PDA

View Full Version : O punem de o intalnire ?

Fanta
01-10-2007, 12:06
In luna februarie 2008 voi vizita pentru a treia oara Las Vegasul :D
Sunt romani prin zona ? Stiu ca sunteti ca anul asta m-am intalnit cu doi romani intr-un supermarchet de elecronice si cu alti doi in aeroportul din LV.Important e sa fie cineva de pe acest board din Vegas sau imprejurimi.
Si de data aceasta voi sta la hotel Luxor.

Dati-mi de stire si poate bem o bere la Stratosphere.

Fanta
RDI Team

Vegas-24
01-10-2007, 19:02
Sunt romani prin zona ? Stiu ca sunteti ca anul asta m-am intalnit cu doi romani intr-un supermarchet de elecronice si cu alti doi in aeroportul din LV.Important e sa fie cineva de pe acest board din Vegas sau imprejurimi.

Fanta
RDI Team............eu locuiesc in Las Vegas,da`mi de stire cind vii in oras , te invit eu la o bere..........

kiwwi
01-10-2007, 23:47

Fanta
RDI Team

daca faci escala la Montreal esti bine venit la un MOLSON DRY

Fanta
02-10-2007, 20:41
Intrebare :D cum e vremea in LV la sfarsitul lui februarie ? Am fost la sfarsitul lui august in acest an si parca am fost intr-un cuptor cu microunde :D

Vegas-24
02-10-2007, 21:57
Intrebare :D cum e vremea in LV la sfarsitul lui februarie ? Am fost la sfarsitul lui august in acest an si parca am fost intr-un cuptor cu microunde :D..............la sfirsitul lui februarie ,vremea e ca si cum ai sta in fata cuptorului cu microunde..:pepsi:

olteanu
03-10-2007, 03:17

Fanta
RDI Team
pacat cu nu vi si prin zona NY dar ma gindesc ca avionu cu care vii are escala poate la NY si daca ai ferestra 3-4 ore dami de veste daca ai intervalu asta ca pina a ajunge la vegas bem o bere la sigur
sau cind te intorci poate ai timp

Fanta
11-10-2007, 15:39
..............la sfirsitul lui februarie ,vremea e ca si cum ai sta in fata cuptorului cu microunde..:pepsi:

adica ? cam cate grade ? cum sa vin imbracat ?

KingBlana
11-10-2007, 16:36
In bani :lol:

cartof_prajit
11-10-2007, 18:33
In bani :lol:
da in bani dar si cu Visa plina

trapkelin
12-10-2007, 15:21
Fanta, cu asa multe gazde primitoare pe traseu, ai sa ajungi in Vegas cam cherchelit...:beer:

yo3gjc
12-10-2007, 16:30
pai nu zau, de ce nu o pui de un tour? gazde primitoare suntem, raspanditi pe peste tot suntem, cred ca cu putina organizare ai putea face un tour frumos prin NA, East to West and Far North to South....

Vegas-24
13-10-2007, 09:50
...........Fanta , vad ca totii baietii te`au sfatuit sa vii "cu portofelul cit mai plin" , au dreptate ..........dar cel mai important lucru e: sa nu`ti aduci NEVASTA cu tine.........daca esti insurat.

KingBlana
13-10-2007, 11:58
Urat sfat . Cred ca nu se poate .

Asigurati bitches ? ;) Daca da , aplic si eu la viza maine .. :)) Puertoricance?

Fanta
30-10-2007, 11:16
Bai fratilor , n-am cum sa nu vin cu nevasta dupa mine pentru ca e jucatoare inraita de sloturi....lasa si shoppingul deoparte numai pentru a sta 8-10 ore pe zi la pacanele.

Ce spectacole mai sunt in Las Vegas ? In august am fost la Lance Burton si Tony Braxton.

E adevarat va in februarie sunt in medie intre 5-20 grade ?

In rest nu uitati ca intre 20-28.02 dau bere la greu tuturor celor de pe acest site aflati in LV in aceea perioada.