PDA

View Full Version : Ce acte imi trebuiesc sā pot iesi cu masina firmei din tarā?

floare12
08-02-2007, 00:30
Ciao! Dacā mā poate ajuta cineva, cu ce documente trebuie sā mā prezint la punctul de frontierā, pt. a putea iesi cu masina firmei din tarā.
Multumesc!

bilibistrocu
08-02-2007, 08:54
Parca s-a mai discutat , ok , repet : Daca masina firmei este in leasing , trebuie sa ai imputernicire din partea firmei de leasing pentru firma la care lucrezi , imputernicire in care este mentionat ca masina poate circula peste granita , dovada ca tu o conduci , adica delegatie din partea firmei pentru care lucrezi sau imputernicire notariala facuta de firma pentru care lucrezi , pe numele tau , apoi :rovigneta platita , R.C.A.+carte verde si Drum bun...Daca masina nu este in leasing si apartine firmei nu iti trebuie decat ce am mentionat de la delegatie incolo...si mai departe :

S'altare si s'ucces !!!

badboy
08-02-2007, 13:16
Ciao! Dacā mā poate ajuta cineva, cu ce documente trebuie sā mā prezint la punctul de frontierā, pt. a putea iesi cu masina firmei din tarā.
Multumesc!

man , se fura acum masinile din RO si se duc in Italy ?????:ooops: :ooops:
parca era invers pina acum.

:razz: :razz: :razz: :razz:

floare12
08-02-2007, 17:36
@bilibistrocu, multumesc pt. rāspuns si scuze pt. faptul cā nu am "inregistrat" data trecutā cind s-a mai discutat despre aceastā problemā.
@badboy, ce sā-i faci acu' mā mustrā constinta (dacā osi avea asa ceva) si mi-am zis: "Hai sā mai duc inapoi cite ceva din ce le-am luat italienilor, chiar dacā nu cred cā voi reusi sā egalez scorul."