PDA

View Full Version : panouri Izolatie fonica apartament

edy_smf
29-05-2005, 04:51
daca se pricepe cineva imi poate da si mie niste linkuri unde as putea gasi asa ceva?exista niste panouri de izolatie care se lipesc de pereti si in afara de izolatie arata si cool :shock: Trebuie sa ma apuc de zugravit si cred ca e mai rentabil decit sa smirgheluiesc toti peretii si sa umplu casa de praf sa aplic aceste panouri si impusc doi iepuri deodata,scap si de galagia din bloc (bormasini,ciocane,baroase si flex-uri cind ti-e somul mai dulce)si arata si mai cool,+ de asta pot asculta fara sa imi bata nimeni in calorifer orice muzica vreau la orice ora sau sa ma joc pe PC cu boxele la maxim fara sa faca cineva din bloc infarct ca se aud impuscaturi in cartier :lol: :lol:
Am vazut asa ceva la tv mai mult pe la studiouri de inregistrari dar nu cred ca e o idee rea si pt apartament....depinde de costuri dar banuiesc ca sint cam aceleasi cu un lavabil de buna calitate + manopera mult mai mica si usurinta cu care se monteaza +intretinere mult mai usoara

nirolf
29-05-2005, 15:15
ai luat potul cel mare la 6 din 90? exista asa ceva pentru izolatie hidro
care se foloseste la cladirile noi sau la cele in renovare .produsul se gaseste sub denumirea higrodiode.cu necesarul pentru un apartament iti
poti lua linistit o masina buna. o buna idee realizabila in cazul tau ar fi
placi de rigips+vata minerala pentru izolatie fonica si termica in acelasi
timp.lucrul merge relativ repede odata ce ai materialul in apartament.mai
ai nevoie doar de meseriasi care dupa mine este treaba cea mai grea,se
intelege de ce.noroc,nirolf :lol:

edy_smf
29-05-2005, 18:58
man dar chiar asa scump poate fi? merge cu izolatie hidro?aia stiu ca se lipeste cu un fel de smoala,nu cred ca ar fi prea estetic :wink:

nirolf
29-05-2005, 21:21
higrodioda e ca un abtibild,tragi foaia de hirtie de pe spate si o lipesti di-
rect pe perete;normal direct pe caramida de fundatie.intreaba la Prakti-
ker sau alti mamuti de profil.in cazul rigipsului ai nevoie de vata minerala
pentru izolatia fonica si termica.la rigips ai avantajul ca in unele zone poti
crea opere de arta de ex. plafon s.a.m.d.noroc,nirolf :lol:

backup_2k
30-05-2005, 16:29
Un sfat util..
Mergi la unii meseriasi (Practiker), te arati foarte interesat, si dupa ce afli ce-ti trebuie mergi pe Valea Cascadelor si-ti iei la juma' de pret..
:)

edy_smf
31-05-2005, 12:37
man unde e Valea Cascadelor asta?

backup_2k
01-06-2005, 14:45
La capatul troleibuzului 90 si 70 parca..
Mai poti ajunge si cu tramvaiul 35, 8, etc..

Zona Romancierilor din Drumul Taberei..cu alte cuvinte

edy_smf
01-06-2005, 15:43
hmm,in ce oras man,am uitat sa specific,eu sint din Constanta...

TheLost
01-06-2005, 16:20
in bucale city

edy_smf
01-06-2005, 19:55
cam departe...nu ca ar fi departe orasul dar transportul materialelor cred ca ar depasi costul lor+manopera asa ca mai caut pe aproape,trebuie sa existe o modalitate,cineva imi recomandase o tapetare cu mocheta a peretilor sau capitonare cu imitatie de piele,ce ziceti ar merge,ati mai vazut pe undeva,este estetic si usor de intretinut?

nirolf
01-06-2005, 22:26
Constanta este mai aproape de Ukraina,Bulgaria(patria lui Fanta) si Tur-
cia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
noroc,nirolf :lol:

fabian23
02-06-2005, 00:55
Pentru ca suntem la capitolul izolari, vreau sa va intreb care este cea mai buna varianta pentru izolarea termica a unei cladiri. Din cate m-am documentat, recomndate sunt placile de polistiren expandat.

Voi ce parere aveti ? Thanks! :P

FAbian23

edy_smf
02-06-2005, 01:33
fata de bulgari cred ca sintem la aceeiasi distanta atit constantenii cit si bucurestenii,asta daca nu luam in consideratie cadrilaterul care parca tot romanesc l-as considera :twisted:,fata de turci,da sint aproape dar tot ce e acolo e contrafacut si de proasta calitate asa cu nu m-s risca sa merg sa cumpar nimic de acolo,de la ukrainieni nici nu ma gindesc,chiar daca o parte e aproape si cealalta trebuie sa traversez toata Romania spre nord sa ajung la ea :shock: .mai repede din port ca oricum 65% din marfa de import de calitate pe acolo intra dar nu cred ca se vinde asa ceva in free shopurile din port :idea: :D

backup_2k
02-06-2005, 11:58
N-am stiut ce esti din Constanta..sorry
Si eu ti-as recomanda tot in port in cazul asta..

La mai groasa, izolatie :)

edy_smf
02-06-2005, 22:05
merci,insa cu portul chiar ca e groasa...odata ce ai cumparat ceva de acolo,in cazul ca reusesti sa gasesti vreo firma care vinde in tara trebuie platita vama sa iesi cu ea de acolo etc...e greu...o sa incerc tot pe la depozitele de la periferia orasului insa nu stiu inca ce anume sa caut :roll:

nirolf
02-06-2005, 22:53
daca nu ai fost inca in Turcia afla(daca te tine buzunarul) ca exista si marfa de calitate.eu iti recomand tot placile de rigips in combinatie cu vata minerala ,care se gaseste sub diferite grosimi in functie .grosimea
vatei o alegi in functie de boxe.noroc,nirolf :lol: