View Full Version : Tv cu tunner dvb-t
Tv cu tunner dvb-t .O singura mufa pt antena.Cum pot avea si catv si dvb in acelasi timp?Multumesc.
Se cam "incaleca" frecventele...
Daca tu receptionezi DVB-T sa zicem pe canalul 53 ...si asta nu este ocupat de un program de pe cablu ...atunci ai toate canalele de pe cablu la locul lor si pe canalul 53 ...vei putea recedptiona orice canal DVB-T
marius_ar
24-03-2007, 14:40
Tv cu tunner dvb-t .O singura mufa pt antena.Cum pot avea si catv si dvb in acelasi timp?Multumesc.
ceva de genul sumator de semnal.
din cate am inteles firmele catv sunt obligate sa nu retransmita pe frecventele pe care se emite terestru
I-ti trebuie fie un filtru trece sus+trece jos care sa insumeze un rest de banda 47-69 ( unde intra si C 54 ) cu banda de jos adica C2......S41+C21...C44 ) adica MF-202 ( costa cam 27 ron ) sau un rejector de canal FR-413 ( 51 ron ).Daca vrei trimite-mi un pm.
Nu stiu de ce dracu am mai muncit de mi-au sarit capacele la site-ul ala ca oricum nu citeste nimeni.
Am posta date tehnice , link-uri la documentatie , nivele de semnale , retele de distributie,lista de canale etc.
Am adus , rejectoare , filtre de banda , egalizoare , atenuatoare calibrate ptr CATV si SAT, power inserter , o mie de chestii necesare in diverse aplicatii.
Dar se pare ca nivelul tehnic general se rezuma la :
-antena de satelit de 2 bani din fier care dupa un an rugineste si se arunca
-LNB cu pret minim
-receptor de 3 bani
Atat.
KingBlana
25-03-2007, 03:03
Poate ar trebui sa scrii aici ( http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=45998 ) aceste lucruri , antecu.
I-ti trebuie fie un filtru trece sus+trece jos care sa insumeze un rest de banda 47-69 ( unde intra si C 54 ) cu banda de jos adica C2......S41+C21...C44 ) adica MF-202 ( costa cam 27 ron ) sau un rejector de canal FR-413 ( 51 ron ).Daca vrei trimite-mi un pm.
Nu stiu de ce dracu am mai muncit de mi-au sarit capacele la site-ul ala ca oricum nu citeste nimeni.
Am posta date tehnice , link-uri la documentatie , nivele de semnale , retele de distributie,lista de canale etc.
Am adus , rejectoare , filtre de banda , egalizoare , atenuatoare calibrate ptr CATV si SAT, power inserter , o mie de chestii necesare in diverse aplicatii.
-LNB cu pret minim
-receptor de 3 bani
Atat.
Cum naiba de nu mi-am dat seama ca-mi trebuie un filtru trece sus+trece jos sau un rejector de canal FR-413.Era la mintea cocosului.Mersi frumos pt raspuns!!
Ma intereseaza si pe mine acelasi lucru.. Unde pot gasi/cumpara cele necesare?
satenicu
12-01-2008, 00:00
Si mai simplu.
Desfaci televizorul,separi intrarile in cele 2 tunere si mai scoti o mufa pe spate :-).Chiar ma intreb.oare sunt 2 tunere distincte?
marius_ar
12-01-2008, 08:44
Daca te iei dupa manual nu exista decat un tuner. Deci, nu cred ca se poate sa scoti a doua mufa...
nici nu se pune problema desfacerii tv-ului.. e in garantie..
hai.. fiti productivi... o idee tangibila...
boy2good
15-01-2008, 12:58
-LNB cu pret minim
-receptor de 3 bani
Atat.
lasa moo,ca sunt altii care si citesc pe acolo
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.