PDA

View Full Version : How to edit the spice platinum in supermax super ci 6000 pl



DRAGON FLY
19th May 2005, 13:54
friends guide me that where i shuld enter the spice platinum running
key in which provider id and which cas id and also tell me the current key
with pro id & cas id thanks

Siyal
19th May 2005, 22:01
Dear ! For Spiceplatinum use this provider id & key


TPS
id 00 7C 00
Index HEX key
08 :- AF AA 50 AC BB D8 26 3B

Enjoy

DRAGON FLY
20th May 2005, 09:03
Siyal sir.
i can't because the software version is too old of my one
LINK ver is 4.0 and date of software is 03-03-2004
now i wan't change the software but i don't how to upgrade
Supermax Super CI 6000 plus.. because its an risky job
SO ... i need your help guide me that what kind of link version is now
require and also tell me the complete upgrading procedure

waiting for further reply...

Reza Azad
25th March 2008, 21:34
I have a Super-ci6000 supermax.. If there is a TPS Keys avaible.. i really want the latest keys.. please write back if someone knows anything about that!!.. :D Thank You Very Much.. Please For Viacces

startrack
23rd April 2008, 18:50
Siyal sir.
i can't because the software version is too old of my one
LINK ver is 4.0 and date of software is 03-03-2004
now i wan't change the software but i don't how to upgrade
Supermax Super CI 6000 plus.. because its an risky job
SO ... i need your help guide me that what kind of link version is now
require and also tell me the complete upgrading procedure

waiting for further reply...

I also had this Supermax CI6000 Plus few months ago. But the local receiver seller told me to buy a cheap receiver like startrack 15x super or Echolink 700 FTA super (about 2,500 Pakistani Rupees) as software upgrase is easly availble on internet. I did what he told me. And now there is no problem at all as the software update is very easily available on srsuppor.com and moresat.net. So same advice for you: Change your receiver :)