PDA

View Full Version : Pentru cei cu televizoare HD cu DVB-T incorporat

antecu
05-06-2007, 01:11
Am adus 2 CI care permit decodare mpeg-4.Cei care au televizoare cu tuner digital DVB-T incorporat si soclu de CI ii rog sa-mi permita efecturare unui test pentru verificarea receptie PRO TV.Bineinteles ca rugamintea se adreseaza celor din Bucuresti.

Puteti sa-mi trimiteti pm sau cei care ma cunosc ma pot contacta telefonic sau pe e-mail.

Multumesc.

mihaiwinter
05-06-2007, 07:19
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mihaiwinter
05-06-2007, 07:21
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mvictor
05-06-2007, 20:04
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Daca e postat din greseala ti se iarta,
daca e doar ca sa cresti numarul tau de posturi pur si simplu TACI daca nu ai ce spune, fara sa mai comentez ca ai meritra chiar "pedepsit" de un moderator

Dyngo
10-06-2007, 12:48
Am adus 2 CI care permit decodare mpeg-4.Cei care au televizoare cu tuner digital DVB-T incorporat si soclu de CI ii rog sa-mi permita efecturare unui test pentru verificarea receptie PRO TV.Bineinteles ca rugamintea se adreseaza celor din Bucuresti.

Puteti sa-mi trimiteti pm sau cei care ma cunosc ma pot contacta telefonic sau pe e-mail.

Multumesc.

Ai reusit sa faci ceva?

agmed
14-11-2007, 19:44
Ce poate sa rezolve un CI la un tv lcd-Full hdtv prevazut cu slot PCMCIA ? Eu am primit cu Humax HDCI 2000 si un CI -AlphaCryptLight......si ma uit la el pina o sa procur CAC din West....Am dat zvon pentru Discovery HD...:help: