PDA

View Full Version : Discutii Pansat 250sm

annna
26-08-2007, 16:43
Folositi acest thread doar pt discutii referitoare la Pansat 250sm. Orice nou thread deschis pe tema aceasta va fi mutat in aceasta sectie.

Am incercat 2 Pansat 250 SM pentru G25Ku pe o instalatie care functioneaza cu alte modele. Transponderul 12053 V 22000 are quality 0 indiferent ce-i faci. Intra TVRi pe 11937, intra Pink-uri, face autoroll dar RSC-urile nu se put vedea, pur si simplu nu intra.
Aviz deci celor ce au de gind sa-si cumpere asa ceva.
Daca cineva are o idee ce pot sa-i mai fac, va rog sa-mi ziceti. Am incercat si direct, fara diseqc, intra 87 de canale dar nu rsc. Lista de canale pentru 250 inca nu exista. Am incercat s-o editez pe cea existenta dar e format .bin si inca nu exista editoare (gen channel master). Am dat blind scan - nimic.
Multumesc.

yo3gjc
26-08-2007, 17:31
o idee tampita dar care poate merge, alege un alt satelit liniar, ca de ex T6/KU sau altceva si incearca sa dai scan la ala, eu la 3500 am dat din gresala la T6/KU- sunt chior si am confundat T5 cu T6 (parca) si a mers, mi-au aparut toate rsc-urile, doar tvri nu a vrut si am dat edit TP si i-am bagat coordonatele. Pare a fi un bug la tine

annna
26-08-2007, 18:13
o idee tampita dar care poate merge, alege un alt satelit liniar, ca de ex T6/KU sau altceva si incearca sa dai scan la ala, eu la 3500 am dat din gresala la T6/KU- sunt chior si am confundat T5 cu T6 (parca) si a mers, mi-au aparut toate rsc-urile, doar tvri nu a vrut si am dat edit TP si i-am bagat coordonatele. Pare a fi un bug la tine

multumesc, am incercat, nu merge.

cerna
26-08-2007, 18:30
ai incercat cu alta boxa care are rsc-urile in lista daca merge pe antena ta? si vezi pe ce frecventa merg. la mine iti spun si gc si dn nu le prind pe frecventele originale sau normale ,sunt deviate cu cateva sute,si mereu trebuie sai dau blind scan,nu merge nici o lista .

annna
26-08-2007, 18:42
ai incercat cu alta boxa care are rsc-urile in lista daca merge pe antena ta? si vezi pe ce frecventa merg. la mine iti spun si gc si dn nu le prind pe frecventele originale sau normale ,sunt deviate cu cateva sute,si mereu trebuie sai dau blind scan,nu merge nici o lista .

cerna, am incercat ce mi-ai zis inca din postul precedent.
am modificat 12053, 12054 etc si in jos si nimic. TVRI intra pe 11937. am facut diferenta fata de 11867 dupa care m-am jucat cu 12053. nimic.
pe aceeasi configuratie, pansat 2800 merge, semnal 55%.
blind scan intoarce canale de bell daca trec prin diseqc sau nu intoarce nimic daca leg cutia direct la lnb de romani.
repet, intra 87 de canale de pe telstar 5, si polarizare verticala si orizontala, deci nici de asta nu pot sa ma leg - ca ar intra doar H.
si eu banuiesc ca 12053 e prost declarat intr-o functie.
multumesc.

cerna
26-08-2007, 18:54
cerna, am incercat ce mi-ai zis inca din postul precedent.
am modificat 12053, 12054 etc si in jos si nimic. TVRI intra pe 11937. am facut diferenta fata de 11867 dupa care m-am jucat cu 12053. nimic.
pe aceeasi configuratie, pansat 2800 merge, semnal 55%.
blind scan intoarce canale de bell daca trec prin diseqc sau nu intoarce nimic daca leg cutia direct la lnb de romani.
repet, intra 87 de canale de pe telstar 5, si polarizare verticala si orizontala, deci nici de asta nu pot sa ma leg - ca ar intra doar H.
si eu banuiesc ca 12053 e prost declarat intr-o functie.
multumesc.
si pe ce tp sunt rsc-urile la 2800?

annna
26-08-2007, 18:58
si pe ce tp sunt rsc-urile la 2800?

12053 V, 22000

annna
27-08-2007, 01:48
s-a rezolvat, fara logica, la noroc. multumesc cerna, ai fost cel mai aproape.
au intrat rsc pe 11947 v 22000. problema era ca atunci cind editai frecventele, quality era tot la zero. atunci le-am declarat pe toate din3 in 3 crescator si descrescator fata de 12053 si am scanat.
cum spuneam, e un receiver nou cu o gramada de bug-uri dar merge ok pentru rcs.

VXP25
31-08-2007, 20:30
s-a rezolvat, fara logica, la noroc. multumesc cerna, ai fost cel mai aproape.
au intrat rsc pe 11947 v 22000. problema era ca atunci cind editai frecventele, quality era tot la zero. atunci le-am declarat pe toate din3 in 3 crescator si descrescator fata de 12053 si am scanat.
cum spuneam, e un receiver nou cu o gramada de bug-uri dar merge ok pentru rcs.

Anna,
am o problema similara cu un FLU pe care l-am clonat intr-un Pansat2700. Pe lista initaila de sateliti am avut doar cei doi DN, am introdus T5, am pus datele de la cei doi transponderi si pe urma am bagat datele satelitului cu LNB Universal1 ... etc. Nu am semnal deloc la nici unul dintre transponderi , quality este ZERO. Cand dau un blind scan , i-mi aduce toate canalele de pe DN la frecventa de 20,000 ... Este legat prin DisQ intrarea 3, asa cum a fost si inainte. Antena nu este miscata, cand leg celalalt FLU TVRi merge OK , este setat tot pe DisQ #3. Am copiat toate datele Transponderilor de pe FLU axact pe Pansat2700 .... tot no are semnal deloc ! Zero Quality ? O sa incerc deseara sa ma joc un pic cu frecvenetele ... tu ai introdus mai multe TP's cu frecvente din trei in trei .... crescatoare incepand de la 12053 ?

callatis
31-08-2007, 21:10
Aceeasi problema am avut-o si eu pe FLU convertit in 2700. Desi TP-ul era in lista, Quality era 0. Am incercat ceea ce a spus anna, cu 11947, nu a mers, am dat un Blind Scan si a reaparut tot ca 12053. Si merge.

VXP25
31-08-2007, 21:23
Aceeasi problema am avut-o si eu pe FLU convertit in 2700. Desi TP-ul era in lista, Quality era 0. Am incercat ceea ce a spus anna, cu 11947, nu a mers, am dat un Blind Scan si a reaparut tot ca 12053. Si merge.

ai incarcat lista aia cu canale sau ai introdus datele TP'ului manual ?

callatis
31-08-2007, 21:38
ai incarcat lista aia cu canale sau ai introdus datele TP'ului manual ?

BLIND SCAN, scrie mai sus

VXP25
31-08-2007, 22:06
BLIND SCAN, scrie mai sus

sorry man, eu nu prea ma am cu termenii astia. incerc sa invat. acum i-mi pare rau ca am cumparat Fortec (FLU), pe banii aia puteam sa cumpar un Pansat3500. Asa e cand asculti de altii care nu stiu ce vrobesc.

callatis
31-08-2007, 22:13
sorry man, eu nu prea ma am cu termenii astia. incerc sa invat. acum i-mi pare rau ca am cumparat Fortec (FLU), pe banii aia puteam sa cumpar un Pansat3500. Asa e cand asculti de altii care nu stiu ce vrobesc.

Nu-i bai. Multi au luat plasa cumparand receivere ieftine doar ca sa salveze niste bani. Durerile de cap vin atunci cand vezi ca producatorul nu ofera suport atat de repede, precum cele un pic mai scumpe.

Blind Scan e o optiune pe care o gasesti acolo. Sunt la munca, nu pot sa-ti spun exact unde e. Dar nu se poate sa n-o vezi.

VXP25
01-09-2007, 02:41

calltis,

dau blid scan, selectez T5 si gaseste o gramada de transponderi , toti pe 20,000 cu canalele de la Dish. Cablul vine de la Disq cu trei intrari. LNB-ul de la Romani este legat pe intrarea #3 cea care este selectata si in setarea satelitului. Chiar acum m-am data jos de pe casa si am verificat inca o data - este intrarea 3 intradevar. cand leg celelalt receiver FLU merge OK TVRi cu setarea pe #3. De fapt folosesc exact acealeasi setari si aici. si tot le mix up ... ce poate fi de vina ?

annna
01-09-2007, 03:06
calltis,

dau blid scan, selectez T5 si gaseste o gramada de transponderi , toti pe 20,000 cu canalele de la Dish. Cablul vine de la Disq cu trei intrari. LNB-ul de la Romani este legat pe intrarea #3 cea care este selectata si in setarea satelitului. Chiar acum m-am data jos de pe casa si am verificat inca o data - este intrarea 3 intradevar. cand leg celelalt receiver FLU merge OK TVRi cu setarea pe #3. De fapt folosesc exact acealeasi setari si aici. si tot le mix up ... ce poate fi de vina ?

pune cablul de la t5 direct la receiver, pune diseqc off si da-i blind scan. 100% succes.

liviu_lupsor
04-09-2007, 05:33
Pe scurt as vrea sa cumpar un receiver ca sa vad rsc-urile si vroiam sa stiu daca noul pansat 250 sm deschide globecastul la fel ca pansat 3500, adica cu ultimul bin.
Mersi de ajutor

annna
04-09-2007, 05:40
Pe scurt as vrea sa cumpar un receiver ca sa vad rsc-urile si vroiam sa stiu daca noul pansat 250 sm deschide globecastul la fel ca pansat 3500, adica cu ultimul bin.
Mersi de ajutor

deocamdata rsc se vad.

Vegas-24
06-09-2007, 05:56
Ma chinui de 5 ore cu un 250 SM Pansat nou.L-am luat din cauza de Gc....
nu am quality pentru GC deloc si la Blind scan imi scaneaza 3 transpodere doar.am 2 DISEQ ,le-am schimbat intre ele...am si un Sonicview 4000 ala merge perfect....Cineva vreo idee?..........incearca sa scanezi fara sa ai conectat diseq`ul intre baxa si LNB.....nu stiu daca Blind scan functioneaza bine la aceasta baza, incearca sa faci si un satelit scan..................doar o parere. Leaga direct antena(LNB) la baxa si vezi daca ai quality, ..daca lipseste poate antena nu e corect orientata, SAU nu ai setarile corespunzatoare in baxa pt. tipul de LNB folosit.............revino cu detalii..

liviu_lupsor
07-09-2007, 00:54
De unde ai cumparat revceiverul, ca sa cumpar modelul asta de o saptamana.

annna
07-09-2007, 04:09
nu am quality pentru GC deloc si la Blind scan imi scaneaza 3 transpodere doar.am 2 DISEQ ,le-am schimbat intre ele...am si un Sonicview 4000 ala merge perfect....Cineva vreo idee?

http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=53961

callatis
07-09-2007, 04:16
Folositi acest thread doar pt discutii referitoare la Pansat 250sm. Orice nou thread deschis pe tema aceasta va fi mutat in aceasta sectie.

amg55
07-09-2007, 20:33
nu am quality pentru GC deloc si la Blind scan imi scaneaza 3 transpodere doar.am 2 DISEQ ,le-am schimbat intre ele...am si un Sonicview 4000 ala merge perfect....Cineva vreo idee?
Daca ai legacy lnbs conecteaza Disq direct la lnb ( no switches). Verifica daca connectia de la Disq este la fel cu cea din receiver (# ). Da un blind scan numai pe T5 (GC). Pune ultimul bin in receiver.

cartof_prajit
07-09-2007, 21:03
Daca ai legacy lnbs conecteaza Disq direct la lnb ( no switches). Verifica daca connectia de la Disq este la fel cu cea din receiver (# ). Da un blind scan numai pe T5 (GC). Pune ultimul bin in receiver.

Amg55 legacy lnb e si liniar ??
o fi dar nu am stiut

liviu_lupsor
08-09-2007, 19:34
Eu am setat lnbul in antena setup pe 10700 si diseq corespunzator, apoi am dat blind scan si merge. A scanat si prins toate canalele romanesti fara a fi nevoie sa modifici manual setarile transponderelor.
Cine are nevoie de ajutor sa-mi spuna.

Bafta

dundu
09-09-2007, 16:31
eu am un viewsat extreme, usor de setat, suport bun dar imagine proasta.
un exFlu acum P2700 care merge bine pe romani. imagine mai buna.
tocmai am cumparat un P3500 care l-am setat usor si merge f bine, mai putin chanel list pt bev dar e resonabil.
alt lucru care deranjeaza putin e ca amindoua pansaturile raspund deodata la aceeasi telecomanda, dar e lucru minor.

liviu_lupsor
09-09-2007, 16:54
Sunt total de acord cu tine Terente. Pansatul 250 SM are o groaza de buguri, de exemplu pe dupa ce am scanat satelitul am observat ca o groaza de canale nu aveau quality la semnal. Dupa ce am investigat problema, am observat ca transponderele respective aveau polarizarea inversa de cea care trebuia. O alta problema este ca arata scramble channel mai ales pe globC**T si ca sa apara imagine trebuie sa dau up and down pe buton pana intra rsc-ul.
Voi intalniti aceleasi probleme cu acest receiver?
Daca da, va rog detaliati, ce bug-ri aveti.

Mersi

callatis
09-09-2007, 17:44
...O alta problema este ca arata scramble channel mai ales pe globC**T si ca sa apara imagine trebuie sa dau up and down pe buton pana intra rsc-ul.
Si FLU avea la un moment aceeasi problema cu up and down pe canale daca foloseai Disecq switch. Cand pe FLU am pus soft de Pansat 2500 a fost un pic mai bine. O posibila cauza o constituie si lungimea cablului de la receiver si pana la Disecq. E de preferat ca switch-ul sa fie langa receiver, mai greu de realizat. Cand am inlocuit FLU-ul cu un Viewsat Platinum nu am mai avut niciodata problema asta.

liviu_lupsor
16-09-2007, 17:57
Am un Pansat 250SM si de cateva zile nu-mi mai scaneaza HGTV sub nici o forma. Ate cineva idee ce se intampla. Am scanat manual tp 12355 si nimic.

Va amultumesc pt eventualul feedback on this issue.

kiwwi
16-09-2007, 19:40
Am un Pansat 250SM si de cateva zile nu-mi mai scaneaza HGTV sub nici o forma. Ate cineva idee ce se intampla. Am scanat manual tp 12355 si nimic.

Va amultumesc pt eventualul feedback on this issue.

transformal in Pansat 2700 si esti rezolvat

cartof_prajit
16-09-2007, 19:43
transformal in Pansat 2700 si esti rezolvat
nu exista nimic care sa transforme 250sm in 2700
@liviu_lupsor fal sa aiba ceva quality cam peste 27%

liviu_lupsor
17-09-2007, 04:47
quality-ul lamine e bune pe toti tp peste 75%, imi scaneaza toate programele in afara de hgtv. Nu stiu ce se intampla.]

coco100
28-09-2007, 03:11
Pentru ca este o cutie noua incearca satelitul Galaxy 25.

numai bine

coco

liviu_lupsor
28-09-2007, 23:59
Am rezolvat cat de cat, am sters toate transponderele de pe nimiq 1,3, iar apoi i-am dat un blind scan si mi-a gasit HGTV-ul. Problema e ca nu mi-a gasit decat vreo 25 de transpondere active pe nimiq. Eu stiam ca sunt vreo 32. Ce as putea sa mai fac, deoarece imi lipsesc destule canale acum.

annna
29-09-2007, 01:09
Am rezolvat cat de cat, am sters toate transponderele de pe nimiq 1,3, iar apoi i-am dat un blind scan si mi-a gasit HGTV-ul. Problema e ca nu mi-a gasit decat vreo 25 de transpondere active pe nimiq. Eu stiam ca sunt vreo 32. Ce as putea sa mai fac, deoarece imi lipsesc destule canale acum.

eu am rezolvat-o asa: cablul direct de la lnb la receiver - deci fara diseqc - dupa care blind scan. au intrat toate.

liviu_lupsor
02-10-2007, 00:27
Mersi, o sa incerc varianta asta.

becrola
02-10-2007, 07:45
:bash:

Cei care prind Rsc-urile cu 250SM sa posteze exact ce si cum pentru ca sunt o gramada de posturi dar nu e nimic clar.
Importante sunt urmatoarele:
TP ?
LNB type ?
LNB local-Freq. ?

Cine are 250SM sa posteze pasii facuti pt. a prinde RSC-urile ( si nu numai ). Spun pasii, pentru ca sunt o gramada de probleme: semnal e f. dificil de obtinut iar cand ai ceva semnal nu prinzi decat cateva posturi ( printre care nu sunt si RSC-urile )
Cu ultra convertit 2700, nu e nici o problema pt. globcast deci orientarea antenei este corecta. Pe nici un TP din lista (22) nu gasesc semnal, dar de fapt e pt. ca la scanare gaseste cateva canale.

Merci !

annna
02-10-2007, 15:08
:bash:

Cei care prind Rsc-urile cu 250SM sa posteze exact ce si cum pentru ca sunt o gramada de posturi dar nu e nimic clar.
Importante sunt urmatoarele:
TP ?
LNB type ?
LNB local-Freq. ?

Cine are 250SM sa posteze pasii facuti pt. a prinde RSC-urile ( si nu numai ). Spun pasii, pentru ca sunt o gramada de probleme: semnal e f. dificil de obtinut iar cand ai ceva semnal nu prinzi decat cateva posturi ( printre care nu sunt si RSC-urile )
Cu ultra convertit 2700, nu e nici o problema pt. globcast deci orientarea antenei este corecta. Pe nici un TP din lista (22) nu gasesc semnal, dar de fapt e pt. ca la scanare gaseste cateva canale.

Merci !

eu am asa:
lnb type universal1
frecventa aia default (9.../ 10...)
22 khz on (nu folosesc switch, dar asa a mers...)
pune cablul de la t5 (G25) direct la receiver, pune diseqc off si da-i blind scan. 100% succes.

becrola
02-10-2007, 18:57
Asta in care vrei sa vezi numai Globcast; cand vreau sa vad Dish sau BEV, ce fac, ma duc sa debransez cablu de la globcast si sa-l inserez in lnb-ul de bev ? pt. asta e DISEqC
Nu am reusit sub nici o forma sa prind RSC -urile; am scanat toti transpordarii si desi am Level 76% si Quality tot timpul 0% imi gaseste cateva programe printre care si TVRi dar nu RSC-urile
O alta problema, cand intru in instalation la G-25/KU( Globecast), este singurul satelit unde raspunsul la telecomanda este f. slow ( f. f. slow ), aproape ca trebuie sa astept 6-7 secunde pt. a putea folosi urmatoare comanda la telecomanda.
Cat despre ceilalti romani care prind RSC-urile cu 250SM, merci f. mult, sunteti ca de obicei, foarte amabili- natie de respect

annna
02-10-2007, 19:22
Asta in care vrei sa vezi numai Globcast; cand vreau sa vad Dish sau BEV, ce fac, ma duc sa debransez cablu de la globcast si sa-l inserez in lnb-ul de bev ? pt. asta e DISEqC
Nu am reusit sub nici o forma sa prind RSC -urile; am scanat toti transpordarii si desi am Level 76% si Quality tot timpul 0% imi gaseste cateva programe printre care si TVRi dar nu RSC-urile
O alta problema, cand intru in instalation la G-25/KU( Globecast), este singurul satelit unde raspunsul la telecomanda este f. slow ( f. f. slow ), aproape ca trebuie sa astept 6-7 secunde pt. a putea folosi urmatoare comanda la telecomanda.
Cat despre ceilalti romani care prind RSC-urile cu 250SM, merci f. mult, sunteti ca de obicei, foarte amabili- natie de respect.

eu ziceam ca faci scan fara diseq, utilizind cablul direct. dupa ce-ti intra canalele pui diseqc la loc si settingul corespunzator in setup.
natia nu-i de kkt, citeste si tu ce s-a mai scris mai sus, subiectul semnalului cu 250 s-a mai dezbatut.

o zi buna

becrola
02-10-2007, 21:23
Merci !

Tocmai asta e problema , ca s-a postat atata si in afara de sugestia ta sunt numai aiureli postate, nimic clar.

o sa incerc sfatul tau, in speranta ca se va gasi alta solutie pe viitor, pt. ca daca pt. fiecare nou bin, va trebui sa urc pe bloc ( unde am switch-ul ), pt. ca in general se afla langa dish, o sa cam fac turturi la iarna.

In ceea ce priveste postul anterior, parerea mea ramane aceeasi ( exceptiile nu cofirma, sau mai bine zis infirma, regula )

Merci !

liviu_lupsor
04-10-2007, 02:07
Poti sa incerci sa selectezi satelitul, make sure ca este G 25 KU, apoi selecteaza LNB Type pe standard si lnb local freq trebuie sa fie 10700.
Daca ai un switch acum e momentul; sa lelectezi diseq port pe portul de intrare al cablului in switch.
Apasa ok si salveaza setarile..Dupa aceea dute si dai un blind scan pe G25KU si vezi daca iti gaseste rsc-urile.
Bafta

annna
04-10-2007, 05:02
Merci !

Tocmai asta e problema , ca s-a postat atata si in afara de sugestia ta sunt numai aiureli postate, nimic clar.

o sa incerc sfatul tau, in speranta ca se va gasi alta solutie pe viitor, pt. ca daca pt. fiecare nou bin, va trebui sa urc pe bloc ( unde am switch-ul ), pt. ca in general se afla langa dish, o sa cam fac turturi la iarna.

In ceea ce priveste postul anterior, parerea mea ramane aceeasi ( exceptiile nu cofirma, sau mai bine zis infirma, regula )

Merci !

pai nu faci ture. daca-ti intra posturile urmatoarele binuri nu le vor sterge.
si-ti faci o copie a listei de canale pe usb stick.

annna
04-10-2007, 05:06
Poti sa incerci sa selectezi satelitul, make sure ca este G 25 KU, apoi selecteaza LNB Type pe standard si lnb local freq trebuie sa fie 10700.
Daca ai un switch acum e momentul; sa lelectezi diseq port pe portul de intrare al cablului in switch.
Apasa ok si salveaza setarile..Dupa aceea dute si dai un blind scan pe G25KU si vezi daca iti gaseste rsc-urile.
Bafta

liviu,
beleaua e ca daca faci blind scan (pe G25) si in diseqc ai si altceva in afara de G25, de exemplu nimiq1, nu-ti gaseste toti transponderii de pe g25 ba mai mult adauga tp ce apartin lui nimiq 1... de aia nu intra romanii, 250-ul e 'aiurit'

becrola
04-10-2007, 21:29
Pe lnb standard ( 10700 ) nu gaseste nimic; pe universal 1 gaseste 128 de programe ( cu 55 mai mult decat gaseste cu diseq ), desi in level am 80% , in quality am mereu 0% ( de fapt asta arata, pt. ca trebuie sa fie ceva quality, din moment ce scaneaza 128 channels pe G-25).
Anna, deci am incercat ce ai sugerat tu ( sa scot diseq-ul si sa bransesz direct LNB-ul la receiver ) si nu merge. Ce nu inteleg, Anna, tu ai scris in primul tau post:"Am incercat si direct, fara diseqc, intra 87 de canale dar nu rsc". Cum nu a mers la tine, la fel nu a mers nici la mine. Deci, hai sa ne concentram putin si sa clarificam lucrurile, cum spuneam mai inainte; daca prinde cineva RSC-urile cu 250SM sa spuna exact cum ( nu supozitii sau din auzite ). Tu mi-ai scris:"citeste si tu ce s-a mai scris mai sus, subiectul semnalului cu 250 s-a mai dezbatut". S-a dezbatut degeaba, ca nu e nimic clar. Liviu sugereaza Lnb Standard ???. Ai incercat tu Liviu si prinzi ceva ?
Precizez inca o data prind RSC-urile cu un Fortec Ultra convertit la 2700, deci nu e problema de dish, orientare sau lnb.
Va multumesc pentru intelegere !

annna
04-10-2007, 23:26
Pe lnb standard ( 10700 ) nu gaseste nimic; pe universal 1 gaseste 128 de programe ( cu 55 mai mult decat gaseste cu diseq ), desi in level am 80% , in quality am mereu 0% ( de fapt asta arata, pt. ca trebuie sa fie ceva quality, din moment ce scaneaza 128 channels pe G-25).
Anna, deci am incercat ce ai sugerat tu ( sa scot diseq-ul si sa bransesz direct LNB-ul la receiver ) si nu merge. Ce nu inteleg, Anna, tu ai scris in primul tau post:"Am incercat si direct, fara diseqc, intra 87 de canale dar nu rsc". Cum nu a mers la tine, la fel nu a mers nici la mine. Deci, hai sa ne concentram putin si sa clarificam lucrurile, cum spuneam mai inainte; daca prinde cineva RSC-urile cu 250SM sa spuna exact cum ( nu supozitii sau din auzite ). Tu mi-ai scris:"citeste si tu ce s-a mai scris mai sus, subiectul semnalului cu 250 s-a mai dezbatut". S-a dezbatut degeaba, ca nu e nimic clar. Liviu sugereaza Lnb Standard ???. Ai incercat tu Liviu si prinzi ceva ?
Precizez inca o data prind RSC-urile cu un Fortec Ultra convertit la 2700, deci nu e problema de dish, orientare sau lnb.
Va multumesc pentru intelegere !

'' :"Am incercat si direct, fara diseqc, intra 87 de canale dar nu rsc". ''
am facut prima data scan, nu blind scan.

esti sigur ca printre cele 128 de canale n-ai RSC?

callatis
04-10-2007, 23:39
Un blind scan ar trebui sa-ti gaseasca TP-urile care poate nu le ai deja in lista. Asa ca fa un Blind Scan intai

liviu_lupsor
05-10-2007, 17:00
La mine asa e setat pe LNB standard cu freq de 10700 pe diseq port 2 si merge.
Pe satarile astea am scanat de nenumarate ori G25 si de fiecare data mi-a scanat rsc cu switch-ul instalat.
Poate ar trbui sa stergi toate tp de pe g 25 ku inainte sa-i dai blind scan, deoarece atunci cand ii dai blind scan iti scaneaza si totodata salveaza tp active gasite apoi iti scaneaza canalele.
deci aste aunt setarile mele
G25 KU
LNB power ON
LNB Type Standard
LNB LOcal Frecq 10700
22k ON
Diseq 2
Legacy SW None
Positioner Setting OFF
Si repet ca la mine asa merg si merg bine\
Ai grija sa tastezi freq in fieldul de lnb local freq de 10700 si dupa aia treb sa-i dai un blind scan neaparat.
Sper sa te ajute, daca nu si daca esti din toronto da-mi un pm si poate rezolvam la fata locului.

becrola
05-10-2007, 18:48
Merci mult despre informatii
Ieri, dupa ce am scanat satelitii ( normal, blind scan22k on si blind scan 22 off ) a gasit 128, 98 si respectiv 102 programe printre care nu se afla nici un RSC
Astazi am reurcat pe bloc, am scos iarasi diseq-ul si instalat direct, aceeasi pasi si cu blind scan 22k on a gasit 228 channels pe Globecast printre care si RSC-urile.
Nu imi dau seama care a fost problema, dar important e ca merge.
Deci, sa rezumam, la mine nu merge cu lnb standard si setarile date de Liviu. A mers dupa a doua incercare cu blind scan, lnb universal 1, 22k on, fara diseq( cablu de la reciver direct in LNB ).
La mine ramane insa aceeasi problema cu quality, care este mereu 0% iar level 55% -80 %.
Nu e problema f. mare (pt. ca sunt altele si mai mari ), dar chiar am vrut sa instalez alte 2 antene( pt. ca cele 2 care le aveam inainte erau ale unui prieten care s-a mutat ) si e destul de complicat de orientat antena pt. Globecast, daca nu vad quality ( am mereu 0%); noroc cu Fortecul Ultra care inca mai merge-vechi, da' bun.
As vrea sa stiu daca mai sunt si altii care au aceeasi problema( de quality) sau sunt numai eu-poate e o problema cu receiverul meu (am incercat factory bin, la fel )
Merci !

annna
05-10-2007, 19:06
Merci mult despre informatii
Ieri, dupa ce am scanat satelitii ( normal, blind scan22k on si blind scan 22 off ) a gasit 128, 98 si respectiv 102 programe printre care nu se afla nici un RSC
Astazi am reurcat pe bloc, am scos iarasi diseq-ul si instalat direct, aceeasi pasi si cu blind scan 22k on a gasit 228 channels pe Globecast printre care si RSC-urile.
Nu imi dau seama care a fost problema, dar important e ca merge.
Deci, sa rezumam, la mine nu merge cu lnb standard si setarile date de Liviu. A mers dupa a doua incercare cu blind scan, lnb universal 1, 22k on, fara diseq( cablu de la reciver direct in LNB ).
La mine ramane insa aceeasi problema cu quality, care este mereu 0% iar level 55% -80 %.
Nu e problema f. mare (pt. ca sunt altele si mai mari ), dar chiar am vrut sa instalez alte 2 antene( pt. ca cele 2 care le aveam inainte erau ale unui prieten care s-a mutat ) si e destul de complicat de orientat antena pt. Globecast, daca nu vad quality ( am mereu 0%); noroc cu Fortecul Ultra care inca mai merge-vechi, da' bun.
As vrea sa stiu daca mai sunt si altii care au aceeasi problema( de quality) sau sunt numai eu-poate e o problema cu receiverul meu (am incercat factory bin, la fel )
Merci !

ei bravo!
ti-am zis, nu ma credeai:
lnb universal 1, 22k on, fara diseq

becrola
09-10-2007, 04:04
Merge la cineva subtitrarea pe 250SM; la mine nu merge, insa cu fortec convertit la 2700 merge.
Ma tot gandesc sa-l schimb cu altceva, pt. ca sunt prea multe probleme cu acest receiver.
Ceva idei ?

buburuza1
09-10-2007, 04:16
Merge la cineva subtitrarea pe 250SM; la mine nu merge, insa cu fortec convertit la 2700 merge.
Ma tot gandesc sa-l schimb cu altceva, pt. ca sunt prea multe probleme cu acest receiver.
Ceva idei ?este un bug la toate 250 probabil va fi fixat in viitor.....

zmvbmw
21-10-2007, 23:15
Si eu am aceeasi baxa Pansat 250 SM si am RCS-urile trebuie scanat satelitul si intra ,doar ca nu merg din cauza binului .Inca nu este program pt canale.E foarte faina baxa ca si tehnologie. Am si Pansat 2700 si 3500 dar e mai tare 250sm.Mi-a fost recomandata direct de seful de la Panarex ca si cel mai bun Pansat.

annna
03-12-2007, 05:07
X_250BL_071202_V550A.bin
dish+bell+globecast ok.

Daniela
09-12-2007, 03:38
MA adresez in special celor care au cele doua modele.
Vreau sa cumpar unul dintre ele, ce i-mi recomandati si unde-l gasesc mai ieftin in zona Missisauga.

In special vreau sa-l folosesc pentru RSC-uri.
Cum e softul dintre cele doua? aveti ceva screenshots?
La ora actuala face autoroll pe GC?

Multumesc :)

szilszon
11-12-2007, 18:49
Am pansat 250sm.Scanez in 1000 de feluri G25 ul ,toate RSC urile intra, DUNA lipseste,efectiv nu apare orice i fac.
Culmea e ca intotdeauna l am prins,fara nici o problema...akuma nu mai e,e foarte enervant.
Are cineva aceeasi experienta?

labi_1999
11-12-2007, 20:50
Am avut o problema similara cind sa schimbat TVRi-ul. Problema mea era pozitia antenei. Chiar daca mergea alte programe pe GC, TVRi-ul nu intra deloc. Am miscat foarte putin la dish si totul era OK. Nu garantez ca ai acelas problema, dar who knows...

alb3rto
11-12-2007, 22:40
Am pansat 250sm.Scanez in 1000 de feluri G25 ul ,toate RSC urile intra, DUNA lipseste,efectiv nu apare orice i fac.
Culmea e ca intotdeauna l am prins,fara nici o problema...akuma nu mai e,e foarte enervant.

La mine e la fel de 3 zile dar am o lista de canale salvat de pe vremea cind aveam Duna.Daca vrei poti sa incerci sa o pui la tine in aparat(nu uita sa schimbi setarile la lnb si diseq).

http://rs102.rapidshare.com/files/75911721/02-12.bin

csabi77777
11-12-2007, 22:43

Mai insista ,insista si vei reusii,insiiiiiiiiiiiiiistaaaaaaaaaaaaa .

labi_1999
11-12-2007, 23:14
Incearca sa faci un TP scan pe DFreq. = 11867 (Mhz), Pol. =V, SR=22.000(Msps). Duna merge pe acest TP. Vezi daca ai de fapt in lista TP, daca nu incearca sa faci un blind scan, sau sa adaugi manual. Daca ai in lista, sau dupa ce ai in lista incearca sa faci un scan pe el. Oricum e cam tarziu, chiar astazi sa dus GC-ul. :( Dar hai sa speram, poate o sa avem ceva de sarbatori...

szilszon
12-12-2007, 00:25
Incearca sa faci un TP scan pe DFreq. = 11867 (Mhz), Pol. =V, SR=22.000(Msps). Duna merge pe acest TP. Vezi daca ai de fapt in lista TP, daca nu incearca sa faci un blind scan, sau sa adaugi manual. Daca ai in lista, sau dupa ce ai in lista incearca sa faci un scan pe el. Oricum e cam tarziu, chiar astazi sa dus GC-ul. :( Dar hai sa speram, poate o sa avem ceva de sarbatori...

Interesant e ca am facut scan pe acest TP ,intra 10 posturi si 4 radio.
Deja le stiu pe de rost...si DUNA NU E ACOLO....
Atat de frustrant e ca nici nu mai am cuvinte unde draq poa sa dispara asa din senin.

Va rog cei care au tot pansat 250...sau chiar daca nu...incercati sa scanati acest TP si let me know daca va intra.

I-am mai zis la un prieten si a incercat si el...CULMEA...CHIAR DACA LA EL MERGE DUNA ,AVAND DEJA DEMULT IN RECEIVER...SCANANDU-L ACUMA TP 11867 V 22000 ,NU APARE PE LISTA.

Ce se intampla ,sunt in twilight zone????????:death:

kiwwi
12-12-2007, 00:37
Interesant e ca am facut scan pe acest TP ,intra 10 posturi si 4 radio.
Deja le stiu pe de rost...si DUNA NU E ACOLO....
Atat de frustrant e ca nici nu mai am cuvinte unde draq poa sa dispara asa din senin.

Va rog cei care au tot pansat 250...sau chiar daca nu...incercati sa scanati acest TP si let me know daca va intra.

I-am mai zis la un prieten si a incercat si el...CULMEA...CHIAR DACA LA EL MERGE DUNA ,AVAND DEJA DEMULT IN RECEIVER...SCANANDU-L ACUMA TP 11867 V 22000 ,NU APARE PE LISTA.

Ce se intampla ,sunt in twilight zone????????:death:

a mai spus cineva sa vezi sa verifici pozitionarea antenei si vezi daca au skimbat TP ca si la tvri daca e asa atunci nu scana ca scanezi degeaba introdu manual TP VEZI ASTA 12084VERTICAL-22000 BAFTA

szilszon
12-12-2007, 01:28
a mai spus cineva sa vezi sa verifici pozitionarea antenei si vezi daca au skimbat TP ca si la tvri daca e asa atunci nu scana ca scanezi degeaba introdu manual TP VEZI ASTA 12084VERTICAL-22000 BAFTA

Ma gandesc ca pozitia antenei e OK din moment ce TVRI si RSC urile intra.

L am scanat pe 12084 V 22000 asa cum ai zis .
Imi apare exact in ordinea asta :

1 Samanyoulu Tv
2 EBRU TV
3 BVN TV
4 ASC Flix
5 Polsat
6 TV Polonia
7 TVP 3
8 Tele5
9 ASC Xtra
10 AZ TV

Pe 11867 V 22000 imi intra (pe asta apare Duna la cineva)

1 ElePAdrePlo
2 AssyriaSat
3 Globecast 402
4 Globecast 403
5 Globecast 405
6 Armaghan
7 Globecast 408
8 Salaam TV
9 Ariana TV
10 Maharishi

WTF is going on?:death::death::death:

alb3rto
12-12-2007, 01:49
Ma gandesc ca pozitia antenei e OK din moment ce TVRI si RSC urile intra.

L am scanat pe 12084 V 22000 asa cum ai zis .
Imi apare exact in ordinea asta :

1 Samanyoulu Tv
2 EBRU TV
3 BVN TV
4 ASC Flix
5 Polsat
6 TV Polonia
7 TVP 3
8 Tele5
9 ASC Xtra
10 AZ TV

Pe 11867 V 22000 imi intra (pe asta apare Duna la cineva)

1 ElePAdrePlo
2 AssyriaSat
3 Globecast 402
4 Globecast 403
5 Globecast 405
6 Armaghan
7 Globecast 408
8 Salaam TV
9 Ariana TV
10 Maharishi

WTF is going on?:death::death::death:

Si la mine scaneaza aceleasi 10 posturi fara sa scaneze Duna dar cu citeva posturi mai sus tiam trimis un chanel backup .Incearca sal pui pe cheia usb si download in receiver.La mine merge Duna doar cu lista aia

szilszon
12-12-2007, 03:20
Si la mine scaneaza aceleasi 10 posturi fara sa scaneze Duna dar cu citeva posturi mai sus tiam trimis un chanel backup .Incearca sal pui pe cheia usb si download in receiver.La mine merge Duna doar cu lista aia

Akuma imi apare DUNA ,no signal ,no quality at all,de fapt la niciuna dintre RSC uri nu este signal sau quality,nici chiar la TRVI,in conditii normale explicatia ar fi ,ca nu am pus bine datele la setup...dar nu ...toate datele sunt OK,diseq,lnb type...totul e setat asa cum mi a mers mie acu 2 zile.

Guys...I m going crazy here,deja ma gandesc sa ma apuc de fumat.:smoke:

Ce ar fi pasul urmator?

dorus
12-12-2007, 03:41
Ce file folostzi? eu folosesc 553a si nu merg rsc-urile...thanks

szilszon
12-12-2007, 03:46
Ce file folostzi? eu folosesc 553a si nu merg rsc-urile...thanks

RSC urile nu merg la nimeni ,GC e down.

alb3rto
12-12-2007, 03:51
Ce ar fi pasul urmator?

Incearca sa faci factori default, dupa acea delete toate transpondoarele si un blindscan.

buburuza1
12-12-2007, 03:56
Akuma imi apare DUNA ,no signal ,no quality at all,de fapt la niciuna dintre RSC uri nu este signal sau quality,nici chiar la TRVI,in conditii normale explicatia ar fi ,ca nu am pus bine datele la setup...dar nu ...toate datele sunt OK,diseq,lnb type...totul e setat asa cum mi a mers mie acu 2 zile.

Guys...I m going crazy here,deja ma gandesc sa ma apuc de fumat.:smoke:

Ce ar fi pasul urmator?verifica sa ai lnb standard si frecventa 10600

szilszon
12-12-2007, 04:01
Incearca sa faci factori default, dupa acea delete toate transpondoarele si un blindscan.

Facut deja...nothing:death:

alb3rto
12-12-2007, 04:03
Ce ar fi pasul urmator?

Poate sa ceri o lista de canale de la careva care locuieste in acelasi oras cu tine.

alb3rto
12-12-2007, 04:08
Facut deja...nothing:death:

Eu am avut noroc ca am salvat lista mea de canale pe vremea cind aveam toate posturile pt ca trebuia sa fac de 3-4 ori blindscan pina ce imi scana RSC-urile.Acum nu mai vrea sa scanaze Duna.Adevarul e ca 250SM este un mare gunoi de receiver

szilszon
12-12-2007, 04:15
verifica sa ai lnb standard si frecventa 10600

.....10750 nu?

alb3rto
12-12-2007, 04:16
.....10750 nu?

La standard e 10750

buburuza1
12-12-2007, 04:20
.....10750 nu?
pune manual 10600

buburuza1
12-12-2007, 04:22
pune manual 10600250 nu recunoaste lnb-universal asa ca pune standard la 10600 numai pentru g25

szilszon
12-12-2007, 04:26
Eu am avut noroc ca am salvat lista mea de canale pe vremea cind aveam toate posturile pt ca trebuia sa fac de 3-4 ori blindscan pina ce imi scana RSC-urile.Acum nu mai vrea sa scanaze Duna.Adevarul e ca 250SM este un mare gunoi de receiver

Mie mi spui...cat am pomenit eu de fortecul meu de 2 bani de cand am 250sm....

Cutia asta face niste ciudatenii de numa numa...

Povestea asta cu DUNA a inceput ieri dimineata,cand mi a inghetat cutia.
I am dat restartul dib spate ca de obicei-ca akolo i place lui- si in loc sa vad EPG loading....vad ENGLISH.

Zic ce draq,mai asta mi a sters TOT!:mad:
Am innebunit.De ce?...nu ma intrebati ca nu stiu raspunsul.

Am zis " na hai ca o iau de la capat" ..setat tot,blind scan,scan ...lipseste DUNA,evaporat,vanished,gone,dus a fost !!!!

Si de atunci sa nnnnnnnnebunesc daca stiu sa l pun inapoi.
De ce?.....HABAR N AM
Nu stiu cum sunteti voi dar eu mor cand nu gasesc explicatia.

Cred ca deja v ati pliktisit de mine :ban:

buburuza1
12-12-2007, 04:32
Mie mi spui...cat am pomenit eu de fortecul meu de 2 bani de cand am 250sm....

Cutia asta face niste ciudatenii de numa numa...

Povestea asta cu DUNA a inceput ieri dimineata,cand mi a inghetat cutia.
I am dat restartul dib spate ca de obicei-ca akolo i place lui- si in loc sa vad EPG loading....vad ENGLISH.

Zic ce draq,mai asta mi a sters TOT!:mad:
Am innebunit.De ce?...nu ma intrebati ca nu stiu raspunsul.

Am zis " na hai ca o iau de la capat" ..setat tot,blind scan,scan ...lipseste DUNA,evaporat,vanished,gone,dus a fost !!!!n

Si de atunci sa nnnnnnnnebunesc daca stiu sa l pun inapoi.
De ce?.....HABAR N AM
Nu stiu cum sunteti voi dar eu mor cand nu gasesc explicatia.

Cred ca deja v ati pliktisit de mine :ban:u am nici o problema de cind am schimbat lnb-urilr din dp in standarduri !

buburuza1
12-12-2007, 04:34
epg este nu mai mult de 1 zi ,poate sa freze 1 data pe zi , ori cum este diferenta mare.

szilszon
12-12-2007, 04:34
250 nu recunoaste lnb-universal asa ca pune standard la 10600 numai pentru g25

Am pus akuma 10600 ,merge scanul chiar akum.

Dar pt numele lui Dumnezeu,era pe 10750 si standard din prima zi da cand am pansat 250sm si am mers DUNA intotdeauna

:)

szilszon
12-12-2007, 04:39
250 nu recunoaste lnb-universal asa ca pune standard la 10600 numai pentru g25

L am scanat cu 10600.
A gasit 46 de programe din care RSC urile,euronews dar NU DUNA.

buburuza1
12-12-2007, 04:39
Am pus akuma 10600 ,merge scanul chiar akum.

Dar pt numele lui Dumnezeu,era pe 10750 si standard din prima zi da cand am pansat 250sm si am mers DUNA intotdeauna

:)am avut aceiasi problema si imi dadea numai 50-60 canale . cu lnb standard si pe 10600 nici nu trebuie sa blind scan. si inca ceva , vezi sa ai ultimul bin inainte de scan ca baca ai factory bin o sa gasesti putine canale.

buburuza1
12-12-2007, 04:41
am avut aceiasi problema si imi dadea numai 50-60 canale . cu lnb standard si pe 10600 nici nu trebuie sa blind scan. si inca ceva , vezi sa ai ultimul bin inainte de scan ca baca ai factory bin o sa gasesti putine canale.daca nu poti singura varianta trebuie sa il conectezi direct la antena , fara alt satelit impreuna.

szilszon
12-12-2007, 04:42
am avut aceiasi problema si imi dadea numai 50-60 canale . cu lnb standard si pe 10600 nici nu trebuie sa blind scan. si inca ceva , vezi sa ai ultimul bin inainte de scan ca baca ai factory bin o sa gasesti putine canale.

Cu standard si 10750 imi intra toate cele 192 minus DUNA.
Daca pun 10600 imi intra numai 46

buburuza1
12-12-2007, 04:46
Cu standard si 10750 imi intra toate cele 192 minus DUNA.
Daca pun 10600 imi intra numai 46nu stiu ce sa zic la mine toate au mers pe dos mai bine.,poate depinde si zona in care esti .

buburuza1
12-12-2007, 04:48
nu stiu ce sa zic la mine toate au mers pe dos mai bine.,poate depinde si zona in care esti .
ai incercat advance tp scan??

szilszon
12-12-2007, 04:55
nu stiu ce sa zic la mine toate au mers pe dos mai bine.,poate depinde si zona in care esti .

Pai tocmai asta e frustrant in toata povestea asta,sunt in acelasi loc de 5 ani,totul e la fel de 5 ani dish,cablu,lnb,setarile,singura chesite care am schimbat e cutia,in loc de fortec am trecut la pansatu asta nou.
Intotdeauna m am uitat la RSC uri,Duna ,Euronews...
De ieri nu pot sa pun inapoi Duna...extraordinar.

Jur ca acu 5 ani ca incepator la FTA am setat totul in 2 ore era up & running.... nestiind ce inseamna LNB,EPG sau BIN!
Se pare ca am ajuns mai rau akuma pt nu pot sa dau de ...utu asta de duna:sniper::sniper::sniper:

buburuza1
12-12-2007, 04:58
Pai tocmai asta e frustrant in toata povestea asta,sunt in acelasi loc de 5 ani,totul e la fel de 5 ani dish,cablu,lnb,setarile,singura chesite care am schimbat e cutia,in loc de fortec am trecut la pansatu asta nou.
Intotdeauna m am uitat la RSC uri,Duna ,Euronews...
De ieri nu pot sa pun inapoi Duna...extraordinar.

Jur ca acu 5 ani ca incepator la FTA am setat totul in 2 ore era up & running.... nestiind ce inseamna LNB,EPG sau BIN!
Se pare ca am ajuns mai rau akuma pt nu pot sa dau de ...utu asta de duna:sniper::sniper::sniper:sti transporterul de la duna ?

szilszon
12-12-2007, 05:01
sti transporterul de la duna ?

11867 V 22000

Pe asta a mers.

Dar am mai incercat si altele care mi s au zis pe forum aici.
NI MIK

buburuza1
12-12-2007, 05:03
11867 V 22000

Pe asta a mers.

NI MIK
e acelasi cum au fost tvri ., incearca 11937 sau unu sus sau jos

buburuza1
12-12-2007, 05:20
11867 V 22000

Pe asta a mers.

NI MIKai dreptate nici la mine nu merge! poate este off air , fac vre-o revizie ceva.

szilszon
12-12-2007, 05:25
e acelasi cum au fost tvri ., incearca 11937 sau unu sus sau jos

Le am scanat pe toate una cate una

buburuza1
12-12-2007, 05:30
Le am scanat pe toate una cate unanu stiu daca te ajuta dar o cunostinta a incercat sa prinda tvri-ul acum 5 zile si nu la gasit . in schimb a doua zi la gasit sub alt nume!tv10 sau asa ceva.

szilszon
12-12-2007, 05:35
nu stiu daca te ajuta dar o cunostinta a incercat sa prinda tvri-ul acum 5 zile si nu la gasit . in schimb a doua zi la gasit sub alt nume!tv10 sau asa ceva.

M am gandit si la asta deja.Le am luat una cate una si m am uitat

buburuza1
12-12-2007, 05:42
M am gandit si la asta deja.Le am luat una cate una si m am uitatincearca miine iarasi poate au vreo problema azi.

szilszon
12-12-2007, 05:44
incearca miine iarasi poate au vreo problema azi.

de 2 zile asta fac bag picioru'

buburuza1
12-12-2007, 05:52
de 2 zile asta fac bag picioru'eu nu am duna dar intreaba in forum cine are si poti salva o lista de canale in stick si nu o sa mai ai probleme.

buburuza1
13-12-2007, 03:37
merg rominii din nou cu acelasi bin. cred ca e lasat gratis.

szilszon
13-12-2007, 18:03
merg rominii din nou cu acelasi bin. cred ca e lasat gratis.

La mine nu merg

labi_1999
13-12-2007, 18:16
Cred ca bucuria a fost numai pt. citeva minute :( Trebuie sa asteptam pt. noul bin. (daca va fi). Pana atunci multumiri pentru baieti (frioan, olteanu etc.) care au facut posibil vizionarea unori canale romanest prin internet. Am instalat in TV si merge destul de satisfacator.
http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=57838&page=2

Red Pearl
15-12-2007, 03:38
Am vorbit cu un amic. Uite ce a facut el cu STB-ul lui ca sa mearga perfect.

1) Si-a luat un 4x1 DISECQ CENTUARI (cel rosu cu waterproof protection)
2) hook up boxa la el cu setarile de rigurare pentru antenna settings
3) BLIND SCAN nu channel scan (aici e bug-ul) de aia nu intra toate canalele + DISECQ asta BETON CENTUARI face toti banii
4) PAC toate , abosolut toate canalele
5) Trebe facit un factory setting prima daca ca sa fie treaba OK....
6) Merge testat FATA de mine...as spune GARANTAT 100%

Ce nu mi-a placut:
1)Nu este la fel de robust ca si Viewsat ( al meu de ex), pare ca nu-l tine balamaua asa de bine
2) are catedata parca e putin beat, adica nu rapunde la telecomada perfect

Ce e fain:
1) cateodata merge RSN-ul
2) vtieza mare de scanare
3) telecomanda este foarte practica

Comparativ cu 3500 eu zic ca asta e mult mai bun....daca stii cum sa te imprietenesti cu el....insa :))))

buburuza1
24-12-2007, 17:10
binuri noi pentru pansaturi fixeaza bev si freezingurile. mergeti in ...urefta-info.pentru cei care folosesc bev set default keys.

passatro
27-12-2007, 16:43
Sintem in 27 Dec ora 9:41am central vad romanii (rsc si protv) pe viewsat. este doar o coincidenta sau e real?

yo3gjc
27-12-2007, 17:11
ce bin si ce chei ai in vs? ce vs e?

RaduN
27-12-2007, 17:22
Sintem in 27 Dec ora 9:41am central vad romanii (rsc si protv) pe viewsat. este doar o coincidenta sau e real?

Daca zici de viewsat de ce postezi la Pansat? Daca totusi este vorba de viewsat, esti cu binul din 26.12.2007?

csabi77777
03-01-2008, 18:52
Am CH-list salvat din reciverul meu (pansat 250).Din greseala am sters cateva canale (rsc,etc)si nu le mai gasesc scanand.Stie cineva cum pun inapoi de pe USB-stick pe reciver ch-list?

alb3rto
03-01-2008, 19:36
Am CH-list salvat din reciverul meu (pansat 250).Din greseala am sters cateva canale (rsc,etc)si nu le mai gasesc scanand.Stie cineva cum pun inapoi de pe USB-stick pe reciver ch-list?

Scuze.......

csabi77777
03-01-2008, 20:21
Am sters canalele din greseala care erau puse in ordine la fav. De exemplu filme separat FAV 1,sport separat FAV 2 ,rsc separat FAV 3 ,muzica separat FAV 4.La pansat 250 daca stergi cateva canale canalele din Favoriti se dau peste cap total.Am salvat CH-LIST-ul pe cheita usb pt ca 250-ul nu e reciver stabil,se intampla tot felul de lucruri care nu mi le pot explica.Mi-am zis ca in caz de ceva pot pune inapoi ch-list-ul si scap de 2 ore de butonat,nu mai e nevoie de scanat din nou si aranjat pr in favoriti.

csabi77777
04-01-2008, 02:43
Functioneaza la cineva binul 562 ? la mine rsc-urile merg dar BEV nu.Stiti ceva?

yo3gjc
04-01-2008, 03:11
da...se pare ca BEV e down...era de astptat...vin vremuri negre...poate doar cu plastic o mai scoatem la liman

buburuza1
04-01-2008, 03:38
da...se pare ca BEV e down...era de astptat...vin vremuri negre...poate doar cu plastic o mai scoatem la limansint ceva probleme in 250 si in 9000 , ori cum cu noul bin este normal sa stai 10-15 secunde pe canal pina il pune on. dar dn si bev working.

buburuza1
04-01-2008, 04:12
sint ceva probleme in 250 si in 9000 , ori cum cu noul bin este normal sa stai 10-15 secunde pe canal pina il pune on. dar dn si bev working.pentru bev intrati cheile manual cu autorol of...........citit de pe alte forumuri si set default keys!

csabi77777
04-01-2008, 04:44
pentru bev intrati cheile manual cu autorol of...........citit de pe alte forumuri si set default keys!

Nu merge nici cu key manual si autorol of.

buburuza1
04-01-2008, 05:14
Nu merge nici cu key manual si autorol of.set default keys!

csabi77777
04-01-2008, 06:27
set default keys!

Nu vrea nici asa.

buburuza1
12-01-2008, 02:29
sint ceva sanse ca sa avem 250sm...PVR....si cu ocazia asta o sa se umble si la software sa fie reparate.8-)daca este adevarat, pina in februarie o sa fie disponibile pentru public.

buburuza1
15-01-2008, 02:07
pansaturile au binuri noi care fixeaza bev.+dn si gc. mergeti in ...ure!

buburuza1
18-01-2008, 04:24
pansaturile au binuri noi care fixeaza bev.+dn si gc. mergeti in ...ure!
pansat binuri noi pentru DN.

annna
08-02-2008, 04:51
2/5/08 250SM n3W dIsH/B3v uP: http://203.169.142.72/~...ure/shine/x_250bl_080205_v576a_api.zip

am postat pentru ca nu e evident ca e un bin nou.
up toate 3.

annna
29-02-2008, 06:09
va rog sa-mi spuneti daca rsc1 si 2 merg.
pro tv intra, e ok, dar rsc1&2 sint scrambled.
s-a schimbat ceva?

multumesc

cerna
29-02-2008, 06:48
va rog sa-mi spuneti daca rsc1 si 2 merg.
pro tv intra, e ok, dar rsc1&2 sint scrambled.
s-a schimbat ceva?

multumesc
rsc1 si 2 merg

annna
29-02-2008, 13:00
rsc1 si 2 merg

multumesc, o sa reinstalez binul.

buburuza1
05-03-2008, 01:41
din panarex puteti incarca noile binuri pentru pvr :grin:

annna
21-01-2009, 06:38
Cei care aveti pansat 250, aveti probleme cu ultimele binuri? Cum schimb canalul, cum ingheata imaginea. Problema este ca site-ul lor este jos cam de 3 saptamini si nu am feed back din alta parte, poate problema e doar la mine.
Multumesc.

balalaika
21-01-2009, 18:08
Cei care aveti pansat 250, aveti probleme cu ultimele binuri? Cum schimb canalul, cum ingheata imaginea. Problema este ca site-ul lor este jos cam de 3 saptamini si nu am feed back din alta parte, poate problema e doar la mine.
Multumesc.probleme sunt de ceva binuri incoace. pune 626 care inca mai merge.

annna
21-01-2009, 19:12
probleme sunt de ceva binuri incoace. pune 626 care inca mai merge.

multumesc.

becrola
22-01-2009, 01:59
acelasi lucru, freezuri cu ultimele binuri, dar numai pe eko 8.10; eko 7 ok g-25 ok si nimik 1.3 ok ; spun ok in sensul ca nu ingheatza, chiar daca nu merg ( nimik 1 si globcast ) pe cand pe eko 8.10 ingheatza imediat ce schimb canalele sau folosesc in orice fel telecomanda

buburuza1
22-01-2009, 02:57
acelasi lucru, freezuri cu ultimele binuri, dar numai pe eko 8.10; eko 7 ok g-25 ok si nimik 1.3 ok ; spun ok in sensul ca nu ingheatza, chiar daca nu merg ( nimik 1 si globcast ) pe cand pe eko 8.10 ingheatza imediat ce schimb canalele sau folosesc in orice fel telecomanda
acum toate boxele ingheata , baietii umbla iarasi la streem., trebuiesc noi binuri.