PDA

View Full Version : Ce sa intimplat cu Radio DEEA?

RadioactiveNoise
27-07-2007, 16:09
Nu se mai aude nimic pe Radio DEEA.

ady18
27-07-2007, 16:16
pe sirius?

fac uplink prin boom ( amos)

first_zipper
27-07-2007, 16:19
Amos 2 (4.0W) - 10842.00 H SR27500 7/8 ???
din pachetul BOOM???
http://i36.photobucket.com/albums/e29/first_zipper/RadioDeea.jpg

ady18
27-07-2007, 16:30
da

oops! ma omoara oamenii de la tehnic! :D

RadioactiveNoise
27-07-2007, 16:51
Da, pe Sirius.

ady18
27-07-2007, 17:05
dap.

Nu mai este acolo si nici nu va mai fi :)

RadioactiveNoise
27-07-2007, 17:09
Si de ce asta?

Eu il ascultam aproape toata ziua.

mardan
27-07-2007, 17:22
Pentru ca DEEA a fost cumparat de francezii care sunt proprietarii Radio 21. Are loc o reasezare. O parte din frecvente vor fi folosite pentru extinderea retelei Radio 21 iar cu restul inca nu se stie ce vor face. Daca esti din Bucuresti cauta pe 89,5 si o sa gasesti un alt radio cu muzica dance din asta de plimbat creierul prin cutia craniana.

RadioactiveNoise
27-07-2007, 17:34
Nu sint din Bucuresti, sint in Germania, si ascultam DEEA pe Sirius.
Deci sa inteleg ca DEEA a disparut de tot, nu numa de pe Sirius?

FLORIN_MX
27-07-2007, 18:05
pe net la http://deea.hertza.ro:8000/

RadioactiveNoise
27-07-2007, 18:25
Asa-i, acolo merge, am clickat pe listen, sa deschis Winamp si merge, dar scrie asa:

Server Status: Server is currently up and private.
Stream Status: Stream is up at 0 kbps with 964 of 2048 listeners (939 unique)
Listener Peak: 1297
Average Listen Time: 3h 05m 05s
Stream Title: N/A
Content Type: audio/mpeg
Stream Genre: N/A
Stream URL: http://www.shoutcast.com
Stream AIM: N/A
Stream IRC: N/A
Current Song:

E normal sa scrie Stream is up at _0 kbps_ ?

Acolo ramine sau nu mai ramine nici acolo mult timp? Oricum calitatea audio pe Sirius a fost mai buna de cit streamu. Pacat ca nu mai e pe Sirius.

satenicu
27-07-2007, 19:12
Pentru ca DEEA a fost cumparat de francezii care sunt proprietarii Radio 21. Are loc o reasezare. O parte din frecvente vor fi folosite pentru extinderea retelei Radio 21 iar cu restul inca nu se stie ce vor face. Daca esti din Bucuresti cauta pe 89,5 si o sa gasesti un alt radio cu muzica dance din asta de plimbat creierul prin cutia craniana.

Da e placut Civic FM-ul

ady18
27-07-2007, 21:07

Crede-ma cand au luat hotararea de a se muta pe AMOS , nici macar nu se stia ca va fi vandut ;)

RadioactiveNoise
27-07-2007, 21:42
Parerea mea e ca oricum ar fi putut sa anunte lumea sa stie si nu sa dispara asa dintr-o data fara sa zica nimic.

ady18
27-07-2007, 21:47
Parerea mea e ca oricum ar fi putut sa anunte lumea sa stie si nu sa dispara asa dintr-o data fara sa zica nimic.

dap ai drepate. Au fost anuntati doar cei ca au statii in tara , pentru a reorienta antena :)

skycleaner
27-07-2007, 23:55
io chear acu ascult pe Radio Screamer she merge de ruuupee tempane...

RadioactiveNoise
28-07-2007, 04:33
@Skycleaner: Amu l-am testat pe Amos si ai dreptate. Ce plm aialalti nu puteau sa spuna?

Dar sti cum sint aia de le boom, sper ca nu-l codeaza!

Si mai e inca o problema: antena sta ptr nevastamea aproape tot timpu pe Sirius, atunci a fost bine cind si schelaitii ei au fost pe acelasi transponder ca postu meu preferat, fiind DEEA. Altfel intorceam antena pe Astra si ascultam sunshine live. Amu ori ca vreau DEEA ori ca vreau sunshine live tre si o intorc. Si nevasta iara zice "stai sa ma uit ce-i azi in iubire ca in filme", "acusi incepe filmu" si dintralea si eu mai ascult o p verde.

ady18
28-07-2007, 04:35
@Skycleaner: Amu l-am testat pe Amos si ai dreptate. Ce plm aialalti nu puteau sa spuna?

Dar sti cum sint aia de le boom, sper ca nu-l codeaza!

Asta e.

Vroiam sa va spun mai din timp.. dar nu eram autorizat :)

Si stai sa vezi ca dupa vanzarea catre 21 se va schimba numele , insa va ramane tot de nisa. Sunt luate 2 nume in calcul. Mai multe informatii vor fi spuse la timpul lor ;)

RadioactiveNoise
28-07-2007, 04:44
@ady18: Esti autorizat sa spui daca o sa-l codeze sau nu? Daca nu, sterge ce am scris si trimite-mi un pm.

ady18
28-07-2007, 04:46
@ady18: Esti autorizat sa spui daca o sa-l codeze sau nu? Daca nu, sterge ce am scris si trimite-mi un pm.

TRANSMISIA VA FI FTA::ok:

Insa eu ma gandesc la alta chestie. Daca a fost achizitionat de 21... probabil ca si 21 va parasi DIGI-ul si va venii langa deea. Ca asa sunt imprastiati pe nush cati sateliti.. Acuma sa vedem cum va sta treaba

RadioactiveNoise
28-07-2007, 05:00
Stiu ca nu e topicu corect fiindca e topicu pe care eu l-am startat, care este despre radio DEEA (Vezi ca aia la boom l-au scris fals, ei l-au scris Deea, defapt ii zice DEEA, sa ma corecteze cine stie mai bine in caz ca gresesc), dar ma intreb de ce trebue romanii sa le rasfire pe atitia satelliti?
Nici care alta nationalitate nu le rasfira in halu asta. Toata chestia poate fi vazuta si pozitiv, ca sa ai motiv sa-ti pui o antena motorizata unde nu ai voie, dar nu prea tzine. Sint multe locuinte in Germania unde nu-i voie sa-ti pui antena pe balcon si-ti argumenteaza cu cablu. Si daca zici ca vrei programe din Romania si-ti baga un TVRi si Protv Intl nu mai ai dreptu. Momentan nu am problema asta dar cind o sa ma mut o sa o am.

ady18
28-07-2007, 05:02
Stiu ca nu e topicu corect fiindca e topicu pe care eu l-am startat, care este despre radio DEEA (Vezi ca aia la boom l-au scris fals, ei l-au scris Deea, defapt ii zice DEEA, sa ma corecteze cine stie mai bine in caz ca gresesc), dar ma intreb de ce trebue romanii sa le rasfire pe atitia satelliti?
Nici care alta nationalitate nu le rasfira in halu asta. Toata chestia poate fi vazuta si pozitiv, ca sa ai motiv sa-ti pui o antena motorizata unde nu ai voie, dar nu prea tzine. Sint multe locuinte in Germania unde nu-i voie sa-ti pui antena pe balcon si-ti argumenteaza cu cablu. Si daca zici ca vrei programe din Romania si-ti baga un TVRi si Protv Intl nu mai ai dreptu. Momentan nu am problema asta dar cind o sa ma mut o sa o am.

Ai perfecta dreptate .. insa nu depinde de angajati ci de oamenii de sus. Asta este.. :)

RadioactiveNoise
28-07-2007, 05:07
@ady18: Si atunci versiunea cu francejii si cu frecvente pentru Radio 21, etc e adevarata sau nu?

Am sperat ca atunci cind merg data viitoare in vizita la Timisoara o sa fie si DEEA si in Timisoara.

21 e deja de ani de zile pe 90,8 in Timisoara.

Mai, eu sint un hobbyist de care n-ai vazut in viata ta: le am si cu FM si cu Satellitii, mai mult cu satelitii. In caz ca cauti un instalator in sudvestu germaniei, nu-i nici o problema, dar numa pe balcoane, nu pe acoperishuri.

Sa-ti spun frecventele cum le stiam.
88,7 Radio Vest (la cumparat Kiss FM)
89,7 Europa Nova
90,8 Radio 21
Undeva intre National FM si Radio Romantica.
97,4 Pro FM
99,0 Analog (Cred ca si ala e Kiss acuma)
104,4 Eurpa FM

Si daca vrei sa le sti si pe alea sirbesti ma intrebi dupa ce am venit inapoi.

Sa ma corecteze cineva din TM daca gresesc si sa posteze o lista actuala.

ady18
28-07-2007, 05:11
@ady18: Si atunci versiunea cu francejii si cu frecvente pentru Radio 21, etc e adevarata sau nu?

Am sperat ca atunci cind merg data viitoare in vizita la Timisoara o sa fie si DEEA si in Timisoara.

lucrurile stau asa: In orasele unde este si RADIO DEEA si Radio 21 se va face o noua retea RADIO *****. ( de aceeasi nisa) Iar in orasele unde EXISTA DEEA si nu este radio 21 , se va trece la RADIO 21.

La fel si cu MIX FM. unde nu exista magic fm sau Kiss fm va intra RADIO *** ( deja numele este stabilit insa nu este facut public iar radio-ul va fi de nisa gen Deea )

RadioactiveNoise
28-07-2007, 05:17
Pai uite, in TM e si 21 si Kiss FM, mai lipseste DEEA!!!!
Fac un bandscan cind ajung si ti le enumar. Mai dureaza citeva saptamini, daca te intereseaza spune.

ady18
28-07-2007, 05:18
Pai uite, in TM e si 21 si Kiss FM, mai lipseste DEEA!!!!
Fac un bandscan cind ajung si ti le enumar. Mai dureaza citeva saptamini, daca te intereseaza spune.

RADIO 21 e din trustul Lagardčre
iar Kissu e din S.B.S

N-au treaba unul cu altul.

RadioactiveNoise
28-07-2007, 05:27
Si de ce are Kiss in sau pe linga TM doua frecvente?

Si vezi ca daca pui asa o caciula pe c e mai mult ceh sau slovac de cit francez.

Vezi ca inca o data nu te intreb daca ai nevoie de instalator, etc.
I-mi deschid un topic aparte si mie egal care DTH vine si spune, "da ma instaleaza".

Vasilis
28-07-2007, 11:40

Sa-ti spun frecventele cum le stiam.
88,7 Radio Vest (la cumparat Kiss FM)
89,7 Europa Nova
90,8 Radio 21
Undeva intre National FM si Radio Romantica.
97,4 Pro FM
99,0 Analog (Cred ca si ala e Kiss acuma)
104,4 Eurpa FM

Si daca vrei sa le sti si pe alea sirbesti ma intrebi dupa ce am venit inapoi.

Sa ma corecteze cineva din TM daca gresesc si sa posteze o lista actuala.

Kiss-ul nu a cumparat Radio Vest ci pe Analog FM (99fm) si de ceva timp se aude ca de pe fundul unui borcan (aproape mono). Sunetul se aude doar din boxa dreapta, in partea stanga se aude foarte foarte incet. Cu ceva timp in urma (cam la vre-o 2 luni dupa ce Kiss a inlocuit Analog) ma plangeam pe forumul CNA de calitatea proasta a transmisiei Kiss fata de Analog si un tip ce lucra la ei incerca sa ma convinga ca de fapt se aude mult mai bine. Pe dracu!!
Radio vest si-a schimbat denumirea in Westcity FM si a mai schimbat si frecventa din 88,7 in 88,8 FM, asta datorita Radio Info Pro Resita care emite de pe Semenic pe frecventa 88,5 si se aude foarte bine in Timisoara.
Si aici lista completa pentru Timisoara:
88,8 - Westcity Radio
88,9 - Radio Europa Nova
90,8 - Radio 21
91,3 - Radio Info Pro
93,9 - BBC Radio
95,0 - Romantic FM
96,1 - National FM
96,9 - Radio Guerilla
97,4 - Pro FM
99,0 - Kiss FM
100,0 - Student FM ( radio cu putere mica de transmisie - apartine Univ Tibiscus)
100,7 - RR Cultural
104,4 - Europa FM
105,9 - Radio Timisoara
106,4 - RR Actualitati

ady18
30-07-2007, 15:22
Si de ce are Kiss in sau pe linga TM doua frecvente?

Si vezi ca daca pui asa o caciula pe c e mai mult ceh sau slovac de cit francez.

Vezi ca inca o data nu te intreb daca ai nevoie de instalator, etc.
I-mi deschid un topic aparte si mie egal care DTH vine si spune, "da ma instaleaza".

man.

Frecventele se obtin la CNA prin concurs ( sper sa nu ma insel), sau trusturile mari cumpara radio-urile mai mici. Cam asa sta treaba + ca sunt 10001 interese:)

Pepo875
30-07-2007, 20:05
Pe frecv lui Civic FM va fi PRO FM DANCE, iar pe unele frecv Radio Deea va emite Radio 21 si noul Radio DJ ( dupa modelul DEEA )

ady18
31-07-2007, 16:08
Pe frecv lui Civic FM va fi PRO FM DANCE, iar pe unele frecv Radio Deea va emite Radio 21 si noul Radio DJ ( dupa modelul DEEA )

Dap asa va fi.