ursus de la LCBO Brampton (Steels & HW410) dupa ce am cerut de la un responsabil LCBO (berea nu era expusa pe rafturi ci o tineau in depozi). Am intrebat daca mai au bere URSUS si au zis ca aia e tot dar ca mai au back order de inca o lada. Ca sa vezi ce aprovizionare si ce fel de promovare fac si astia ...
Prima data am luat bere URSUS in Richmond Hill din nimereala ... ma uitam sa vad ce bere est europeana au si am dat de URSUS - era pe raft fara pret ... parca azvarlita la intamplare .... si era tot numai 1 lada (24 cutii). Atunci am fost mai omenos ... am luat doar 8...si am mai lasat si pt altii. De data asta am zis ... ce e in mana nu-i minciuna... deci am dat de 24 am luat 24 - nu de alta dar nu-i lucru simplu sa o gasesti.

Daca mai vad pe undeva URSUS va spun.
Pana atunci Hai Noroc si Numai Bine !!!!

BTW - eu am dat doar 2.10 pe o cutie de bere Ursus 500ml.

raducosmin
19-08-2008, 23:22
Eu ieri am luat 24 cutii de bere Ursus de la LCBO Brampton (Steels & HW410) dupa ce am cerut de la un responsabil LCBO (berea nu era expusa pe rafturi ci o tineau in depozi). Am intrebat daca mai au bere URSUS si au zis ca aia e tot dar ca mai au back order de inca o lada. Ca sa vezi ce aprovizionare si ce fel de promovare fac si astia ...
Prima data am luat bere URSUS in Richmond Hill din nimereala ... ma uitam sa vad ce bere est europeana au si am dat de URSUS - era pe raft fara pret ... parca azvarlita la intamplare .... si era tot numai 1 lada (24 cutii). Atunci am fost mai omenos ... am luat doar 8...si am mai lasat si pt altii. De data asta am zis ... ce e in mana nu-i minciuna... deci am dat de 24 am luat 24 - nu de alta dar nu-i lucru simplu sa o gasesti.

Daca mai vad pe undeva URSUS va spun.
Pana atunci Hai Noroc si Numai Bine !!!!

BTW - eu am dat doar 2.10 pe o cutie de bere Ursus 500ml.

marti e zi de adus bere. e cam peste tot doar ca dispare repede. frigideru`mi este plin. :))
ii uitasem gustu

coco100
27-08-2008, 07:31
Salut,

va rog poate are cineva key pentru licenta si integistrare pentru XILISOFT VIDEO CONVERTER KEY. Am un captiveworks 800, am inregistrat meciurile de la Euro 2008 pe PVR, si acum vreau sa-le transfer pe DVD.Am folosit acest program, merge bine, dar converteste numai primele 5 minute.

Multumesc anticipat.

coco

ia dacia!
http://rapidshare.com/files/48621895/Xilisoft_3GP_Video_Converter_v3.1.36_by_gilcarless o_UV.rar

http://rapidshare.com/files/129760493/Xilisoft.DVD.Ripper.Ultimate.v5.0.38.By_VICTORIOUS .rar

http://rapidshare.com/files/129050601/Xilisoft_Video_Converter_5.0.60.0625.rar
Password:
Tech-Spot.net

http://rapidshare.com/files/115544815/xilisoft_audio_converter_v2.1.63patchat4re.rar

http://rapidshare.com/files/115544817/Xilisoft_Audio_Maker_v3.40_Paatch.rar

http://rapidshare.com/files/115544818/xilisoft_cd_ripper_v1.0.40patchat4re.rar

http://rapidshare.com/files/115544819/xilisoft_mp3_cd_burner_v3.0.37patchat4re.rar

http://rapidshare.com/files/115544820/xilisoft_mp3_wav_converter_v2.1.63patchat4re.rar

http://rapidshare.com/files/115544821/xilisoft_ogg_mp3_converter_v2.1.63patchat4re.rar

http://rapidshare.com/files/115544822/xilisoft_wma_mp3_converter_v2.1.63patchat4re.rar

bosanci28
27-08-2008, 16:44
aici (http://forumromanesc.com/showthread.php?p=486#post486)..................... ......

coco100
29-08-2008, 05:51
Multumesc mult:cheers:,

a mers.

raducosmin
29-09-2008, 00:07
http://www.toronto.ro/viewtopic.php?t=92925
e beton nevasta-sa :))))))))))))))))

kiwwi
01-10-2008, 04:43
salutare o curiozitate ,,,,,,,,,,,,stie cineva ceva despre hack radio satelit ca de TV se ocupa altii

cartof_2
01-10-2008, 06:19
salutare o curiozitate ,,,,,,,,,,,,stie cineva ceva despre hack radio satelit ca de TV se ocupa altii
dezactiveazal si dupa un an dai drumu si o sa mearga eu am 2 care asa merg
sau al doilea abonament costa numai $6
nimeni nu vrea sai scoata din bisnis ceva se vorbeste pe

http://id-discussions.com/forum/showthread.php?t=51417&page=11&highlight=satellite+radio

Originally Posted by KapperDog View Post
To disco_y2k and anyone else who says XM is hacked..... you are full of ****. No offense meant.

If XM is hacked, tell me how may bytes in the ST19 are protected and tell me what data is in that area.

OK, that's what I thought.

Now, before ANYONE says XM is hacked... you need to answer that question.

Then, the next question will be, "Where is the private key in the DSP?

If you know the answer to those 2 questions, then you have hacked XM. If you don't.... you are full of, well, you know.

hrmmmmm 3 weeks.....no reply

kiwwi
01-10-2008, 14:36
tnx de raspuns

cartof_prajit
03-10-2008, 21:07
http://www.youtube.com/watch?v=3lNqqryPBNU
http://rapidshare.com/files/59186061/Easy_WIFI_Radar_1.0.3_Installer-ByCuervo.rar

callatis
03-10-2008, 21:57
www.exitnow.ca vine cu un motor excelent unde poti vedea usor si alte oferte alternative.
Pt cei interesati de Caraibe, vad ca pe 14 si 21 Ianuarie 2009 sunt cele mai mici preturi - la momentul asta.

yo3gjc
04-10-2008, 04:21
pentru iubitorii de senzatii tari...
http://www.titi.ro/2008/08/25/la-balci/
m-am szbatut de ras...

raducosmin
07-10-2008, 06:29
hey , ma intereseaza daca are cineva "TurboCAD Furniture Maker"
il caut de citeva zile da din pacate nu il gasesc

thx

cartof_prajit
07-10-2008, 06:41
Ia Dacia!
http://rapidshare.com/files/116300302/TurboCAD_Furniture_Maker_v4.0.part1.rar
http://rapidshare.com/files/116301449/TurboCAD_Furniture_Maker_v4.0.part2.rar

TurboCAD® Furniture Maker v4 is a plug-in for TurboCAD v10-v14 to create and produce furniture for your projects. The perfect tool for woodworkers, interior designers and design studios.

TurboCAD Furniture Maker includes a symbols library for kitchen, home and office furniture including chairs, tables and cabinets. It is easy to make changes to both the materials and the size (dimensions) of your furniture models. By using the included library of furniture, you can easily generate a new size or line of furniture derived from one of the existing types. Compatible with TurboCAD v10-v14.
daca vrei cad 15 pro e aici
http://rapidshare.com/files/131414662/CAD.rar

http://www.youtube.com/watch?v=I1SszW99xmI
astia sint artisti din Edmonton sa ne traiasca ca bine o mai zic

raducosmin
07-10-2008, 07:22
Ia Dacia!
http://rapidshare.com/files/116300302/TurboCAD_Furniture_Maker_v4.0.part1.rar
http://rapidshare.com/files/116301449/TurboCAD_Furniture_Maker_v4.0.part2.rar

TurboCAD® Furniture Maker v4 is a plug-in for TurboCAD v10-v14 to create and produce furniture for your projects. The perfect tool for woodworkers, interior designers and design studios.

multumesc!!!

cartof_prajit
07-10-2008, 07:33
Ia Dacia !
vista de 64 cu programe si drivere incluse in ia

http://rapidshare.com/files/149835848/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part01.rar
http://rapidshare.com/files/149835845/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part02.rar
http://rapidshare.com/files/149835840/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part03.rar
http://rapidshare.com/files/149849506/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part04.rar
http://rapidshare.com/files/149849704/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part05.rar
http://rapidshare.com/files/149849797/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part06.rar
http://rapidshare.com/files/149862493/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part07.rar
http://rapidshare.com/files/149862856/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part08.rar
http://rapidshare.com/files/149863444/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part09.rar
http://rapidshare.com/files/149875526/WEternity_Edition_SP1_Dvd_2__By_TUTeam_.part10.rar

Image

Code:
Pass: warez_ben

Drivers Which are missed in Vista by default are fixed:
* Graphics card drivers for
Intel® G31 Express Chipset
Intel® G33 Express Chipset
Intel® G35 Express Chipset
Intel® G965 Express Chipset
Intel® Q33 Express Chipset
Intel® Q35 Express Chipset
Intel® Q963 Express Chipset
Intel® Q965 Express Chipset
Intel® 4 Series Internal Chipset
Intel® Q45/Q43 Express Chipset
Intel® Q45/Q43 Express Chipset
Intel® G45/G43 Express Chipset
Intel® G45/G43 Express Chipset
Intel® G41 Express Chipset
Mobile Intel® 45 Express Chipset Family
Mobile Intel® GL960 Express Chipset
Mobile Intel® GLE960 Express Chipset
Mobile Intel® GM965 Express Chipset
Mobile Intel® GME965 Express Chipset

Other Intel Drivers are updated upto August 2008. The above drivers which is mentioned will be installed during Windows Installation.

Note: For other models which is lower than these
models wil be automatically installed
by default.

*Other Graphics Drivers for

ATI All in Wonder 2006 Series
ATI All in Wonder (for all models)
ATI All in Wonder Pro 9800 Series
ATI HD Radeon 4870 Series
ATI Radeon 9800 Series
NVIDIA 200 Series
NVIDIA Geforce 5FX Series
NVIDIA Geforce 8M series
NVIDIA QUADRO FX SERIES
NVIDIA GeForce 9800 GX2
NVIDIA GeForce 9800 GTX
NVIDIA GeForce 9600 GT
NVIDIA GeForce 9600 GSO
NVIDIA GeForce 9400 GT
NVIDIA GeForce 9300 GS
NVIDIA GeForce 9300 GE
NVIDIA GeForce 8800 Ultra
NVIDIA GeForce 8800 GTX
NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
NVIDIA GeForce 8800 GTS
NVIDIA GeForce 8800 GT
NVIDIA GeForce 8800 GS
NVIDIA GeForce 8600 GTS
NVIDIA GeForce 8600 GT
NVIDIA GeForce 8600 GS
NVIDIA GeForce 8500 GT
NVIDIA GeForce 8400 GS
NVIDIA GeForce 8400 SE
NVIDIA GeForce 8400
NVIDIA GeForce 8300 GS
NVIDIA GeForce 8300
NVIDIA GeForce 8200
NVIDIA GeForce 8200/NVIDIA nForce 730a
NVIDIA GeForce 8100/NVIDIA nForce 720a
NVIDIA GeForce 7950 GX2
NVIDIA GeForce 7950 GT
NVIDIA GeForce 7900 GTX
NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO
NVIDIA GeForce 7900 GS
NVIDIA GeForce 7800 SLI
NVIDIA GeForce 7800 GTX
NVIDIA GeForce 7800 GT
NVIDIA GeForce 7800 GS
NVIDIA GeForce 7650 GS
NVIDIA GeForce 7600 GT
NVIDIA GeForce 7600 GS
NVIDIA GeForce 7600 LE
NVIDIA GeForce 7500 LE
NVIDIA GeForce 7350 LE
NVIDIA GeForce 7300 SE
NVIDIA GeForce 7300 LE
NVIDIA GeForce 7300 GT
NVIDIA GeForce 7300 GS
NVIDIA GeForce 7200 GS
NVIDIA GeForce 7100 GS
NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i
NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i
NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 620i
NVIDIA GeForce 7050 / NVIDIA nForce 630i
NVIDIA GeForce 7050 / NVIDIA nForce 610i
NVIDIA GeForce 7050 PV / NVIDIA nForce 630a
NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a
NVIDIA GeForce 6800 XT
NVIDIA GeForce 6800 XE
NVIDIA GeForce 6800 Ultra
NVIDIA GeForce 6800 Series GPU
NVIDIA GeForce 6800 LE
NVIDIA GeForce 6800 GT
NVIDIA GeForce 6800 GS/XT
NVIDIA GeForce 6800 GS
NVIDIA GeForce 6800
NVIDIA GeForce 6700 XL
NVIDIA GeForce 6610 XL
NVIDIA GeForce 6600 VE
NVIDIA GeForce 6600 LE
NVIDIA GeForce 6600 GT
NVIDIA GeForce 6600
NVIDIA GeForce 6500
NVIDIA GeForce 6250
NVIDIA GeForce 6200SE TurboCache™
NVIDIA GeForce 6200 TurboCache™
NVIDIA GeForce 6200 LE
NVIDIA GeForce 6200 A-LE
NVIDIA GeForce 6200
NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
NVIDIA GeForce 6150 LE
NVIDIA GeForce 6150
NVIDIA GeForce 6100 nForce 420
NVIDIA GeForce 6100 nForce 405
NVIDIA GeForce 6100 nForce 400
NVIDIA GeForce 6100

Note: The above drivers will not be installed by default. These drivers will be found in the desktop. You choose your appropriate model drivers.

PROGRAMS:

* Microsoft Office 2007 (Genuine)

* 7-Zip

* Mozilla

* Adobe Flash Player

* Hyper Snap 6

* Rocket Dock

* Winrar

* K-Lite Codecs 4.14 Full

* Image Burn

* Vista Codecs

* Dolby Digital Surround Plugins

* Yahoo messenger for Vista Eternity 2009

* Ashampoo Music Studio

* Microsoft Plus! for Vista

* DVD Shrink 3.2

* J. River Media Center

* DVD Region Free 5.9

* Nero 8.4 Ultra

* Internet Download Manager 5.14

* ESET NOD 32 Antivirus 3.0

* VLC Media Player

* ACD See Photo Manager 10

* Ultra ISO 9.3

* Xilisoft Video Converter 5.0

For DELL, HP, ACER and other BRANDED SYSTEM USERS: If the windows is not activated, Use your favourite updated vista activator. Before that check whether you updated your system BIOS.

raducosmin
09-10-2008, 04:23
Hei is io nebun sau aveti si voi probleme cu companiile la care apelati ptr service?
sa o iau pe rind : rogers mi-a crescut tensiunea de numa
north york general hospital ...no comment is timpiti rau
acanac - de unde nu e n`ai ce cere, incompetenti
samsung - astia`s timpiti rau:

cum va rezolvati problemele cu companiile astea ?

sa explic ce am acum:

Acum 3 saptamini mi s-a stricat monitorul ( cred ca s-a dus un neon din el).
Cu 2 ani in urma, cind l-am luat a fost 730$ cu garantie 3 ani. (Azi a facut 2 ani)
Sun la astia totul excelent , imi zice ca imi trimite altu nou in 2 zile, dupa care eu sa il trimit pe cel defect in 21 de zile.
Oaaaauuu am zis astia`s meseriasi...incredibili...minunati
Trec 4 zile nimic .... sun la ei si imi zice ca nu mai au monitoare ca al meu dar sa imi aleg altul din 2 modele unu de 22" si unu de 24". Diferenta fata de al meu e ca nu au pip. Ce sa fac aleg macar pe cel de 24". Chiar era fain , review-uri buna la el.
trec citeva zile ...nimic. sun iar si ei imi zic ca ei inca asteapta ca eu sa aleg monitorul.
fac cu inima , stop cardiac , stop respirator, stop cerebral ...dupa ce imi adun falca de pe jos le spun ca am stabilit asta impreuna acum citeva zile.... ei nimic " io nu am sunat la ei"

vorbesc iar cu supervisoru si imi promite ca azi pina adica 08 oct 2008 il expediaza iar eu ii sun ptr tracking number. Azi in schimb in loc de tracking number primesc un email prin care ma anunta ca nici monitorul pe care l-am ales nu il mai au si sa aleg din alte 2. Astea 2 sunt jafuri.
le-am dat e-mail in care le-am zis ca nu vreau nici unul si am ales eu unul hd si le-am zis ca pe asta il vreau ptr ca m-au invirtit atita + ca vreau raspuns de la managerul de sales si de service altfel contactez protectia consumatorului( care habar n`am daca exista in canada sau daca sperie pe cineva aici).

Voi ce ma sfatuiti ? ce mai pot face cu timpitii astia?

In tara asta esti bun doar pina dai banu dupa aia mumu ....

buburuza1
09-10-2008, 04:28
Hei is io nebun sau aveti si voi probleme cu companiile la care apelati ptr service?
sa o iau pe rind : rogers mi-a crescut tensiunea de numa
north york general hospital ...no comment is timpiti rau
acanac - de unde nu e n`ai ce cere, incompetenti
samsung - astia`s timpiti rau:

cum va rezolvati problemele cu companiile astea ?

sa explic ce am acum:

Acum 3 saptamini mi s-a stricat monitorul ( cred ca s-a dus un neon din el).
Cu 2 ani in urma, cind l-am luat a fost 730$ cu garantie 3 ani. (Azi a facut 2 ani)
Sun la astia totul excelent , imi zice ca imi trimite altu nou in 2 zile, dupa care eu sa il trimit pe cel defect in 21 de zile.
Oaaaauuu am zis astia`s meseriasi...incredibili...minunati
Trec 4 zile nimic .... sun la ei si imi zice ca nu mai au monitoare ca al meu dar sa imi aleg altul din 2 modele unu de 22" si unu de 24". Diferenta fata de al meu e ca nu au pip. Ce sa fac aleg macar pe cel de 24". Chiar era fain , review-uri buna la el.
trec citeva zile ...nimic. sun iar si ei imi zic ca ei inca asteapta ca eu sa aleg monitorul.
fac cu inima , stop cardiac , stop respirator, stop cerebral ...dupa ce imi adun falca de pe jos le spun ca am stabilit asta impreuna acum citeva zile.... ei nimic " io nu am sunat la ei"

vorbesc iar cu supervisoru si imi promite ca azi pina adica 08 oct 2008 il expediaza iar eu ii sun ptr tracking number. Azi in schimb in loc de tracking number primesc un email prin care ma anunta ca nici monitorul pe care l-am ales nu il mai au si sa aleg din alte 2. Astea 2 sunt jafuri.
le-am dat e-mail in care le-am zis ca nu vreau nici unul si am ales eu unul hd si le-am zis ca pe asta il vreau ptr ca m-au invirtit atita + ca vreau raspuns de la managerul de sales si de service altfel contactez protectia consumatorului( care habar n`am daca exista in canada sau daca sperie pe cineva aici).

Voi ce ma sfatuiti ? ce mai pot face cu timpitii astia?

In tara asta esti bun doar pina dai banu dupa aia mumu .... sfatul meu este sa te muti in state:-):-):-)..10 ani nici o problema.........

kiwwi
09-10-2008, 04:34
sfatul meu este sa te muti in state:-):-):-)..10 ani nici o problema.........

acum in nici un caz ,vin astia peste tine si iti confisca Monitorul .....sint la ananghina cu economia lor............lol

raducosmin
09-10-2008, 05:07
acum in nici un caz ,vin astia peste tine si iti confisca Monitorul .....sint la ananghina cu economia lor............lol

pai din pacate montioru nu mai valoreaza 700$ , asa ca nu isi vor redresa economia cu el

cred ca tre sa merg la mama omida la descintece ca prea multe s-au intimplat anu asta...

reptilu
09-10-2008, 05:08
Treaba cu economia americana e ca aici se vorbeste ca e rau si restul economiilor intra in colaps. Adevarat ca piata financiara sufera si cad stocurile, dar cine nu joaca la bursa nu prea vede mare diferenta intre ce e acum si ce a fost acum 2 ani sa zicem.
Oamenii prin magazine sint tot cu zimbetul pe buze si de cumparat se cumpara, chiar daca ceva mai putin decit inainte (restul il dau pe banzina :) )

banatman
09-10-2008, 05:15
Garantia de 3 ani e de la fabricant sau de la pravalie?
Daca e de la pravalie e mai usor, il iei in brate si te duci la pravalie, faci un pic de galagie si se rezolva. Daca e de la fabricant e mai greu, doar daca au un branch in zonant mai poti sa mergi sa dai cu el in gulie la careva.
Protectia consumatorului in Ontario: http://www.gov.on.ca/mgs/en/ConsProt/ConsProt/STEL01_132036.html.
Mai e si ala la TV de rezolva tot, imi scapa numele, de merge cu tine si cu caru' de filmare dupa el.
Aici ai dreptate, o gramada de tampiti si la Rogers si la NYGH si la altii, pentru mine cei mai tampiti au fost cei de la 3WEB/CIA.
Rogers-ul, in trecut, cand m-au calcat pe batatura 5 ani nu am mai folosit nici un servici de la ei.
Acum de 3 ani am 3 servicii cu ei dar sunt multumit.
Bafta!

buburuza1
09-10-2008, 05:20
Treaba cu economia americana e ca aici se vorbeste ca e rau si restul economiilor intra in colaps. Adevarat ca piata financiara sufera si cad stocurile, dar cine nu joaca la bursa nu prea vede mare diferenta intre ce e acum si ce a fost acum 2 ani sa zicem.
Oamenii prin magazine sint tot cu zimbetul pe buze si de cumparat se cumpara, chiar daca ceva mai putin decit inainte (restul il dau pe banzina :) )
.......si pe biluri medicale asta este cel mai rau , cind vezi unul dupa ceva raze sau spitale iti vine sa dai cu ,, monitorul ,, de pamint .:2guns:

raducosmin
09-10-2008, 05:21
Garantia de 3 ani e de la fabricant sau de la pravalie?
Daca e de la pravalie e mai usor, il iei in brate si te duci la pravalie, faci un pic de galagie si se rezolva. Daca e de la fabricant e mai greu, doar daca au un branch in zonant mai poti sa mergi sa dai cu el in gulie la careva.
Protectia consumatorului in Ontario: http://www.gov.on.ca/mgs/en/ConsProt/ConsProt/STEL01_132036.html.
Mai e si ala la TV de rezolva tot, imi scapa numele, de merge cu tine si cu caru' de filmare dupa el.
Aici ai dreptate, o gramada de tampiti si la Rogers si la NYGH si la altii, pentru mine cei mai tampiti au fost cei de la 3WEB/CIA.
Rogers-ul, in trecut, cand m-au calcat pe batatura 5 ani nu am mai folosit nici un servici de la ei.
Acum de 3 ani am 3 servicii cu ei dar sunt multumit.
Bafta!

am 3 ani de la producator.
Acum ma sperii si mai rau .. azi tre sa`mi vina modemu de la 3 web.
De la cine ai servicii de 3 ani ?

raducosmin
09-10-2008, 05:42
a 2-a zi dupa ce am adus-o pe fica-mea de la maternitate am avut probleme cu ea si n`am dus la urgente la North york hospital
au tinut-o 1 ora fara sa vina nimeni la ea si imi spunea ca o asistenta o sa vina la ea in 2-3 ore.
Copil de 3 zile, fara imunitate, spitalul supra incalzit , plin de oameni la urgentie cu toate bolile posibile!!! am dus-o la alt spital ( norocu meu ca nu a fost politie pe hwy atunci ) si in 10 minute au venit :2 medici rezidenti si un medic ( evreu ) meserias cu vechime. A pus mina pe ea si in secunda urmatoare s-a oprit din plins , lucru care nu se mai intimplase de 24 de ore.
Cum de la unii se poate si la altii nu , nu inteleg
E fain in canada , cit n`ai probleme cu nimic. altfel ....

kiwwi
09-10-2008, 06:01
a 2-a zi dupa ce am adus-o pe fica-mea de la maternitate am avut probleme cu ea si n`am dus la urgente la North york hospital
au tinut-o 1 ora fara sa vina nimeni la ea si imi spunea ca o asistenta o sa vina la ea in 2-3 ore.
Copil de 3 zile, fara imunitate, spitalul supra incalzit , plin de oameni la urgentie cu toate bolile posibile!!! am dus-o la alt spital ( norocu meu ca nu a fost politie pe hwy atunci ) si in 10 minute au venit :2 medici rezidenti si un medic ( evreu ) meserias cu vechime. A pus mina pe ea si in secunda urmatoare s-a oprit din plins , lucru care nu se mai intimplase de 24 de ore.
Cum de la unii se poate si la altii nu , nu inteleg
E fain in canada , cit n`ai probleme cu nimic. altfel ....

la spital si eu am avut amintiri nasoale.............am facut un taraboi de ma-u scos afara din spital dar in skimb a intrat baiatul care aveo o temperatura tare de tot..am remarcat ca aici tre sa zbieri tare si sus.......e nasolie treaba cu doftorii aici..........
bafta cu monitorul