View Full Version : INFO SATELIT
A aparut un nou numar al revistei Info Satelit.
Subiecte interesante sunt abordate ,informatii de ultima ora,dar din pacate se vede o oarecare stangacie la partea de "cosmetica" a articolelor.
Succes noi echipe redactionale !
Oricum e putin mai bine decat ultimul nr. La mai bine!
In alta ordine de idei era vorba ca o rev. sa fie scoasa de team-ul rdi din vara asta, daca mai tin eu bine minte. se mai stie ceva? :whistle:
e nevoie de ceva nou!
cand ai internet si stii unde sa cauti revista ti se pare depasita...
arhanghelxxl
23-05-2005, 16:50
Sal'tare@
-Si cand n-ai internet ce faci!?
Sal'tare@
KingBlana
23-05-2005, 17:48
Cand nu ai internet , cumperi revista , ai informatiile de acum 2 luni in ea si ai impresia ca esti la zi cu lumea satelitilor . Eventual te apuci de injurat cand scanezi un transponder si constati ca e no signal , desi in revista scrie negru pe alb ca exista ...
Cand nu ai internet , cumperi revista , ai informatiile de acum 2 luni in ea si ai impresia ca esti la zi cu lumea satelitilor . Eventual te apuci de injurat cand scanezi un transponder si constati ca e no signal , desi in revista scrie negru pe alb ca exista ...
corect! :lol:
Din INFOSATELIT am aflat si ca Sistemul Solar are 10 planete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KingBlana
23-05-2005, 23:20
Un lucru absolut necesar de stiut unei persoane care monteaza antene :twisted:
De ce n-ar fi 10? E la fel de adevarat ca si legenda cu site-ul lui Sergiu.
eu am aflat din revista asta ca slotul format SIM de la DM7020 e pt introducerea unei cartele SIM cu GPRS activat :shock: !!!!! Asta e bomba anului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare are si browser de wap :shock: ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si melodii polifonice??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: trimiti mms-uri cu dreambox-ul :lol: :lol: :lol: si faci poze cu camera digitala :lol: :lol: :lol:
Dany_Strong 4155 Evo
24-05-2005, 11:34
A aparut un nou numar al revistei Info Satelit ................................ !
nu este undeva pe internet si in format electronic???
A aparut un nou numar al revistei Info Satelit ................................ !
nu este undeva pe internet si in format electronic???
NU
Salut la toata lumeaa:
In acest nr02\2005,este mai interesant decit cel precedent :) timind contca eu acum 2ani si ceva am inceput cu ajutorul aceastei reviste sa caut satlitii doriti,pina anul trecut ce mi-am bagat si eu internetul ca tot omul de rind.
In continuare multa baftaa la nr-le urmatoare InfoSatelit,ramin un abonat fidel al acestei reviste. :P
Va Multumesc cu tot respectul Bobi.Cj
__________________________________________________ _
Srt.4155evo\Srt6355\Lnb.Sharp0,5db\Lnb.Gold0,3db
Offset 0,9m fixa\Offset 1,1m mobila\Skystar2...
bismotti
24-05-2005, 13:25
Fanta mi-a cumparat si mie ultimul numar si mi l-a trimis prims posta.Ii multumesc inca odata pe aceasta cale pentru tott ceea ce face el pentru noi cei de dincolo.Bun rau e singurul pe care-l avem !
Bafta multa INFO SATELIT !
Ceva mai bun acest ultim numar, dar se poate inca si mai bine. Am apreciat articolul legat de Dreambox 7020, desi sunt pareri chiar aici pe forum, intr-un alt topic, ca ar fi unele scapari de ordin tehnic in articol. Unele subiecte sunt tratate prea pe larg sau contin unele informatii care nu mai sunt de actualitate. Oricum, uram succes echipei de la Info Satelit !
Tinand cont ca IO am deskis okii asupra satelitilor cu revista InfoSatellit, ca am colectia la zi(mai putin nr.1), cu toate stangaciile inerente si info. putin depasita, urez ekipei bafta si vanta la pupa, vorba marinarului sef.
Nu-i blamati, dati-le o mana de ajutor daca puteti !
Sunt destui pentru care, este singura sursa de info in domeniu, deoarece respectivii nu au acces la net.
bafta,
danjoedesinaia
Stie cineva cum se poate comanda revista prin posta ? Sau daca mai are cineva versiunile vechi in format electronic ?
Tx in advance
Adesea mi-am pus problema relatiei intre presa scrisa si ceea in format electronic ... raspunsul nu-i de loc unul simplu ! Pentru toti cei care au un acces constant si nerestrictionat la Internet este evident ca presa electronica ucide interesul pentru presa scrisa ... cautarea pe internet aduce adesea informatii in avanpremiera presei ...
Evident pentru toti cei cu o oarecare vechime in hobbyul nostru comun si care au acces constant la Internet ... o revista ca InfoSatelit nu mai este un eveniment editorial ... informatiile transmise de o revista care apare odata la trei luni nu pot fi mai actuale decat acest interval !
Revista se adreseaza in mod evident celor care sint la inceputul drumului , care nu au acces la Internet , sau pentru care munca de a colectiona si sintetiza informatia din domeniu nu le este la indemina ... si mai sint si cei indragostiti de ceea ce este negru pe alb si pe hartie !!!
O revista in format electronic este produsa de o "fabrica" de informatii cu dotari si personal care presupune o alta scara !!! deobicei o revista electronica este un apendice al unei mari publicatii ... adevarate ! asa ca speranta in asa ceva ... este mai degraba moderata ... dar nu exclusa !
Faptul ca o revista suscita discutii arata ca in jurul ei exista interes ... lipsa de interes ucide orice publicatie ! sigur toate opiniile sint binevenite si cele ale sustinatorilor si cele ale detractorilor !!! controversa este motorul evolutiei ... de pe margine lucrurile se vad intodeauna altfel !
Evident nici o publicatie de azi nu poate trai in afara unor interese comerciale ... presa traieste prin reclama , abonament si vanzare la stand !! este regula de aur ... daca reuseste sa faca un compromis acceptabil intre reclama si informatie ... este OK !
Iata de ce , desi asa pare , sustinerea revistei InfoSatelit nu este o simpla pledoarie "pro domo" ... fiind un eveniment editorial singular ... merita admiratia pentru faptul ca reuseste sa apara ... sa existe !
...Iata de ce , desi asa pare , sustinerea revistei InfoSatelit nu este o simpla pledoarie "pro domo" ... fiind un eveniment editorial singular ... merita admiratia pentru faptul ca reuseste sa apara ... sa existe !
Ia-o mai incet cu scopurile nobile. Sa nu uitam de banii frumusei pe care editorul ii baga in buzunar la fiecare numar, acesta fiind singurul motiv pentru care revista apare, tot mai scumpa la fiecare numar. Desigur, nu e de condamnat. Profitul e cea mai serioasa motivatie a evolutiei societatii. Problema care se pune e a echilibrului intre ce dai si ce primesti,
Chiar asa trebuie sa si fie .... prea putini pot fi Mecena in ziua de azi ! si nu-i condamnabil faptul ca revista este si o afacere ... intai si intai satisface o cerinta sociala, necesitatea de informare, apoi da de lucru unor oameni ... multi ...putini ...si in final macar patronul devine mai prosper !
Salutam inca o data prezenta revistei INFO SATELIT pe piata romaneasca.Mult succes noi echipe redactionale.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.