View Full Version : Slingbox
Foloseste cineva slingbox ca sa transmita canaleletv din ro in us?Am auzit ca merge bine, trebuie o conectie decenta de internet/upload in ro....merci
da merge bine daca ai upload de cel putin 800 kbps..shi mai ales daca semnalul din romania vine din satelit sau cablu digital...analog nu sunt multumit ...mai ales pe sport ro...
da merge bine daca ai upload de cel putin 800 kbps..shi mai ales daca semnalul din romania vine din satelit sau cablu digital...analog nu sunt multumit ...mai ales pe sport ro...
spune-mi te rog unde ai gasit slingbox pal? sau nu conteaza?
multumesc
Acum am auzit de cineva care a trimis slingbox din state in sibiu si cica merge binisor.Acolo are internet prin cablu ....obisnuit de la bloc...o sa ma mai interesez
spune-mi te rog unde ai gasit slingbox pal? sau nu conteaza?
multumesc
slinbox pro de aici din America merge fara probleme in romania..
multumesc, super informatia, eram convins ca trebuie sa caut pal...
merge daca ai si un convertor pal to ntsc...astea din nord america sint numai ntsc...
merge daca ai si un convertor pal to ntsc...astea din nord america sint numai ntsc...
Nu trebuie nici un convertor..composite sunt la fel..doar daca e cable tv atunci iti trebuie un cablu diferit sa-l conectezi in slingbox..
Incerca HAVA, se pare ca este mai buna ca slingbox....
Are cineva HAVA si poate da ceva detalii? Se pare ca nu are intrare pt cablu...cum ar merge conectat un cablu din ro?....pt SLING ce tip de adaptor de cablu ar trebui pus in ro? Daca pun un sling/hava in ro pot pune in us tot un sling/hava in loc de computer?.....multam
http://img441.imageshack.us/my.php?image=sportrovm0.jpg
http://img142.imageshack.us/my.php?image=euronewssi7.jpg
http://img206.imageshack.us/my.php?image=sportclubjk6.jpg
cablu digital in romania ..telecomanda in sling player merge fara probleme..:rdiband:
Are cineva HAVA si poate da ceva detalii? Se pare ca nu are intrare pt cablu...cum ar merge conectat un cablu din ro?....pt SLING ce tip de adaptor de cablu ar trebui pus in ro? Daca pun un sling/hava in ro pot pune in us tot un sling/hava in loc de computer?.....multam
omule , un romania pt slingbox trebuie doar sa pui mufa la cablu care costa 50 de centi .simplu ...
iti trebuie comp sa folosesti slingplayer ..slingbox este sursa video de streaming ..deci ..ai nevoie de player in comp...
raducosmin
12-10-2007, 01:59
cite conexiuni simultane accepta un slingbox? sau un hava..
cite conexiuni simultane accepta un slingbox? sau un hava..
sling permite doar o conectie.
raducosmin
12-10-2007, 05:20
naspa ...ca deja ma gindeam la afaceri :)))) 10 useri/slingbox , 1000 slingboxuri, ceva net.. offff ce iesea..
Mai am o intrebare .. un slingbox luat din US am inteles ca stie doar ntsc iar in Romania nu ar merge.
Tipul de la suportul lor online mi-a spus ca nu merge deloc nici macar cu un convertor de la pal la ntsc.
Vreau sa il pun pe cablu UPC deci RF. Slingbox are numai RCA si svideo
Voi cum l-ati facut sa mearga? Ca din ce ati scris mai sus nu ati facut nimic deosebit si totusi va merge.
Am gasit acest convertor pe ebay: http://cgi.ebay.com/TV-AV-Video-System-PAL-to-NTSC-Converter-Adaptor-In-BOX_W0QQitemZ270175264428QQihZ017QQcategoryZ73390Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
dar la asta mi-ar trebui si un convertor de la RCA la RF.
Si deodata is prea multe chestii care trebuiesc puse.
Voi cum ati procedat ca mie nu imi iese ?
Din toate informatiile gasite, slingboxurile merg in ro fara problema...slingbox tuner are intrare de cablu coaxial pt cablu tv iar slingbox av are intrare jack de la boxa digitala de cablu, asta depinde ce ai in ro, cablu analog sau digital tv...o singura conectie poate sa faca aceste slingboxuri....inca nu stiu exact dar slingboxul classic poate fi hackuit si poate transmite la multi useri...uite ce am gasit pt toate slingboxurile:
1.It IS possible to sling 2 computers, ive trialled and tested it.
Basically, you dont stream directly from the slingbox to 2 computers, you set up a middle man chain using the built in proxy support slingplayer has.
a.) Slingbox <-> proxy server <-> your slingplayer
b.) proxy server clone <-> a second Slingplayer on a different computer
with this type of setup you can stream to a second slingplayer on another computer using a chain forward - this is also the best way to do it bandwidth wise as the upload wont be split between 2 people, the upload on the chain would be forwarded so no upload bandwidth sharing.
2.I'm using Windows Media Encoder 9 to stream live Slingbox content. I can stream up to 5 different users. The user who is wishing to view my Slingbox just puts in my computer IP address in his Windows Media Player and there you have it. It works great and like I said I can currently serve up 5 different users. There is a registry hack out there where I can make Windows Media Encoder serve up 50 clients.
Using WME, under Video / Configuration make sure you select Window, click the Window Finder Icon and then click the video portion of your Slingplayer. That will ensure you stream the whole video window.
Make sure your audio is set for Stereo Mixer.
I can successfully listen to the audio while streaming. In fact, I can check the streaming audio and hear both playing.
.....mai are cineva alte informatii?
naspa ...ca deja ma gindeam la afaceri :)))) 10 useri/slingbox , 1000 slingboxuri, ceva net.. offff ce iesea..
Mai am o intrebare .. un slingbox luat din US am inteles ca stie doar ntsc iar in Romania nu ar merge.
Tipul de la suportul lor online mi-a spus ca nu merge deloc nici macar cu un convertor de la pal la ntsc.
Vreau sa il pun pe cablu UPC deci RF. Slingbox are numai RCA si svideo
Voi cum l-ati facut sa mearga? Ca din ce ati scris mai sus nu ati facut nimic deosebit si totusi va merge.
Am gasit acest convertor pe ebay: http://cgi.ebay.com/TV-AV-Video-System-PAL-to-NTSC-Converter-Adaptor-In-BOX_W0QQitemZ270175264428QQihZ017QQcategoryZ73390Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
dar la asta mi-ar trebui si un convertor de la RCA la RF.
Si deodata is prea multe chestii care trebuiesc puse.
Voi cum ati procedat ca mie nu imi iese ?
Si eu vreau sa imi trimit un sling din Us in ROm , si din cate am citit io cred ca cea mai simpla varianta , cel putin pentru mine e SLingbox Tuner pe PAL .
Deoarece , merge in romania si are tuner in el .Majoritatea providerilor din Romania , nu ofera baxe de cablu , si deci nu prea ai la ce sa conectezi Sling AV sau Pro....
Apropo , Slingbox Tuner e pt Pal sau NTSC , sau nu conteaza ?
Mersi.
raducosmin
12-10-2007, 07:51
din cite mi-a zis tipul de la suport numai din uk poti lua sling pal
ce iei din NA e ntsc
Daca citeati mai sus ,am specificat clar ca slinboxpro cumparat de aici din America merge foarte bine shi fara probleme in Romania ..
In romania companiiile providerii de cablu tv dau shi optiunea de cablu cu receiver digital..un pic mai scump cei drept dar au aceasta optiune..asa am pus eu in romania ..shi diferenta de calitate video la slingbox este mare...
receiverul digital din romania are output composite deci se potriveste de minune cu slingboxul de aici..
mai cititi shi veti vedea ca se poate ..
Daca citeati mai sus ,am specificat clar ca slinboxpro cumparat de aici din America merge foarte bine shi fara probleme in Romania ..
In romania companiiile providerii de cablu tv dau shi optiunea de cablu cu receiver digital..un pic mai scump cei drept dar au aceasta optiune..asa am pus eu in romania ..shi diferenta de calitate video la slingbox este mare...
receiverul digital din romania are output composite deci se potriveste de minune cu slingboxul de aici..
mai cititi shi veti vedea ca se poate ..
poate intreb in plus ,dar daca ai legat slingbox la composite output tu poti schimba canalele ?
am gasit raspunsul mai sus unde ai spus ca merge fara probleme .
Salutare la toti,
am sling in ro si merge excelent..trebuie un slingbox varianta pro (eu asta am si e verificat) nu face probleme legate de pal sau ntsc..trebuie doar cand faci setaril sa alegi o alta tara (nu Romania) ca sa ai si imagine si sunet...eu merg pe Israel..altii au setat pe elvetia,india..depinde probabil de la cablu la cablu.Foarte important...primordial este uploadul din Ro..mie imi vine cu 450-480 kps ca in Ro(Timisoara) prietenul meu are un internet mai ieftin..am vrut sa ne asiguram ca pot vedea canalele toate si acu probabil o sa facem un upgrade la internet..sunt provideri in Ro care au 2mb upload!!am avut posibilitatea (si le multumesc celor ce mi-au dat acces)ca sa vad si cum merge la upload de 800-1200 kps..eu personal consider ca investitia isi merita banii si ca avand in vedere ca am 70 de canale care imi vin din ro..pot vedea toate meciurile..o po....ra ..o doina ceva..is mai mult decat multumit si doresc sanatate si numai bine tuturor care m-au ajutat sa am aceasta bucurie aici departe de ro.Cei care vor mai multe info sa scrie si cu mare placere dezvolt subiectul cu experienta si concluziile mele.
raducosmin
14-10-2007, 06:36
@gagiu merci ca ai deschis subiectu .... cred ca nu aflam prea curind de existenta slingboxurilor.
@all merci de informatii
am gasit un slingbox tuner pe ebay. luat cu 76$.
Upload in rom 2mb.
Cit de semnificativa o sa fie diferenta intre un semnal analogic si unu digital??
merita sa o stresez pe maica-mea sa isi schimbe abonamentu?
Providerii de catv ( upc) iti lasa implicit si semnal analogic ? Ptr ca stiu ca iti trebuie pentru fiecare teleu un setobox.
thx
si eu ma uit dupa unul. am vazut ca a aparut slingbox solo, 160 us.
cred c-o sa iau 240-100 la 100 us.
cel de 76 us de pe ebay ce model era?
raducosmin
14-10-2007, 07:13
slingbox tuner
http://support.slingmedia.com/go/slingbox_tuner
ok, mai greu dar m-am prins: daca ai basic cable trebuie un slingbox cu tuner incorporat, adica pro sau tuner.
daca ai cutie digitala sau satelit, merge av.
multumesc
hgfdgfui
14-10-2007, 10:23
http://rdi-board.com/showthread.php?t=49040
Undeva pe la pagina 3-4 se discuta si problema slingbox-ului.
poate intreb in plus ,dar daca ai legat slingbox la composite output tu poti schimba canalele ?
am gasit raspunsul mai sus unde ai spus ca merge fara probleme .
Poti schimba canalele fara probleme..
slingbox tuner
http://support.slingmedia.com/go/slingbox_tuner
multumesc, tuner am luat si eu. 77...
ai mei au fibra optica, rds.
sper sa mearga, trebuie sa mai iau un router.
am gasit si ceva explicatii clare:
http://www.slingboxguide.com/
Mai am si eu o intrebare despre sling... Stie careva daca se pot face inregistrari , programari de inregistrare sau season pass-uri pe clingmedia , la fel ca si pe Tivo de ex. ?
Inteleg ca slingbox-ul nu are hdd sau spatiu de memorie intern , deci nu e un PVR , dar e posibil sa faci recording sau schedueling cu softu ce il instalezi pe computer ?
Mersi !
EDIT : Am gasit raspunsul pe sit-ul oficial si este NU , nu se poate ...
Citez:
"The Slingbox™ streams live video from the source device. You cannot use the Slingbox™ or SlingPlayer™ software to record the stream. However, you can control your DVR back home to record shows and you can use the SlingPlayer software to watch already recorded shows from your DVR"
Decat daca ceva baieti destepti au facut ceva sa se poata...:D... Stie careva ?
Mai am si eu o intrebare despre sling... Stie careva daca se pot face inregistrari , programari de inregistrare sau season pass-uri pe clingmedia , la fel ca si pe Tivo de ex. ?
Inteleg ca slingbox-ul nu are hdd sau spatiu de memorie intern , deci nu e un PVR , dar e posibil sa faci recording sau schedueling cu softu ce il instalezi pe computer ?
Mersi !
EDIT : Am gasit raspunsul pe sit-ul oficial si este NU , nu se poate ...
Citez:
"The Slingbox™ streams live video from the source device. You cannot use the Slingbox™ or SlingPlayer™ software to record the stream. However, you can control your DVR back home to record shows and you can use the SlingPlayer software to watch already recorded shows from your DVR"
Decat daca ceva baieti destepti au facut ceva sa se poata...:D... Stie careva ?
Incearca hava...
http://myhava.com/product_hava_wireless_hd_yw.html?OVRAW=HAVA%20Wire less%20HD&OVKEY=hava%20wireless%20hd&OVMTC=standard&OVADID=14656433011&OVKWID=126147681511
Nu stiu insa daca suporta remotul de la receiverul dolce...de altfel nici slingbox nu stiu daca il suporta...
cel putin hava zic ca suporta both systems PAL si NTSC, asta e bine de stiut....
si alta chestie interesanta...
Multicasting – Watch TV on multiple PCs simultaneous...cool, doar ca daca suporta multicast nu cred ca poate sa faca multicast decat in interiorul unei retele private si nu cred ca te vor lasa droaia de routere sa faci multicast peste ele. Bine ar fi sa suporte si QoS insa aici e o alta discutie...sa faci qos trebuie ca toata infrastructura "in between" sa suporte qos....am intrebat la rogers si astia nu au inca QoS implementat....deh
se poate inregistra dar iti trebuie un o scula gen video recorder...am citit review-ri de hava si se pare ca nu are calitatea slingului...
se poate inregistra dar iti trebuie un o scula gen video recorder...am citit review-ri de hava si se pare ca nu are calitatea slingului...
Mda am gasit ceva interesant pt sling : http://www.applian.com/at-large-recorder/index.php E un recorder pt sling media.
Multe discutii despre produsul respectiv le puteti gasi aici : http://www.slingcommunity.com/forum/thread/13307/Slingbox-recorder/?page=1
A incercat cineva At-Large Recorder 2 ? Are un free trial , deci persoanele care au deja sling il pot incerca si sa ne zica cum mere ...
Mersi mult !
P.S. : In afara de review -uri stie careva ceva despre produsele HAVA ? La incercat creva ?
raducosmin
02-11-2007, 03:38
in sfirsit mi-a ajuns si mie sling-ul
prima chestie care nu-mi place este faptul ca daca schimb routerul tre sa-i dau factory default.
a 2-a e ca si daca fac f d am probleme .. adica nu ma mai lasa sa configurez networkul si doar daca ii pun manual ip-ul mai merge. Acum dupa 2 ore fara sa ii fac nimic si-a revenit .. de unu singur
In rest merge bine
stiti o alta metoda de a-l reseta in afara de cea cu apasatul 10 sec pe butonul de reset?
prima chestie care nu-mi place este faptul ca daca schimb routerul tre sa-i dau factory default.
a 2-a e ca si daca fac f d am probleme .. adica nu ma mai lasa sa configurez networkul si doar daca ii pun manual ip-ul mai merge. Acum dupa 2 ore fara sa ii fac nimic si-a revenit .. de unu singur
In rest merge bine
stiti o alta metoda de a-l reseta in afara de cea cu apasatul 10 sec pe butonul de reset?
si eu l-am primit ieri, trebuie doar sa-l trimit acasa...
raducosmin
02-11-2007, 21:45
In rest merge bine
fusai gisca dar mi-am revenit si am rezolvat ce e mai sus. :)
merge super :)
fusai gisca dar mi-am revenit si am rezolvat ce e mai sus. :)
merge super :)
l-ai trimis in Romania ?
raducosmin
02-11-2007, 23:30
nu , l-am testat invers Ca - RO
de trimis cred ca doar de sarbatori cind pleaca multi.
raducosmin
03-11-2007, 03:11
....
A incercat cineva At-Large Recorder 2 ? Are un free trial , deci persoanele care au deja sling il pot incerca si sa ne zica cum mere ...
Trialul merge bine , dar numai 5 minute. Inregistreaza in format asf. Este ok.
1 min = 20 mb
E mult 50$ ptr el :)) mai bine iau cod4 cind apare
Crack inca nu am gasit decit ptr varianta 1.10 dar nu gasesc softul ptr cracul asta...
daca gasiti crack ptr at-large recorder v2.3 pls link.
raducosmin
09-11-2007, 01:01
Din xp nu mai pot modifica nimic ce tine de network in slingbox.
deci: am 3 partitii cu SO: 2 cu xp si una cu vista.
pe toate 3 windows-uri am ip primit prin dhcp de la modem/router-ul dsl.
Intre dsl si restu e doar un switch chior d-link.
pe xp-uri setarile de network din slingbox imi sunt inactive
pe vista e ok .
primesc acelasi ip 192.168.1.3 si pe xp si pe vista
slingboxul 192.168.1.5
aceelasi mask
firewall dezactivat
nimic ....
am incercat si softul de UK si cel de Canada si degeaba.
Am facut si upgrade de firmware si nimic
cum pot sa o rezolv?
thx
Din xp nu mai pot modifica nimic ce tine de network in slingbox.
deci: am 3 partitii cu SO: 2 cu xp si una cu vista.
pe toate 3 windows-uri am ip primit prin dhcp de la modem/router-ul dsl.
Intre dsl si restu e doar un switch chior d-link.
pe xp-uri setarile de network din slingbox imi sunt inactive
pe vista e ok .
primesc acelasi ip 192.168.1.3 si pe xp si pe vista
slingboxul 192.168.1.5
aceelasi mask
firewall dezactivat
nimic ....
am incercat si softul de UK si cel de Canada si degeaba.
Am facut si upgrade de firmware si nimic
cum pot sa o rezolv?
thx
Si carei problema de fapt ? Nu te inteleg.... "Nu poti modifica nimik ce tine de slingbox "??? Adica ce ? Si de ce vrei sa modifici ...
raducosmin
09-11-2007, 06:31
ma refer doar la partea de network settings din slingbox.
si chiar scrie:
Originally Posted by raducosmin View Post
Din xp nu mai pot modifica nimic ce tine de "network" in slingbox.
si am gasit ce este defapt:
am 3 placi de retea in calculator
1 onboard
1 realtek
si ss2-ul pe care xp-ul o vede ca placa de retea.
daca le dezactivez pe cele care nu sunt in lan cu slingb atunci imi redevine activa functia network settings.
In vista nu trebuie sa le dezactivez
Nu inteleg de ce.
Scuze daca supar e cineva redeschizand acest thread vechi ...Dar vroiam sa vad daca a facut cineva teste cu hava ?
As vrea sa imi iau si eu unu ...dar nu stiu daca se merita , daca merge sau daca nu sa imi iau un slinbox mai bine .
Hava m-ar atrage pentru ca poti sa il vezi pe mai multe pc -uri ...si mai poti si inregistra sau programa inregistrari cu softul cu care vine Hava direct pe pc.
Totusi sling-ul este si el atractiv , mai ales ca acum trebe sa iasa SlingCatcher, ceva baxa care o legi la TV si internet , si iti pune transmisia sling-ului pe tv , in loc de calc... O chestie cam faina zic io ... DAR are in continuare vechile probeme : numai un pc conecat , si nu poti inregistra cu el ...:(...
Deci intrebarea mea este....a testat careva Hava ?
Mersi mult !
am nevoie de putin de ajutor . am un slingbox tuner trimis in rom. si a fost instalat dar cind eu dau sa il vad sling imi da error 0x8007274c .ce pot sa fac sal vad .daca stie cineva va rog sa ma ajutati multumesc
raducosmin
12-12-2007, 17:10
poate ce e aici te ajuta: http://support.slingmedia.com/get/KB-005115.html
mai mult ca sigur e conectia (sper ca ai pus ID codul bine...e unul lung)...acolo cand l-ai instalat mergea sa vezi tvul pe pc?...apoi ai aici conectia wireless ?...pune mai multe informatii...
am intrat slingbox directory,edit,conection,am pus finder id ,apoi password,bifat direct con si pusip address,port number si ok.Watch si imi da aceeasi erroare
Eroarea aia o primesti si cand nu ai internet on la slingbox...incearca si Slingbox Properties > Connection > Direct Connection off
Sint si eu novice .
poate sa-mi spuna si mie cineva mai amanuntit
Am reciver viewsat si pansat 2500 clone .Pot sa conectez si eu la unul din cele 2 si sa vad ceva ,sau la Pc .
Ceva mai clar :cum functioneaza ,trebuie sa platesc etc...
Mersi:ooops:
arunca o privire si aci si vezi daca gasesti ceva,daca ai urmat pasii de aici samd..dupa tipul de eroare sigur nu merge pe internet slingboxu..vezi postu lu raducosmin..
good luck si da-ne de stire cum decurg ostilitatile..
http://www.theunwired.net/?item=review-sling-media-slingbox-pro-uk-version
ciao
Sint si eu novice .
poate sa-mi spuna si mie cineva mai amanuntit
Am reciver viewsat si pansat 2500 clone .Pot sa conectez si eu la unul din cele 2 si sa vad ceva ,sau la Pc .
Ceva mai clar :cum functioneaza ,trebuie sa platesc etc...
Mersi:ooops:
vezi sticky a lui callatis despre ce si cum se maninca viewsatu'.
Pt Pansat ideea e aproape aceeasi.
nu am reusit nimic . trebuie sa ma opresc un timp ca romani au dat de bani si isi petrec vacanta prin spania .revin dupa 10 ianuarie ca atunci mai pot sa incerc .Mersi frumos de sfaturi si va urez sarbatori fericite si un an nou inplinit
@raducosmin, uite aici softul 1.1, are si serial dar serialul nu merge...vezi daca merge crackul..
http://rs239.rapidshare.com/files/67162845/Applian_At-Large_Recorder_v1.1_by_shanu.rar
raducosmin
09-01-2008, 17:56
o l-am gasit deja
merge cu crackul care e pe keygen.us
multumesc mult
csabi77777
31-01-2008, 19:03
Poate cineva sa-mi spuna care dintre slingboxuri am nevoie ? Am vazut ca este TUNER , PRO , SOLO , AV. Multumesc anticipat.
raducosmin
31-01-2008, 21:42
Depinde la ce ai nevoie.
Eu de exemplu am versiunea tuner , care e pus pe cablul de la upc in Timisoara.
Aici in urmatorii 5 ani nu cred sa fie post hd iar cu netul pe care il am la maica-mea nu ar duce hd ( am 1 mb upload) si deci tuner imi este ok.
problema apare atunci cind vor transmite doar digital... dar mai e pina atunci si ptr asta este slingbox av.
csabi77777
04-02-2008, 21:40
Stie cineva daca e nevoie de mufa pt antena (intrare si iesire slingbox)din america-canada sau se gaseste si in romania asa ceva ?
mufa de antena e la fel si in ro...
csabi77777
05-02-2008, 23:15
Ce parere aveti,oare se poate folosii pt slingbox ? Stau prost cu engleza.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921665090966&categoryId=8198552921644487283
KingBlana
08-02-2008, 17:07
Am p^aci prin casuta un Slingbox AV , legat la un Dreambox 7020 . Merge ok , vreau doar sa va intreb daca ati reusit sa gasiti codul de telecomanda precum si un skin la SlingPlayer cu telecomanda de Dreambox .
Are cineva asa ceva?
Am p^aci prin casuta un Slingbox AV , legat la un Dreambox 7020 . Merge ok , vreau doar sa va intreb daca ati reusit sa gasiti codul de telecomanda precum si un skin la SlingPlayer cu telecomanda de Dreambox .
Are cineva asa ceva?
aici e link pt code.
http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=category&cat_id=87
Next you will want to put them into C:\Program Files\Sling Media\SlingPlayer\SBAV
This ensures you have both version of the file ready for testing.
Adding the Custom Remote Control to SlingPlayer/Slingbox
1: Open your SlingPlayer and connect to your slingbox.
2: Go to Slingbox | Properties | Slingbox Configuration -> you will see 'audio / video setup' click the 'change' button -> click next until you reach the remote control settings page.
3: Select what type of device you have. Since Dreambox is not in the list select other (not in list)
4: You will see a page like this. Control Code Setup.. If you have a bin file (eg Y1280_JU.bin) you can enter Y1280 into the alternative code and hit next ;) (make sure you have the .bin file in the SBAV folder).
succes..
KingBlana
09-02-2008, 04:04
Mersi , asta a mers , eu faceam gresit inainte puneam fisierul YU pe cand mie imi merge numai cu PL
Acum am nevoie de un fisier *sps cu telecomanda de Dreambox . SlingPlayerSkin
helmut5695
10-02-2008, 05:30
Am trimis un slingbox tunner in tara dar cei de acolo nu reusesc sa-l conecteze la retea(prin router).Toate cablurile sint montate cum trebuie. Nu se aprinde ledul de retea de pe slingbox. Daca conecteaza slingboxul direct la retea se aprinde ledul. In oras avem RDS. Are cineva vreo sugestie?
Multumesc
Am trimis un slingbox tunner in tara dar cei de acolo nu reusesc sa-l conecteze la retea(prin router).Toate cablurile sint montate cum trebuie. Nu se aprinde ledul de retea de pe slingbox. Daca conecteaza slingboxul direct la retea se aprinde ledul. In oras avem RDS. Are cineva vreo sugestie?
Multumesc
da.routerul e de vina..pune alt router sa vezi cum merge...sau fa reseting la router shi la slingbox shi mai incearca odata..daca nu se aprinde lumina pe sling ,e clar ca e routerul care nu-l detecteaza sau routerul nu e setat cum trebuie.
Va rog sa-mi spuneti care este secretul in a configura un router Lynksys WRT54GL pe RDS...
De 4 ore incerc cu taica-miu, nu merge. A sunat la RDS si i-au spus ca nu acorda suport tehnic pentru routere.
Orice sugestie e binevenita.
Multumesc.
Va rog sa-mi spuneti care este secretul in a configura un router Lynksys WRT54GL pe RDS...
De 4 ore incerc cu taica-miu, nu merge. A sunat la RDS si i-au spus ca nu acorda suport tehnic pentru routere.
Orice sugestie e binevenita.
Multumesc.
DHCP sa fie enabled. starting ip de la 192.168.1.100 shi ending la 255
l port forwarding ,default port pt sling este 5001, iar ip pentru slingbox ii place 192.168.1.237
cind deschizi sling wizzard tre sal detecteze automat.
daca ai probleme scoate slingul din router shi da reset la sling shi la router. si reseteaza routerul in port fowarding..
DHCP sa fie enabled. starting ip de la 192.168.1.100 shi ending la 255
l port forwarding ,default port pt sling este 5001, iar ip pentru slingbox ii place 192.168.1.237
cind deschizi sling wizzard tre sal detecteze automat.
daca ai probleme scoate slingul din router shi da reset la sling shi la router. si reseteaza routerul in port fowarding..
multumesc, am toate setarile astea, routerul nu e "recunoscut" de ISP....
nu ajung sa vad nimic dupa router, nu internet deci nu slinbox. L-am stors pe tata, a sunat la RDS si i-au zis ca nu acorda suport tehnic pentru configurare de router.
Mai incerc week-endul urmator, e tirziu acum.
Orice idee e binevenita.
multumesc, am toate setarile astea, routerul nu e "recunoscut" de ISP....
nu ajung sa vad nimic dupa router, nu internet deci nu slinbox. L-am stors pe tata, a sunat la RDS si i-au zis ca nu acorda suport tehnic pentru configurare de router.
Mai incerc week-endul urmator, e tirziu acum.
Orice idee e binevenita.
In primul rind Ana ,cablul de la RDS trebuia bagat in portul WAN in router.verifica asta cu tatal tau..
in al doilea rind daca nu ma insel eu,in romania cu reteaua RDS trebuie sa pui optiunea PPPoE la setup in router..in loc de Automatic Cinfig DHCP..shi bineinteles ca la PPPoE bagi setarile de username ,pass.etc..trebuie sa mearga..ceva nu face el ceva corect acolo..Linksys e u router bun..
csabi77777
19-02-2008, 19:45
AM INSTALAT SI EU SLINGBOX-UL SI AM CATEVA INTREBARI.
1 -PROGRAMELE DE 1 LA 15 NU AU SONOR ,NUMAI UN ZGOMOT DE FOND SI DUPA PRORAMUL 52 MERGE F URAT
2 - E POSIBILITATEA SA TE CONECTEZI ALTFEL DECAT AM FACUT EU ( DACA STING CALCULATORUL DIN ROM AICI NU IMI MAI MERGE NIMIC ) EU AM SLINGBOX ID, ALIAS,FINDER ID SI PASSWORD. AM VAZUT CA AR FII POSIBILITATEA DIRECT CONECTION CU ADRESA IP PT ADVANSET USER.
3 - STREAMING-UL E INTRE 600 SI 800 Kbps, e ok ?
MULTUMESC MULT PT AJUTOR
csabi77777
20-02-2008, 09:57
Stiti ceva de sonor ? Am scanat toata noaptea ,iau la rand toate tarile.Ori merg imagine si sonor pana la pr 15 ori dupa. Nici cum nu nimeresc sa mearga toate pr cu sonor.Ma puteti ajuta ?
raducosmin
20-02-2008, 17:05
incearca sa alegi ca si tara germania cu pal si scaneaza din nou
viteza e f buna
cum e retzeaua in rom ? ai un calc pe care il folosesti ca si router ?
csabi77777
20-02-2008, 19:33
In rom am RDS fibra optica. Nu am calculator pe post de router.Am un router normal. Am scanat toate tarile si nu e bine.Ori de la 1 la 15 am sonor si imagine si restul doar imagine sau invers ( de la 1 la 15 numai imagine fara sonor si restul ok ).Orice idee e binevenita,eu mi-am prins urechile.
raducosmin
20-02-2008, 20:33
am incercat si eu la csabi. scanat pe "germany", tvr1 si m1 nu au sunet. ultimile posturi axn-uri , discovery-urile se vad ca ceaiu.
setarile de la el sunt ca si la mine.
parerea mea ca ori sunt probleme cu calitatea semnalului pe cablu ori tunerul sligboxului are o problema
s-a instalat in sfirsit. merge bine, ai mei au rds fibra iar ca programare tv-basic.
am scanat pe elvetia, toate posturile au sonor si se vad binisor. streamingul e intre 900-1300 kbps.
csabi77777
29-02-2008, 06:42
Eu Nu Am Rezolvat Inca Cu Sonorul, Si Nici Nu Ma Pot Conecta Cand Vreau.cateodata Ma Lasa ,cateodata Nu.cum Are Chef. E Ceva De La Ruter.imi Poate Descrie Cineva Pas Cu Pas Ce Setari Ati Facut La Ruter. Multumesc Anticipat.
hgfdgfui
10-03-2008, 14:32
Pe urmatoarele adrese
http://rapidshare.com/files/98399530/slingbox_viewing_and_recording_package.part1.rar
http://rapidshare.com/files/98400029/slingbox_viewing_and_recording_package.part2.rar
veţi găsi o colecţie de programe destinate amatorilor de teste privind recepţia şi recording-ul prin intermediul Slingbox-ului. Această colecţie cuprinde în primul rând o versiune veche a player-ului Slingbox, dotată cu toate funcţiile (lipseşte, desigur, funcţia de criptare a semnalului TV) şi în al doilea rând o suită de programe utile pasionaţilor de Slingbox. Există câte o versiune completă a programelor At-Large-Recorder, Replay AV, Sling Proxy şi Slinger 0.59, toate destinate înregistrării emisiunilor transmise prin intermediul Slingbox, după cum există şi un program de convertire a fişierelor video obţinute prin înregistrarea semnalului Slingbox, denumit Replay Converter. Pentru cei care doresc să taie şi să editeze ca lungime fişierele video obţinute, există programul Replay Media Splitter. Iar pentru amatorii de înregistrare a posturilor de radio online, există utilitarul denumit Radio Wizard. Sper ca toate aceste programe să poată contribui puţin la dorinţa de a lucra cu un echipament hardware de calitate destinat recepţiei TV de oriunde în lume, aşa cum este Slingbox-ul.
yogipiti75
11-03-2008, 22:40
slingbox pro, merge bine din dubai in romania(3100 km), la viteza mica de upload de 126kbps, se misca acceptabil.
de abia astept pe ruta inversa, romania - dubai, in romania avand viteza de upload superioara, de cca. 6 ori mai mare.
usor de configurat, totul consta in deschiderea portului 5001 din router.
multumiri @onesti pt pontul cu remote control-ul la dreambox, merge super!:notworthy:
A trimis cineva vreun slingbox clasic in Romania? M-ar tenta unul ca vad ca are tuner incorporat si poate si sa controleze un receiver digital...
sunt shi eu curios daca sunt diferente de calitate cu sling..pun aici vreo 2 linkuri shi daca vreti sa puneti shi voi ..
http://img519.imageshack.us/img519/1356/telesportfa5.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=telesportfa5.jpg)
http://img339.imageshack.us/img339/2448/sportrojf8.th.jpg (http://img339.imageshack.us/my.php?image=sportrojf8.jpg)
http://img206.imageshack.us/img206/6752/sportclubjk6.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=sportclubjk6.jpg)
http://img142.imageshack.us/img142/2073/euronewssi7.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=euronewssi7.jpg)
raducosmin
13-03-2008, 08:31
[QUOTE=onesti;493376]sunt shi eu curios daca sunt diferente de calitate cu sling..pun aici vreo 2 linkuri shi daca vreti sa puneti shi voi ..
hai ca m`ai ucis!!! de la cine ai net ??
1616 kbps ... eu am jumate :(
[QUOTE=onesti;493376]sunt shi eu curios daca sunt diferente de calitate cu sling..pun aici vreo 2 linkuri shi daca vreti sa puneti shi voi ..
hai ca m`ai ucis!!! de la cine ai net ??
1616 kbps ... eu am jumate :(
ori shi cit de mare ai avea uploadul mai mult de 1600 nu vine pe teava din romania...dar pot vedea un meci ca oamenii..
Guys subscriu, eu am facut ceva teste de la ai mei (in bucuresti) care au fibra si nu au limitat upload-ul, am testat cu doua ixia, unul aici si unul acolo (paranoia) si cu pachete mari (1500 bits) nu mi-a venit mai mult de 1600...1700 kbps din reteaua RDSh. Norocul lmeu e ca au static IP si pe fibra care se duce spre primul router de acces nu sunt prea multi clienti. La pachete mici rata de trasnfer a fost mai mica...dar e normal.... Thruputul a fost relativ constant, erau scaderi de 3-400 kbps dar pe durate scurte de timp si destul de rar. Gatuiala cred ca e pe unul din routerele de la Frankfurt.. 213.154.124.69... Ma gandedsc sa pornesc MRTG-ul de la linuxuri la ai mei si la mine sa vad cum se comporta la long run...deh preocupari de om nebun !!!
Deadrianf
15-03-2008, 06:00
Am si eu o intrebare despre Slingbox Pro si o posibila aplicatie de video conferencing.
Daca ai unul setat in Romania si unul in Canada sa zicem cam care ar configuratia sa poti sa te folosesti de ele ca sa faci si videoconferencing si in primul rind daca se poate.Stiu ca daca pui o camera de video se vede si se aude pe televizor ( pe canalul 3 sau 4).
Adrian
raducosmin
15-03-2008, 09:18
yo3gjc & onesti, ce net aveti aici in N america ( de la cine si ce tip de abonament) de ajungeti la 1600 kbps? teoretic si eu ar trebui sa ajung pe la 1200 cu uploadul din romania dar ...
KB a reusit sa aibe de la slingboxu meu peste 1000 Cred ca era in frantza el. Eu am intre 500 si 700
Download am 4.2 Mbps Upload 672 kbps conform http://myspeed.visualware.com/voip/index.html
Si btw ce setari aveti la video & encoding?
@Deadrianf se poate fara nici o problema. Eu am pus webcamul pe tv out spre tv prin dvd iar out-ul din dvd in slingbox si vedeau cei de acasa foarte bine . Daca pui camera video e si mai simplu ca are si microfon incorporat si probabil calitatea se si mai buna
man eu am rogers, la download am aproape 7Mpbs download insa la upload...dezastru...512kbps....limitat la upload. In Bucuresti sunt pe RDSh si se pare ca pe tezava aia nu limiteaza upload-ul. Iti recomand sa faci diverse teste http://www.speakeasy.net/speedtest/
e o indicatie destul de buna
yo3gjc & onesti, ce net aveti aici in N america ( de la cine si ce tip de abonament) de ajungeti la 1600 kbps? teoretic si eu ar trebui sa ajung pe la 1200 cu uploadul din romania dar ...
KB a reusit sa aibe de la slingboxu meu peste 1000 Cred ca era in frantza el. Eu am intre 500 si 700
Download am 4.2 Mbps Upload 672 kbps conform http://myspeed.visualware.com/voip/index.html
Si btw ce setari aveti la video & encoding?
@Deadrianf se poate fara nici o problema. Eu am pus webcamul pe tv out spre tv prin dvd iar out-ul din dvd in slingbox si vedeau cei de acasa foarte bine . Daca pui camera video e si mai simplu ca are si microfon incorporat si probabil calitatea se si mai buna
download am la fel ca shi tine..toata smecheria e sa ai upload puternic in romania...cum spunea si yo3gjc.fa niste teste unde te afli ,sa vezi ce download ai...dar se pare ca shi slingboxul are limita de viteza de transmis,altfel ar trebuia sa primesc mult mai mmult decit 1600....
dupa cite am citit se pare ca cel mai bun router pt slingbox ar fi acesta.
D-Link DGL-4300 GamerLounge Wireless 108G Gaming Router
face mare diferenta la viteza de broadcast pt slingbox..daca e setat ca wan server ...
Offtopic dar recomand un router Linksys compatibil cu dd-wrt sau open-wrt care bate orice router la fiabilitate. (se schimba firmwareul din router cu unul bazat pe linux).
guys nu vreau sa fiu carcotash, totushi ca router mai ales ca s-au calmat mult preturile recomand un cisco, chiar mai vechi din seria 1700...mi-au trecut prin mana multe routere si am dat cu trafic in ele pana s-au cracit, pot spune ca pe piata sunt niste pocnitori ordinare, o alta solutie ieftina ar fi un linux, un P2 care il gasesti pe degeaba cu doua interfete ethernet, faci din el minuni, cat despre linksys, dlink, netgear etc, multe sunt pline de bug-uri si ca platforem hw sunt de KK. nu dati cu oua in mine, la un linux sau la un cisco transpiri nitel dar odata ce il urnesti nu mai ai treaba cu el. Eu m-am pus atat aici cat si in rom doua cisco 1710, merg swwweeeet, nu le-am resetat ever si nu am avut probleme so far, ca pretz le-am gasit cu 100 coco amandoua...o ocazie pe craigslist...superfericit, le-am pus si SDM ca sa aiba cat de cat si un gui...
guys nu vreau sa fiu carcotash, totushi ca router mai ales ca s-au calmat mult preturile recomand un cisco, chiar mai vechi din seria 1700...mi-au trecut prin mana multe routere si am dat cu trafic in ele pana s-au cracit, pot spune ca pe piata sunt niste pocnitori ordinare, o alta solutie ieftina ar fi un linux, un P2 care il gasesti pe degeaba cu doua interfete ethernet, faci din el minuni, cat despre linksys, dlink, netgear etc, multe sunt pline de bug-uri si ca platforem hw sunt de KK. nu dati cu oua in mine, la un linux sau la un cisco transpiri nitel dar odata ce il urnesti nu mai ai treaba cu el. Eu m-am pus atat aici cat si in rom doua cisco 1710, merg swwweeeet, nu le-am resetat ever si nu am avut probleme so far, ca pretz le-am gasit cu 100 coco amandoua...o ocazie pe craigslist...superfericit, le-am pus si SDM ca sa aiba cat de cat si un gui...
am pus shi eu DD-WRT pe un Linksys wrt54G ver2...dar cam am probleme cu el ...dupa citeva resetari ,intru in el cu IE..dar cu Opera nici gind...acum imi bat capul cu el in QOS..pt prioritati..sa vedem ce putem face...sunt curios daca reusesc sai dau prioritati la slingbox...
Onesti, QoS nu se merita decat daca ai aplicatii care striu de DSCP si daca providerul tau (routerul de la providerul tau) stie de QoS, Pe wireless sunt doar 4 clase de prioritati (WMM -BK, BE, video, voice ), pe sarma sint 7. Daca mergi cu linksys probabil mergi cu cipsetul de la atheros, atheros a cam facut muci qos-ul sunt multe bug-uri ca sa nu mai vorbesc de 802.11n. care e varza. Sfatul meu este sa NU enablezi qos pe wireless decat daca stii cum sa setezi clasele de dscp. Singura aplicatie care stie sa se mapeze pe qos este VLC player, restul daca o sa snifuiesti pe wireless cu airopeek-ul o sa vezi ca vine totul ca BE...Slingul degeaba stie de qos daca infrastructura din rom pana la tine nu este end to end qos...contacteaza providerul tau si vezi ce zic de qos. In zona GTA singurii care au qos enablat este allstream. Bell-ul si rogersul nu ofera qos la residential, more..bell-ul nici macar nu suporta jumbo frames in caz ca esti provider si vrei sa pui MPLS...dar asta e alt topic....
Criztian[STATiON]
20-03-2008, 07:22
intrebare pentru cunoscatori. am ocazia sa cumpar un slingbox SB100-100 la pret bun. ar functiona in romania pe un semnal de cablu tv (upc) ? merg in vara acolo si as vrea sa-l instalez impreuna cu un router dlink di-704up.
raducosmin
20-03-2008, 08:42
;496377']intrebare pentru cunoscatori. am ocazia sa cumpar un slingbox SB100-100 la pret bun. ar functiona in romania pe un semnal de cablu tv (upc) ? merg in vara acolo si as vrea sa-l instalez impreuna cu un router dlink di-704up.
sa inteleg ca accepta multe conexiuni ?
Get TV on an unlimited number of PCs without the hassle and cost of adding new hardware
Mai mult ca sigur ca merge
accepta si rf input s-video
Ma ajuta cineva cu playeru de la sling ptr mobile? Trial este la ei pe pagina,da cu o cheitza mica ceva,este pe undeva?
Druids
Try this: hxxp://rapidshare.com/files/14375986/SPM_PPC_1.1.0.95_NA.cab.html
sau versiunea 1.5
http://www.megaupload.com/?d=H11C7VX3 (http://anonym.to/?http://www.megaupload.com/?d=H11C7VX3)
http://rapidshare.com/files/46845911/slingplayer_ppc_1.5.rar (http://rapidshare.com/files/46845911/slingplayer_ppc_1.5.rar)
enjoy!
PS o sa testez si eu maine pe 3G rogers sa vad cum se misca peste UMTS ;-)
hgfdgfui - tie iti merge programul de inregistrat pe care l-ai pus pe rapidshare, ca spune ca nu e full?
Am mai gasit ceva dragut despre sling:
www.benlo.com/slingbox/slr.html
raducosmin
23-04-2008, 00:55
[QUOTE=gagiu;514843]hgfdgfui - tie iti merge programul de inregistrat pe care l-ai pus pe rapidshare, ca spune ca nu e full?
stiu ca are un serial in fisierul txt. l-ai folosit?
versiunea aceea imi merge si mie.
hgfdgfui nu poate raspunde zilele astea
merge sa pun serial-ul dar cand pun sa inregistreze spune ca nu e versiune inregistrata...
a folosit cineva SLR recorder?...ii merge cuiva?
nu mai apare o data slingcatcherul...........?
raducosmin
24-04-2008, 02:49
versiunea pe care o am eu, are un patch care face el tot ce tre si merge. Mie imi merge. Acum fac upload si mai dureaza cam 30 minute ... ce sa faci upload mic
linkul e asta: http://rapidshare.com/files/109912900/recorder.zip.html
merci....cred ca am incercat patchul si inainte...l-am incercat si acum de la tine pe 2 pcuri si dupa ce fac patchul, programul nu se mai deschide...am incercat si fara antivirus si tot degeaba...iar cheia nu mai e valabila...
raducosmin
25-04-2008, 05:33
ciudat, ieri inainte sa il urc pe rapidshare l-am instalat si a mers bine. merge si acum . acum tocmai l-am instalat pe compul lui nevasta-mea. merge mai bine ca la mine , inclusiv slingboxu .. cred ca o sa aibe o surprizaaa...
m-am prins...nu mergeau shortcuturile si exe din programs...dar din start...merge...merci
faci degeaba enable la QoS, trebuie sa ao QoS enable pe toate routerele din Rom, in cazul meu Rogers e wayyyy behind...nu au auzit inca QoS, doar daca faci straming la tine in retea ai sanse sa faci enable la QoS, si in ca una...sling nu stie sa isi puna tag de video ca sa ia prioritate, chiar daca ai avea QoS enable boxul nu stie sa isi puna prioritate, incearca cu VLC player, ala stie de qos si multicast....
stie cineva daca pe mac merge programul de inregistrat? sau e altceva pe mac? merci
csabi77777
15-06-2008, 17:38
Are cineva slingbox-pro ? Eu am in romania slingbox tuner.E totul ok,functioneaza perfect dar problema e ca la ai mei se schimba conexiunea din analogic in digital.Imi poate spune cineva daca este ceva diferenta si daca calitatea e la fel sau poate mai buna ? Multumesc anticipat.
Salut
Am vazut ca ai tuner in Ro ... Poti sa-mi spui te rog cum ai facut sa vezi semnalul PAL cu Tnerul? Eu am conectat partea de tuner de la un classic si se vede alb-negru si fara sonor. Doar printr-un video (conectat la partea de AV a Slingului) am reusit sa vad color si cu sunet. Daca as putea sa elimin video-ul ar fi super.
Referitor la intrebarea ta...sint multi cu pro. Dar inainte de a schimba slingul intreaba-i pe cei de la cablu daca nu lasa si emisia analogica in paralel cu cea digitala. Stiu ca in state asa fac (eu am o cutie digitala intr-o camera si alte 3 tv-uri conectate direct la cablu (pe care vad doar programele analogice).
Slingul e dezbatut mai pe larg aici:
http://www.slingcommunity.com/forum/thread/21568/SLINGING-FROM-ROMANIA/
reptilu@ nu stiu cum e cu classic dar la tuner nu trebuie sa faci nimic deosebit, bagi cablul tv in tuner si ii dai sa caute pe diferite tari (nu ro ca nu ai sonor) si iti intra toate canalele de pe cablu...numai pe ro n-ai sonor si alb negru sau si pe celelalte tari?
La Clasicul ce il am eu nu am decit tari cu norma ntsc (vreo 10 tari ca sua, canada, mexic, puerto rico, japonia, s corea, etc) si orice tara selectez din lista asta imi scaneaza cautind dupa canale cu norma ntsc. Tot ce gaseste sint canale in alb-negru si fara sonor.
Am vrut sa-i pun un firmware pt Europa, dar Clasicul e facut in exclusivitate pt sua, asa ca nu gasesc...
Deci intrebarea mare ar fi cum sa fac sa apara in lista tarilor din meniul slingboxului si tari europene!
Din cite stiu eu si Tunerul e facut doar pt sua, asa ca sint curios cum de in lista lui de tari apar si tari pal. Se poate face vreun artificiu?
Guys
Din cate stiu eu Classicul are tunerul TV doar pentru NTSC, singurul care e PAL/SECAM/NTSC est pro-ul. Presupunand ca ii pui fw de europa tot nu va merge ca tunerul e ntsc only, versiunea care se vinde in europa este cu tuner PAL/SECAM (nu sunt sigur daca e secam, daca mai exista). Pro-ul meu pleaca in Rom in august, pana atunci ma joc local cu el
Poate ca Tunerul pe care il are gagiu e facut pentru Europa, nu pentru N.A. si atunci se explica de ce are tarie europene in lista.
In cazul meu, se pare ca o sa merg pe varianta cu video. Macar aia merge.
raducosmin
21-06-2008, 18:40
Poate ca Tunerul pe care il are gagiu e facut pentru Europa, nu pentru N.A. si atunci se explica de ce are tarie europene in lista.
In cazul meu, se pare ca o sa merg pe varianta cu video. Macar aia merge.
ce legatura are tarile din lista cu unde e facut slingboxu ?
asta apare in softu instalat.
eu am versiunea tuner luat din nord america si merge foarte bine in Romania.
daca cititi citeva pagini mai in fata ( pe la inceput) puneam si eu aceleasi intrebari si mi se spunea ca merge :)
raducosmin
21-06-2008, 18:50
slinbox pro de aici din America merge fara probleme in romania..
ia uitati postul numaru #5
mai cititi si postul #22 al lui druids,
Eu nu am zis ca Pro-ul nu merge in Romania pe tuner. Am fost doar curios sa aflu detalii despre cum merge un Slingbox Tuner in Romania. Cu ce firmware, ce legaturi, etc...
Cert e ca m-am zgircit la 100$ si acum trebuie sa ma complic putin (am dat 60$ pe un Classic nou si un Pro nou e in jur de 200).
raducosmin
22-06-2008, 21:08
ok, pt tuner:
in reteaua upc Timisoara a trebuit sa fac upgrade de banda de la abonamentul upc small la medium care are upload 1 Mbps.
Momentan am 2 sisteme , Vista si xp. vista e pe un amd64 3200+ cu 1 mb ram si Xp-ul este pe un Amd athlon xp 2200+cu 512 ram, net aici am de la acanac, 5Mbps download.
Slingboxul imi raporteaza stream-ul la 620- 630 Kbps
Cel mai bine imi merge pe sistemul cu xp. probabil ptr ca resursele sistemului cu vista sunt la limita.
Firmware-ul e 1.0.10 din 30 mai 2007. Am ales din lista Sweden cind am scanat , am 72 de posturi , ( cred ca le-am sters pe cele maghiare) si nu imi gaseste axn sci fi.
In rest pe toate am imagine color si sunet.
Eu nu cred ca te-ai zgircit atita vreme cit providerii locali nu renunta complet la varianta analogica. Si nu cred ca asta sa fie prea curind. Cind vor trece pe digital voi lua altul iar pe ala il voi pune aici ptr cei din Romania :)
Voi ce mai stiti cind apare slingplayer v 2.0 ? trebuia sa apara in primavara.
sling tunerul e din state si merge in ro cu ultimul soft de state de pe pagina slingului. Totul e pus pe el ca si cum ar fi folosit in state. Si are toate tarile din europa pe care poti sa le selectezi. Incearca alt soft. Tunerul la instalare nu te intreaba de pal sau ntsc. Reinstaleaza softul si incearca toate optiunile posibile.Vezi daca merge softul de tuner la clasic.
Cablul de internet e cel mai slab la bloc de 8 etaje, dar am 500kb streaming ceea ce e bine...
germanul
24-06-2008, 12:38
Am un Slingbox Solo cumparat din Anglia si un Slingbox Av cumparat din US.Slingboxul AV la sectiunea telecomenzii are putine firme de receptoare de satelit si de cablu fata de Slingbox Solo.Intrebarea este cum sa fac sa aiba Slingboxul AV aceeasi multitudine de firme sau cel putin citeva ce imi sint necesare.Am un receiver Topfield pentru satelit,apare in lista la Solo dar nu exista la Slingbox AV.La fel si pentru un receiver Hyundai de la Digi.Softul nou pentru Slingbox AV nu aduce nici o schimbare.N-am gasit nici codurile de telecomanda pentru Topfield si Hyundai.Poate exista o posibilitate sa trasfer anumite date de coduri pentru telecomanda de la Slingboxul Solo la Slingboxul AV.Multumesc!
caraveci
24-06-2008, 19:21
Onesti a postat mai devreme http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=category&cat_id=87
germanul
25-06-2008, 13:52
Multam,dar tot n-am gasit ce-mi trebuie.N-are nimeni Hyundai de la Digi din Romania sa-mi dea si mie codul pentru telecomanda?
yogipiti75
26-06-2008, 19:37
Slingbox Pro, Romania - RDS 9$ (1Mbps upload), receptie Dubai, Etisalat 68$ (1Mbps download). Viteza nu e constanta, maxim am obtinut 900 kbps. Cateodata streaming-ul scade pana la 70 kbps, sta un minut, apoi creste iar. Din 67 de canale la cablu tv - RCS, imi intra doar 65 (din pacate HBO este unul din cele lipsa). Scanarea am facut-o pe Germania, toate canalele se aud si se vad bine.
Am incercat conexiunea si prin tunneling, dar nu am obtinut rezultate satisfacatoare.
http://img66.imageshack.us/img66/9282/slingboxstreamfb8.jpg
schimba germania cu alta tara si o sa-ti intre si hbo ul...
hgfdgfui
27-06-2008, 10:21
Domnilor, pe scurt, Slingbox Tuner-ul trimis in Hunedoara pentru o conexiune RDS, a fost trimis degeaba: se pare ca Hd. este unul din orasele in curs de modernizare din punct de vedere al benzii, ca atare upload-ul RDS a fost sub orice critica (in jur de 45-50 KB/s reali) - iar la conexiunea pro (45 Ron) pe care cam testat-o ieri prin intermediul unui prieten, upload-ul n-a depasit un maxim aflat in jurul a 450-500 kbps. Rezultatul nu mi s-a parut conform asteptarilor.
Se pare ca modernizarea asta de retea va dura ceva vreme, asa incit nu-mi ramin multe alternative - tinind cont ca slingbox-ul ma interesa doar in masura a ceea ce putea sa ofere pentru persoanele care ma viziteaza din Ro. Alternative ar fi, desigur, stream-urile existente deja pe Internet, sau niste abonamente jumptv ori i-tv. O sa mai vad eu ce e de facut.
Deci Sling-ul sta acum, in Romania, nefolosit. In esenta, vreau doar sa spun ca intentionez sa vind instrumentul pe care am platit la Newegg circa 125 $ (cu tot cu shipping) - cu 100 de dolari. 10 dolari extra pe adaptorul de tensiune 220 V - 110 V (care a fost circa 20 de dolari, l-am scazut si pe asta). Credeti ca exista cineva interesat?
yogipiti75
28-06-2008, 15:32
schimba germania cu alta tara si o sa-ti intre si hbo ul...
Ai avut dreptate, am ales Israel si imi intra!! Multumesc!
csabi77777
03-07-2008, 05:28
Slingbox Pro, Romania - RDS 9$ (1Mbps upload), receptie Dubai, Etisalat 68$ (1Mbps download). Viteza nu e constanta, maxim am obtinut 900 kbps. Cateodata streaming-ul scade pana la 70 kbps, sta un minut, apoi creste iar. Din 67 de canale la cablu tv - RCS, imi intra doar 65 (din pacate HBO este unul din cele lipsa). Scanarea am facut-o pe Germania, toate canalele se aud si se vad bine.
Am incercat conexiunea si prin tunneling, dar nu am obtinut rezultate satisfacatoare.
http://img66.imageshack.us/img66/9282/slingboxstreamfb8.jpg
Cum ai reusit sa bagi icoanele programelor la programele favorite ?
te duci pe butonul de "favorite" , right click pe el, apoi add - custom - si iti alegi poza....dar iti salvezi pozele pe pc inainte sa ai de unde alege.....daca are cineva pozele cu programe gata salvate poate le poate pune aici......
raducosmin
04-07-2008, 23:40
daca are cineva pozele cu programe gata salvate poate le poate pune aici......
http://rapidshare.com/files/127131151/noi.rar.html
76 bucati
multam fain.... ca mi-era lene sa tot salvez la poze
gugustiuc
24-07-2008, 04:19
Meciurile de fotbal din noua editie a diviziei incep la acceasi ora; RSN nu
poate da in direct decat un meci - si anume cel care va fi transmis de
Antena, meci pe care il va da pe Antena International (RSC 2 - canalul 509);
RSN incearca sa finalizez o intelegere cu Grupul Intact si pentru drepturi
de la GSP TV: deocamdata nu vor sa ne acorde drepturi de distributie; suntem
inca in negocieri
Regards
RSN Support Team
germanul
31-07-2008, 17:05
Daca cumpar un slingbox pro din america in sistem ntsc il pot instala in europa sa vad color?Din ce am citit pe site-ul lor as putea sa-i pun ultimul soft pentru Anglia si ar merge,ati verificat cumva daca functioneaza?
comisar"U"
31-07-2008, 19:04
Tocmai am instalat un Slingbox Pro la Cluj, la care ma uit din NJ.
Furnizorul de cablu si internet e UPC, cablu analog pachetul Basic, abonamentul de internet Medium, 35 RON pe luna cu upload de 1 Mbps. Am scanat canalele pe Elvetia, merg toate cu sunet si imagine. Se vede destul de bine dupa parerea mea.
http://img181.imageshack.us/img181/6291/slingey0.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=slingey0.jpg)
http://img293.imageshack.us/img293/9901/sling2pz3.th.jpg (http://img293.imageshack.us/my.php?image=sling2pz3.jpg)
cismigiu
02-08-2008, 05:51
Daca nu am pe nimeni in Romania undes sa instalez un slingbox exista alta alternativa de a vedea TV-ul din Romania prin computer si la televizor aici in State? Scuzati intrebarea daca este naiva dar mi-ar place sa vad canalele din Romania live, decit ce dau prin satelit aici RSC-urile!
raducosmin
02-08-2008, 17:26
Daca nu am pe nimeni in Romania undes sa instalez un slingbox exista alta alternativa de a vedea TV-ul din Romania prin computer si la televizor aici in State? Scuzati intrebarea daca este naiva dar mi-ar place sa vad canalele din Romania live, decit ce dau prin satelit aici RSC-urile!
asteapta sa`si termine olteanu site-ul si o sa poti vedea o tona de posturi romanesti si nu numa. spre surprinderea mea merg super bine.
aici mai sunt si altele http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=57838
csabi77777
09-08-2008, 02:39
http://downloads.slingmedia.com/get/sp-win-ca-beta.html#
raducosmin
10-08-2008, 04:43
http://downloads.slingmedia.com/get/sp-win-ca-beta.html#
hai ca l-am ucis acum :)
face update de firmware pe slingbox si acum a crapat....
sper sa`si revina cu o scoatere din priza. da asta miine
is curios daca stie de epg ca ii facut ptr n america doar.
germanul
13-08-2008, 10:30
Eu am instalat noul Slingplayer 2 pe un Slingbox AV si este okay.Fata de ultima versiune dureaza mai mult pina se conecteaza,look-ul este okay,are si timeshifting ce n-a avut pina acum.Am o viteza crescuta cu 100 bkps fata de ultimul player.Mai ma joc cu el si-am sa va spun maine cum merge si ce noutati mai are.
Buna ziua,
As avea si eu nevoie de ajutor.
Marea mea problema este de unde as putea sa il cumpar, mentionez ca locuiesc in tara, respectiv bucuresti, si aici va fi instalat slingbox pro-ul.
Nu am prea multa experienta cu comenzile pe internet. Am gasit un site, as prefera sa nu il mentionez, care imi ofera posibilitatea de a cumpara un Slingbox Pro din america iar ei il livreaza aici in tara, eu suportand taxele valmale si transportul.
As fi interesat daca exista persoana printre voi din RO care l-au cumparat de afara si cum.
Multumesc anticipat ptr ajutor.
raducosmin
04-09-2008, 00:41
Buna ziua,
As avea si eu nevoie de ajutor.
Marea mea problema este de unde as putea sa il cumpar, mentionez ca locuiesc in tara, respectiv bucuresti, si aici va fi instalat slingbox pro-ul.
Nu am prea multa experienta cu comenzile pe internet. Am gasit un site, as prefera sa nu il mentionez, care imi ofera posibilitatea de a cumpara un Slingbox Pro din america iar ei il livreaza aici in tara, eu suportand taxele valmale si transportul.
As fi interesat daca exista persoana printre voi din RO care l-au cumparat de afara si cum.
Multumesc anticipat ptr ajutor.
e-bay ai incercat? e cam 150$ acolo
s-ar putea sa iesi mai ieftin.
da zi si mie , daca esti in romania, la ce iti tre?
Este pentru parintii mei care stau intr-o tara cu mult nisip si au o placere - fotbalul pe iarba :D - gsptv, samd.
Ebay pana acum este singura solutie pe care am gasit-o, doar ca o sa dureze pana ajunge pachetul.
Aveti idee cam cat dureaza in medie ca banii sa ajunga pe contul de paypal ? Am auzit ca in jur de 2 saptamani.
germanul
07-09-2008, 07:30
Daca platesti prin paypal,tranzactia este imediata.Trebuie numai sa astepti pachetul.Daca cumperi Slinbox Pro din America trebuie sa-i faci ultimul update de soft de pe un site-ul din Anglia.Cu noul soft va avea aproape toate telecomenzile aparatelor din Europa.
csabi77777
12-09-2008, 13:49
Ce stiti de SlingCatcher SC100-100 ? Am vazut ca a aparut.
csabi77777
14-09-2008, 20:44
http://www.slingcommunity.com/blog/entry/30059/It-s-TRUE-SlingCatcher-Now-Available-for-Pre-Order/;jsessionid=D91E22904255B606154808C8191950B5
Pare interesant.
deocamdata e pre-order, inca nu a aparaut si nimeni nu stie cum merge, cred ca totusi e legat de sw upgade 2.1 care a aparut tot saptamana asta ca upgrade de la 2.14, vom vedea
http://www.slingcommunity.com/blog/entry/30059/It-s-TRUE-SlingCatcher-Now-Available-for-Pre-Order/;jsessionid=D91E22904255B606154808C8191950B5
Pare interesant.
sinangel
17-09-2008, 23:23
sling permite doar o conectie.
up to 4:P) scrie pe site:)
up to 4:P) scrie pe site:)
Ar fi super!
Da-mi link te rog.
Catcherul are 4 iesiri pt tv, transmisia de la slingbox tot pt o conectie merge.Singurul care poate transmite mai multe conectii e slingul original...cel clasic dar trebuie smecherit un pic...
Catcherul are 4 iesiri pt tv, transmisia de la slingbox tot pt o conectie merge.Singurul care poate transmite mai multe conectii e slingul original...cel clasic dar trebuie smecherit un pic...
Eu am Slingbox Tuner instalat in Romania. Aici am 2 PC. Put utiliza SlingPlayer doar pe 1. Nu pot sa vad pe 2 computere in acelasi timp.
Asta se poate smecheri?
Multumesc.
de pe sling tuner nu se poate...sau cel putin inca nu stiu de vreun hack...dar de pe sling clasic se poate face sa vezi pe mai multe pc-uri oriunde in lume.
de pe sling tuner nu se poate...sau cel putin inca nu stiu de vreun hack...dar de pe sling clasic se poate face sa vezi pe mai multe pc-uri oriunde in lume.
Multumesc.
Poti te rog sa dai mai multe detalii despre classic?
Eu am unul in Ro, dar banuiesc ca nu se poate vedea decit un singur program simultan, din moment ce slingul are un video in fata (daca ii pun cablul tv direct in tuner nu vede programele...). Intrebarea e daca pun un convertor de semnal PAL-to-NTSC in fata cablului, e posibil sa se vada programe diferite pe pc-uri diferite?
cu un slingbox nu poti sa vezi simultan mai multe programe indiferent ce faci dar cu classic poti sa vezi pe mai multe pc-uri sreamul, dar trebuie sa ai original firmware care nu e encriptat.Toate celelalte firmware update sunt encriptate.Poti folosi wmp sau vlc cu http://my.ip.address:5001 Trebuie sa faci niste incercari...
Am inteles. Credem ca e vreo sansa sa se vada doua programe diferite simultan. Sa vada si altul ce vad eu nu prea merita (decit in cazul unui meci de fotbal)
buna seara,
dintr-o data nu mai pot utiliza slingul. N-am schimbat nimic in setari, n-am instalat antivirus sau firewall. Eroarea este:
---------------------------
SlingPlayer
SlingPlayer is having difficulty connecting to Slingbox "sling"
This may happen because of the network settings or Remote Viewing is disabled on this Slingbox.
Do you want to continue connecting?
Yes No
SlingPlayer
Your Slingbox is unable to communicate with the Slingbox Finder, or you entered an incorrect Finder ID. Check your Finder ID and make sure remote viewing is enabled for your Slingbox. If the ID and settings are correct, check your home network and router.
Error: 0x9234006E
OK
are cineva o idee ce sa-i fac?
multumesc
buna seara,
dintr-o data nu mai pot utiliza slingul. N-am schimbat nimic in setari, n-am instalat antivirus sau firewall. Eroarea este:
SlingPlayer
SlingPlayer is having difficulty connecting to Slingbox "sling"
This may happen because of the network settings or Remote Viewing is disabled on this Slingbox.
Do you want to continue connecting?
Yes No
SlingPlayer
Your Slingbox is unable to communicate with the Slingbox Finder, or you entered an incorrect Finder ID. Check your Finder ID and make sure remote viewing is enabled for your Slingbox. If the ID and settings are correct, check your home network and router.
Error: 0x9234006E
OK
are cineva o idee ce sa-i fac?
multumesc
http://www.slingcommunity.com/forum/thread/19026/Error-Messages-Meaning./
de curiozitate am gasit asta
annna@ in general verifica si scoate din priza routerul si slingboxul...asta e cam 99% rezolvare daca a mers bine inainte si n-ai facut alte setari...sa nu upgrade firmware la slingbox cu 1.2.8 ca sunt o groaza de probleme cu caderea streamingului si ai blocaje la vizionare...versiunile vechi in schimb merg impecabil (asta am verificat chiar eu)
Multumesc,
o sa vad in week-end ce este de facut. am avut o groaza de probleme cu RDS in Bucuresti, probabil c-o sa schimb la clicknet. rds nu accepta router in retea si de aici toate necazurile.
o zi buna.
Annna
Nu schimba cu clicknet, sunt de KK, eu am avut clicknet, depinde cum ai circuitele, merg le DSL si cat e diafonie si paraziti pe liniile vechi romtelecom, degeaba au schimbat pbx-urile, trebuie sa testezi sa vezi ce si cum. Eu am rds si nu am probleme cu conexiunea cu rds, am probleme cu routerul-aparat, dar asta din cauza ca am o crapaciune, am un public ip si imi vine slingul al 1Mbps. Nu-i vorba ca si la rds sunt nite luzeri...sa te fereasca al de Sus sa ai vreo problema....
partizan
09-10-2008, 18:04
Eu stau in Canada, vreau sa trimit un slingbox in din Canada (NTSC) in Romania.
Mam interesat pe internet cam jumate spun ca slingbox din Canada(or North America) merg si in Romania.
Care a mai trimis de aici din Canada si din America si stie precis ca merge?
Care modele (North Americane) merg in Romania?
Care company de internet le folositzi in Romania?
Ce exact trebuie facut ca Slingbox-ul din North America sa mearga in Romania?
Uni spun ca trebuie numai sa downloadezi softul de pe situl slingbox co uk?
Poate cineva sa spune EXACT cum sia facut slingboxul din north america sa fie instalat in Romania si sa trasmita canele Romanesti in North America? :dj:
Merci, si astept un raspuns daca se poate. Vreau sa prind si eu toate meciurile si programele nu tot sa caut pe net.
:hmm:
Annna
Nu schimba cu clicknet, sunt de KK, eu am avut clicknet, depinde cum ai circuitele, merg le DSL si cat e diafonie si paraziti pe liniile vechi romtelecom, degeaba au schimbat pbx-urile, trebuie sa testezi sa vezi ce si cum. Eu am rds si nu am probleme cu conexiunea cu rds, am probleme cu routerul-aparat, dar asta din cauza ca am o crapaciune, am un public ip si imi vine slingul al 1Mbps. Nu-i vorba ca si la rds sunt nite luzeri...sa te fereasca al de Sus sa ai vreo problema....
Buna informatia ta, mersi. Nu stiu cum sa testez clicknet fara sa fac contract cu ei. La RDS, in ultimile 3 luni am avut internet 7 zile adunate...Serviciul tehnic e lent, am avut si asteptari de 1 saptamina pina s-o regleze. Tot timpul a fost problema lor, reglau ceva din centrala si sunau. Ai mei erau obligati sa scoata routerul, sa puna cablul direct, altfel nu vroiau sa discute...
Nu vad cum sa incerc prima data click net.
Eu am un sling in Romania, este un PRO, singurul care are tuner incorporat dcare merge atat pe NTSC cat si pe PAL. Deci, poti folosi orice sling in romania conectat la video in cu conditia sa ai un tuner tv separat (sau printr-un video) si cu Infrared-ul cu care vine slingul poti sa comanzi tunerul. Daca vrei sa folosesti tunerul integrat in sling singurul care merge este PRO-ul. Daca vrei da-mi pe pm si iti dau acces la al meu sa vezi ce si cum.
Eu stau in Canada, vreau sa trimit un slingbox in din Canada (NTSC) in Romania.
Mam interesat pe internet cam jumate spun ca slingbox din Canada(or North America) merg si in Romania.
Care a mai trimis de aici din Canada si din America si stie precis ca merge?
Care modele (North Americane) merg in Romania?
Care company de internet le folositzi in Romania?
Ce exact trebuie facut ca Slingbox-ul din North America sa mearga in Romania?
Uni spun ca trebuie numai sa downloadezi softul de pe situl slingbox co uk?
Poate cineva sa spune EXACT cum sia facut slingboxul din north america sa fie instalat in Romania si sa trasmita canele Romanesti in North America? :dj:
Merci, si astept un raspuns daca se poate. Vreau sa prind si eu toate meciurile si programele nu tot sa caut pe net.
Annna...pai sa-ti spun din patzaniile mele cu rromtelecomul...aveam rdesh de ceva vreme si am vrut sa am o conexziune de back-up la ai mei pe langa rdesh care fie vorba intre noi are un suport tehnic de tot KK...so shop around si am dat peste dsl-ul lui papastratos....singura solutie in zona unde stau ai mei in bucuresti (prin nord pe langa 1Mai) primele 2-3 saptamani a mers impecabil, bubitza..., nu am avut nici un down time, totul a fost mirific...vis.. apoi ca prin minune am inceput sa pierd pachete ca la balamuc si BW-ul varia inytre 2k si 400k, am sunat la suport si mi s-a zis ca e de la circuit...si am zis...so what...sa faca naibii circuitul daca asta e dar pare-se ca wenkerii inghesuiau clienti fara sa iti garanteze nimic, asa ca teoretic merge inssa practic e jale. Mai apoi am vazut ca modemul se desconcroniza si de 2-3 ori pe zi lua de fiecare data alta adresa IP...evident DHCP. M-a mai deranjat ca nu aveam static IP si trebuia stau toata ziua buna-ziua sa configurez VPN-ul de aici. Asa ca i-am trimis la plimbare pe rromtelecomi si am ramas cu rds-ul. Mie personal DSL-ul mi se pare o solutie de carpeala care merge cel mult ca back-up insa nu sunt adeptul packet oriented world over circuit oriented medium (invers mai merge insa cu slugi :-)) asadar am returnat crapaciunea de modem la rromtelecom, am platit penalizare si am zis never ever cu papastrator...cel mult ulei de masline (si nici ala, toscana e mai bun hihi). Cam asta a fost experientza mea cu ei.
Buna informatia ta, mersi. Nu stiu cum sa testez clicknet fara sa fac contract cu ei. La RDS, in ultimile 3 luni am avut internet 7 zile adunate...Serviciul tehnic e lent, am avut si asteptari de 1 saptamina pina s-o regleze. Tot timpul a fost problema lor, reglau ceva din centrala si sunau. Ai mei erau obligati sa scoata routerul, sa puna cablul direct, altfel nu vroiau sa discute...
Nu vad cum sa incerc prima data click net.
csabi77777
10-10-2008, 01:40
..........
csabi77777
10-10-2008, 01:41
Eu am un sling in Romania, este un PRO, singurul care are tuner incorporat dcare merge atat pe NTSC cat si pe PAL. Deci, poti folosi orice sling in romania conectat la video in cu conditia sa ai un tuner tv separat (sau printr-un video) si cu Infrared-ul cu care vine slingul poti sa comanzi tunerul. Daca vrei sa folosesti tunerul integrat in sling singurul care merge este PRO-ul. Daca vrei da-mi pe pm si iti dau acces la al meu sa vezi ce si cum.
Eu am slingbox tuner si nu am nevoie de nici un video sau tuner separat etc.
partizan
10-10-2008, 01:58
Slingbox turner este cumparat din North America sau Europa? Cum ai setup? O schtiza cu setup are fi perfect daca se poate.
Merci:man:
Eu am slingbox tuner si nu am nevoie de nici un video sau tuner separat etc.
Guys
pentru cei cu device-uri windows mobile 5/6 un aici aveti sling player mobile 1.6
http://www.megaupload.com/?d=JGT8UDJK (http://www.megaupload.com/?d=JGT8UDJK)
gata "desfacut"
raducosmin
10-10-2008, 03:12
Hgfdgfui a facut un tutorial cum sa`l configurezi pas cu pas. L-a facut acum citeva luni si tot zicea ca il face public. Am sa`i readuc aminte de el sa il posteze odata.
(Hgfdgfui, ai legatura)
Nu e greu si se face repede.
Legat de meciuri ptr liga lu mititca ai nevoie de rds in Romania.
Eu am upc si pot sa uit upc-ul nu preia in grila gsp tv-urile.
csabi77777
12-10-2008, 16:11
mersi cartof si terente1
si astia de la ntouchtv o sa mai adauge canale in viitor?, dar probabil daca vor face vor schimba si pretul,,
dar nu exista nimika altceva sa transmiti canalele de pe net to tv pe free?
sau alea se cam intrerup,,,
mersi
SLINGBOX. E la fel ca ntouchtv(calitate,viteza). Diferenta e ca in loc de 12 pr ai vreo 70 (totul direct) si e gratis.
bosanci28
12-10-2008, 18:34
SLINGBOX. E la fel ca ntouchtv(calitate,viteza). Diferenta e ca in loc de 12 pr ai vreo 70 (totul direct) si e gratis.
nu stiu unde in forum am intrebat care ii dealul cu sling box ,, deci persoana in romania trebuie sa aiba slingbox si eu aici ma uit la canalele de la el prin ip lui ,,pot sa ma leg eu si alta persoana de el,,nu se intrerupe daca ar fi 3 persoane legate?,,mersi
Poate cineva sa ma ajute cu un cod ptr telecomanada de la UPC digital box? Are cineva trecut slingu prin vreun cable box si daca da..cum ati instalat receptoarele de infra pe cutie? Multam!
csabi77777
15-10-2008, 13:51
nu stiu unde in forum am intrebat care ii dealul cu sling box ,, deci persoana in romania trebuie sa aiba slingbox si eu aici ma uit la canalele de la el prin ip lui ,,pot sa ma leg eu si alta persoana de el,,nu se intrerupe daca ar fi 3 persoane legate?,,mersi
Un singur calculator poate sa vada programele.Dar te poti conecta de pe orice calculator.Eu folosesc de 7-8 luni si sunt super multumit.Daca nu vrei sa te uiti pe calculator sau nu vrei sa legi calculatorul la tv a aparut slingcatcher ( e o cutie ca la ntouchtv cu telecomanda). Costa mai mult dar merita.Pe ebay gasesti un slingbox tuner cu vreo 100-150 $ si daca nu vrei prin pc atunci slingcatcherul costa 299 $. dar nu mai ai abonament,nu cade niciodata si ai 70 pr direct.
micusA10
15-10-2008, 20:03
potzi vedea emisiunile zilei anterioare ori cand ?
hgfdgfui
15-10-2008, 21:36
@csabi77777
Gratis e un fel de a spune: oricum platesti net si cablu in Romania si-i inghiti persoanei upload bandwidth-ul in totalitate. Nothing comes free.
Topicul asta e pt ntouch sau pt laudat ca avem slingbox? Mutati-va pe topicul de slingbox pls.
csabi77777
15-10-2008, 23:03
topicul asta e pt ntouch sau pt laudat ca avem slingbox? Mutati-va pe topicul de slingbox pls.
Lasa sa vada toata lumea ce posibilitati sunt sa vada pr romanesti si sa aleaga.Cu asta am terminat.
Edit: mutat acolo unde este topicul.
csabi77777
15-10-2008, 23:08
@csabi77777
Gratis e un fel de a spune: oricum platesti net si cablu in Romania si-i inghiti persoanei upload bandwidth-ul in totalitate. Nothing comes free.
Cablu si net de ce sa platesti daca are deja persoana la cine pui slingboxul? Si nu inghite nimic,e internet fara limita
cartof_prajit
15-10-2008, 23:32
Cablu si net de ce sa platesti daca are deja persoana la cine pui slingboxul? Si nu inghite nimic,e internet fara limita
fara limita??
ai acces fara limita dar uplod si download nu cred
csabi77777
16-10-2008, 04:25
fara limita??
Ai acces fara limita dar uplod si download nu cred
fara limita !!!
raducosmin
16-10-2008, 06:50
fara limita !!!
poate la tine e fara limita si esti un caz fericit...
sau poate omu lucreaza la una din companiile de cablu, dar majoritatea au 1 sau 2 mbps. (metropolitan nu se pune)
la mine e 1 mbps uploadul din romania de exemplu, downloadul uneori e la 7 mbps aici si pot sa iti zic ca nu e suficient daca vrei calitate.
comisar"U"
16-10-2008, 07:50
Cred ca se refera la limita lunara, cand spune nelimitat. Dar altfel, cand merge slingboxul, intr-adevar consuma aproape toata capacitatea de upload, daca ai un abonament ieftin sau mediu.
csabi77777
16-10-2008, 14:10
Cred ca se refera la limita lunara, cand spune nelimitat. Dar altfel, cand merge slingboxul, intr-adevar consuma aproape toata capacitatea de upload, daca ai un abonament ieftin sau mediu.
Da, intradevar ma referam la limita lunara.Scuze.
Anuksamun
17-10-2008, 18:56
Routerul trebuie neaparat sa fie setat pe dhcp? Adica daca eu am oprit din router functia DHCP si calculatoarele mele au IP static, de genul PC 1 are ip 10.1.2.2, netmask 255.255.255.0, gateway si dns 10.1.2.1(ip-ul routerului) iar Pc 2 are ip 10.1.2.3 si restul de setari daca as vrea sa-i asociez slingboxului ip 10.1.2.4 nu pot sal setez si pe elo cu ipuri statice??
Phoenix11
19-10-2008, 08:42
Un singur calculator poate sa vada programele.Dar te poti conecta de pe orice calculator.Eu folosesc de 7-8 luni si sunt super multumit.Daca nu vrei sa te uiti pe calculator sau nu vrei sa legi calculatorul la tv a aparut slingcatcher ( e o cutie ca la ntouchtv cu telecomanda). Costa mai mult dar merita.Pe ebay gasesti un slingbox tuner cu vreo 100-150 $ si daca nu vrei prin pc atunci slingcatcherul costa 299 $. dar nu mai ai abonament,nu cade niciodata si ai 70 pr direct.
csabi da-mi si mie telefonul, sunt interesat pt. slingcacher, ajuta-ma cu ceva de calitate, ce tb. sa cumpar de la A la Z.
Slingbox-ul il conectezi la un prieten in Ro sau la noi aici in Montreal.
Mersi anticipat.
Alta chestie.....cu internetul wireless free de la vecini se poate vedea cu Slingboxul sau trebuie sa fiu eu abonat la internet.
Eu sun de luni bune asa si cat mai tint traiasca "quebecosul Martinel"
Bafta.
raducosmin
19-10-2008, 17:50
csabi da-mi si mie telefonul, sunt interesat pt. slingcacher, ajuta-ma cu ceva de calitate, ce tb. sa cumpar de la A la Z.
Slingbox-ul il conectezi la un prieten in Ro sau la noi aici in Montreal.
Mersi anticipat.
Alta chestie.....cu internetul wireless free de la vecini se poate vedea cu Slingboxul sau trebuie sa fiu eu abonat la internet.
Eu sun de luni bune asa si cat mai tint traiasca "quebecosul Martinel"
Bafta.
Tre sa ai internet de calitate si in Montreal ( download) in in Romania ( upload ) altfel o sa iti faci numai nervi. Deci iti tre cam 1 mbps upload in romania (minim) si 1-2 mbps download in canada ( minim). Eu am upload 1 mbit si download 7 mbit si nu sunt prea multumit la cum se vede. probabil o sa fac upgrade la 2 in romania.
CU internet prin wireless nu cred ca poti avea calitate deoarece mai mult ca sigur apar pierderi si deci imaginea o sa fie cu intreruperi.
Slingboxul il pui in romania si il conectezi la cablu tv si la internet.
De la A la Z: iti trebuie un slingbox, un router si internet in romania si calculator si internet in canada. In cazul in care vei opta si ptr catcher , asta il pui aici in canada la televizor. Nu te arunca sa`ti cumperi slingbox care stie hd ca nu merita. Pe cablu in romania inca nu stiu sa fie posturi hd iar chiar si daca or fi nu cred sa ai net care sa faca fata. Aici ca sa iti faci o parere ptr ce sa iti cumperi. http://ca.slingmedia.com/
ebay e o sursa buna de slinguri, am vazut cred ca "solo" la canadacomputers.com
csabi77777
19-10-2008, 19:50
Eu stiu ca slingbox solo e numai digital . Deci in romania trebuie sa ai televiziune digitala.Eu propun slingbox tuner sau slingbox pro. Eu ma uit wireless si merge bine (700-800).Sa ai wireless de la vecini e mai complicat.Daca ei nu au internet nelimitat poti face mult rau,ii pui la plata.
micusA10
19-10-2008, 19:55
Routerul trebuie neaparat sa fie setat pe dhcp? Adica daca eu am oprit din router functia DHCP si calculatoarele mele au IP static, de genul PC 1 are ip 10.1.2.2, netmask 255.255.255.0, gateway si dns 10.1.2.1(ip-ul routerului) iar Pc 2 are ip 10.1.2.3 si restul de setari daca as vrea sa-i asociez slingboxului ip 10.1.2.4 nu pot sal setez si pe elo cu ipuri statice??
esti sigur ca i netmask 255.255.255.0 ???? de ce folosesti adresse de clasa A ?
raducosmin
20-10-2008, 04:35
Eu stiu ca slingbox solo e numai digital . Deci in romania trebuie sa ai televiziune digitala.Eu propun slingbox tuner sau slingbox pro. Eu ma uit wireless si merge bine (700-800).Sa ai wireless de la vecini e mai complicat.Daca ei nu au internet nelimitat poti face mult rau,ii pui la plata.
in curind toti vor trece pe digital. upc-ul o face f curind. nu stiu cit vor lasa analogic in paralel. deci poti lua in considerare asta.
si btw ziceam ce versiune am vazut in magazinu respectiv :)
tuner e super ok.
Phoenix11
20-10-2008, 05:26
Tre sa ai internet de calitate si in Montreal ( download) in in Romania ( upload ) altfel o sa iti faci numai nervi. Deci iti tre cam 1 mbps upload in romania (minim) si 1-2 mbps download in canada ( minim). Eu am upload 1 mbit si download 7 mbit si nu sunt prea multumit la cum se vede. probabil o sa fac upgrade la 2 in romania.
CU internet prin wireless nu cred ca poti avea calitate deoarece mai mult ca sigur apar pierderi si deci imaginea o sa fie cu intreruperi.
Slingboxul il pui in romania si il conectezi la cablu tv si la internet.
De la A la Z: iti trebuie un slingbox, un router si internet in romania si calculator si internet in canada. In cazul in care vei opta si ptr catcher , asta il pui aici in canada la televizor. Nu te arunca sa`ti cumperi slingbox care stie hd ca nu merita. Pe cablu in romania inca nu stiu sa fie posturi hd iar chiar si daca or fi nu cred sa ai net care sa faca fata. Aici ca sa iti faci o parere ptr ce sa iti cumperi. http://ca.slingmedia.com/
ebay e o sursa buna de slinguri, am vazut cred ca "solo" la canadacomputers.com
mersi mult Raducosmin pt. info.
Trec la atac ca nu mai tine, mai ales ca voi avea posturi la greu din Ro.
Bafta si tinem legatura.
Povestea sling-ului meu de la A la Z.
Eu stau in RO iar parintii mei in Emiratele Arabe si isi doreau foarte tare sa vada posturile romanesti care transmit meciurile de fotbal.
Asa ca am cumparat de pe EBay, de la un power user din SUA, un SlingBox Pro nou la pretul de 199$ plus 59$ pentru transport cu USPS = primesti de la vanzator un tracking code dupa ce expediaza coletul, cu care urmaresti pachetul pe unde a ajuns .
Am platit prin paypal, iar jucaria a ajuns la mie acasa cam in 2 saptamani si jumatate. Nu am platit vama de 30% din valoare ob + TVA ( desi trebuia ptr ca SUA nu e tara UE ) ptr ca vamesul de la posta este recunoscut ca baiat bun :)
Instalarea a fost foarte simpla - internet, cablu coaxial si priza normala + o mufa de priza US - Euro.
Internetul este "de cartier" si garantat 256kb dar merge in mod normal in jur de 2Mb. Nu au fost setari de retea de facut ptr admin relelei mele decat sa ii ofere un IP slingboxului atunci cand a dat acces MAC-ului pe care il are slingbox-ul ( pe spate pe o eticheta).
Am instalat SlingMedia ( softul ptr slingbox) m-am jucat cu tarile si setarile pana am gasit ceva care sa prinda posturile care ma interesau, tara selectata este Germania. Inregistrezi la un moment dat slingbox-ul si primesti un ID unic ptr el cu ajutorul caruia poti sa il gasesti din alte locatii de unde vrei sa il accesezi. Plus o parola simpla si o parola de admin cu care poti seta slingboxul de la distanta si sa dai afara pe cel care urmareste slingbox-ul in acel moment.
In emirate totul a mers f simplu, doar instalezi slingmedia , gasesti aparatul cu codul ID si te uiti la Mircea Badea sau orice altceva iti doreste inima.
In schimb internetul este foarte foarte foarte prost in aceea tara inimaginabil de dezvoltata si bogata. Exista un singur provider iar aceasta este cea mai buna oferta a lor ( nu ofera nimic garantat ) - http://www.etisalat.ae/index.jsp?lang=en&type=service&contentid=855d1755596a8110VgnVCM1000000c24a8c0RCRD¤tid=875059ecfb01a010VgnVCM1000003c05000a____
Abonamentul de 4mb pe care il au ai mei este extraordinar de scump ( cam 120$) si de prost, iar in Romania ( in functie de ora ) merge cu 400-600 KB in cel mai bun caz si in jur de 70 KB in cel mai rau caz, sau deloc daca mai este si Ramadan si seara.
Nu sunt multumit din acest motiv, dar in rest daca ai internet de calitate, slingbox isi merita banii. Poti sa setezi tipul de imagine ca 640x480 iar atunci se vede mai mult decat acceptabil pe un televizor cu diagonala mare.
Daca aveti intrebari si va pot ajuta, cu cea mai mare placere. :)
Vegas-24
21-10-2008, 00:17
Eu stau in RO iar parintii mei in Emiratele Arabe si isi doreau foarte tare sa vada posturile romanesti care transmit meciurile de fotbal.
Asa ca am cumparat de pe EBay, de la un power user din SUA, un SlingBox Pro nou la pretul de 199$ plus 59$ pentru transport cu USPS = primesti de la vanzator un tracking code dupa ce expediaza coletul, cu care urmaresti pachetul pe unde a ajuns .
Am platit prin paypal, iar jucaria a ajuns la mie acasa cam in 2 saptamani si jumatate. Nu am platit vama de 30% din valoare ob + TVA ( desi trebuia ptr ca SUA nu e tara UE ) ptr ca vamesul de la posta este recunoscut ca baiat bun :)
Instalarea a fost foarte simpla - internet, cablu coaxial si priza normala + o mufa de priza US - Euro.
Internetul este "de cartier" si garantat 256kb dar merge in mod normal in jur de 2Mb. Nu au fost setari de retea de facut ptr admin relelei mele decat sa ii ofere un IP slingboxului atunci cand a dat acces MAC-ului pe care il are slingbox-ul ( pe spate pe o eticheta).
Am instalat SlingMedia ( softul ptr slingbox) m-am jucat cu tarile si setarile pana am gasit ceva care sa prinda posturile care ma interesau, tara selectata este Germania. Inregistrezi la un moment dat slingbox-ul si primesti un ID unic ptr el cu ajutorul caruia poti sa il gasesti din alte locatii de unde vrei sa il accesezi. Plus o parola simpla si o parola de admin cu care poti seta slingboxul de la distanta si sa dai afara pe cel care urmareste slingbox-ul in acel moment.
In emirate totul a mers f simplu, doar instalezi slingmedia , gasesti aparatul cu codul ID si te uiti la Mircea Badea sau orice altceva iti doreste inima.
In schimb internetul este foarte foarte foarte prost in aceea tara inimaginabil de dezvoltata si bogata. Exista un singur provider iar aceasta este cea mai buna oferta a lor ( nu ofera nimic garantat ) - http://www.etisalat.ae/index.jsp?lang=en&type=service&contentid=855d1755596a8110VgnVCM1000000c24a8c0RCRD¤tid=875059ecfb01a010VgnVCM1000003c05000a____
Abonamentul de 4mb pe care il au ai mei este extraordinar de scump ( cam 120$) si de prost, iar in Romania ( in functie de ora ) merge cu 400-600 KB in cel mai bun caz si in jur de 70 KB in cel mai rau caz, sau deloc daca mai este si Ramadan si seara.
Nu sunt multumit din acest motiv, dar in rest daca ai internet de calitate, slingbox isi merita banii. Poti sa setezi tipul de imagine ca 640x480 iar atunci se vede mai mult decat acceptabil pe un televizor cu diagonala mare.
..........ok, o intrebare de incepator:
cite canale ro poti sa`i oferi?
si daca aceste canale pot fi doar cele oferite de cable provider
sau pot fi si canale luate de pe un satellite receivar+antena din dotare personala?
Multumesc anticipat pt. raspuns....
Vegas-24
21-10-2008, 02:15
.........am facut un test la conectia mea de internet:
Download Speed: 1663 kbps (207.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 430 kbps (53.8 KB/sec transfer rate)
.....e suficient pt. a avea o imagine buna pe slingbox?
da e suficient, cu conditia sa ai viteza asta de la hostul slingului
.........am facut un test la conectia mea de internet:
Download Speed: 1663 kbps (207.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 430 kbps (53.8 KB/sec transfer rate)
.....e suficient pt. a avea o imagine buna pe slingbox?
da e suficient, cu conditia sa ai viteza asta de la hostul slingului
clicknet, 512 kbps in contract, la speed test 400, slingul merge la 200-220 kbps. E o alegere proasta, imaginea nu e clara.
..........ok, o intrebare de incepator:
cite canale ro poti sa`i oferi?
si daca aceste canale pot fi doar cele oferite de cable provider
sau pot fi si canale luate de pe un satellite receivar+antena din dotare personala?
Multumesc anticipat pt. raspuns....
Ce canale iti ofera providerul de cablu alea le vede si ala care se uita la slingbox.
Daca ai receiver exista cam 2 posibilitati:
1) ii oferi controlul receiverului celui care se uita remote, adica el schimba canalele cu ajutorul unui fir IR pus in zona de receptie IR a receiverului si care intra in slingbox. + legaturile audio video de iesire din receiver si intrare in slingbox.
2) treci cablul coaxial prin receiver si ca iesire il pui in slingbox. Asa aveti control independent dar calitatea este mai scazuta deoarece iesirea din receiver se face prin coaxial si calitatea scade ( depinde si de receiver)
Aceste info sunt doar ceea ce cunosc eu, s-ar putea sa existe si alte posibilitati pe care eu nu le cunosc. Nu pot spune ca sunt un cunoscator in domeniu.
Anuksamun
22-10-2008, 13:01
esti sigur ca i netmask 255.255.255.0 ???? de ce folosesti adresse de clasa A ?
255.255.0.0 si oricum e irelevant dc folosesc asa sau altfel. Pe mine ma interesa sa stiu daca slingboxul poate primi internet si prin static IP!
da merge seteat si static
partizan
24-10-2008, 00:09
Slingbox Pro este modelul North American presupun in system NSTC si la installat in Romania pe systemul PAL. Cum exact like conectat. TV => Slingbox Pro (NTSC) => Internet?
:dots:
Merci Vreau si eu sa trimit un slingbox in romania sa vad canalele in canada.
hai ca`mi tre si mie unu din astea...
am un upload de max. 700 kbps
credeti ca voi putea de la o alta locatie sa vad normal ce merge pe dreambox ?
ma gandesc sa iau un slimbox av (daca stiti vre`un power user pe ebay care vinde la pret interesant + livrare in europa - ar fi bestial).
mersi
Slingbox Pro este modelul North American presupun in system NSTC si la installat in Romania pe systemul PAL. Cum exact like conectat. TV => Slingbox Pro (NTSC) => Internet?
:dots:
Merci Vreau si eu sa trimit un slingbox in romania sa vad canalele in canada.
slingbox pro merge si PAL si NTSC.
Vegas-24
24-10-2008, 23:06
.............vad din ce in ce mai multi useri cu multa informatie privitoare la Slingbox ,
am si eu o intrebare : e posibila o conectie : Slingbox -DreamBox ?
(ma gindeam daca as pune un slingbox in ro si un dreambox peste balta ar " iesi "ceva?)
.... na, o intrebare stil romaeasca, :rdiband:
vegas@ sigur ca merge...transmiti de oriunde si vezi de oriunde...
teoretic ar merge doar sa scoata astia de la slingbox un client pentru linux, insa deocamdata nu au decat pentru windoza, windozmobile si crackberry, so linux not yet.
.............vad din ce in ce mai multi useri cu multa informatie privitoare la Slingbox ,
am si eu o intrebare : e posibila o conectie : Slingbox -DreamBox ?
(ma gindeam daca as pune un slingbox in ro si un dreambox peste balta ar " iesi "ceva?)
.... na, o intrebare stil romaeasca, :rdiband:
Vegas-24
25-10-2008, 01:55
teoretic ar merge doar sa scoata astia de la slingbox un client pentru linux, insa deocamdata nu au decat pentru windoza, windozmobile si crackberry, so linux not yet.
.........na, si eu care credeam ca au scos ceva, ma duc sai tranzmit soacrei,stiu ca o sa fie dezamagita dar ....na , ata e:rdiband:
Anunt important:
- trade in " una bucata soacra " ( One Year Guarantee (http://www.nativeremedies.com/AJAX/guarantee.html) ) four "2 slingbox chaucer"
Guys
newsletter from slingmedia...
http://www.slingcommunity.com/blog/entry/30683/Sling-Media-Officially-Launches-SlingCatcher/;jsessionid=71B2408C2210332D75C15042CA769C40
o sa-l vedem in magazine...sa vedem la ce pret :-))
btw...iaca in magazine pe taramul frunzei de artzar
http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=019939&cid=CC.344
cu taxe se spre 380
deja se vinde de cateva saptamani si au aparut si review-urile.
aici: http://www.amazon.com/Sling-Media-SlingCatcher-SC100-100-Universal/dp/B000VXD2S8/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1224904524&sr=8-1
vegas@ daca folosesti db si-l conectezi wire la sling poti vedea oriunde semnalul transmis...
csabi77777
25-10-2008, 11:44
Eu am cumparat deja si dupa 2 zile am si dus inapoi.meniul e misto dar calitatea nu-mi place. Am un calc special pt slingbox legat la tv si imaginea e mult mai clara decat cu catcher-ul. In canada la ...ure-shop e 299 $ si la best-buy e 339 $.
csabi (http://www.rdi-board.com/member.php?u=17269)@ n-ai niste poze cu imaginea de pe tv sa facem o comparatie? si poti sa-l programezi sa porneasca de la o anumita ora?
csabi77777
25-10-2008, 19:17
Nu am imagine ,imi pare rau. Cam cu 700-800k ,merge la fel ca si de la calculator (la mine) ,dar imaginea era mult mai clara de la calc.nu am gasit obtiunea de pornire programata,nu cred ca are.
multzam de feedback, cred ca e mai ieftin si mai bine cu un comp dedicat si cu telecomanda gasesc eu o solutie, stiu ca sunt ceva modele care merg cu slingul
Vegas-24
25-10-2008, 22:43
:dj:deja se vinde de cateva saptamani si au aparut si review-urile.
aici: http://www.amazon.com/Sling-Media-SlingCatcher-SC100-100-Universal/dp/B000VXD2S8/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1224904524&sr=8-1
vegas@ daca folosesti db si-l conectezi wire la sling poti vedea oriunde semnalul transmis...
" gagiu"............nu te inteleg ce vrei tu sa spui:
vegas@ daca folosesti db si-l conectezi wire la sling poti vedea oriunde semnalul transmis...[/quote] ., ..eu intrebam de altfel de conectiune: intre un slingbox in Romania si un DB in USA.................miramas sa fie posibil o conectie wire intre doua continente ..........dar ..... nu se stie niciodata ce ne aduce viitorul :dj:
raducosmin
26-10-2008, 05:24
:dj:
" gagiu"............nu te inteleg ce vrei tu sa spui:
vegas@ daca folosesti db si-l conectezi wire la sling poti vedea oriunde semnalul transmis...., ..eu intrebam de altfel de conectiune: intre un slingbox in Romania si un DB in USA.................miramas sa fie posibil o conectie wire intre doua continente ..........dar ..... nu se stie niciodata ce ne aduce viitorul :dj:
tu vrei sa vezi pe dreambox, slingboxu ?nu e soft inca care sa te lase sa iti configurezi datele slingului dar avind in vedere ca exista media player de db posibil ar fi ..de ar fi cineva care sa faca asta....
@altxro daca mai traiesti, ce zici ?
csabi77777
26-10-2008, 05:34
multzam de feedback, cred ca e mai ieftin si mai bine cu un comp dedicat si cu telecomanda gasesc eu o solutie, stiu ca sunt ceva modele care merg cu slingul
am telecomanda gyration . e foarte bun .In state la c.city e vreo 30 $ ,in canada ...ure sh. 140 $.
csabi77777
26-10-2008, 05:40
Intrebare despre router. In romania la slingbox am un ruter mai slabut care imi face destule figuri. Am inteles ca cel mai indicat pt slingbox e linksys-ul. Acum intrebarea e ca pt slingbox are importanta daca e G sau N ruterul. La caracteristici la N scrie ca e mai buna calitatea la tv online (si vanzatorul zice la fel). Stie cineva ceva ?
Intrebare despre router. In romania la slingbox am un ruter mai slabut care imi face destule figuri. Am inteles ca cel mai indicat pt slingbox e linksys-ul. Acum intrebarea e ca pt slingbox are importanta daca e G sau N ruterul. La caracteristici la N scrie ca e mai buna calitatea la tv online (si vanzatorul zice la fel). Stie cineva ceva ?
Nu ar trebuie sa aibe vreo importanta. cel mai bine tragi cablu de le router la slingbox si ii dai drumul. daca chiar vrei sa nu ai probleme cu routerul incearca un linksys G la care ai schimbat firmwareul cu linux vezi http://www.dd-wrt.com/
Astia de la RDS sunt niste labagii...au inceput sa blocheze portul 5001, asa ca am multat slingul pe alt port. Niste cacanari. Poate se duc la draq odata cu criza...sa se ia de mana cu goldman sucks.
raducosmin
01-11-2008, 00:36
Astia de la RDS sunt niste labagii...au inceput sa blocheze portul 5001, asa ca am multat slingul pe alt port. Niste cacanari. Poate se duc la draq odata cu criza...sa se ia de mana cu goldman sucks.
Da ce tu ai RDS ?? cred ca upc aveai cind am intrat la tine pe sling
UPC am pe TV, RDS este netul... e o poveste lunga, ideea e ca pe undeva prin zona exista o fibra a lui rds si de acolo m-au alimentat si pe mine cu un abonament de 10 dolari (parca) si un static IP, insa pe tv am cable vision adica UPC, alti looseri care de mai bine de 3 ani ziceau ca dezvolta zona unde stau eu si pe IP ca doar infrastructura au cumparat-o de la Cable Vision...dar-ar bolile in ei, niste labagii cum ziceam mai sus. O tzeapa cu iz romanesc...clasic. Am rezolvat-o am schimbat portul si le-am dat o m...ie.
vegas@ cu slingul din ro vezi in state iar cu db/td legat aici la sling vezi in ro pe un pc sau catcher...altfel nu merge...totul pleaca de la sling, nu si invers...cred ca asta te intrebai, nu? ...iar ca sa vezi slingul pe db/td cred ca ar merge cu prima versiune de sling clasic care nu era encriptat...n-am incercat si nu stiu cine ar putea stii...niste teste pe un clasic ar fi f.bune...
csabi77777
07-11-2008, 01:00
Punetiva router N si adaptor N. Eu am pus Linksys . A crescut viteza f mult.Pana acum viteza era de 700-800 Kbps si acum am 1200-1500 Kbps. Acum pot vedea mult mai bine si meciurile de fotbal.
Punetiva router N si adaptor N. Eu am pus Linksys . A crescut viteza f mult.Pana acum viteza era de 700-800 Kbps si acum am 1200-1500 Kbps. Acum pot vedea mult mai bine si meciurile de fotbal.
poti te rog sa-mi explici de ce ar fi mai buna conexiunea wireless?
am linksys 160N dar folosesc wired cu pc-ul.
sa inteleg ca un adaptor usb N pus pe calculator si folosind routerul wireless s-ar obtine viteza mai mare? greu de inteles...
multumesc
informatia ta e importanta pentru mine pentru ca pe slingplayer n-am mai mult de 150-180kbps. se vede prost. uploadul in bucuresti la clicknet e declarat la 512kbps dar real, in speed test e de 400 kbps. nu inteleg de ce aici nu ma pot apropia macar de 300-350 sa pot sa inteleg ceva.
csabi77777
07-11-2008, 03:37
poti te rog sa-mi explici de ce ar fi mai buna conexiunea wireless?
am linksys 160N dar folosesc wired cu pc-ul.
sa inteleg ca un adaptor usb N pus pe calculator si folosind routerul wireless s-ar obtine viteza mai mare? greu de inteles...
multumesc
informatia ta e importanta pentru mine pentru ca pe slingplayer n-am mai mult de 150-180kbps. se vede prost. uploadul in bucuresti la clicknet e declarat la 512kbps dar real, in speed test e de 400 kbps. nu inteleg de ce aici nu ma pot apropia macar de 300-350 sa pot sa inteleg ceva.
Ce player folosesti?
Ai instalat slingplayer 2.0 ? Ce rezolutie ai ales la slingplayer? Alege obtiunea : Enable slingstream obtimization with video rezolution of : 640-480
Ce player folosesti?
Ai instalat slingplayer 2.0 ? Ce rezolutie ai ales la slingplayer? Alege obtiunea : Enable slingstream obtimization with video rezolution of : 640-480
n-am pus sling player2 pentru ca n-are favorites bar.
Enable slingstream optimization este ON
daca setez la 640 x 480crapa, se duce automat la 320 cu 240. imaginea e groaznica.
le converteste atomat? curent, frecventza.
Ma gindeam sa cumpar un slingbox in USA si sa-l
trimit in RO. cum lucreaza, are un IP adres?:wow:
le converteste atomat? curent, frecventza.
Ma gindeam sa cumpar un slingbox in USA si sa-l
trimit in RO. cum lucreaza, are un IP adres?:wow:
s-a discutat mai sus.
eu am luat de pe ebay slingbox tuner, merge la 220.
e un soi de ip, se cheama finder id care e unic.
csabi77777
09-11-2008, 22:53
Am nevoie de ajutor la setarea unui router. Am mai scris ce am facut cu router linksys N si ca mi sa marit viteza de la 700-800 la 1200-1500 kbps. Era totul bine si frumos pana m-am gandit sa schimb si in romania routerul si sa pun un linksys N. Dupa o jumatate de zii de chinuiala cu setari imi merge foarte prost,abia am 600 kbps.Routerul e linksys wrt 160 N si slingboxul e un slingbox tuner.Routerul vechi nu mai pot seta ,e un router f prost .Daca are cineva vreo idee va rog mult sa-mi scrieti . Multumesc anticipat
cartof_prajit
09-11-2008, 23:01
Bate in lemn.
sa nu zici ca miine nu vedem 29
csabi77777
09-11-2008, 23:08
Merge f prost. Sper sa aiba cineva ceva idei cu setarea routerului.
cartof_prajit
09-11-2008, 23:13
Merge f prost. Sper sa aiba cineva ceva idei cu setarea routerului.
vorbesc aiurea ai incercat free demilitarizat zone ?
da-i un set factory default la routerul din Romania si ia-o de la capat cu setarile, eventual pune slingul in DMZ (daca are dmz) si evita port triggering
Si eu am avut problema asta si am rezolvat-o la ai mei cu ajutorul unui prieten, linksys NU e Cisco, tot de cacat au ramas, iti recomand un netgear fara wireless, merg geva mai bine, cu linksysul am avut intotdeauna probleme
Am nevoie de ajutor la setarea unui router. Am mai scris ce am facut cu router linksys N si ca mi sa marit viteza de la 700-800 la 1200-1500 kbps. Era totul bine si frumos pana m-am gandit sa schimb si in romania routerul si sa pun un linksys N. Dupa o jumatate de zii de chinuiala cu setari imi merge foarte prost,abia am 600 kbps.Routerul e linksys wrt 160 N si slingboxul e un slingbox tuner.Routerul vechi nu mai pot seta ,e un router f prost .Daca are cineva vreo idee va rog mult sa-mi scrieti . Multumesc anticipat
Va rog ma ajuta si pe mine cineva cu instructiuni sau linkuri ptr inregistrare de pe sling? am incercat at-large dar cu slingplayer 2.0 nu vrea. Sau poate versiuniea de at-large care o am eu e prea veche..Multam!
druids@ citeste de la inceputul stickului ca ai totul explicat..:yes:
am citit in thread si de acolo am luat linkurile ptr at-large recorder,cheitele si tot..dar am slingplayer 2.0 si ce se intapla: am instalat recorderul si apoi imi zice ca ptr e prima data sa pornesc slingu playerul. Il pornesc si nu imi dispare fereastra ca sa pot merge mai departe si nici nu am optiunea sa introduc finder id. Am instalat de mai multe ori at largeul descarcat din mai multe locuri(versiunea 1.1 la cera am crack) si nu vrea. Cu at-large v2.4 de pe site original,versiunea demo..merge brici isi ia singur setarile dar nu am gasit crack si nu ma lasa mai mult de 5 min sa inregistrez..Vreo idee? ok..inafara de a-l cumpara..cu bani stie oricine..vorba bancului..Multam!
raducosmin
14-11-2008, 02:33
am citit in thread si de acolo am luat linkurile ptr at-large recorder,cheitele si tot..dar am slingplayer 2.0 si ce se intapla: am instalat recorderul si apoi imi zice ca ptr e prima data sa pornesc slingu playerul. Il pornesc si nu imi dispare fereastra ca sa pot merge mai departe si nici nu am optiunea sa introduc finder id. Am instalat de mai multe ori at largeul descarcat din mai multe locuri(versiunea 1.1 la cera am crack) si nu vrea. Cu at-large v2.4 de pe site original,versiunea demo..merge brici isi ia singur setarile dar nu am gasit crack si nu ma lasa mai mult de 5 min sa inregistrez..Vreo idee? ok..inafara de a-l cumpara..cu bani stie oricine..vorba bancului..Multam!
cind esti acasa cauta-ma pe ym si iti dau ce am eu. mie imi merge. ( versiunea 2.4 cu crack de la hgfdgfui)
daca se poate da-l si mie. Vb pe mess sau tel
Seeya
cind esti acasa cauta-ma pe ym si iti dau ce am eu. mie imi merge. ( versiunea 2.4 cu crack de la hgfdgfui)
raducosmin
14-11-2008, 03:09
daca se poate da-l si mie. Vb pe mess sau tel
Seeya
da un buzz cind apari pe ym ...
Am trimis un sling classic in Bucuresti.Are cineva un ghid de setare mai complet?Orice info este apreciata.
csabi77777
15-11-2008, 22:21
da-i un set factory default la routerul din Romania si ia-o de la capat cu setarile, eventual pune slingul in DMZ (daca are dmz) si evita port triggering
Si eu am avut problema asta si am rezolvat-o la ai mei cu ajutorul unui prieten, linksys NU e Cisco, tot de cacat au ramas, iti recomand un netgear fara wireless, merg geva mai bine, cu linksysul am avut intotdeauna probleme
Cum sa schimbat dupa rezolvare. Cu ce viteza mergea inainte si dupa ? (cu ce viteza merge acum) Multumesc de ajutor.
bosanci28
16-11-2008, 10:09
poate sami spuna si mie careva:
vreau sa trimit in romania un slimbox dar vreau sa pot vedea si eu si fratele si mama aici in us la 3 locatii,,se poate?
dar despre hava?,, sau alte baxe..
multumesc
Neatza Bosanci
Din pacate nu merge sa vezi streamul decat la un capat, insa stiu ca pe formware-uri mai vechi mergea sa vezi acelasi program in mai multe locatii. Pe v2.0 mi se pare ca nu mai merge
poate sami spuna si mie careva:
vreau sa trimit in romania un slimbox dar vreau sa pot vedea si eu si fratele si mama aici in us la 3 locatii,,se poate?
dar despre hava?,, sau alte baxe..
multumesc
bosanci28
17-11-2008, 01:50
Neatza Bosanci
Din pacate nu merge sa vezi streamul decat la un capat, insa stiu ca pe formware-uri mai vechi mergea sa vezi acelasi program in mai multe locatii. Pe v2.0 mi se pare ca nu mai merge
despre care baxe vorbesti?,,slimbax?
mersi
bosanci28
17-11-2008, 02:06
deci ca sa inteleg mai bine,, slingboxul il trimiti in ro si ei se conecteaza la reteaua lor de tv si ethernet cu slingbaxul si apoi eu aici ma prind prin ip lor si vad canalele ,,dar pot sa ma uit la orice canal ,,nu se incurca cu la ce se uita el?,,si eu pot scoate fir sa duc la tv prin video card?,,and canalele merg bine sau se mai frezze streamul?,,,
mersi
deci ca sa inteleg mai bine,, slingboxul il trimiti in ro si ei se conecteaza la reteaua lor de tv si ethernet cu slingbaxul si apoi eu aici ma prind prin ip lor si vad canalele ,,dar pot sa ma uit la orice canal ,,nu se incurca cu la ce se uita el?,,si eu pot scoate fir sa duc la tv prin video card?,,and canalele merg bine sau se mai frezze streamul?,,,
mersi
Esti corect in tot ce spui.
Ai nevoie in Romania de Slingbox + router; internet cu viteza de upload cit mai mare. Streamul nu freezes dar la viteza de upload mica, imaginea nu e clara.
o seara buna.
slingbox pro are tuner tv incorporat, deci practic tu primesti stream de la slingul din Romania, independet de ce vad cei de acolo, e ca un al doilea TV conectat pe cablul lor. Aici poti sa te conectezi prin computer sau printr-un alt device numit sling catcher, adica "receptorul"
mersi
bosanci28
17-11-2008, 02:25
slingbox pro are tuner tv incorporat, deci practic tu primesti stream de la slingul din Romania, independet de ce vad cei de acolo, e ca un al doilea TV conectat pe cablul lor. Aici poti sa te conectezi prin computer sau printr-un alt device numit sling catcher, adica "receptorul"
deci in fond ai nevoie de una slingbox pro in ro si un bax cather here in us?
mersi
well....slingbox in Ro, aici in US ori mergi cu un catcher ori mergi cu un computer care ruleaza slingplayer.deci in fond ai nevoie de una slingbox pro in ro si un bax cather here in us?
mersi
care este viteza minima de upload pentru slingbox pro in Ro? ca sa se vada bine ?
care este viteza minima de upload pentru slingbox pro in Ro? ca sa se vada bine ?
Slingmedia dau ca minima viteza de upload de 256kbps. Concret eu am in Romania ClickNet, viteza din contract "pina in 512 kbps", real aici vad la max 240 kbps. Se vede foarte prost. Exclus sa vezi un meci sau ceva filme cu actiune. Nu se intrerupe dar imaginea e neclara. Inainte am avut RDS fibra, 1MB upload, aici venea la 1MB, era perfect dar RDS-ul pica des si perioadele de pauza erau lungi.
Concluzia: de data asta marimea conteaza.
O seara buna.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.