PDA

View Full Version : pomoc za strong 6125!

branislav
10-03-2007, 14:55
kako ubaciti novi softver za strong 6125 ?:afro:

xNowell
10-03-2007, 23:13
>zdravo branislav probacu da ti objasnim proces korak po korak, oprosti moj srpski posto ni je moj materni jezik...
>prvo moras nabaviti kabel sa koj ces biti u mogucnost da komuniciras stvojim resiver. treba ti RS232. kada to nabavis ides na ovaj Link (http://www.rdi-receiver.com/strong.php).
>>>sada moras videti dali mozes o**ljuciti emilator tvog resivera to pravis na sledeci nacin: idi na MENU kopce od tvog dajleconski upravljac>dalje od MENU izberi INSTALLATION, pa SYSTEM SET-UP>od ovog menija idi na SYSTEM INFORMATION>pritisni OK kopce od tvog resivera i na novi prozor ukucaj slednii ciframa od tvog daljecinski upravljac: 4 2 2 5, probaj to dva tri puta u slicaj da ne zaribas na nesta i ako se pojavlji tabela sklucevim u format (AB 45 C4 EA 4C B5 3E 7A...) onda na tvoj resiver emulator je o**ljucen (aktiviran) i sada trebalo bi igrati si samo s patch-evima i bin kljuceva (tabla s kljuceva).
>dalje kad dodjes na link koj sam ti gore dao onda simni "Patch 6xxx system loaders" to je od data 8 2 2005 godina.
>ako ne si moghao aktivirati EMULATOR preko daljecinksi upravljac onda simni i "srt 61xx blue face aplication" od 11 04 2006. to je sve sto tebi treba ustvari.
>prati (procitaj) uputstvo ko je u folder na SerialTransfer aplikacija...
ako ne mozes se snaci pisi reshicemo problem :)