View Full Version : LNB de care ?? - Vector, Gold, ALPS sau GS ????
Domnilor doresc o parere.....
LNB pentru offset --- de care ?
Vector 0.4, Gold 0.3, ALPS 0.6 sau General Satelite 0.6 ?
Ce anume sa aleg din acestea ?
Va multumesc pentru parere !
Romeo
ALPS 0,6 ... parerea mea ! :roll:
Banan6ro
13-05-2005, 14:04
Ivacom 0,3 db mti 0,6 sau strong 0,6
Daca ai lei, Invacom, dar merge superb si GOLDU`, dar si ALPSu`
KingBlana
13-05-2005, 15:19
Daca n-ai lei poti lua linistit MTI 0.6 .
Daca n-ai lei poti lua linistit MTI 0.6 .
Scuze blanosule, am uitat, intr-adevar nici cu MTI nu ai probleme! E
MTI 0.6 ?? cand la peruan gasesti - MTI 0.3 blue line - cu numai 350.000 lei :D
Ma bucur ca mai sunt si altii care apreciaza calitatea de la ALPS :)
la peruan MTI doar de 0,6 la 300000 lei.......nu-mi aduc aminte sa-mi fi zis de un 0,3 ??? ........ invacom=ul de 0,3 cam cat costa ?
Romeo
Am luat eu de la Peruvision Brasov, acum o luna... probabil se epuizeaza rapid stocul :roll:
Am primit inclusiv o mica carticica... cu asigurarile taiwanezilor ca acel LNB a fost supus unor teste serioase, deci garanteaza calitatea :D
Am luat eu de la Peruvision Brasov, acum o luna... probabil se epuizeaza rapid stocul :roll:
Am primit inclusiv o mica carticica... cu asigurarile taiwanezilor ca acel LNB a fost supus unor teste serioase, deci garanteaza calitatea :D
invacou are test individual inclus in pachet.
backup_2k
13-05-2005, 15:51
nu o mai tineti atata cu invacomu' :twisted: . stiu ca e bun, dar omul ne-a intrebat de 4 lnb-uri cam toate la acelasi cost..
mti ala de 350.000 intr-adevar merita, aflandu-se pe la acelasi pret..pe cand invacomul ala..sare pretul de cateva ori..
aa, si romeo daca nu ma insel, vrei asta pentru locatia ta temporara din bucuresti, nu-i asa? unde nu merita, dupa cum spuneai, sa bagi foarte multi bani..
eu optez pentru gold 0.6, dar daca poti mari lista si cu acel mti 0.3 - e si mai bine..
la mai mic! de 0.1 daca se poate! :lol: :lol:
KingBlana
13-05-2005, 16:11
Il aprob pe backup_2k , am avut invacom si l-am dat inapoi . Am ramas cu 2xMTI
De LNB Twin , cine stie ceva bun si ...eftin ?
stavros
Si eu sunt tot pentru MTI. Lasati prostiile cu Invacom. Bani aruncati pe geam dejaba.
CEL MAI BUN DINTRE TOATE ESTE GOLDUL
stavros
Eu mi-am luat 4 Alps-uri twinuri de la Strongsat cu 1 250 000 lei bucata...altceva mai ieftin nu am gasit...desi la banii astia vad ca isi fac treaba destul de bine chiar
stavros
Eu mi-am luat 4 Alps-uri twinuri de la Strongsat cu 1 250 000 lei bucata...altceva mai ieftin nu am gasit...desi la banii astia vad ca isi fac treaba destul de bine chiar
Au la Peruvision MTI Twin 0.3dB Blue Line la pretul de 1000000-1100000 lei nu mai retin exact.
Roadrunner
16-05-2005, 23:06
A testat cineva SMART Titatanium 0,2dB? Pretul e OK cam 30€ pt un Quattro Switch merge sau?
Eu zic ALPS-e super stabil,Invacom-ul i-si vinde scump numele :chair:
A testat cineva SMART Titatanium 0,2dB? Pretul e OK cam 30€ pt un Quattro Switch merge sau?Nu e foarte bun.Face figuri la SR mic.
@stavros
Astept o adresa de la tine :)
dar despre Opticum 0,2db nu are nimeni nici o parere?
Spaceman
16-05-2006, 08:58
MTI BLUE rulez!
http://www.webssmilies.de/big/14.gif
http://www.digitaltvshop.de/prod/big/AK54-XT2BL.jpg
MTI AK54-XT2BL
35,00 EUR
40 mm,
0.2 dB.
MTI Universal Quad LNB AK54-XT2BL mit eingebautem Multischalter. LNB der Supreme Line Baureihe, mit 0.2 db Rauschmaß. Die Stromaufnahme beträgt 180 mA, die Feedaufnahme beträgt 40 mm. Es können 4 analoge oder digitale Receiver direkt angeschlossen werden. Das MTI AK54-XT2BL verfügt außerdem über ein Wetterschutzgehäuse. Frequenzbereich: 10.70 GHz - 12.75 GHz
Info:
http://www.digitaltvshop.de/
A testat cineva SMART Titatanium 0,2dB? Pretul e OK cam 30€ pt un Quattro Switch merge sau?
Am cumparat un Smart Titnium Single 0,2dB,pret bun 35 RON ,dar sunt
foarte dezamagit,semnal putin mai slab decit cu un LNB fara pretentii de
0,6dB.
genugeo85
18-05-2006, 00:17
Am cumparat un Smart Titnium Single 0,2dB,pret bun 35 RON ,dar sunt foarte dezamagit,semnal putin mai slab decit cu un LNB fara pretentii de 0,6dB.
LNB-urile sub F=0,6 dB reprezinta doar reclama... Nu se pot obtine factori de zgomot sub 0,6 dB in conditii de larg consum. Un LNB la F=0,2 dB(pe bune) se obtine cu componente f. scumpe si in conditii temperatura scazuta in timpul functionarii! Un asemenea LNB ar costa undeva spre cateva mii de euro... :?
comfirm faptul ca trecerea de la vector 0.4dB la inverto 0.2dB e super.
castig de 14 procente.
aseara am ajuns acasa si am schimbat vechiul lnb vector cu noul inverto. mentionez ca am trecut de la 60 procente calitate la 74 procente.
scuze pentru cei care au citit invacom.
SAFETRON1
19-05-2006, 00:55
Si eu recomand MTI merge foarte bine si costa mult mai putin ca invacom-ul.
Am cumparat un Smart Titnium Single 0,2dB,pret bun 35 RON ,dar sunt
foarte dezamagit,semnal putin mai slab decit cu un LNB fara pretentii de
0,6dB.
La fel, am vrut sa schimb un lnb MTI 0,6db de 3 ani cu SMART Titanium Single 0,2dB, rezultat .. semnal mai mic cu 2-3%.
promaster
19-05-2006, 16:38
Iti recomand cu incredere un lnb GS 0.2 dB de care o sa fi multumit.
KingBlana
19-05-2006, 21:06
Intr-adevar , bbox , am si eu cred acelasi tip de MTI gri de 0.6 , de 5 ani si ceva , si merge perfect . Al doilea tot un MTI0.6 de vreo 3 ani , si un Grundig0.6 de 1 an . Le-am nimerit bine sunt foarte multumit .
Multumit este si prietenul care a cumparat de la tine , promaster , GS-uri de ~0.2.
Iti recomand cu incredere un lnb GS 0.2 dB de care o sa fi multumit.
Spune te rog si unde-l gasim,sa-l incercam si pe asta.
Sper sa nu devin colectionar de LNB-uri de 0.2 dB :lol: :lol: :lol:
KingBlana
19-05-2006, 21:22
Il gasesti la promaster (http://www.rdi-sat.com/f2/privmsg.php?mode=post&u=372) , alaturi de antenele GS .
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.