PDA

View Full Version : directv receivar to FTA

Vegas-24
22-09-2007, 08:51
............cine stie daca e posibil sa transformi un receivar de acest tip in FTA? http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-SIR-S300W-DIRECTV-RECEIVER-w-Card-Remote_W0QQitemZ290155444664QQcmdZViewItem

Babilon10
22-09-2007, 09:39
NU...
dar poate CARTOF Prajit are alta parere...or kNOT...

Vegas-24
22-09-2007, 09:49
NU...
dar poate CARTOF Prajit are alta parere...or kNOT...
..................poti sa`mi explici de ce nu e posibil, nu vreau sa "mor prost", asa ca vreau sa inteleg si eu de ce e "imposibil"?

goldenman
22-09-2007, 17:56
Pentru ca e un DirectTv receiver si transmisia si decriptarea se face diferit .

Really....? Terente tu chiar ca le sti pe toate....Si daca se poate....I-a mai uita-te pe forumuri....Tu chiar crezi ca chipurile si diodele face protocolul...? Vegas...nu stiu daca samsungul se poate transforma insa stiu sigur ca Rca de DTV se poate....

cartof_2
22-09-2007, 19:53
e adevatar receiverele de dtv si cele de dishnetwork se pot transforma in fta dar nu stiu ce modele si ce remonte merg

Vegas-24
23-09-2007, 07:46
.............inteleg ca e posibil de transformat (atat timp cit rahatul e uscat) vorba lui Terente, poate cineva sa`mi spuna cum sa`l transform?

kiwwi
23-09-2007, 08:13
Daca usuci rahatul si il arzi faci caramizi si apoi construiesti case.Daca te apuci sa schimbiu diode ,placi si altele poti transforma orice.Cutia sa fie buna.

FRUMOASA EXPLICATIE,sper casa ta sa nu fie facuta din asa ceva ca la prima ploaie ai pus-o

goldenman
23-09-2007, 08:15
Daca usuci rahatul si il arzi faci caramizi si apoi construiesti case.Daca te apuci sa schimbiu diode ,placi si altele poti transforma orice.Cutia sa fie buna.

Terente...rahatul poti sa-l lasi si ud....daca doresti...nu trebuie sa faci nici modificare in hardware....numai soft change...insa iti trebuie remote si still nu e stabil din pricina tunerului...so mai citeste ..Terente..mai citeste..si poate ca reusesti sa te scapi de aroganta...te-ar ajuta...te asigur...