View Full Version : MOSC Nagra 2 pentru Digital+ de pe Hispasat
Am vb. cu un amic din Spania si mi-a zis ca aparut MOSC Nagra 2 pentru Digital+ si ar costa cam 250Euro in Spania .
Poate cineva sa-mi confirme aceasta informatie ???
Daca da, merge si in alt receiver in afara de cel de Digital+ ???
Toate cele bune!!!
me_and_i
19-05-2005, 23:48
Inca nu este nimic concret!Eu stau in Portugalia si ma ocup de asa ceva dar inca nu este nimic,si cartele MOSC nu costa atit de mult.
Ce costa 250 euro? MOSC-ul e cartela originala. O ai de la operator. Cu exceptia abonamentului, nu dai bani pe ea. Iar daca nu ai abonament, nu ai nici MOSC. Deci ce costa 250 euro?
rusudanion
21-05-2005, 18:47
este adevarat cu mosc-ul.sunt cartele originale nu pirat.
sunt facute pe nume false,si functioneaza ,numai ca pentru 2-3 luni,pana isi dau seama.oricum cand ti le vand iti dau si un blocker.dar oricum trebuie introduse in cam fara blocker o data pe luna pt reanoire key si atunci daca ai noroc nu ti-o blocheaza.
Nagra 2 nu e o jucarie de sistem (ca si conaxul sau viaccess)i vedea ca vor trece multe luni pana cand va aparea ceva clar de nagra 2.Uitati-va ca si sistemele hibride ale lui nagra 2 pentru Premiere si Digital+ pe Astra.
Apar zvonuri tot mai dese ca se poate folosi cartela de nagra pe Dreambox si acestora le putem da crezare.
rusudanion
24-05-2005, 02:11
cartelele de premiere merg de luni bune pe dreambox cu newcam beta.
keyle nu se stiu inca.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.