PDA

View Full Version : Am nevoie de un sfat ...

satelit_hobby
27-04-2007, 17:19
Dragii mei,

in primul rand servus la toata lumea.
Acum trec la treburi serioase :

As vrea sa folosesc si eu televizorul meu HD la capacitate maxima ...astfel ca vreau sa-mi iau o cutie care sa stie mpeg4...Cu ce sfaturi ma ajutati !?

Are cineva asa ceva si e multumit de ceea ce vede ?! In principal nu ma intereseaza (deocamdata ) satelitii ....vreau ceva mai domestic ceva terestru ...

Multumesc mult,

BAFTA_TUTUROR !

S_H

SAFETRON1
28-04-2007, 12:29
Pai nu prea inteleg ce ai vrea de fapt:confused: Receiver de satelit(sau terestru) ori player DVD care sa redea HD:roll::yawn:

mvictor
28-04-2007, 13:14
In plus, in Ro, din cate stiu doar ProTv emite HD stirile de la ora 17.
DVD-uri HD sunt mai multe, totusi eu oscilez intre a recomanda un DVD-HD (blue ray sau HD-DVD) sau un Playstation 3 (are blue ray DVD si pune si jocurile pe HD).
Pentru receiver satelit HD eu astept inca Dream 8000.

satelit_hobby
29-04-2007, 00:55
Multam fain de raspunsuri ...

Inteleg din raspunsuri ca nu prea e coapta tehnologia ...si trag concluzia ca tre' sa mai astept o tzara. Inca odata MULTAM de raspunsuri.

BAFTA_TUTUROR.

S_H

SAFETRON1
29-04-2007, 17:47
Multam fain de raspunsuri ...

Inteleg din raspunsuri ca nu prea e coapta tehnologia ...si trag concluzia ca tre' sa mai astept o tzara. Inca odata MULTAM de raspunsuri.

BAFTA_TUTUROR.

S_H

Pt receivere (satelit/terestru/cablu) HD zic sa asteptam dreambox-ul 8000.Playerele HD sunt satisfacatoare , dar trebuie sa te apuci de download-ul de material HD de pe torrente , iar dupa daca e cazul de conversii in formatul acceptat de player.Iar conversia dureaza , dureaza si iar dureaza chiar si pe un PC performant.

kenntos
15-05-2007, 07:27
Dragii mei,

in primul rand servus la toata lumea.
Acum trec la treburi serioase :

As vrea sa folosesc si eu televizorul meu HD la capacitate maxima ...astfel ca vreau sa-mi iau o cutie care sa stie mpeg4...Cu ce sfaturi ma ajutati !?

Are cineva asa ceva si e multumit de ceea ce vede ?! In principal nu ma intereseaza (deocamdata ) satelitii ....vreau ceva mai domestic ceva terestru ...

Multumesc mult,

BAFTA_TUTUROR !

S_H

Avatarul te dezminte,iti recomand pentru inceput KISS 600,200Euro un dvd player pentru cel putin 720p.

NEO75
29-05-2007, 09:15
In afara de dream 8000 care il asteptati toti,ce mai merita cumparat si sa fie si convenabil calitate pret???
Neo75