PDA

View Full Version : NU OFER CONTURI DE SHARING !

Pisti
30-05-2005, 11:51
Am primit peste 50 de mesaje private in care diferiti useri cer acces pe serverul meu de sharing.Serverul meu este privat,nu dau contru contra cost,toate cartelele sunt in serverul meu nu iau peer tip spider.Singurul care a avut acces pentru test este Fanta si inca un prieten de pe RDI care nu vrea sa-i public numele.Eu tin acest server doar pentru hobby nu pentru interese financiare.O ultima stire : merge Premiere pe newcamd versiune care nu este inca publica.

onyx
30-05-2005, 11:53
...toata stima pt Pisti si baietii care fac treaba asta din hobby si nu pt bani.

dirtyfreddie13
30-05-2005, 11:57
Multam' mult @onyx :)

cartita
30-05-2005, 12:52
"O ultima stire : merge Premiere pe newcamd versiune care nu este inca publica"
Merge emulat Brumieru cu aceasta versiune de Newcamd, sau doar se pot folosi cartele de Brumiere pe dream folosind aceasta versiune de newcamd ? Merg si Prem .. Direkt ?
Din curiozitate intreb.
Pisti, sa ne zici si noua daca putem sa te asaltam cu o tura de vreo 100 - 200 de PM-uri, ca sa ne trimiti si noua versiunea aia de newcamd !
Glumeam !

aliat
30-05-2005, 14:18
bravo sharing-ul ii viitorul :) FITI ALIATI :lol:

nrares
30-05-2005, 16:03
Ne bucuram pentru prietenu Pisti care are server doar pentru el, nu face conturi pentru nimeni, ii merge Premieru in newcamd, da cont numa lui Fanta si la inca un prieten care nu vrea sa i se stie numele, etc.

Nu-i asa ca v-ati enervat ca el vede atatea si voi nu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bumbu
30-05-2005, 16:38
Ca bine spui nrares: m-am inervat acum si inca nu prea stiu ce sa sparg de nervi ? Deocamdata numai scrumiera am aruncat-o de la etajul 3 si ..... cine stie ce va mai urma ?????

Pe bune, sunt foarte mandru de PISTI care cu toate ca nu da la nimeni acces la server, ne mai informeaza si pe noi cu cite ceva.

Deci, RESPECT lui Pisti si prietenilor sai

Banan6ro
30-05-2005, 16:40
e pisti

danetzd
30-05-2005, 18:47
Sa-mi bag piciorul ce nasol :( ,pentru cei ca mine care nu au acces la server,si sa-mi bag iar piciorul de cit de bine o pot duce altii , si chiar ma bucur ca numai doi au putut avea acces la server...preafericitule !!!!
In schimb pt. cei de rand ...Toate Cele Bune !!!

KingBlana
30-05-2005, 18:50
Sa fiu in trendul titlului threadului : Nici eu nu ofer conturi de sharing http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/haha.gif Cine nu ofera poate scrie aici :)

Fanta
30-05-2005, 18:54
Eu am renuntat de mult la contul de la Pisti.Cred ca stiu cine este al doilea preafericit :)

nrares
30-05-2005, 21:19
Fanta, tu nu ai voie sa scrii aici, tu deja ai gustat din fructul oprit. Acum fi sincer si spune cate sute de euro ai platit ca sa vezi Taquilla XXY in sharing pentru juma de ora?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LAURI
01-06-2005, 13:37
Si eu sunt mindru de ... Pisti. Bravo lui ... :roll:

edy_smf
01-06-2005, 14:46
Nici eu nu ofer conturi de sharing pt ca nu am server de sharing :lol: :lol: :lol:
mai sint persoane in situatia mea?

No offence Pisti,just a joke :lol: