View Full Version : Cata motorina???
matei26bogdan
09-03-2007, 20:57
Sal,vreau sa ies si eu din tara cu un minibus saptamana viitoare si am pe cineva care imi face rost de motorina mai "ieftina" stie cineva cu cati litri se poate trece granita,zic aia ceva daca vad 2 bidoane de 50l in masina????
Multumesc
mergi la sirbi ?
daca mergi la unguri iti vor spune kösönem boratom,vei avea citiva noi prieteni ! :handshake:
..daca langa cele 2 bidoane de 50 l cu motorina pui si un dispozitiv de aprindere sigur vor fi ceva comentarii.. :rifle:
gigelsat
09-03-2007, 21:41
Legal poti trece doar cu rezervorul plin.
In rest ... cum or vrea domni de dincolo de frontiera romana.
eu zic sa incerci dupa care sa ne povestesti cum a fost,eventual in rubrica dedicata bancurilor !
skycleaner
09-03-2007, 22:03
Io zic sa adaugi in lista si neshte azotat de amoniu. Langa bidoane sau inauntru. Face bine la shale!
matei26bogdan
09-03-2007, 22:53
:osama: :osama: :osama: :laugh: :laugh: :laugh: VA SPUN CAND MA INTORC
s-a ajuns iara la comunism in Romania si eu nu stiu , de se circula iara cu canistrele de benzina in porbagaj , nu se mai gaseste , sau se da pe bonuri ?????
am de gind sa vin in concediu , dar daca-i asa , mai bine ma lipsesc , n-am chef sa ma opreasca aia pe acolo :nono: :nono: :nono:
KingBlana
10-03-2007, 10:35
NU man . El spune ca pleaca din Romanaia in exterior cu un microbus in care vrea sa bage cat mai multa motorina ieftina (cumparata la negru , mai ieftin de la diversi) , pentru a nu fi nevoit sa cumpere in Ungaria sau Austria motorina cu 1 euro sau cat e la voi .
Aici motorina cumparata la negru e vreo 0.5 euro litrul , daca bine mai sunt in tema cu preturile negre ...
gigelsat
10-03-2007, 12:52
Aici motorina cumparata la negru e vreo 0.5 euro litrul ...
Fain in Jamaica! La care negru mai exact ? :) :)
Motorina ieftina tradus in Romaneshte = Furata sau tradus in Rooma Ciordita?????
matei26bogdan
10-03-2007, 13:57
Exact cum spune @KingBlana iau motirina la juma de pret si cum am de facut vreo 5000 km am zis sa reduc putin din cheltuiala.
@badboy,stai linistit ca nu te opresc aia decat sa-ti ceara o mica spaga:ok:
(mie mi-au cerut pt ca nu aveam procura de la masina tradusa in lb romana) si te mai miri de ce incercam sa save some money:) :) :)
am de gind sa vin in concediu , dar daca-i asa , mai bine ma lipsesc , n-am chef sa ma opreasca aia pe acolo
spune-mi ca mergi prin cenad si spune-mi si cind,sa-ti pun o pila !
inventar la tatuaje !:lolsign:
costinitalia
10-03-2007, 15:03
pune-ti masina pe gpl si te scoti mai ieftin:whistle: sau mai bine fa-o sa mearga pe apa... :razz:
aici sunt preturile practicate in italia..poate vrei sa treci sa vizitezi romani nu romini!
http://www.autoage.it/info/prezzi-benzina-diesel-gpl.php
matei26bogdan
10-03-2007, 15:18
..poate vrei sa treci sa vizitezi romani nu romini!
din pacate trebuie sa trec si prin italia pe la niste italieni care-mi datoreaza niste bani am lucrat la ei aproape un an de zile si sunt mai rau ca tigani nostri( nu spun ca sunt chiar toti sunt la fel dar i-as :sniper: pe unii dintre ei)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.