View Full Version : Adio Radio DEEA
dacianova
11-09-2007, 08:32
Incepind de duminica 09.09.07 pe frecventa din Iasi a radio DEEA a intrat Radio 21. Nu pot sa spun ca e un post de radio nashpa, dar e pacat ca a trebuit sa dispara un alt post de radio bun ca sa-i faca loc in eter la Iasi. PACAT. Adio Radio DEEA. Ai sa-mi lipsesti !!:( :( :(
skycleaner
11-09-2007, 09:52
Cum am mai spus...tot o treaba de kakat
L-au mai mutat si pe epava aia la 4W :(
ursul baloo
11-09-2007, 09:59
L-au mai mutat si pe epava aia la 4W :(
Bravo lor, Bravo lor... In timp ce ei incearca sa concentreze toate posturile de radio si televiziune pe care le detin/controleaza in Romania pe un singur satelit noi ne-am rasfirat pe jumatate de glob. In loc sa folosesti o singura instalatie pentru toate posturile romanesti trebuia sa faci o mie de inventii, dracovenii ca sa le receptionezi. De ce sa fie simplu cind poate sa fie complicat ?
si voi unde ati fi vrut sa fie ? cumva pe Thor ? altaturi de Digi ? :D
ursul baloo
11-09-2007, 16:23
si voi unde ati fi vrut sa fie ? cumva pe Thor ? altaturi de Digi ? :D
Nu, cred ca ai inteles gresit: eu CHIAR ii felicitam pentru concentrarea tuturor posturilor de radio si tv aflate in controlul lor pe un singur satelit. Cred ca asta se datoreaza si spiritului ebraic de a fi uniti indiferent de ce se intimpla, dezvoltat de-a lungul timpului spirit care, din pacate, noua ne lipseste.
RadioactiveNoise
13-09-2007, 00:38
Pe Sirius avea semnal mai bun. Pe Amos de multe ori merge numa cu intreruperi sau altadata deloc din cauza semnalului slab.
Pe Sirius avea semnal mai bun. Pe Amos de multe ori merge numa cu intreruperi sau altadata deloc din cauza semnalului slab.
gresit in packetul boom la mine e semnal maxim.. cu antena digi de 80 cm iar pe ploaie scade dar nu se intrerupe ... cum se intrerupe profm-ul de la digi
RadioactiveNoise
17-09-2007, 05:08
In Romania o fi cum zici tu, dar in sudvestu Germaniei transponderele cu boom sint mai slabe de cit transponderu de pe sirius unde a fost inainte.
Si pina si digi are semnal intre 78% - 90%, depinde de transponder, dar boom e pe undeva intre 30% - 55% si de multe ori se intrerupe.
armand25
17-09-2007, 09:05
hai sa punem mana de la mana si sa lansam pe datorie un satelit in care sa concentram toate posturile tv si radio romanesti . :) :) :)
bag si eu 4000 de euro ;)
RadioactiveNoise
13-11-2007, 04:44
Bagatzi mă Radio DEEA şi pe diiiiiiiiiiijiiiiiii că ăştia de la boom īs slabi rau cu semnalu pe aici, ce plm?
:ooops: .. mie nu imi pare rau .. ci foarte bine .. nu suport muzica de zpart matze:flex:
Zvartoşe...īn anii 90 ţi-a plăcut Technotronic sau IceMC? Dacă nu, atunci te īnţelegem. Recunoaşte că eşti manelist şi gata, te iertăm...;)
..........
pentru bibicu .. nus de unde ai scoso ca sunt tzigan .. asta pe bune! .. daca am zis ca darama matele nus cum matele astea darmate au reiesit din gura unui tzigan .. zi si mie ca sa nu raman ganditor ..........
:shock::shock::shock:
Poţi să dezvolţi puţin? Neuronul meu e jos......
Aha....pentru tine Tzigan=manelist, => că īn proporţie covārşitoare suntem o ţară de tzigani?
SAFETRON1
06-12-2007, 23:40
Moo si sectiunea asta o umpleti cu certuri??:mad: .......la cat de mare e offtopic-ul.....:idea:
SAFETRON1
10-12-2007, 01:52
nu man , am si zis , nu este cearta!!!!
prin virtualitate nu exista asa ceva , nu poti vedea si ghicii , eu de ex acu rad , unu care e aici zice ca sunt suparat si ma iau de tine , ca sa vezi cum pare in realitate ceea ce ma exprim in scris! :pimp:
e off topic recunosc , deoarece m-a atacat fara sa am vreo vina!
Ma refeream in general.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.