View Full Version : intrebare ptr. cei din germania
ma intereseaza cit costa un sistem de navigatie la voi? cu soft ptr. europa!!
ai mai multe variante de la PDA pina la sisteme super sofisticate, pretu e pe masura de la 250€ pina la vreo 2000€, da si tu un search pe ebay...
Mi-am pus saptamana trecuta un Becker Indianapolis 7923 si sunt foarte multumit. A costat (Media Markt) 800 € + 140 € instalarea (a cam trebuit demontat bordul pentru antena GPS si eu nu prea ma pricep). Daca il iei de la un online shop, poate sa coste cu pana la 100 € mai putin. Harta (pe 2 CD-uri) este la nivel detaliat (numar de casa pentru toata Europa - mai putin cea de Est) iar CD-ul trebuie bagat doar la instalare, in rest poti asculta muzica pe CD (are si MP3 si WMA), iti da indicatiile in 12 limbi (engleza o poti alege britanica sau americana), iti recalculeaza ruta in caz de aglomerari, etc. E un navigator excelent.
Detalii aici. http://www.becker.de/beckerCC21/www_root/index.jsp?language=En dai clic pe Car Navigation
TNX ptr informatii tuturor!!!am sa ma inf. bine!
am ales varianta pda-ului sony+perfect passenger!merge excelent!!pentru 300 de euroi!! :D
Daca vrei gps pentru telefon mobil, poti folosi cel de la Route 66 e si in limba romana.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.