View Full Version : Probleme cu Humi 5400!
Hi @ all,
Situatia sta in felul urmator:
Toate bune si frumoase pana in urma cu 4 zile cand i-am dat drumul dimineata si..pauza nu mai decoda nimic...zice try la toate.
Bineinteles ca i-am dat restart, bagat alt Toh 3.3 cu emu 4.0 pe el + rescrierea cardului (fun cu ultimele up-dateuri)...si tot nimic..ce s-a intamplat? stie cineva?
Va rog mult sa ma lamuriti ca nu mai stiu ce sa-i fac.
Multumesc frumos,
ps. mentionez ca acum am pe el Toh 3.3 cu emu 4.0
ai pus la Hot - config - CAID - CARD+EMU ???
mai incearca sa bagi keyle , iar apoi verifica daca au intrat.
mai incearca cu un alt ToH , 3.9 de ex + keyle noi.
bafta
Am rezolvat-o!
Tot de pe JFK (gimecsa)...se pare ca aceasta versiune de 4.0 este corupta iar dupa o perioada de functionare de catave zile (dupa ce opresti rec.) pur si simplu apoi nu mai deschide nimic..asa ca solutia a fost sa ma intorc la vrs. 3.4 si totul este ok.
ps. am bagat si tool-ul Sud Catone...merge brici...
asa ca aviz amatorilor ce incarcati in Humi...fiti mai precauti chiar si cu forumurile deja celebre...
bafta!
Daca ii bagai si ultimul PCM Table mergea! Unele versiuni au PMC Table actualizat, altele nu. La Mach1 gasiti ultimul Xamuhpmc_tpsartokay.
Daca ii bagai si ultimul PCM Table mergea! Unele versiuni au PMC Table actualizat, altele nu. La Mach1 gasiti ultimul Xamuhpmc_tpsartokay.
Ciudat la mine nu vrea TPS-sul :idea: :roll:
man , ultima versiune ,,OFICIALA'' e 3.9 , asa ca , ce-i peste , poti avea surprize neplacute.
@piciule
baga 3.9 si o sa mearga si TePeeSul.
salute
Aceiasi problema patita si de mine cu ToH3.3 HoT4.0 pe care l-am luat chiar de pe RDI de la sectiunea Mach1 Files.Cind l-am icarcat in Humi l-am testat pe tot ce se poate decoda si a fost OK (inclusiv AU pe Polsat) Vreo doua zile nu am mai deschis receptorul iar cind am facut-o nu voia sa mai decodeze nimic. Am incercat pe rind cu alt KEY BIN, alte setting-uri, i-am pus si acelasi soft din nou si nimic. Cartela era in regula pentru ca atunci cind o introduceam in CAM imi aparea mesajul de acceptare. Pe programe free to air mergea fara probleme iar setarea CARD+EMU a fost primul lucru verificat. Solutia a fost sa revin la HoT3.4 si lucrurile au revenit la normal. Chestia asta am patit-o in urma cu trei zile. Intre timp si file-ul ToH3.3 HoT4.0 de pe RDI vad ca a fost sters. :!: :!: :!:
Iata ce zice Niki123 despre HoT4....:Hello @all,
Many users experience trouble with latest HoT4.x !!!
Be carefull, this firm is either buged or look like a time bomb ! Emu stop working after a while (after hours....).
The only solution is to downgrade to oldest version. For me, ToH3.3 HoT3.4 is the best one, no frezes for ca*bo like in version HoT3.8. We just loose AU on pol*sat, but I think that is better than loosing the whole emu option.... :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Un HoT fix pentru TV Cabo http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php?PHPSESSID=d0c88e4e16b2aac5e7d59e6b4be109 6f&direction=0&order=mod&directory=HUMAX%20RECEIVERS&PHPSESSID=d0c88e4e16b2aac5e7d59e6b4be1096f Testat de mine Cabo este OK dar pe Polsat se blocheaza receptorul :!: :!: :!:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.