View Full Version : Vopsea antena
paduretu
12-05-2005, 21:33
Am antena de aluminium 1.6m decojita partial de vopsea care ar fi solutia sa indepartez toata vopseaua si cu ce as putea sa o revopsesc
N-o descoji ! risti sa razi si folia ! cat cade singura si gata ! cumpara o vopsea mata ... de preferinta gri ... si sufl-o sau intindeo cu o pensula ... va fi bine !
paduretu
12-05-2005, 22:39
Scuze dar nu inteleg la ce te referi cand spui folie,revopsita suprafata o sa fie cu multe denivelari asta ar putea aduce pierderi semnificative de semnal ?
florinamf
12-05-2005, 23:03
Eu am una de 1.2 de tabla, era ruginita cand am primit-o asa ca am curatat-o cu smirghel fin (de 400) apoi am suflat-o cu spritchit, de care se da pe masini inainte de vopsire, am smirgluit-o inca o data apoi i-am aplicat cel de-al doilea strat si nu am nici o problema in privinta semnalului. Daca crezi ca te ajuta ce am scris eu, spor la treaba .:)
paduretu
12-05-2005, 23:06
Multumesc MIHAI cu folia m-am prins dar mai astept si alte sugestii
chooleen
12-05-2005, 23:40
Daca e din fibra cu folie de aluminiu lasa folia asa cum este. Daca e din integral din aluminiu solutiile ar fi smirghelul sau un decapant puternic (tiner, decarbusolv etc.). In nici un caz sa nu o sablezi sau sa incerci sa cojesti vopseaua la flacara ca se deformeaza. Vei avea un lighean de facut salata. :D
paduretu
13-05-2005, 08:03
Am rezolvat cu decapantul era chiar vandut de firma unde lucrez,scump dar super in privinta vopselei poate fi orice vopsea mata pt. metal sau ar fi si una speciala
ghettoman
13-05-2005, 14:17
speciala....aia de vopsit drumurile dar vezi ca e si lucioasa si mata
nespeciala...orice vopsea de metal alb mat..sa nu ai surprize ca ramai fara capac la lnb vara
KingBlana
13-05-2005, 14:29
D`aia in Petrosani nu sunt marcate drumurile si cazi noaptea in prapastie cu masina , ca are ghettoman 2 antene brand new painted ... :D
ghettoman
13-05-2005, 15:02
am pe draq painted
da am vopseua in beci pusa bine :lol: :lol: :lol:
si vad ca te oftici....oi fi vrind si tu vopsea daia?
:king:Nu ma oftic moo :lol: Eu am antena serioasa , aluminium, fara pic de rugina.
backup_2k
13-05-2005, 15:38
am pe draq painted
da am vopseua in beci pusa bine :lol: :lol: :lol:
si vad ca te oftici....oi fi vrind si tu vopsea daia?
:king:Nu ma oftic moo :lol: Eu am antena serioasa , aluminium, fara pic de rugina.
@gheto, dar ce ma aluminiul rugineste ? :lol: :lol: glumesc
@kingblana, chiar ma intreb cum de nu ai intrebat daca se poate fuma si vopseaua asta :lol: :lol: (ca ovazul nu l-ai ratat)
prietenii stiu de ce! :D
Legat de vopsit antena: e mai bine sa dai de doua ori cu vopsea sau doar o data..
Ma gandesc la semnal..
:king:Vopseaua aia se poate intinde in linii drepte si dupa ce se usca , si are forma de tzurtzuri , se poate fuma. :D
satenicu
13-05-2005, 17:43
Vopsea "lovitura de ciocan" :D
oare s-o mai gasi?
ghettoman
14-05-2005, 20:31
se gasete da aia e lucioasa :wink:
marian13
14-05-2005, 21:40
cea mai misto e cea alba -mata de se da pe asfalt!!! am probat-o chiar de curind! pe o parabola de al. ....e super!!!
cea mai misto e cea alba -mata de se da pe asfalt!!! am probat-o chiar de curind! pe o parabola de al. ....e super!!!
Taci moo, mai incet, ca vine @blana si te-ntreaba daca se poate fuma ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KingBlana
14-05-2005, 22:56
Gata moo , de luni voi fi serios si sobru :?
Gata moo , de luni voi fi serios si sobru :?
:lol: :lol: :lol: No bine no, am glumat si noi!
Banan6ro
14-05-2005, 23:08
alluminiu in contact cu aer formeaza un strat de oxid de aluminiu (alumina) care nu e bun conducator de electricitate, si nu e nici lucios
Acu vreo 15 ani se spunea ca e bine sa fie vopsita cu vopsea "gri mause". Mai tineti mine imediat dupa revolutie toate antenele care se vindeau aveau aceasta culoare gri inchis mata. Eu unul si acum folosesc antena Kovosat aceea Ceheasca de 1.4m care tot gri este vopsita.
Vopsea gri shobolan, la spray pentru graffitti.
am vopsit si antena si gardu.
gardu o cazut, o intrat unu cu masina in el. antena e pe casa, mai rezista , ca n-a ajuns la casa cu masina.
-concluzie: vopseaua protejeaza antena !?!?
nu shtiam ca blana fumeaza, e sanatatea lui in joc :?: :!: :?: :!: :?: :!:
da ovaz pentru fumat draqu'a mai vazut !
danjoedesinaia
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.