View Full Version : Intrebare
Cum pot recunoaste un aparat foto nikon d50 original de cel contrafacut sau diferenta de la unul scump si unul ieftin findca vreau sa imi cumpar unul si sa nu iau plasa
Eu n-am auzit de SLR-uri contrafacute. Cred ca la capitolul asta poti sta linistit. Contrafacute sunt baterii,carduri,etc.
De unde vrei sa-ti iei?Daca din ro, ia de la un magazin cat-de-cat de incredere (f64,emag,etc). Daca de dincolo, intereseaza-te de unde-l iei. Chiar daca dai 10-20E in plus, merita sa iei de la un magazin care are un nume si nu se trag pe c*r la garantie in caz de ceva.
Nu inteleg ce vrei sa zici prin diferenta de la unul scump si unul ieftin?Vrei sa stii diferenta dintre D50 si D200(4900ron)?Sau diferenta dintre un d50 ieftin si un d50 scump?Aici, in al doilea caz, intervine in principal adaosul magazinului si acccesoriile ce le baga in kit. Unii vand doar body+cheap18-55, altii iti dau un body+ un f2.8 sau un VR + un card mare si atunci creste pretul.
Nu prea mai vad d50-uri noi de vanzare.De unde-l iei?
Vreau sa-l iau din magazin din Romania,dar cateodata si in magazine sant tot felul de ciurucuri
Ai gasit pe undeva nou?
Sincer, la body-uri nu am prea auzit sa fie copii proaste sau defecte. In general sunt niste aparate cu oaresce pretentii care nu prea ajung pe tejghea cu defecte. Mai degraba la obiective sa fii f atent. Acolo tine totul de noroc de-o copie buna.
S-a oferit cineva sa-mi aduca din Italia la 200-250 Euro spune ca sant acolo la anunturile din ziare.Dar mai am o intrebare care sant mai bune cele
sd-uri sau flesh carduri?
:) Deci tot din afara...
Vezi sa fie de incredere omu'. Pretul e ffff mic la body+obiectiv. Vad pe ebay la 400E+ kitul nou.
Referitor la SD-uri, de bune sunt bune...nimic de comentat. Doar de firma sa fie. Nu lua chestii no-name. De preferinta ia SanDisk,Kingston,Lexar,Transcend. Celelalte s-ar putea sa t-i se defecteze mai repede decat te-ai astepta. Ti-as recomanda sa le iei din ro pt ca poti gasi cu 5 ani garantie la un pret super ok.
S-a oferit cineva sa-mi aduca din Italia la 200-250 Euro spune ca sant acolo la anunturile din ziare.Dar mai am o intrebare care sant mai bune cele
sd-uri sau flesh carduri?
La pretul asta cred ca sunt second-hand! Daca e asa, e cam riscant, nu stii ce cumperi si mai ales nu ai nicio garantie ...
daca sunt second ar fi bine de stiut cate cadre au fost trase cu el. Dar eu sincer nu m-as baga la slr 2nd pt ca au parte mecanica care se uzeaza
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.