View Full Version : Welcome to America
KingBlana
14-08-2007, 12:03
O propunere mai veche iata ca prinde contur
Welcome to America , dudes .
Bun venit in aceasta sectiune diaporei din SUA si Canada !
Fanta
ursul baloo
14-08-2007, 12:22
de ce nu si romanilor din australia si noua zeelanda ?
satenicu
16-08-2007, 00:49
pentru ca e alt fus orar :-)
satenicu
16-08-2007, 00:54
Un mesaj pentru romanii din America de Sud.
Viva Che Guevara.Viva la Revolucion:punk:
Un mesaj pentru romanii din America de Sud.
Viva Che Guevara.Viva la Revolucion:punk:
imi permiti sä adaug ceva pentru americani, mai ales pt. bUSH ?
Viva Fidel Castro!! Patria o Muerte!! Viva Che Guevara. Viva la Revolucion
:D
ursul baloo
16-08-2007, 14:39
pentru ca e alt fus orar :-)
si ce daca este alt fus orar ? de cind ne potrivim ceasurile dupa ora washington-ului ? de cind cu licuriciul cel mare ? pai asa faceau si bunicii nostri dupa razboi: venise armata sovietica "eliberatoare" si trebuiau sa-si potriveasca ceasurile dupa ora moscovei. atunci erau obligati. acum o facem de buna voie ?:ooops:
ursul baloo
16-08-2007, 14:40
l-ati uitat pe chavez, singurul care si-a dat seama cu cine are de-a face si l-a numit "burro", in timp ce altii ii cintau la licurici.:wink:
de cind ne potrivim ceasurile dupa ora washington-ului ? de cind cu licuriciul cel mare ? pai asa faceau si bunicii nostri dupa razboi: venise armata sovietica "eliberatoare" si trebuiau sa-si potriveasca ceasurile dupa ora moscovei. atunci erau obligati. acum o facem de buna voie ?:ooops:
:clap: zi-le ursule !!
KingBlana
17-08-2007, 03:16
Mos Martin , nu te-ai plictisit cat bati din p**** aia de gura ?
ce este aceasta subiect despre America de nord?
mulţumiri:grin:
Mai oameni de la canguri si aia cu filmarea de la "lord of the rings", noi astia din nord-america am bagat "spaga grasa" la sefu' sa ne faca si noua o liniuta pe site. Am batut palma, am dat o FANTA pe git si gata linia. Vorbiti si voi cu el, bagati mardeii si va face si voua. In fond tot rumani sintem: sa moara si capra vecinului alora din Sahara cind or vedea ca noi astia avem linie pe site si ei nu! :whistle:
cartof_2
17-08-2007, 04:31
ce este aceasta subiect despre America de nord?
mulţumiri:grin:
forumu din america de nord sa inchis si tragem si noi pe aici daca nu cumva deranjam
sintem multi in us dar putini stiu ca rdi e tot de romini facut
forumu din america de nord sa inchis si tragem si noi pe aici daca nu cumva deranjam
sintem multi in us dar putini stiu ca rdi e tot de romini facut
Acesta este Mare! bring America de nord īnchis la spre Casă ( Romānia )
http://img27.picoodle.com/img/img27/9/8/17/f_canadaCm_84e67c8.gif :gossip: http://img29.picoodle.com/img/img29/9/8/17/f_romaniaCm_d8c7ba1.gif
Acesta este Mare! bring America de nord īnchis la spre Casă ( Romānia )
i thought this thread "Welcome to America North" means Romānia community from North America get closer to home....
"but it sounds like more on politics", well, i guess everyone talks about it:smile:
KingBlana
17-08-2007, 16:23
No more politics , only hobby : satellite :)
bererece
18-08-2007, 05:06
Esti dus nene nu stii despre ce vorbesti cu Che al tau.Pune mana si citeste sa vezi cine a fost descreieratul ala:jester::jester::jester:
PS salutare tuturor de pe CC !!!
uhuu...se strange la loc gascha de peste garla, de cand am fost maziliti de pe ccc umblam ca bezmeticii, wellcome back guys
so what's new...acum in NA totul deschis DN, B*V si GC, veselie mare pe sticla sa vedem cat o sa tina, vad ca b*v baga "stranbe" la chei :-)), o sa dau si eu sfoara in tara (asta) pe la cine mai stiu sa ne strangem la loc aici. Salutare la toata lumea
so what's new...acum in NA totul deschis DN, B*V si GC, veselie mare pe sticla sa vedem cat o sa tina, vad ca b*v baga "stranbe" la chei :-)), o sa dau si eu sfoara in tara (asta) pe la cine mai stiu sa ne strangem la loc aici. Salutare la toata lumea
E marele avantaj sa ne adunam aici: cind se strica sistemul la noi si toate site-urile sint imposibil de accesat, aici nu o sa avem probleme. Cel putin putem schimba opinii/solutii pina se linistesc apele.
buburuza1
20-08-2007, 01:38
bun regasit. este bine ca ne putem reintilni undeva'
Esti dus nene nu stii despre ce vorbesti cu Che al tau.Pune mana si citeste sa vezi cine a fost descreieratul ala:jester::jester::jester:
PS salutare tuturor de pe CC !!!
Cine este dus ?
Pune manä si citeste tu, sä vezi cä-l citam pe FIDEL CASTRO nu pe Che :D
Pe altä parte citez pe cine vreau eu... simpatizez cu comunisti un pic..
;)
PS: Hasta la victoria siempre !!!!
trapkelin
22-08-2007, 19:55
Ma bucur ca v-am regasit. Imi lipsea sectiunea romana de la CCc.
Criztian[STATiON]
23-08-2007, 06:54
ma bucur ca ne putemintalni din nou pe acest forum...
Stie cineva de ca s-a inchis CCc?
i thought this thread "Welcome to America North" means Romānia community from North America get closer to home....
"but it sounds like more on politics", well, i guess everyone talks about it:smile:
Salutare tuturor celor de pe fostul CCC ! Ma bucur ca v-am gasit aici !
Rumburak
31-08-2007, 15:06
Multumim de gazduire, RDI. Ma bucur ca ne regasim aici dupa ce Cruelio a inchis magazinul.
:gathering:
Inca odata buna Zuzel si bine te-am regasit Cartof; Se vede ca ne-a lipsit CCC. Multumiri RDI si hai sa ne ocupam de FTA si sa-l lasam pe Che acolo sub sosea unde l-a trimis bunul lui prieten Fidel. In tema cu FTA, odata ce transformi un FLU in Pansat, de ce pierde GC keys cind este re-boot de la power switch? Are ideie careva? Welcome to America!! (Cine poate!!).
Cred ca asta este blestemul meu sa dau peste tot de voi cei de la CCC cei din vechea garda. Dar sa stiti ca mi-ati lipsit toti. Unde este batrinul Cerna pentru ceva muzica?
Am constatat ca unii s-au mai prajit !!!
Dragii mei daca se mai intimpla ceva hai sa ne fixam un loc de intinlire ca mi-au trebuit vreo citeva saptamini pina sa dau de voi.
Vegas-24
02-09-2007, 07:53
Bine v`am regasit , sa va traiasca familia , mobila si aragazul ca banii pt. abonament la DN sau Bev stiu ca nu aveti...:winkandkiss: Ma bucur sa regasesc aici persoane cunoscute si serioase.... Tin sa MULTUMESC noilor noastre GAZDE pt. bunavointa si caldura cu care ne`au oferit un adapost la niste "horopsiti " si " homeless" ca noii cei de pe CC, stiu ca acum avem acest spatiu unde ne putem regasi dinou datorita unor persoane ca Zuzel care au tinut o relatie de prietenie permanenta cu GAZDELE noastre , care ne`au intins o mina de ajutor atunci cind am ajuns la "grea suferinta" ,oferindune un spatiu unde sa ne putem "asterne " si noi "problemele de zi cu zi " pe care ni`le creaza acesti rauvoitori DN si Bev ............ respectele mele : Vegas-24.
............mA BUCUR SA VE REINTILNESC
si noi BINE AI VENIT ..........acasa
gugustiuc
02-09-2007, 17:31
si mie imi pare bine ca v-am regasit dar mai bucuroasa e soacra-mea de cind am transformat FLU si poate sa vada TV din nou.
la toti meseriasi noroc
Stie cineva daca si Al7bar.tk si-a rupt gitul? De vreo 2 zile e in "revizie tehnica".....Asta s-a intimplat si la sites mai reputabile inainte ca sa se inchida. Mai ales ca spun ei: Yea - Were back and better then ever.
Mario999
03-09-2007, 04:06
Sanatate la toata lumea...........tot un Ex CCc
KingBlana
03-09-2007, 12:06
Bine ati venit sau revenit , cu totii . Normal ar trebui sa va simtiti ca acasa , pe cel mai mare forum in domeniu din Romania .
Acolo nu aveti Dreamboxuri , doar receivere facute in basement :) , scuze daca am jignit pe cineva :)
P.S. Si eu socrei i-as cumpara clar un receiver de basement :blow:
Vegas-24
03-09-2007, 18:46
[quote=KingBlana;394421]Bine ati venit sau revenit , cu totii . Normal ar trebui sa va simtiti ca acasa , pe cel mai mare forum in domeniu din Romania .
Acolo nu aveti Dreamboxuri , doar receivere facute in basement :) , scuze daca am jignit pe cineva :)
P.S. Si eu socrei i-as cumpara clar un receiver de basement :blow:[/quote ..................avem si DreamBox`uri, doar ca nu avem niste imagini bune pt. NA, ne`am lasat invadati de toate aceste baxe facute in "basement" (vorba ta) , eu personal la aceste coreizme le spun altfel : "Seafood " ,..............dar sa speram ca vom avea si noi parte de un suport mai bun pe viitor.......
Bine ati venit sau revenit , cu totii . Normal ar trebui sa va simtiti ca acasa , pe cel mai mare forum in domeniu din Romania .
P.S. Si eu socrei i-as cumpara clar un receiver de basement :blow:
Nu ai suparat pe nimeni ,doar ca TOTUL are un inceput si-o casa incepe cu un BASEMENT,poate cu timpul mai multi useri vor intelege ca baxele de Basement vor fi o frumoasa amintire si ca vor trece pe LINUX daca vor sa mai continue joaca asta........
numai bine
KingBlana
03-09-2007, 20:31
Receivere facute in basement este o lauda , termenul normal e receivere facute in cala vaporului intre 2 porturi de maestri gen Li Quoing si Bang Dalang .. ;D
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.