PDA

View Full Version : viewsat a/r globecast new fix

bigg_22
16-09-2007, 06:04
Baieti va anunt ca viewsat are fix ptr globecastt a/r cautati binurile si postati , salutari:ok:

kiwwi
16-09-2007, 06:56
Baieti va anunt ca viewsat are fix ptr globecastt a/r cautati binurile si postati , salutari:ok:

DACA ERAI DOMN FACE-AI SI TU MUNCA PINA LA CAPAT,deoare-ce aici avem noroc ca nu e interzis sa faci public binuriile ,key-le,linkurii si altele

bafta

buburuza1
16-09-2007, 07:16
Baieti va anunt ca viewsat are fix ptr globecastt a/r cautati binurile si postati , salutari:ok:sa inteleg ca ai vesti deja vechi??

bigg_22
16-09-2007, 09:36
sa inteleg ca ai vesti deja vechi??

ok daca tu o stiai mai de mult cred ca era bine sa anunti tu ,.,.nu crezi,..,.adica tu stiai si o tineai ptr tine si atit :bandana:, imi plac comentariile astea speciale de la persoane speciale , aparte se presupune ca in acest forum tebuie sa ne ajutam , dar ma rog,

iar pentru celalalt prieten nu stiu daca ai cineva in toate forurile astea din lume care sa nu stie unde se gaseste un bin pentru viewsaturi , dar ma rog imi ce scuze ca m am bagat in seama , dar ca sa ma spal pe fata va lansez linkul unde se gasesc intotdeauna orice detalii despre orice fta din america ..,salutare
http://www....ure-fta.info/Forums/

zuzel
16-09-2007, 15:18
Ca merge AU pe anumite viewsat-uri sau ca exista un site ...ure-fta!?
Nimic nou sub soare din ceea ce e deja postat. Citeva minute petrecute citind alte posturi va scutesc de...."dureri de cap" cu alti useri.

Closed.