PDA

View Full Version : MOSC Nagra 2 pentru Digital+ de pe Hispasat

serpiko
16-05-2005, 02:39
Am vb. cu un amic din Spania si mi-a zis ca aparut MOSC Nagra 2 pentru Digital+ si ar costa cam 250Euro in Spania .
Poate cineva sa-mi confirme aceasta informatie ???
Daca da, merge si in alt receiver in afara de cel de Digital+ ???

Toate cele bune!!!

me_and_i
19-05-2005, 23:48
Inca nu este nimic concret!Eu stau in Portugalia si ma ocup de asa ceva dar inca nu este nimic,si cartele MOSC nu costa atit de mult.

Rico
20-05-2005, 23:02
Ce costa 250 euro? MOSC-ul e cartela originala. O ai de la operator. Cu exceptia abonamentului, nu dai bani pe ea. Iar daca nu ai abonament, nu ai nici MOSC. Deci ce costa 250 euro?

rusudanion
21-05-2005, 18:47
este adevarat cu mosc-ul.sunt cartele originale nu pirat.
sunt facute pe nume false,si functioneaza ,numai ca pentru 2-3 luni,pana isi dau seama.oricum cand ti le vand iti dau si un blocker.dar oricum trebuie introduse in cam fara blocker o data pe luna pt reanoire key si atunci daca ai noroc nu ti-o blocheaza.

Pisti
23-05-2005, 11:31
Nagra 2 nu e o jucarie de sistem (ca si conaxul sau viaccess)i vedea ca vor trece multe luni pana cand va aparea ceva clar de nagra 2.Uitati-va ca si sistemele hibride ale lui nagra 2 pentru Premiere si Digital+ pe Astra.
Apar zvonuri tot mai dese ca se poate folosi cartela de nagra pe Dreambox si acestora le putem da crezare.

rusudanion
24-05-2005, 02:11
cartelele de premiere merg de luni bune pe dreambox cu newcam beta.
keyle nu se stiu inca.