PDA

View Full Version : La Multi Ani RDI-sti

KingBlana
17-05-2005, 23:49
Astazi, 17 mai 2005, Ziua Mondiala a Telecomunicatiilor marcheaza cea de a 140-a aniversare a Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor. Organizatia reuneste peste 198 de state, România fiind membru înca din anul 1866.

„E timpul sa actionam pentru crearea unei Societati Informationale echitabile” (Creating an Equitable Information Society: Time for Action) este tema sub care se celebreaza Ziua Mondiala a Telecomunicatiilor 2005. Iar aceasta implica, în primul rând, dezvoltarea sustinuta si consolidarea parteneriatului dintre guvern, mediul de afaceri si societatea civila pentru a spori confortul si accesul la informatie a cetateanului prin utilizarea noilor tehnologii.

„Începând cu telegraful, continuând cu asigurarea emisiei prin unde radio, TV sau prin satelit si ajungând la Internet, comunicatiile ne ajuta sa aflam ce se întâmpla la câtiva kilometri de noi sau la celalalt capat al lumii. Furia apelor a distrus si izolat localitati întregi, alunecarile de teren au creat mari pagube, dar cei care au pierdut agoniseala de o viata nu sunt singuri, necazurile lor au ajuns, prin aceste mijloace, acasa la fiecare român, dar si la comunitatea internationala”, se arata într-un mesaj al ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Nagy Zsolt, remis cu aceasta ocazie.

Pisti
23-05-2005, 11:35
Am crezut ca te referi la data de 15 mai cand a implinit RDI 4 ani de cand e online.Se pare ca pana si fanta uitat de acest eveniment.

KingBlana
23-05-2005, 13:06
Apoi atunci .. LA MULTI ANI inca o data ...

Scorpio
24-05-2005, 16:16
LA MULTI ANI RDI!

AurelT
25-05-2005, 08:22
eu ma gandeam ca se refera anticipat la contorul din josul paginii ... mai e un pic si se da peste cap.
Oare suporta mai multe cifre? :?: :?: :?:

chooleen
25-05-2005, 10:09
poate il schimba in hexa si asa se rezolva pentru moment problema cu counterul :lol: :lol: :lol:

Don'Fanel
25-05-2005, 12:41
LA MULTI ANI RDI!!!!!
Merita aceasta urare indiferent de ocazie!!
Sa auzim numai de bine!!!

dirtyfreddie13
26-05-2005, 13:00
Domnilor ... dupa calculele mele RDI-SAT a implinit mai demult 4 ani ...!!!