View Full Version : Am nevoie de un sfat ...
satelit_hobby
27-04-2007, 17:19
Dragii mei,
in primul rand servus la toata lumea.
Acum trec la treburi serioase :
As vrea sa folosesc si eu televizorul meu HD la capacitate maxima ...astfel ca vreau sa-mi iau o cutie care sa stie mpeg4...Cu ce sfaturi ma ajutati !?
Are cineva asa ceva si e multumit de ceea ce vede ?! In principal nu ma intereseaza (deocamdata ) satelitii ....vreau ceva mai domestic ceva terestru ...
Multumesc mult,
BAFTA_TUTUROR !
S_H
SAFETRON1
28-04-2007, 12:29
Pai nu prea inteleg ce ai vrea de fapt:confused: Receiver de satelit(sau terestru) ori player DVD care sa redea HD:roll::yawn:
In plus, in Ro, din cate stiu doar ProTv emite HD stirile de la ora 17.
DVD-uri HD sunt mai multe, totusi eu oscilez intre a recomanda un DVD-HD (blue ray sau HD-DVD) sau un Playstation 3 (are blue ray DVD si pune si jocurile pe HD).
Pentru receiver satelit HD eu astept inca Dream 8000.
satelit_hobby
29-04-2007, 00:55
Multam fain de raspunsuri ...
Inteleg din raspunsuri ca nu prea e coapta tehnologia ...si trag concluzia ca tre' sa mai astept o tzara. Inca odata MULTAM de raspunsuri.
BAFTA_TUTUROR.
S_H
SAFETRON1
29-04-2007, 17:47
Multam fain de raspunsuri ...
Inteleg din raspunsuri ca nu prea e coapta tehnologia ...si trag concluzia ca tre' sa mai astept o tzara. Inca odata MULTAM de raspunsuri.
BAFTA_TUTUROR.
S_H
Pt receivere (satelit/terestru/cablu) HD zic sa asteptam dreambox-ul 8000.Playerele HD sunt satisfacatoare , dar trebuie sa te apuci de download-ul de material HD de pe torrente , iar dupa daca e cazul de conversii in formatul acceptat de player.Iar conversia dureaza , dureaza si iar dureaza chiar si pe un PC performant.
Dragii mei,
in primul rand servus la toata lumea.
Acum trec la treburi serioase :
As vrea sa folosesc si eu televizorul meu HD la capacitate maxima ...astfel ca vreau sa-mi iau o cutie care sa stie mpeg4...Cu ce sfaturi ma ajutati !?
Are cineva asa ceva si e multumit de ceea ce vede ?! In principal nu ma intereseaza (deocamdata ) satelitii ....vreau ceva mai domestic ceva terestru ...
Multumesc mult,
BAFTA_TUTUROR !
S_H
Avatarul te dezminte,iti recomand pentru inceput KISS 600,200Euro un dvd player pentru cel putin 720p.
In afara de dream 8000 care il asteptati toti,ce mai merita cumparat si sa fie si convenabil calitate pret???
Neo75
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.