View Full Version : Inetbox 300
luccio_delbuccio
14-09-2007, 22:42
INETBOX 300 is sales in many countrys but i don't have information on this site. Please give me information for this receiver vs Dream 500.
i see you write in english so i wonder...What the hell are you doing here?
This section is for Ex-Yu speeking members,here you can write only in those languages.
If you like to write fucking english then go to the fucking English Section! (http://www.rdi-board.com/forumdisplay.php?f=9)
luccio_delbuccio
15-09-2007, 10:07
This receiver is on Poland., Cech, Hungaria , Greece ,Ex-Jugo.... marcket . In my country (RO) is 1 shop with this receiver and on the romanian board nobody have Inetbox 300.
Sorry but i know only english ...si nu ma injura daca esti exenofob , daca ai ceva cu faptul ca am scris in engleza e problema ta , nu toti sant destepti ca si tine . Faptul ca se vinde doar la voi receptorul ma facut sa scriu .
Abia astept sa iti bagi .... in limba romana daca asa te duce mintea.
Prietene eu am crezut ca te-ai ratacit putin prin atitea mai forumuri "multilanguages" si am vrut sa te trimit calduros in sectiunea potrivita.
Nu stiu daca ai observat dar aici la RDI exista diferite sectiunii,forumuri,care sunt dedicate unei comunitati sau grupuri unde se doreste ca discutiile se fie purtate in limba care este mentionata la ficare sectiune...poate tie ta scapat lucrul asta.
Si totusi din asta "INETBOX 300 is sales in many countrys but i don't have information on this site. Please give me information for this receiver vs Dream 500." nu prea sa intelegea intentia ta dar ...ma rog.
Daca tu crezi ca te-am injurat atunci im cer scuze,replica ta poate ar merita un raspuns adecvat dar de data asta ma aptin.
Accepta scuzele mele si nu incerca sa mai dai replici la subiectul asta,o sa las thread-ul deschis in speranta ca cineva sa ti dea informatii despre Inetbox 300.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.