PDA

View Full Version : Dedicatie pt Satenicu

nrares
31-05-2005, 15:46
Cand am avut 14 ani am vrut sa am si eu o prietena .
La 16 ani mi-am realizat dorinta . Am avut o prietena insa nu m-am simtit atras fizic de ea .

Student fiind , m-am imprietenit cu o femeie foarte senzuala , insa sensibila . La cea mai mica neintelegere izbucnea in plins si ameninta ca se sinucide . Am inteles ca am nevoie de o femeie echilibrata cu un carater stabil .

La 25 de ani am cunoscut o astfel de femeie . Din pacate ea era prea previzibila si m-am plictisit repede .

La 28 de ani am cunoscut o femeie foarte temperamentala . Vorbea mult si cu patos , sarea de la un subiect la altul si era cam certareata de felul ei. Nu am reusit sa tin pasul cu ea .

Am inteles ca am nevoie de o femeie inteligenta cu caracter puternic , care stie ce vrea si stie cum sa-si realizeze dorintele . Am avut noroc si am gasit-o . Ne-am casatorit . Chestia e ca ea s-a plictisit repede de mine, a cerut divort si a plecat cu tot ce aveam .

Astazi , la 40 de ani , caut femei frumoase cu sani mari.

piciul
31-05-2005, 17:36
Se pare ca vrei sa ti pasul cu moda frate :idea: :roll: :fu:

satenicu
31-05-2005, 21:42
När renstölden i ökar lavinartat kallar områdets invånare till möte för att tackla problemet. Man bestämmer sig för att börja patrullera vildmarken och söka efter de stulna djuren la tzatze. Men endast en man anmäler sig som frivillig - enstöringen RARES.
Ca si cum nu ai stii ca:
satenicu är tillbaka i skolbänken och njuter här av häftig och vild sex, ett sexliv vi alla önskar att vi hade haft när vi gick i skolan!
Satenisex

Kroky
01-06-2005, 00:58
Pana la urma gasesti si femeia ideala, insa trebuie s-o umfli seara si sa nu umbli cu obiecte ascutite in preajma ei daca nu ai ceva petece rapide asupra ta...
Nu trebuie sa o imbraci, nu mananca, nu bea, nu fumeaza, nu-ti cere bani, nu vorbeste, nu se imbolnaveste, nu te imbolnaveste, s.a.m.d.

backup_2k
01-06-2005, 14:09
@nrares, sincer..imi pare rau ..

pe de alta parte..nu cauti femeile alea unde trebuie..ca pot sa jur ca nu sunt aici pe forum..cel putin in realitate :), ..

Lasa..fruntea sus, si sigur s-o gasi una si pentru tine..
Daca or fi doua..cu atat mai bine, nu ?!?!

nrares
01-06-2005, 15:21
@nrares, sincer..imi pare rau ..

pe de alta parte..nu cauti femeile alea unde trebuie..ca pot sa jur ca nu sunt aici pe forum..cel putin in realitate :), ..

Lasa..fruntea sus, si sigur s-o gasi una si pentru tine..
Daca or fi doua..cu atat mai bine, nu ?!?!

Moo, era vorba de satenicu nu de mine. :lol: :lol: :lol:

Ti-o fi cauzat Berghenbiru, treci si tu la bere, lasa apa colorata. :twisted: :twisted: :twisted: