PDA

View Full Version : DN - noua revizie e pe vine

zuzel
03-10-2007, 20:59
Revizia 10C mai exact in stream. Asemanatoare cu ce a facut BEV acu' o luna insa cu adrese diferite.
Mai pe intelesul tuturor: o sa vina intunericul si pe DN. Nu e bai, se ....lumineaza el. :lightbulb:

kiwwi
03-10-2007, 23:58
Revizia 10C mai exact in stream. Asemanatoare cu ce a facut BEV acu' o luna insa cu adrese diferite.
Mai pe intelesul tuturor: o sa vina intunericul si pe DN. Nu e bai, se ....lumineaza el. :lightbulb:

asa este echitabil o veste rea si-o veste B U N A

diva_ta
04-10-2007, 05:53

DN inca updateaza cardurile la 10C, packets from USW 1052 to USW 1061 so far.
Cam pe vineri o sa termine cu toate packetele - ca de obicei, inainte de weekend.
Chestia mai interesanta este ca acum si BEV si DN au dynamic code in their revisions, sarba poate sa inceapa.

voicu_n
04-10-2007, 06:12
Si deci DN no o sa mearga o vreme ? Cam asta e ideea ?
Cam cata vreme , o sa fie ca si cu romanii ... adica nu o sa mearga cateva luni , ani ???
Mersi mult !
Si scuze daca intrebarile mele sunt cam stupide ....::hmm:

diva_ta
04-10-2007, 06:29
Nu e dracu chiar asa de negru, fixuri o sa apara mai repede sau mai incet.

Chestia este ca si DN si BEV o sa poata face schimbari in stream foarte repede.
Pana acum era nevoie de o noua revizie ca sa bage un nou ECM. In timp ce ei incarcau noua revizie la toate cardurile sub (2-3 zile), baietii isteti logau noutatile din stream si se pregateau deja pentru un nou bin sau emu.

Cu dynamic code providerii pot face schimbare in stream fara sa fie nevoie de o noua revizie. Teoretic, ar putea face schimbari chiar si de cateva ori pe zi. Practic o sa fie mai greu, ca nici IRD-urile lor nu sunt top of the line ca sa tina pasul cu asa schimbari dese.

Cum se zice, vom trai si vom vedea.

kiwwi
04-10-2007, 06:34
Nu e dracu chiar asa de negru, fixuri o sa apara mai repede sau mai incet.

Chestia este ca si DN si BEV o sa poata face schimbari in stream foarte repede.
Pana acum era nevoie de o noua revizie ca sa bage un nou ECM. In timp ce ei incarcau noua revizie la toate cardurile sub (2-3 zile), baietii isteti logau noutatile din stream si se pregateau deja pentru un nou bin sau emu.

Cu dynamic code providerii pot face schimbare in stream fara sa fie nevoie de o noua revizie. Teoretic, ar putea face schimbari chiar si de cateva ori pe zi. Practic o sa fie mai greu, ca nici IRD-urile lor nu sunt top of the line ca sa tina pasul cu asa schimbari dese.

Cum se zice, vom trai si vom vedea.

SPERANTA MOARE ULTIMA

Vegas-24
04-10-2007, 06:46
...........eu cred ca NIMENI nu are nici O OBLIGATIE sa`si iroseasca timpul sau pt. a informa pe altii, asa ca nu numai ca ar trebui sa APRECIEM faptul ca unele persoane contribuie benevol sa informeze,am putea chiar sa si MULTUMIM (mi se pare o contributie nesemnificativa)pt. tot ce se "pune pe tava"...........Eu personal multumesc la TOATE PERSOANELE care`si irosesc din timpul lor pt. a ajuta sau sfatui .

Vegas-24
04-10-2007, 06:55
............ma gindesc ca nu ar fi rau sa incep chiar eu primul sa Multumesc celor care ajuta cu informatii pe acest site........ Respectele mele Zuzele,.............."sarut mana Diva Ta".

zuzel
04-10-2007, 15:34
Foarte bine a explicat "diva ta" care vor fi urmarile acestor revizii. E cam ce se intimpla acum cu BEV pe ppv si venus. Schimbari dese si TV negru.