PDA

View Full Version : Welcome to America

KingBlana
14-08-2007, 12:03
O propunere mai veche iata ca prinde contur

Welcome to America , dudes .

Fanta
14-08-2007, 12:12
Bun venit in aceasta sectiune diaporei din SUA si Canada !

Fanta

ursul baloo
14-08-2007, 12:22
de ce nu si romanilor din australia si noua zeelanda ?

satenicu
16-08-2007, 00:49
pentru ca e alt fus orar :-)

satenicu
16-08-2007, 00:54
Un mesaj pentru romanii din America de Sud.
Viva Che Guevara.Viva la Revolucion:punk:

hidric
16-08-2007, 10:24
Un mesaj pentru romanii din America de Sud.
Viva Che Guevara.Viva la Revolucion:punk:

imi permiti sä adaug ceva pentru americani, mai ales pt. bUSH ?
Viva Fidel Castro!! Patria o Muerte!! Viva Che Guevara. Viva la Revolucion
:D

ursul baloo
16-08-2007, 14:39
pentru ca e alt fus orar :-)

si ce daca este alt fus orar ? de cind ne potrivim ceasurile dupa ora washington-ului ? de cind cu licuriciul cel mare ? pai asa faceau si bunicii nostri dupa razboi: venise armata sovietica "eliberatoare" si trebuiau sa-si potriveasca ceasurile dupa ora moscovei. atunci erau obligati. acum o facem de buna voie ?:ooops:

ursul baloo
16-08-2007, 14:40

l-ati uitat pe chavez, singurul care si-a dat seama cu cine are de-a face si l-a numit "burro", in timp ce altii ii cintau la licurici.:wink:

mariuss
17-08-2007, 02:17
de cind ne potrivim ceasurile dupa ora washington-ului ? de cind cu licuriciul cel mare ? pai asa faceau si bunicii nostri dupa razboi: venise armata sovietica "eliberatoare" si trebuiau sa-si potriveasca ceasurile dupa ora moscovei. atunci erau obligati. acum o facem de buna voie ?:ooops:

:clap: zi-le ursule !!

KingBlana
17-08-2007, 03:16
Mos Martin , nu te-ai plictisit cat bati din p**** aia de gura ?

Zoren
17-08-2007, 04:12
ce este aceasta subiect despre America de nord?

mulţumiri:grin:

zuzel
17-08-2007, 04:28
Mai oameni de la canguri si aia cu filmarea de la "lord of the rings", noi astia din nord-america am bagat "spaga grasa" la sefu' sa ne faca si noua o liniuta pe site. Am batut palma, am dat o FANTA pe git si gata linia. Vorbiti si voi cu el, bagati mardeii si va face si voua. In fond tot rumani sintem: sa moara si capra vecinului alora din Sahara cind or vedea ca noi astia avem linie pe site si ei nu! :whistle:

cartof_2
17-08-2007, 04:31
ce este aceasta subiect despre America de nord?

mulţumiri:grin:

forumu din america de nord sa inchis si tragem si noi pe aici daca nu cumva deranjam
sintem multi in us dar putini stiu ca rdi e tot de romini facut

Zoren
17-08-2007, 09:35
forumu din america de nord sa inchis si tragem si noi pe aici daca nu cumva deranjam
sintem multi in us dar putini stiu ca rdi e tot de romini facut

Acesta este Mare! bring America de nord īnchis la spre Casă ( Romānia )

http://img27.picoodle.com/img/img27/9/8/17/f_canadaCm_84e67c8.gif :gossip: http://img29.picoodle.com/img/img29/9/8/17/f_romaniaCm_d8c7ba1.gif

Zoren
17-08-2007, 13:24
Acesta este Mare! bring America de nord īnchis la spre Casă ( Romānia )

i thought this thread "Welcome to America North" means Romānia community from North America get closer to home....

"but it sounds like more on politics", well, i guess everyone talks about it:smile:

KingBlana
17-08-2007, 16:23
No more politics , only hobby : satellite :)

bererece
18-08-2007, 05:06
Esti dus nene nu stii despre ce vorbesti cu Che al tau.Pune mana si citeste sa vezi cine a fost descreieratul ala:jester::jester::jester:

PS salutare tuturor de pe CC !!!

yo3gjc
19-08-2007, 20:14
uhuu...se strange la loc gascha de peste garla, de cand am fost maziliti de pe ccc umblam ca bezmeticii, wellcome back guys

yo3gjc
19-08-2007, 20:22
so what's new...acum in NA totul deschis DN, B*V si GC, veselie mare pe sticla sa vedem cat o sa tina, vad ca b*v baga "stranbe" la chei :-)), o sa dau si eu sfoara in tara (asta) pe la cine mai stiu sa ne strangem la loc aici. Salutare la toata lumea

zuzel
20-08-2007, 00:52
so what's new...acum in NA totul deschis DN, B*V si GC, veselie mare pe sticla sa vedem cat o sa tina, vad ca b*v baga "stranbe" la chei :-)), o sa dau si eu sfoara in tara (asta) pe la cine mai stiu sa ne strangem la loc aici. Salutare la toata lumea
E marele avantaj sa ne adunam aici: cind se strica sistemul la noi si toate site-urile sint imposibil de accesat, aici nu o sa avem probleme. Cel putin putem schimba opinii/solutii pina se linistesc apele.

buburuza1
20-08-2007, 01:38
bun regasit. este bine ca ne putem reintilni undeva'

hidric
20-08-2007, 14:06
Esti dus nene nu stii despre ce vorbesti cu Che al tau.Pune mana si citeste sa vezi cine a fost descreieratul ala:jester::jester::jester:

PS salutare tuturor de pe CC !!!

Cine este dus ?
Pune manä si citeste tu, sä vezi cä-l citam pe FIDEL CASTRO nu pe Che :D
Pe altä parte citez pe cine vreau eu... simpatizez cu comunisti un pic..
;)

PS: Hasta la victoria siempre !!!!

trapkelin
22-08-2007, 19:55
Ma bucur ca v-am regasit. Imi lipsea sectiunea romana de la CCc.

octogon
23-08-2007, 02:55
Respecte la toata lumea.

Criztian[STATiON]
23-08-2007, 06:54
ma bucur ca ne putemintalni din nou pe acest forum...

tronf
31-08-2007, 05:10
Stie cineva de ca s-a inchis CCc?

i thought this thread "Welcome to America North" means Romānia community from North America get closer to home....

"but it sounds like more on politics", well, i guess everyone talks about it:smile:

cleo13
31-08-2007, 05:18
Salutare tuturor celor de pe fostul CCC ! Ma bucur ca v-am gasit aici !

Rumburak
31-08-2007, 15:06
Multumim de gazduire, RDI. Ma bucur ca ne regasim aici dupa ce Cruelio a inchis magazinul.
:gathering:

solex98
01-09-2007, 03:06
Inca odata buna Zuzel si bine te-am regasit Cartof; Se vede ca ne-a lipsit CCC. Multumiri RDI si hai sa ne ocupam de FTA si sa-l lasam pe Che acolo sub sosea unde l-a trimis bunul lui prieten Fidel. In tema cu FTA, odata ce transformi un FLU in Pansat, de ce pierde GC keys cind este re-boot de la power switch? Are ideie careva? Welcome to America!! (Cine poate!!).

cosas
01-09-2007, 07:49
Cred ca asta este blestemul meu sa dau peste tot de voi cei de la CCC cei din vechea garda. Dar sa stiti ca mi-ati lipsit toti. Unde este batrinul Cerna pentru ceva muzica?
Am constatat ca unii s-au mai prajit !!!
Dragii mei daca se mai intimpla ceva hai sa ne fixam un loc de intinlire ca mi-au trebuit vreo citeva saptamini pina sa dau de voi.

Vegas-24
02-09-2007, 07:53
Bine v`am regasit , sa va traiasca familia , mobila si aragazul ca banii pt. abonament la DN sau Bev stiu ca nu aveti...:winkandkiss: Ma bucur sa regasesc aici persoane cunoscute si serioase.... Tin sa MULTUMESC noilor noastre GAZDE pt. bunavointa si caldura cu care ne`au oferit un adapost la niste "horopsiti " si " homeless" ca noii cei de pe CC, stiu ca acum avem acest spatiu unde ne putem regasi dinou datorita unor persoane ca Zuzel care au tinut o relatie de prietenie permanenta cu GAZDELE noastre , care ne`au intins o mina de ajutor atunci cind am ajuns la "grea suferinta" ,oferindune un spatiu unde sa ne putem "asterne " si noi "problemele de zi cu zi " pe care ni`le creaza acesti rauvoitori DN si Bev ............ respectele mele : Vegas-24.

kiwwi
02-09-2007, 08:07
............mA BUCUR SA VE REINTILNESC

si noi BINE AI VENIT ..........acasa

gugustiuc
02-09-2007, 17:31
si mie imi pare bine ca v-am regasit dar mai bucuroasa e soacra-mea de cind am transformat FLU si poate sa vada TV din nou.
la toti meseriasi noroc

solex98
02-09-2007, 22:06
Stie cineva daca si Al7bar.tk si-a rupt gitul? De vreo 2 zile e in "revizie tehnica".....Asta s-a intimplat si la sites mai reputabile inainte ca sa se inchida. Mai ales ca spun ei: Yea - Were back and better then ever.

Mario999
03-09-2007, 04:06
Sanatate la toata lumea...........tot un Ex CCc

KingBlana
03-09-2007, 12:06
Bine ati venit sau revenit , cu totii . Normal ar trebui sa va simtiti ca acasa , pe cel mai mare forum in domeniu din Romania .

Acolo nu aveti Dreamboxuri , doar receivere facute in basement :) , scuze daca am jignit pe cineva :)

P.S. Si eu socrei i-as cumpara clar un receiver de basement :blow:

Vegas-24
03-09-2007, 18:46
[quote=KingBlana;394421]Bine ati venit sau revenit , cu totii . Normal ar trebui sa va simtiti ca acasa , pe cel mai mare forum in domeniu din Romania .

Acolo nu aveti Dreamboxuri , doar receivere facute in basement :) , scuze daca am jignit pe cineva :)

P.S. Si eu socrei i-as cumpara clar un receiver de basement :blow:[/quote ..................avem si DreamBox`uri, doar ca nu avem niste imagini bune pt. NA, ne`am lasat invadati de toate aceste baxe facute in "basement" (vorba ta) , eu personal la aceste coreizme le spun altfel : "Seafood " ,..............dar sa speram ca vom avea si noi parte de un suport mai bun pe viitor.......

kiwwi
03-09-2007, 19:27
Bine ati venit sau revenit , cu totii . Normal ar trebui sa va simtiti ca acasa , pe cel mai mare forum in domeniu din Romania .

P.S. Si eu socrei i-as cumpara clar un receiver de basement :blow:

Nu ai suparat pe nimeni ,doar ca TOTUL are un inceput si-o casa incepe cu un BASEMENT,poate cu timpul mai multi useri vor intelege ca baxele de Basement vor fi o frumoasa amintire si ca vor trece pe LINUX daca vor sa mai continue joaca asta........

numai bine

KingBlana
03-09-2007, 20:31
Receivere facute in basement este o lauda , termenul normal e receivere facute in cala vaporului intre 2 porturi de maestri gen Li Quoing si Bang Dalang .. ;D