View Full Version : JVVH-215pTD ucigas !
balalaika
03-10-2007, 18:13
ATENTIE pentru cei ce au pus acest bin totul este ok pina in momentul cind ruleaza cheile si merge. In momentul cind il inchideti din spate si il scoateti din priza boxa moare .am ucis 2 boxe 2500 modificate 2700.:taz:
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie; asta a fost cu vechiul bin(215), postat luni. Acum este un alt bin 215 postat. Problema e ca eu nu am reusit sa-i fac jtag. Este cineva care a reusit jtag-ul dupa ce boxa a murit( cu 215 bijn instalat ) ?
Eu aveam Fortec Ultra convertit la 2700
Merci !
kiwwi
Member
Master
--------------------------------------------------------------------------------
Quote:
Originally Posted by polarbear
A aparut binul 215 cu A/R pe GC il gasiti pe www.dsstester.com. Nu cred ca este recomandabil sa-l incercati pe clone sau 2500 transformate eu mi-am terminat asa un pantec 2700 cu binul 213..
Doar pentru cei cu pansat 2700 autentic.
Asteptam sa apara si pt clone si mutanti 2500-2700 ,intre timp merg oricum cu binul 213 si cheile noi intrate manual.
ATENTIE ASTA MI-A OMORIT fortecul care era transf. Pansat 2700
laurentiu1
04-10-2007, 02:08
aici gasiti noul bin 215 pt receivere transformate in pansat 2700.il am in pansatul meu 2500 transformat si nu am avut probleme cu el.
http://www.hostclip.com/dl/15ebce2af5df1513b727c693011337b0
aici gasiti noul bin 215 pt receivere transformate in pansat 2700.il am in pansatul meu 2500 transformat si nu am avut probleme cu el.
acum dupa ce este mort ....MERCI laurentiu
callatis
04-10-2007, 02:58
JTAG e raspunsul kiwwi.
Cum sa JTAG un Fortec Lifetime Ultra (Pansat 2500) (http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=54332)
laurentiu1
04-10-2007, 03:43
imi pare rau ca ai patito dar am vrut sa fiu sigur ca e bun fileul care lam postat si de abia azi am reusit sal testez pe receiverul meu.
Poti sa-mi spui si mie, te rod cum incarci noul bin? Cutia mea este deja convertita si a mers cu ultimul bin.
INTREBARE
asta esti sigur ca merge pe pantec transformat in pansat
gigivo23
04-10-2007, 05:16
E o intrebare sau o afirmatie?
L-am facut :
factory seting dupa care am pun noul file si lista de canale de pe chanel master.
numai bine,
coco
JTAG e raspunsul kiwwi.
Cum sa JTAG un Fortec Lifetime Ultra (Pansat 2500) (http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=54332)
merci Calatis ,daca stai prin MTL poate ma rezolvi cu un jtag ca am vreo doua arse cu binuri BIDON binenteles contra cost,da un PM daca e sa fie
Vegas-24
04-10-2007, 08:14
JTAG e raspunsul kiwwi.
Cum sa JTAG un Fortec Lifetime Ultra (Pansat 2500) (http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=54332)......................Calat is, .......am vazut cablul pe care tu l`ai confectionat pt. JTAG, ......e posibil sa confectionezi un cablu care sa aiva ca terminal o conectie USB si nu o conectie:25 pin data type cable?..................doar pt. cultura mea generala:jockey:
callatis
04-10-2007, 17:07
......................Calatis, .......am vazut cablul pe care tu l`ai confectionat pt. JTAG, ......e posibil sa confectionezi un cablu care sa aiva ca terminal o conectie USB si nu o conectie:25 pin data type cable?..................doar pt. cultura mea generala:jockey:
Nu cred ca e posibil. Il construiesti ca cel din schema si la www.tigerdirect.ca gasesti paralel to USB adapter. Oops, sorry, tu nu esti canadian. Pe e-bay.com atunci :)
laurentiu1
05-10-2007, 00:48
INTREBARE
asta esti sigur ca merge pe pantec transformat in pansat
stiu ca merge pe fortec si pansat nu stiu daca merge pe cloneuri.
DA ASTA ESTE BUN dupa multe si multe incercari asta a fost adevaratul (pina la proba contrarie) DECI PE UN PANTEC 2500 =pansat 2700 asta face AU PE GC,BEW,DN cel putin pina acum ,daca vad ceva miscare negativa va anunt
http://www.hostclip.com/dl/15ebce2af5df1513b727c693011337b0[/QUOTE] de la laurentiu
corneliu38
05-10-2007, 04:31
kiwwi,binul asta merge si pe FLU convertit in PANSAT 2700?
kiwwi,binul asta merge si pe FLU convertit in PANSAT 2700?
a mai confirmat cineva ca este bun ,asa ca dai bataie .........
gigivo23
05-10-2007, 06:33
E destul de complicat dar iata ce am facut ca sa mearga pe FLU moded to 2700:
- salvat lista canale
- mers inapoi la 2500
- inapoi la 2700
- fila 2.15 de la laurentiu (confirmata de mai multi ca buna)
- incarcat inapoi lista de canale
Apoi a inceput dansul:
- mai intii C101 nu apare in lista de provideri
- la FFFF creat C101 si creat cheile 00 si 01 in loc de FF (cu multe salvari intre pasi si dute-vino prin chei si provideri ca sa le ia)
- mers pe rsc si facut A/R (aici am avut nevoie de citeva incercari mutindu-ma de pe un canal pe altul pt ca A/R se bloca la un anumit %; pina la urma a luat-o)
- apoi facut A/R la DN fara probleme
- la bev ciudat "scrambled...."
- la chei pe 0901 nu aveam decit cheia 00 si nu am putut de nici un fel sa creez 01.
- am dat "set default key"
- apoi nimic nu a mai mers si incerca A/R fara succes pe veb si gc
- dupa multe incercari de a forta A/R sa mearga am tot schimbat canale de pe un sat pe altul si in cele din urma a luat-o pe dish.
- dupa asta a luat-o si gc si veb. cel mai incet e pe veb
- una peste alta se pare ca aceasta compresie a lui 2.15 (si de altfel si 2.11) are anumite chichite care fac unele din chei si provideri sa se zapaceasca. Prin urmare rabdare si tutun...
E destul de complicat dar iata ce am facut ca sa mearga pe FLU moded to 2700:
- salvat lista canale
- mers inapoi la 2500
- inapoi la 2700
- fila 2.15 de la laurentiu (confirmata de mai multi ca buna)
- incarcat inapoi lista de canale
Apoi a inceput dansul:
- mai intii C101 nu apare in lista de provideri
- la FFFF creat C101 si creat cheile 00 si 01 in loc de FF (cu multe salvari intre pasi si dute-vino prin chei si provideri ca sa le ia)
- mers pe rsc si facut A/R (aici am avut nevoie de citeva incercari mutindu-ma de pe un canal pe altul pt ca A/R se bloca la un anumit %; pina la urma a luat-o)
- apoi facut A/R la DN fara probleme
- la bev ciudat "scrambled...."
- la chei pe 0901 nu aveam decit cheia 00 si nu am putut de nici un fel sa creez 01.
- am dat "set default key"
- apoi nimic nu a mai mers si incerca A/R fara succes pe veb si gc
- dupa multe incercari de a forta A/R sa mearga am tot schimbat canale de pe un sat pe altul si in cele din urma a luat-o pe dish.
- dupa asta a luat-o si gc si veb. cel mai incet e pe veb
- una peste alta se pare ca aceasta compresie a lui 2.15 (si de altfel si 2.11) are anumite chichite care fac unele din chei si provideri sa se zapaceasca. Prin urmare rabdare si tutun...
Cum se merge inapoi la 2500?
Ce bin ii trag?
pt fortec convertit in pansat 2700 actual
Am pus bin-ul 215 si merge bev-ul, dar nu vad vu-urile si venusurile...restul,.. merg toate. Mai are cineva aceleasi simptome? Am un FLU convertit la 2700. GC nu merge...la mineAm pus bin-ul pe care l-a postat laurentiu1 intr-un thread mai sus
Am pus bin-ul 215 si merge bev-ul, dar nu vad vu-urile si venusurile...restul,.. merg toate. Mai are cineva aceleasi simptome? Am un FLU convertit la 2700. GC nu merge...la mineAm pus bin-ul pe care l-a postat laurentiu1 intr-un thread mai sus
215.1 asta este cel bun daca ai pu doar 215 asta iti omoara receptorul,verifica sa fie 215.1
laurentiu1
07-10-2007, 15:47
vezi sa fie autoroll on la GC si dai default key.pune pe un RSC si lasal sa faca autoroll.
KIWWI,
te intrab pe tine ca tu ai fost ultimul cu raspunsul...
am focut jtag cu wall2.exe...toata procedura...binul fortec-ultra- jtag-09-28-04.A mers(callatis instructii).
Am coborit jtagul si cind am pus switchul din spate ON a aparut in fata 8888 (nu aveam nimica cind a murit).
Nu vad nici un post cu asa problema.
Sti cumva ca sa ma indrumezi,sau stie cineva.
multumesc.
callatis
08-10-2007, 06:40
Am coborit jtagul si cind am pus switchul din spate ON a aparut in fata 8888 (nu aveam nimica cind a murit).
multumesc.
Incearca sa scrii un fisier de Fortec sau Pansat 2500
KIWWI,
te intrab pe tine ca tu ai fost ultimul cu raspunsul...
am focut jtag cu wall2.exe...toata procedura...binul fortec-ultra- jtag-09-28-04.A mers(callatis instructii).
multumesc.
cu mare placere dar la jtag sint pe linga asa ca aici te ajuta Calatis ,deja ti-a si raspuns
bafta
Callatis si Kiwwi.
Multumesc pentru raspuns.
Am incercat cu blaclist STB loader 1.3,dar nu ia o fila .Un lucru Callatis.In postul tau cu wall2.exe procedura la sfirsit zici ca daca dupa action/program flash merge recievarul nu ie mort si apoi foloseste pasii cu jkeys.
Ce inseamna ca dupa prima procedura trebuie si a doua ori daca merge prima nu mai trebuie a doua.
ALTA,dam un exemplu de fila si cu ce loader dupa procedura.
Multumesc.
PS.:Pina nu imi dai raspunzi o sa mai incerc si alte procedurii.O sa dau raspuns CUM MERGE.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.