PDA

View Full Version : Probleme cu Humi 5400!

the the
13-05-2005, 13:42
Hi @ all,
Situatia sta in felul urmator:
Toate bune si frumoase pana in urma cu 4 zile cand i-am dat drumul dimineata si..pauza nu mai decoda nimic...zice try la toate.
Bineinteles ca i-am dat restart, bagat alt Toh 3.3 cu emu 4.0 pe el + rescrierea cardului (fun cu ultimele up-dateuri)...si tot nimic..ce s-a intamplat? stie cineva?
Va rog mult sa ma lamuriti ca nu mai stiu ce sa-i fac.
Multumesc frumos,
ps. mentionez ca acum am pe el Toh 3.3 cu emu 4.0

badboy
13-05-2005, 13:50
ai pus la Hot - config - CAID - CARD+EMU ???
mai incearca sa bagi keyle , iar apoi verifica daca au intrat.
mai incearca cu un alt ToH , 3.9 de ex + keyle noi.

bafta

the the
13-05-2005, 14:17
Am rezolvat-o!
Tot de pe JFK (gimecsa)...se pare ca aceasta versiune de 4.0 este corupta iar dupa o perioada de functionare de catave zile (dupa ce opresti rec.) pur si simplu apoi nu mai deschide nimic..asa ca solutia a fost sa ma intorc la vrs. 3.4 si totul este ok.
ps. am bagat si tool-ul Sud Catone...merge brici...
asa ca aviz amatorilor ce incarcati in Humi...fiti mai precauti chiar si cu forumurile deja celebre...
bafta!

Kroky
13-05-2005, 14:27
Daca ii bagai si ultimul PCM Table mergea! Unele versiuni au PMC Table actualizat, altele nu. La Mach1 gasiti ultimul Xamuhpmc_tpsartokay.

piciul
13-05-2005, 21:50
Daca ii bagai si ultimul PCM Table mergea! Unele versiuni au PMC Table actualizat, altele nu. La Mach1 gasiti ultimul Xamuhpmc_tpsartokay.

Ciudat la mine nu vrea TPS-sul :idea: :roll:

badboy
13-05-2005, 22:52
man , ultima versiune ,,OFICIALA'' e 3.9 , asa ca , ce-i peste , poti avea surprize neplacute.

@piciule

baga 3.9 si o sa mearga si TePeeSul.

salute

xawiq
13-05-2005, 22:55
Aceiasi problema patita si de mine cu ToH3.3 HoT4.0 pe care l-am luat chiar de pe RDI de la sectiunea Mach1 Files.Cind l-am icarcat in Humi l-am testat pe tot ce se poate decoda si a fost OK (inclusiv AU pe Polsat) Vreo doua zile nu am mai deschis receptorul iar cind am facut-o nu voia sa mai decodeze nimic. Am incercat pe rind cu alt KEY BIN, alte setting-uri, i-am pus si acelasi soft din nou si nimic. Cartela era in regula pentru ca atunci cind o introduceam in CAM imi aparea mesajul de acceptare. Pe programe free to air mergea fara probleme iar setarea CARD+EMU a fost primul lucru verificat. Solutia a fost sa revin la HoT3.4 si lucrurile au revenit la normal. Chestia asta am patit-o in urma cu trei zile. Intre timp si file-ul ToH3.3 HoT4.0 de pe RDI vad ca a fost sters. :!: :!: :!:

xawiq
14-05-2005, 17:09
Iata ce zice Niki123 despre HoT4....:Hello @all,

Many users experience trouble with latest HoT4.x !!!

Be carefull, this firm is either buged or look like a time bomb ! Emu stop working after a while (after hours....).

The only solution is to downgrade to oldest version. For me, ToH3.3 HoT3.4 is the best one, no frezes for ca*bo like in version HoT3.8. We just loose AU on pol*sat, but I think that is better than loosing the whole emu option.... :!: :!: :!: :!: :!: :!:

xawiq
15-05-2005, 10:10
Un HoT fix pentru TV Cabo http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php?PHPSESSID=d0c88e4e16b2aac5e7d59e6b4be109 6f&direction=0&order=mod&directory=HUMAX%20RECEIVERS&PHPSESSID=d0c88e4e16b2aac5e7d59e6b4be1096f Testat de mine Cabo este OK dar pe Polsat se blocheaza receptorul :!: :!: :!: