PDA

View Full Version : Ajutor contra cartitelor

Kroky
17-01-2007, 11:29
Baieti, vreau un sfat. De ceva vreme o cartita (sau mai multe) face musuroaie pe la mine prin gradina. Pana acum isi vedea de treaba ei pe la gard si nu ma prea deranja, dar acum vad ca inainteaza spre mijloc si devine enervanta. Stiti vreun mijloc eficient de a le goni? Am incercat cu vibrator (nu va ganditi la prostii! ) infipt in pamant, cu bile mirositoare (luate din comert) sau bucatele de carbid aruncate in galerie, rezultat nul, apar noi musuroaie.
Treaba nasoala este ca sunt ocrotite de lege si nu exista mijloace oficiale de combatere ci doar de alungare, dar care nu au efect. Cica un pamant cu cartite este sanatos. Sa fie sanatos la ei, nu la mine in curte. Este foarte neplacut, gazonul moare sub musuroi daca nu iei pamantul si ramai cu locuri chelite.
Apreciez atat raspunsurile serioase, cat si pe cele la misto (nici eu nu m-as putea abtine), poate iese totusi ceva.
Traiasca victoria impotriva teroristilor subterani!

amandigi
17-01-2007, 12:01
Sincer, iti recomand sa nu faci nimic, in afara de aranjarea pamantului scos de el daca nu-ti place "peisajul". O pisica buna poate ar prinde cateva din ele, dar poate ca si aste e nelegal. ;-) Aveam si noi in curte, dar au disparut c-am pe la toamna. Poate vor reveni la primavara...

florinamf
17-01-2007, 12:42
@Kroky incearca sa citesti aici
http://forum.fermademelci.ro/viewtopic.php?p=1618&sid=c9d7b7ceb17953f825806f0b3b9eb4c2
Si eu am avut in gradina, dar le-am alungat cu o planta (nu stiu cum se numeste), avea niste frunze ca si crinii cu niste dungulite albe de-a lungul frunzei.

KingBlana
17-01-2007, 13:28
Austria aia e data naibii : Satwien avea bursuci , tu ai cartite , care are crocodili ? :)

LAURI
17-01-2007, 13:49
Sunt ocrotite prin lege din pacate asa ca nu le poti impusca.:2guns:
Dar am gasit alte metode, ele nevazind bine, dar mirosind f. bine le poti alunga cu ciorapii nespalati de 3 sapt. :hmm:

Deci avem asa :
Sehr wirkungsvoll für die Vertreibung der Maulwürfe sind verschiedene Duftbarrieren, da Maulwürfe zwar nicht gut sehen, aber umso besser riechen können: Bewährt hat sich Seifenlauge, aber auch eine Mischung aus Molke und Buttermilch, die in die Tunnel gegossen werden. Auch mit Heringsköpfen oder Knoblauch ...

Molke und Milch 1:3 gemischt und in die Gänge geschüttet !!! GARANTAT 100%Cea mai efectiva metoda este :Zeama transparenta de la iaurt amestecat cu lapte 1:3. Apoi turnat la intrari !!

Exista si niste aparate vibratorii, dar care nu sunt efective (Ultraschall).
Poti incerca si cu asta Maulwurfsverteiber (http://search-desc.ebay.de/Solar-Maulwurf-Wuehlmausvertreiber_W0QQfclZ4QQfkrZ1QQfnuZ1QQftsZ2 QQsalisZ77QQsatitleZSolarQ20MaulwurfQ20WQfchlmausv ertreiber)

Sau:
Da Maulwürfe sehr geräuschempfindlich sind kam mir die Idee ein laufendes Radio zu vergraben. Also altes Badradio her und in zwei Gefriertüten wasserdicht verpackt und am Anfang des Gangsystems eingegraben. Und es wirkt. Mit guten Batterien oder Akkus läuft das Radio etwa 5 Tage. Diese Sache teste ich jetzt schon seit ca. 3 Monaten und durch die wechselnde Musik setzt beim Maulwurf auch kein Gewöhnungsprozess ein.
Scuze ca nu am mai tradus dar "crocodilul" nostru intelege ... :D
Esti insa sigur ca nu ai Wühlmäuse, ca atunci se ingroasa gluma !!

MULT SUCCES

zzzzzz
17-01-2007, 14:30
Bunicii mei au avut probleme cu niste animale numite "cateii-pamantului".Nu stiu daca sunt inrudite cu cartitele.Faceau galerii subterane precum si musuroaie si ieseasu la lumina(probabil noaptea) de mancau zarzavaturile.Erau o pacoste.Solutia clasica este inundarea cu apa a galeriilor.Se toarna acolo circa 10 galeti cu apa sau se pune furtunul pana se inunda galeriile.Atunci aceste animale ies cu greu din vizuina intrucat au corpul imbibat cu apa si le poti prinde cu usurinta pentru ca nu mai au putere sa fuga.
Nu stiu daca si cu cartitele este valabil,dar pot spune ca aceasta metoda a dat rezultate excelente.De asemenea, in 2005 cand au fost inundatiile mari pe camp au fost descoperite multe asemenea specimene moarte la gurile de intrare.Desi daca ar mai fi mers 10-15 metri ar fi putut da de pamant neinundat,totusi nu au mai reusit sa faca asta.

boy2good
17-01-2007, 16:24
@lauri te rog sa traduci textul pentru ca ma intereseaza problema.multumiri

SatWien
17-01-2007, 16:30
Singura solutie pe care nu am incercat-o (pentru bursuci, ce-i drept) au fost generatoarele de infra/ultra sunete. Aveau la Conrad, dar nu-ti pune mari sperate in ele.

KingBlana
17-01-2007, 17:24
Macar bursucii sunt mai draguti decat sobolanii aia mineri . Eu cred ca Satwien i`a luat in casa si i`a facut animale de companie . :) Hai recunoaste ca ii dresezi sa iti aduca berea si telecomanda :)

Kroky , ia problema in mana , cine iti poate face ce ? Ia o lopata si stai la pândã . Ce naiba,ai camere video in gradina,ca sa te toarne ? E enervant sa vezi gradina ca dupa bombardament ....

P.S. Nu te-as vedea pe tine killer de cartite,dar na,merita incercat si toate au un inceput :)

gigi-sat
17-01-2007, 19:11
KROKY,i-ti rezolv eu problema,il anunt pe BUSCH ca ascunzi 2 teroristi in curte s-au gradina si i-ti trimite 2 rachete marchal(sau patriot)si t-ea rezolvat ,dar trebuie sa spui cand nu esti acasa, ca sa nu patesti nimic.

hgfdgfui
17-01-2007, 19:53
E n-as omori saracul animal, care face shi el ce face dupa legea naturii. Mai bine ia si tu lopata si acopera musuroaiele, ca te-ai ingrashat de la atita sedentarism. La banii tai echipezi perimetru' cu gazon de trei ori pe zi, daca te enervezi bine. Deci TRAIASCA GROUNDHOG-UL!
:mrgreen:

KingBlana
17-01-2007, 21:08
Cresti cartite in acvariu ? Esti de la asociatia : Salvati sobolanul de pamant ? :)

Da`ne adresa ta sa iti trimitem 50 de cartite sa le pui in beci .
Kroky daca lasi dupa ei o sa arate curtea ta ca linia intai .

bilibistrocu
17-01-2007, 21:14
Incearca Ultrasonic , este un aparat generator de ultrasunete care cica alunga rozatoare ,eu stiu ? poate si cartite. eu mi-am luat pt. sobolani , un timp am avut liniste , apoi cred ca s-au invatat cu ultrasunetele si "dansau " prin curte pe ritm si am fost nevoit sa recurg la ... setter irlandez , care a dat roade tata nu numai la sobolani ci si la dihori care imi cam dadeau iama in pasari , iar setterul n-avea greturi , si nu are nici acum fiind si eu linistit iar pusca fiind bine unsa la locul ei , ca in disperare am recurs si la asa ceva...

S'altare si s'ucces !!!

hgfdgfui
17-01-2007, 22:37
Blana, eat a groundhog's tail and die.

KingBlana
17-01-2007, 23:04
:lol:
Ii fac caciula . :canadian:

Il vedem azi-maine pe Kroky la ORF Nachrichten : filmat din elicopter , cu o pusca in mana tragand dupa harciogi :)

Urmeaza luarea de ostateci :)

Kroky
17-01-2007, 23:10
Doar v-am avertizat sa nu va ganditi la prostii cand am spus ca am incercat cu vibratorul (generator de vibratii), credeati ca am luat vibratorul nevestei? (oricum nu mi-l dadea). Nici cu chestii mirositoare nu am reusit.
Trebuie sa mai studiez cazul si sa vad ce am, cartite sau wühlmäuse (soareci de camp). Daca sunt wühlmäuse cum a banuit si Lauri, am pus-o, ca astia mananca si radacini (nu numai insecte, ca cartitele...) Azi am luat de la Baumax 2 capcane http://www.windhager.at/index.php?eID=tx_cms_showpic&file=uploads%2Fpics%2F05311.gif&width=550&height=550&bodyTag=%3Cbody%20bgColor%3Dblack%20leftmargin%3D0 %20topmargin%3D0%20marginwidth%3D0%20marginheight% 3D0%3E&wrap=%3CA%20href%3D%22javascript%3Aclose%28%29%3B% 22%3E%20%7C%20%3C%2FA%3E&md5=979fdd95c4ddd57b519da95cc59f7f8e care cica dau rezultate excelente, cred ca-s pe cale sa descopar un nou sport. Si niste cartuse fumigene care cica fumega pana la 24 de ore in subteran. Sa vezi atunci distractie la galerie!
Maine le pun si postez poze cu primele 12 animale rapuse (bineinteles soareci de camp, ca daca omor o cartita imi sar astia-n cap...)

KingBlana
17-01-2007, 23:20
Cum pot afla ? Doar nu mergi la politie sa declari crima :) Te spioneaza vecinii ?

Kroky
17-01-2007, 23:25
Il vedem azi-maine pe Kroky la ORF Nachrichten : filmat din elicopter , cu o pusca in mana tragand dupa harciogi :)

Urmeaza luarea de ostateci :)
Razi, Blana, razi, dar mie nu mi-au mancat inca pasaportul cartitele! Auzi tu, bietul caine, sa-l infometezi in asa hal! (pentru cine nu stie povestea, sa caute la search, ca merge, cu notiunile "Blana, cainele si pasaportul" sau "Petrolul, aurul si ardelenii", am uitat)

KingBlana
17-01-2007, 23:33
Aia a fost fapt premeditat deoarece cautam o modalitate de a schimba pasaportul fara plata unei amenzi mari (masina de spalat , ars etc .) . Pentru o asemenea deteriorare se ia amenda cea mai mica !!

hgfdgfui
18-01-2007, 00:12
@kroky
Poate ajungi ca aia din Mouse hunt. Iti distrugi casa si alea alea, si la sfirsit va face cirtita cu mina cind va mutatzi.

Kroky
18-01-2007, 00:17
Si eu am premeditat fapta, spun ca dau la soareci de camp (permis) si a picat o cartita (nepermis)! Ba chiar in India esti premiat cu un televizor pentru 10.000 de sobolani prinsi. Vad cum merge treaba cu soarecii mei si o tai in India sa-i invat si pe aia, poate pun de-o afacere.

ntire2000
18-01-2007, 00:52
incearca sa bagi niste difuzoare in galerii si da-le la maxim pe taraf tv...poate o iau la fuga....vibratoru nu cred ca are asemenea efect...:nuke:

smv167
18-01-2007, 03:02
@Kroky aliaza-te cu dusmanii lor naturali , serpii .
Daca prada este mare , un sarpe mare ( pyton) si viceversa dar mai multi ( din Banat vipere cu corn ).
Aropo , citi locuitori are localitatea ?

hgfdgfui
18-01-2007, 04:50
De la un pulă de shobolan oarecare si pina la micutzu asta http://www.uksafari.com/postcard/pictures/mole.jpg
ii distantza foarte mare.

amandigi
18-01-2007, 09:22
De la un pulă de shobolan oarecare si pina la micutzu asta http://www.uksafari.com/postcard/pictures/mole.jpg
ii distantza foarte mare.
Da! Protejati cartitele! :)

Kroky
18-01-2007, 10:51
Vreti poze cu cartita? Nu am inca, doar ultimul domiciliu cunoscut, aparut azi dimineata. Diametrul este de 50 cm, central focus. In partea de sus se vede vibratorul care le produce atata bucurie:

http://img257.imageshack.us/img257/20/pict0003xm2.jpg

amandigi
18-01-2007, 11:29
A iesit chiar langa vibrator? :lol:

Kroky
18-01-2007, 12:12
Nu, pe ala l-am infipt eu acum ca sa-l vedeti si sa nu mi-l mai recomande lumea fiindca nu-i bun de nimic (asa a zis si nevasta-mea!)

amandigi
18-01-2007, 12:16
Nu, pe ala l-am infipt eu acum ca sa-l vedeti si sa nu mi-l mai recomande lumea fiindca nu-i bun de nimic (asa a zis si nevasta-mea!)
Stiam, glumeam numai. ;-)

bilibistrocu
18-01-2007, 18:51
nu-i bun de nimic (asa a zis si nevasta-mea!)

Murim de curiozitate ... si-a dat seama live ? adica...aaaa...simtind vibratiile in vreun fel ???

hgfdgfui
18-01-2007, 19:52
Ba kroky, io zic ca tu ai nijte termite care lucreaza full speed. :lol:

g@bi
19-01-2007, 16:12
Nu stiu daca ai scapat de problema asta dar azi am vorbit cu un prieten si mi-a spus ca a avut aceeasi problema.Dute la Baumax si vezi ca au acolo,niste instalatii cu baterie (arata ca o tzeava) si aia se infige in pamint.Bateriile se schimba cam o data pe aptamina dar in max 3 saptamini ai scapat de ele.Functioneaza cu ultrasunete.

ntire2000
19-01-2007, 16:20
Bateriile se schimba cam o data pe aptamina dar in max 3 saptamini ai scapat de ele.Functioneaza cu ultrasunete

si poate te scapa si de nevasta si de caine....:clap:

patrocle
19-01-2007, 16:51
Auzi mi-a venit o ideie ce ar fi sa-i faci concurenta,oricum este fasching cumpara un costum de cirtita ia o lopata si fa gramezi de pamint prin gradina de 10 ori mai mari decit le face ea, cel mai bine fa vreo 200 sau 250 dupa acea marcheaza teritoriul (pipi prin gradina) te asigur ca dupa acea pleaca.....

ps....

eu am avut asa ceva si am si le-am alungat

http://www.schaedlingsbekaempfung.tk/shop/nav.html?/shop/Maulwurf/maulwurf.html

LAURI
19-01-2007, 17:57
Nu stiu daca ai scapat de problema asta dar azi am vorbit cu un prieten si mi-a spus ca a avut aceeasi problema.Dute la Baumax si vezi ca au acolo,niste instalatii cu baterie (arata ca o tzeava) si aia se infige in pamint.Bateriile se schimba cam o data pe aptamina dar in max 3 saptamini ai scapat de ele.Functioneaza cu ultrasunete.

Pai nu scrisei iomai sus ca nu foloseste la nimic ??
N-ai prea citit topicul pina acum ...

nirolf
19-01-2007, 18:10
in cercetarile mele am gasit ca se poate scapa de cirtite cu siaj.daca dintr-un anume motiv metoda nu da rezultate i-a legatura cu Sat Wien sa-ti doneze un bursuc si in acest mod poate reusesti sa le produci depresie si se sinucid.daca reusesti da-mi de stire sa anunt wild life sau 4 pfoten ca sa pot citi in ziare: dupa lebede romanii au trecut la consumul de cirtite...:fox: :taz: :dracula:

KingBlana
19-01-2007, 18:27
Tot mai rar scrie Kroky . In Austria cablurile de net sunt ingropate prin gradina , poate l`a ros Hans si nu mai poate intra pe net . Cred ca se impaca bine cu cartitele , le`a si butezat :)

Urmeaza sa ii faca farse nevestei , sa puna o cartita in dush.

SLAman
19-01-2007, 18:29
Fa rost de un "mic verde, mancator de pietre" si dreseaza-l sa manance "mici negre, sapatoare de musuroaie" . :idea:

g@bi
19-01-2007, 18:32
Citesc fratioare,dar tu spui ca nu merge,cu cine am vorbit azi mi-a spus ca asa s-a scapat de ele.Acuma lasa-l pe Kroky sa incerce cu ce vrea el.

KingBlana
19-01-2007, 18:39
In final va incerca cu ceva material exploziv,ca zicea ca are niste vecini bosniaci negustori ....

Kroky
19-01-2007, 23:14
Nu rade, chiar am luat de la Baumax niste cartuse (cel putin asa arata) la care le dai foc la un capat, astepti cateva secunde si apoi le arunci in galerie. Degaja un gaz timp de 12-24 ore, depinde de umiditatea din teren. Sa vad ce e de capul lor, am asteptat sa treaca furtuna.
King Blana wrote: "Urmeaza sa ii faca farse nevestei , sa puna o cartita in dush."As pune-o si in pat, numai sa pun mana pe ea (pe cartita).

@g@bi
Nu ai vazut poza, am asa un vibrator (nu e pe baterie, are celule solare) si nu face nimic.

cartita
20-01-2007, 04:43
Iti fac si eu un musuroi. Unu de 2 m.
Pregateste sape, lopeti ... si un gratar si ceva mici ca vin ...

Acuma pe bune. Am o brosura (lucrez in domeniul plantelor) care are cateva chestii cu combaterea cartitelor. In sinteza, una din metode este cu capcane introduse pe traseul cartitelor. Scrie sa sapi cu harletul intre doua musuroaie apropiate un mic sant pentru depistarea galeriei subterane. Dupa asta, intr-o parte si in cealalta se introduc cursele. Acest loc al amplasari curselor se acopera cu un carton sau placaj peste care se aseaza pamant. Se controleaza dupa 24 ore si se colecteaza animalele prinse.
O alta metoda este cea chimica - cu batoane fumigene. Pentru aceasta se deschid galeriile de cartita cu harletul la distanta de cate 10 m si se introduc in ambele directii ale galeriilor 2 batoane fumigene care se aprind. Dupa introducerea lor, galeriile se inchid cu dopuri de iarba, fan sau hartie si se acopera cu pamant.

nirolf
20-01-2007, 18:06
Se controleaza dupa 24 ore si se colecteaza animalele prinse.
din blanuri un palton sotiei,o caciula pentru copil.da carnea? canibalilior!nu mai aveti ce minca? ce aveti cu bietele animalute.micute si dragalase?:bored:
probabil ca singura posibilitate de a scapa de ele ar fi sa-l prinzi pe tatal familiei si sa-l juganesti.stiu eu un veterinar roman in viena,de convins incerci tu.tatal familiei,juganit,v-a ramine activ sexual v-a ramine in schimb fara urmasi iar in citiva ani te-ai scapat de colocatari.
problema cea mare care v-a ramine:ce vei face cu fuduliile?

SatWien
20-01-2007, 22:42
Eu am reusit, in sfarsit, sa scap de bursuci, m-am mutat :lol:. Metoda e simpla, poti s-o aplici si tu :lol:

Kroky
20-01-2007, 22:53
Pana s-o aplic eu, au aplicat-o ele: s-au mutat la mine.

hgfdgfui
21-01-2007, 01:26
Nu poti realiza o masa rotunda cu susnumitul? Radetzi nijte beri, ii expui tu opinia ta pe fundal de vibratzii si curse active in background, iti zice si el ce si cum, il imbetzi bine si va datzi frati de cruce forever, dupa care ii explici ce sa faca ca sa ajunga la Satwien, care are o curte fenomenala, cu...

isr2002
21-10-2007, 01:03
Ai scapat de ele? :shuriken:

nirolf
21-10-2007, 14:12
era un confrate care voia sa-si ia casa.poate-l convingi sa ti le adopte.ii explici in prealabil ce animalute agreabile sint .scapi de ele si-ti faci si un prieten pe viata !:help:

Kroky
21-10-2007, 15:58
Am scapat o tranta... Isi vad mai departe de treaba lor si eu ma fac ca nu le vad. Ce-i drept, mai pe la marginea peluzei si nu deranjeaza asa tare, dar cand apare peste noapte un musuroi in mijlocul gazonului sa nu te apuce pandaliile? Si nici nu poti sa le faci nimic fiindca sunt ocrotite de lege. Adica eu le-as face, ca nu mi le numara nimeni, dar nu pot sa le prind... Exista firme specializate in daunatori (soareci, sobolani, paianjeni de fatada, soareci de camp, viespi, etc.) dar de cartite nu au voie sa se atinga.

KingBlana
21-10-2007, 18:49
Am in gradina niste plante care secreta nustiu ce care alunga cartitele . E pe bune . Nu e canabis , o sa le fac o poza poate cunosti planta .

smv167
21-10-2007, 19:23
Nu e canabis ,....
:biggrin: atunci de ce te lauzi ? :biggrin::biggrin:

KingBlana
21-10-2007, 20:58
Maine pe zi fac o poza cu detalii . Scapi 100% de cârtite .

SLAman
21-10-2007, 21:08
Am in gradina niste plante care secreta nu stiu ce care alunga cartitele .
Fotoni!:idea:

KingBlana
21-10-2007, 22:57
Nu e laser frate . Secreta ceva lichid , miros care le dispera pe cârtite ....

Kroky va ajunge sa se dea in loc de after shave , cu secretie d-aia ca sa alunge clientele . Cârtitele adica .

Kroky
21-10-2007, 23:46
O fi vreo planta carnivora care mananca cartite... Baga mare poze, poate scap de ele si dau de jderi sau mai stiu eu ce. Am si arici, apar seara prin curte dar astia sunt simpatici tare si nu fac stricaciuni.

obywans
22-10-2007, 01:42
aoleoooo cît am rîs :)) !!! nu am mai rîs de mult timp asa de bine ... :))
Vreau sa vad cum se termina istoria ...
King si pîna la urma cum ramîne cu poza aia ??

KingBlana
22-10-2007, 02:20
Vrei sa cobor acum la 1 noaptea sa o fac ?

SLAman
22-10-2007, 12:48
Kroky, da' cu "expiratorul" ai incercat?
http://www.youtube.com/watch?v=UdMt62nR3mE

KingBlana
22-10-2007, 15:04
Asta e planta minune :
http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene2/herbe-a-taupe1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene2/herbe-a-taupe2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene2/herbe-a-taupe3.jpg

Po....r se numeste l'herbe à taupes (iarba cartitei) . Radacina degaja un miros care le indeparteaza pe cartite .

lau
22-10-2007, 17:58
Gata,hop cu planta minune in caruta si hai-da la Austria...Jermania... si faci un ban cinstit daca functioneaza.Mai sti poate dau si aia cu premile NOBEL in tine.

Kroky
23-10-2007, 00:06
Poate imi spune si mie cineva cu ce se mananca planta asta. Alo, cei de la sectiunea botanica, se aude?

KingBlana
23-10-2007, 00:49
Nu ai la tine in oras o gradina botanica sau o facultate de biologie ? Mergi cu poza si intrebi ...

lazar*
23-10-2007, 13:23
Euphorbia lathyris or Mole Plant

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Épurge_feuilles01.jpg/800px-Épurge_feuilles01.jpg

Planta asta ca si multe altele care se recomanda pentru "combaterea krtitelor" sunt toxice si inainte de toate ai face bine sa te dokumenteji putin despre ele.

"All parts of the plant, including the seeds and roots are poisonous. Handling may may cause skin irritation as the plant produces latex."

Mai multe aici (http://en.wikipedia.org/wiki/Mole_plant)

SLAman
23-10-2007, 13:32
Poate imi spune si mie cineva cu ce se mananca planta asta?
Cu tartita de cartita la gratar: :)
http://www.passionbassin.com/forum1/upload/1154001130.jpg (http://www.passionbassin.com/forum1/upload/1154001130.jpg)

KingBlana
23-10-2007, 13:45
Bleah .

No , Kroky , ai gasit si denumirea , mai urmeaza sa gasesti si de unde sa o faci rost . Cauta pe eBay ;)

Kroky
23-10-2007, 14:07
Gata, am plecat sa caut, mersi la toti de indicatii.

ruk22
27-10-2007, 00:40
Nu stiu daca te va ajuta planta ta dar si eu am un prieten pe care-l nenorocesc cartitele astea, ii sapa toamna la fiecare vizita cam 30-40 de musuroaie adanci de i se duce pe p..la tot gazonul, si in fiecare an il pune primavara la loc pina toamna cind istoria se repeta. Daca le sperii cu ceva posteaza ca sunt curios si eu.

Apropos, despre planta (Wühlmauswolfsmilch)ta am gasit ceva, unii spun ca contrar faimei de a alunga cartitele nu prea face servici, astept experienta ta.

http://www.gartendatenbank.de/artikel/euphorbia-lathyris

KingBlana
27-10-2007, 01:14
Or fi cartitele de aici mai usor impresionabile si fug de planta.

Major
08-11-2007, 21:20
Cautind neste questii am gasit o smekerie...Oare dinasta ai avut?Ai rezolvat problema sobolanului?
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=144508-712&np=1

nirolf
08-11-2007, 21:24
Cautind neste questii am gasit o smekerie...Oare dinasta ai avut?Ai rezolvat problema sobolanului?

nu ai inteles,Kroky le iubeste si nu vrea sa le alunge dimpotriva !:sad:

ioany
08-11-2007, 21:33
Daca vrei neaparat sa scapi de belea va trebui sa prajesti la foc mic un receiver de la DIGI.Vor emigra cu siguranta toate cartitele spre ...locurile sfinte.(orice aluzie la Boom este absolut intamplatoare).

Kroky
08-11-2007, 21:39
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=144508-712&np=1
He he, am incercat-o, fara succes.

horatyu
08-11-2007, 22:34
He he, am incercat-o, fara succes.

Poate daca inveti limba reusesti simplu de tot,cred ca daca le inveti limba scapi fara probleme de ele.Le trimiti in tarile calde in concediu ..etc si inchizi usa dupa ele cand pleaca. :))
In loc sa te bucuri ca iti afaneaza (sapa) pamantul tu vrei sa le extermini ;) .

O idee poate prea nastrusnica ar fii sa le creezi un micro climat ,am inteles ca te deranjeaza ca ridica musuroaie unde ai gazon, ori ele sapa noi galeri doar cand se pregateste sa ploua ,e ceva legat de presiunea atmosferica ,ele simt si se pregatesc asa pt ce e mai rau ,la fel fac furnicile pt a nu fii inundate .

Deci cred ca daca uzi mereu gazonul ele cred poate ca e bine sa tot sape...:)))

Sp@rtacus
11-11-2007, 10:43
@Kroky

ai incercat sa-i cureti cu acid sulfuric? Dupa o curatire le ies si petele si nici n-o sa te mai deranjeze :-))

PS.: Acum pe bune: http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=12 daca nu intelegi ca-i pe ungureste, o sa-ti trduc ce-i important de acolo - o idee interesanta citita pe acolo: la cartita ii e frica de nevastuica si trebuie cunparat spray cu parfum de nevastuica si in galegiile sapate introduci acel parfum.

Nanok
11-11-2007, 14:52
Incarca cu Votka . La mine a mers .

:N:

Sp@rtacus
11-11-2007, 17:08
Incarca cu Votka . La mine a mers .

:N:

Bine ai revenit! Trebuie dat sa bea cartita, sau Kroky trebuie sa inghita sticla de vodca??

nirolf
11-11-2007, 21:46
Trebuie dat sa bea cartita, sau Kroky trebuie sa inghita sticla de vodca??
tu de Bruderschaft nu ai auzit ?:canadian:

Sp@rtacus
12-11-2007, 20:52
tu de Bruderschaft nu ai auzit ?:canadian:

Trebuie sa bei Bruderschaft cu cartita? :whistle:

ardu67
27-12-2007, 16:59
Cu matza ai incercat?
eu am avut una care le aducea pe pragul casei ca sa-mi arate ca e harnica!

Kroky
29-12-2007, 10:23
Are vecinul doua matze, la inceput m-am bucurat cand le-am vazut ce atente studiau musuroaiele. Stiti ce au facut? S-au cacat in ele. Pe bune, nu glumesc. Pamant proaspat, afanat, numai bun de asa ceva.
Iar matzele de aici sunt puturoase de ghiftuite ce sunt. Le-au denaturat astia cu Whiskas si tot felul de prostii. Imi trebuie o matza romaneasca, de tomberon, stiti voi, din aia care mananca o data la doua saptamani, usoara ca un fulg si in stare sa manance si muraturi...

hgfdgfui
29-12-2007, 16:48
Ce-ai mo cu amaritu asta?

http://norwichephemeron.files.wordpress.com/2007/10/the-mole.jpg

Cu ce te-o deranjat el, ce ti-o facut? Lasa-l in pace, ie amarit si el...

Sp@rtacus
29-12-2007, 17:45
Are vecinul doua matze, la inceput m-am bucurat cand le-am vazut ce atente studiau musuroaiele. Stiti ce au facut? S-au cacat in ele. Pe bune, nu glumesc. Pamant proaspat, afanat, numai bun de asa ceva.
Iar matzele de aici sunt puturoase de ghiftuite ce sunt. Le-au denaturat astia cu Whiskas si tot felul de prostii. Imi trebuie o matza romaneasca, de tomberon, stiti voi, din aia care mananca o data la doua saptamani, usoara ca un fulg si in stare sa manance si muraturi...

De vanzare doua matze ordinare, infometate, culese de langa tomberoanele de gunoi... suspensii in ordine, viteza maxima in jur de 40 km/h, gheare ascutite cu polizor manual, verificarea danturii efectuata ieri.. pret informativ 2 beri/matza - negociabil :naughty:

niros
29-12-2007, 22:27
De vanzare doua matze ordinare, infometate, culese de langa tomberoanele de gunoi... suspensii in ordine, viteza maxima in jur de 40 km/h, gheare ascutite cu polizor manual, verificarea danturii efectuata ieri.. pret informativ 2 beri/matza - negociabil :naughty:

vai, cum se imbogatesc unii din necazul altora :D

Mayerling
30-12-2007, 08:58
Iar matzele de aici sunt puturoase de ghiftuite ce sunt.
Crezi ca numai alea de acolo sunt ghiftuite ?.Si motanul meu e asa.Am prins un soricel in uscatoria blocului,l-am ametit sa nu fuga,am adus motanul in uscatorie,l-a mirosit,si-a scuturat labuta de scarba si a plecat majestuos de acolo.
Asa ca intradevar numai alea de tomberon ar face fata cu brio necazurilor tale.
La multi ani !

Kroky
30-12-2007, 11:31
Ce-ai mo cu amaritu asta?
Cu ce te-o deranjat el, ce ti-o facut? Lasa-l in pace, ie amarit si el...
Eu nu am nimic cu el ci cu movilele lui... stii ce frumos face masina de tuns iarba cand intra intr-o movila?
Spartacus, ai gresit sectiunea, trebuia sa postezi la Shop, eu acolo cautam... Trimite-mi-le prin DHL, iti platesc berea prin Paypal.

hgfdgfui
30-12-2007, 11:38
stii ce frumos face masina de tuns iarba cand intra intr-o movila?

http://www.nital.it/experience/images/panoramamaker/big/edera10.jpg

Las ca-i bine, intr-un an doi o sa arate ca aci, o sa vina unii sa le dai sfaturi cum ti-a venit ideea. Si-atunci o sa ma suni sa-mi multumejti, bai hgfdgfui, genial mo, alea alea...

satenicu
09-01-2008, 16:43
Deci se ia generatorul de microunde de la cuptor,se monteaza in focarul unei antene de satelit si se ataseaza la o masina de tuns iarba(antena indreptata spre pamant,nu spre satelit)si in acelasi timp poti sa tunzi iarba si sa prajesti cartite.Ce zici de idee?
Vezi sa nu-i spui lui hgfdgfui ca ma boscorodeste pe urlaacum :-)

Kroky
11-01-2008, 12:58
Nu vreau sa folosesc antena, montez magnetronul direct pe aparat. Stie cineva la cati centimetri este focarul la o masina de tuns iarba?

satenicu
12-01-2008, 00:10
Deci revenim.
Varianta elaborata.
Cumperi o hrana pentru cartite,echivalenta cu aroma micilor de la Cocosatu',dupa care cartita e inebunita.O omogenizezi cu mici alice metalice.Cumperi un detector de metale.Urmaresti cartita cu detectorul de metale si magnetronul.Cand o localizezi lipesti magnetronul de pamant si dai putere maxima si lasi 5 minute.Alicele din duodenul cartitei vor produce scantei care vor provoca combustia instantanee a cosmarului tau.Daca a doua zi masori cu detectorul de metale in acelasi loc si ai aceiasi indicatie insemna ca ori ai scapat de cosmar,ori ai descoperit o comoara care iti va permite sa-ti construiesti o casa a visurilor tale pe un teren stancos oriunde pe mapamond :-)
P.S.
De asemenea,vezi sa nu afle hgfdgfui

SLAman
25-01-2008, 02:24
PS. Numai asta visez noaptea, sa pun mana pe o cartita. Pana acum nici macar nu am vazut-o cum arata, doar in poze.
"Am visat, ca m-am preschimbat,
Intr-o cartita sub oras.
Incet, incet am inceput sa sap...
...............................
Am sa sap pana am sa gasesc
Drumul catre om sa-l trezesc."

http://www.zshare.net/audio/6851942803d271/

SLAman
08-03-2008, 17:10
@Kroky, ti-au scapat cartitele pe forum? S-a cam intunecat pe la Offtopic.

Kroky
09-03-2008, 03:24
Ce bine era daca scapau doar cartitele... faceau cateva musuroaie si atat. Mai nashpa e ca au scapat alte creaturi, cu 2 picioare, care fac mult mai mult rau. Dar e distractiv, nu stiu ce o sa ne facem fara ei.

jonutz
11-03-2008, 13:30
Kroky parintii mei au o metoda mai barbara dar care da roade. Ai nevoie de doua lucruri, o sapa si multa multa rabdare, si apoi de ceva experienta pe care o faci pe parcurs. Dupa depinde doar de tine.

Deci asa mai pe racoare, cand animalutele astea dragalase baga munci in subteran, tragi cu ochiul la musuroaie si vezi care misca. Iei sapa in mana si te apropii tiptil. Si te pui si astepti. La anumite intervale de timp isi scot materialul escavat la suprafata. Acela e momentul oportun sa-ti pui in valoare abilitatile de vanator iscusit.:sniper: Bagi o sapa asa la baza musuroiului inspre interior cat te tin pe tine muschii, si ridici imediat ce ai deasupra sapei. Si observi rezultatul. Ai sansa o o nimeresti in plin, sa dai pe sub ea si sa o scoti la lumina dupa care tu decizi ce faci cu dragalasenia. Sau normal, ratezi tinta.

Cu pisica nu e sigur. Din 10-15 matze cat au avut pe acasa ai mei in decursul a multi ani cred ca doar 1-2 avea pregatire la cartite. Si se folosea de pregatirea asta doar de 2 ori pe an, cand avea juniori care trebuiau sa primeasca supliment nutritiv.

Sp@rtacus
11-03-2008, 13:48
Cei care va duceti la intalnire: care duceti cele 2 mate sa-i predati lui @Kroky? Sa ma anuntati inainte din timp sa le culeg de langa tomberoanele de gunoi de aici din vecini.
PS.: chiar sunt 2 mate dragute...

remuser
11-03-2008, 18:25
am vazut asta pe net si mi-am amintit de topicul de aici.
http://www.ultrasunete.com/produse_anticartita.html
nu am testat, asa ca nu stiu daca e buna de ceva.

Kroky
12-03-2008, 03:11
@jonutz
De-ai sti cate ore minunate am petrecut in compania unui musuroi, cu grebla in mana, pana am facut insolatie. Cum misca musuroiul, jap! Bineinteles pe alaturi, ca n-am prins nimic.
@Sp@rtacus
Pisicile vecinilor n-au gasit altceva mai bun de facut decat sa se cace in movilele cu pamant proaspat afanat, numai bun pentru asa ceva. Si eu care ma bucuram ca le studiaza asa atent...
@remuser
Am vibrator din ala si se pare ca mai mult le atrage.

Sp@rtacus
12-03-2008, 09:54
@Sp@rtacus
Pisicile vecinilor n-au gasit altceva mai bun de facut decat sa se cace in movilele cu pamant proaspat afanat, numai bun pentru asa ceva. Si eu care ma bucuram ca le studiaza asa atent...

Astea-s cu garantie, nu-s mate din alea care mananca numai Whiskas, cred ca saracele nici macar cutie goala de mancare pt pisici n-au vazut la viata lor...

johst
12-03-2008, 10:41
@Kroky, fratele meu in suferinta, bine ca mai ai citeva ca te-am bagat la banuiala ca mi le-ai trimis mie. De 2 saptamini ma lupt cu un inamic prin gradina fara succes.

jonutz
12-03-2008, 15:54
Kroky nu grebla, sapa. sapa romaneasca cu varf ascutit si dai cat te tine si cat mai adanc la baza musuroiului.

cbaltaret
16-03-2008, 12:31
Baiete treaba e simpla...mie printre stupii cu albine am avut cel putin25 musuroaie .La gaurile de aerisire am pus o alarma cu 6 melodii 12v/acumulator permanent acoperita cu2.3 galeti sa nu deranjeze vecinii...Vax urmatoarea metoda a dat rezultat .; intr-o pirlitoare pentru soricul porcului [cu lemne,aschii +rumegus] ventilatorul 12v/ acumulator cind jarul ede calitate am pus 2 benzi de sulf si am suflat cu presiune in galerie .unele au iesit .am repetet la doua zile -mirosul insuportabil si gata succes ...! stefan

Kroky
16-03-2008, 15:55
Eu m-am gandit sa iau un furtun de la o butelie de camping si sa le bag niste gaz metan pe galerii. Ii dau foc la un capat si vad cine zboara mai sus: eu, ele sau casa.

Sp@rtacus
16-03-2008, 18:36
Eu m-am gandit sa iau un furtun de la o butelie de camping si sa le bag niste gaz metan pe galerii. Ii dau foc la un capat si vad cine zboara mai sus: eu, ele sau casa.
Austria fiind semnatara a Conventiei de la Geneva, ti-e interzis cu desavarsire folosirea gazelor de lupta in timpul conflictului cu micutzul rozator...

cipaul66
17-03-2008, 15:02
.... nu stiu cum stai cu poluarea ... dar testata de mine cu succes : eliberez gaurile de acces ale tuturor musuroaielor prezente si scurgerea unei cantitati de 5-10 ml de motorina in fiecare ... orificiu ! cartitele sunt foarte sensibile la acest miros ... poluator ! Succes !

horatyu
18-03-2008, 03:15
.... nu stiu cum stai cu poluarea ... dar testata de mine cu succes : eliberez gaurile de acces ale tuturor musuroaielor prezente si scurgerea unei cantitati de 5-10 ml de motorina in fiecare ... orificiu ! cartitele sunt foarte sensibile la acest miros ... poluator ! Succes !

probabil ca urmasi lui Kroky vor gasi petrol peste 20 de ani in gradina si ii vor multumi bunicului lor ca a pus deoparte niste titei pt ei :lolsign:
(asta daca adopta metoda ta)

dar cred ca poate afecta si dezvoltarea iarbii ,in acel an (cu siguranta)

PS:dar eu cred ca s-a indragostit de ea...si nu vrea cu adevarat sa o alunge

nirolf
18-03-2008, 12:25
PS:dar eu cred ca s-a indragostit de ea...si nu vrea cu adevarat sa o alunge

da,ai dreptate.le iubeste atit de mult incit abea asteapta sa se inmulteasca si sa creasca numarul musuroaielor !:lol:

Rover
18-03-2008, 12:33
omul a spus ml, nu litri :D
eventual poate sa bage niste ziare imbibate in motorina :D

cipaul66
19-03-2008, 18:00
... e nu e problema fiecare intelege ce vrea ! .... Aceste animalute dealtfel destul de simpatice au un simt al mirosului foarte dezvoltat ... mirosul motorinei este un miros greu si foarte persistent ... care tinde sa anihileze acuitatea olfactiva a cartitelor ! Si asta este foarte important .... pentru ele ! Cartita va incerca sa inchida aceasta poarta de atac si se va indeparta cat mai departe de acest loc ... , la un atac sustinut pe principalele "porti" deschise de ea .... va sfarsi prin a se indeparta total de zona ! Cantitatea pe care am indicat-o este relativ mica si fara influenta asupra gazonului , cu conditia ca ea sa fie introdusa in mod precis in orificiu si nu varsata pe musuroi !
Motorina are efecte dramatice si la ... sobolani ... un alt animal de data asta insuportabil ... daca veti reusi sa prindeti unul viu sa-l imbaiati in motorina si sa-i dati drumul in libertate veti avea ocazia sa vedeti cum scoate tot cuibul afara .... cu toata po....tia lui !

horatyu
22-03-2008, 20:31
... sa prindeti unul viu sa-l imbaiati in motorina si sa-i dati drumul in libertate veti avea ocazia sa vedeti cum scoate tot cuibul afara .... cu toata po....tia lui !

ce preferinte ai frate....:D daca te-ar prinde cineva pe tine sa te imbibe in motorina, oare nu ai scoate afara tot cartierul sa se mire :lol: :lolsign:
lasa sa traiasca si acele animalute
cartita cel putin are rol bine stabilit in natura pt afanarea pamantului la fel ca si furnicile , asta e rostul lor pe pamant

johst
22-03-2008, 20:38
afanarea pamantului la fel ca si furnicile , asta e rostul lor pe pamant

Asa sa fie horatyule dar probabil nu la Kroky si nici la mine.
Daca tu esti hotarit sa le sustii in menirea lor pe terra aduna-le frate
pe toate la tine in gradina ;-)

horatyu
22-03-2008, 21:17
iti dai seama ca nu pot face asta
dar apologia mea era asa pt show ca am vazut ca Kroky are simtul umorumului dezvoltat si intelege
si daca nu mai are de cine scrie nu mai avem nici noi de ce sa ne luam :lol:

pai ce-a mai numeroasa po....tie de pe pamant este cea a furnicilor nu are cum sa intre la mine in gradina
si cartitele nici atat , dar pisica mea mai prinde cate una si o tranteste in fata usii

hai sa iti povestesc una misto de tot:
intr-o zi ma trezesc cu un shalau de vreo 50 cm la un kil jumate ,doua in fata usii si ma gandeam eu ca pisica l-a adus , dar stiam ca nu a fost la pescuit :lolsign:
era mai mare ca ea
ea saraca a gasit in curtea vecinului pe masa din curte acest frumos shalau , dar nu inteleg cum l-a transportat ca sunt vreo 10 metri intre mine si vecin , unde mai pui ca a trebuit sa sara un gard de vreo 2 metri , dar gandindu-ma la felinele de pe National Geografic mi-am dat seama ca e posibil

Vecinul a intrat la banuit ca au venit cine stie cine la el in curte si a furat pestele , a inceput sa injure la greu la toti care au trecut prin curte , dupa ce a verificat pe la nevasta , nora si frigider
doar la ce i-am spus eu nu se astepta
Ce ma mir eu ca nu l-a mancat deloc
poate era estenuata sau nu stiu de ce , poate ca avea solzi
important este ca ma pot mandri cu o pisica campioana care a prins un salau de 50 cm si l-a mai adus si acasa :lolsign:

nu cred ca ai mai auzit asa ceva desi este totul adevarat , nu sunt pescar impatimit , ca stiu si eu cum e cu povestile pescaresti dar acestea sunt povesti cu pisici
a mea aduce tot felul de soareci si cartite si sobolani, broaste in fata usii , nu are chef sa ii manance , sau poate aduce doar dupa ce se satura

sa vezi ce distractie e cand se joaca cu soriceii in curte
atat ii ameteste de ii impinge cu labuta departe de ea si soriceii ametiti vin inapoi la ea , razi de te spargi :lol:

pisicile sunt super inteligente , isi dau seama ca impresioneaza aducand la usa asa ceva si primesc si rasplata bineinteles:kicking::whistle::kicking:

SLAman
22-03-2008, 22:37
Asa pisica desteapta doar eu am mai avut. Cand veneam de la pescuit sarea la butonul interfonului sa intrebe daca i-am adus peste. Ii placea si pestele de la magazinul din colt.:haha:

Cartitele lui Kroky sunt bune la cresterea ratingului RDI-ului.:)

horatyu
22-03-2008, 23:30
acum stiu ca o sa fiu luat peste picior dar serios ca sunt detinatorul acestei pisici si acum
nu imi vine nici acum sa cred desi au trecut vreo 2 ani de atunci , dar salaul ala nu avea cum sa ajunga exact pe pragul de la intrare in casa in alt mod.
Am aflat ca vecinului i-a disparut pestele si cand i l-am dus inapoi a spus ca pot sa il dau ei sa il manance singura si astfel pisica mea a mancat salau prajit prima data in viata ca apoi doar oase si ramasite de la friptura

Tom si Jery sunt mici copii
Super :cat: atat pot sa spun

johst
24-03-2008, 22:58
este totul adevarat , nu sunt pescar impatimit

acum stiu ca o sa fiu luat peste picior dar serios ca sunt detinatorul acestei pisici

Te credem man, cum sa nu... fiind Sibian ai un atu de neclintit ;)

KingBlana
25-03-2008, 01:03
S-au mai vazut sibieni neseriosi ......

johst
25-03-2008, 06:48
S-au mai vazut sibieni neseriosi ......

Doar exceptia care ... confirma regula.

horatyu
25-03-2008, 21:19
ca nu mai spunem ca si clujeni sunt destui :lol:

important e sa nu tragem concluzii la suparare
cu toti avem zile mai putin faste

florinamf
06-04-2008, 19:03
Kroky, mai ai cartite? Ca eu cred ca s-au mutat la mine. De vreo 3 zile de cand am semanat gazonul imi tot apar musuroaie, si nu prea imi face placere. Am incercat varianta lui @cipual66, cea cu motorina, sper sa dea roade.

horatyu
06-04-2008, 21:49
poate cand da gazonul si stai si tu la soare mai fumezi si arunci un muc pe jos si te trezesti ca se aprinde :lol: :lolsign:

florinamf
07-04-2008, 20:42
Daca nu ar mai sapa transee prin pamant poate rasare si gazonul. Mai bine de jumatate din suprafata semanata e sapata. Noroc ca nu fumez, ca altfel cine stie :grin:

florinamf
08-04-2008, 19:37
@Kroky
Ia uite ce a prins nevasta-mea azi
http://i277.photobucket.com/albums/kk56/florinamf/Cartita2.jpg
http://i277.photobucket.com/albums/kk56/florinamf/Cartita1.jpg

E doar una dar mi-a sapat pe sub o parte de gazon. Metoda e cea cu sapa, si multa rabdare(a prins-o dupa 15 minute de stat langa musuroi). Spor la vanatoare :gunsmile:.

horatyu
08-04-2008, 23:36
@ Kroky eu zic ca e cea mai buna metoda si oferta de pana acum de pe forum si cred ca si de pe piata
ce ai zis tu de pisici si substante chimice e " vax albina "

de asta ai nevoie : nevasta lui @florinamf

cea mai buna oferta este nevasta altuia , o pui la pazit cartite si ai si o priveliste frumoasa pe gazon femeie cazuta pe ganduri cu sapa in mana

PS : sper ca @florinamf are simtul umorului si nu se supara

Kroky
09-04-2008, 00:44
Frumoasa captura, felicitari. Eu nici macar nu am vazut-o la culoare, doar am surprins cand se misca musuroiul. Pana sa sar eu cu sapa, a plecat ea cu mapa...

KingBlana
09-04-2008, 01:58
Zi mai bine ca la cei 81 de ani ai tai , pana te ridici cu sapa , vine solstitiul ...

Kroky
09-04-2008, 22:49
Daca ar avea blana, sigur as prinde-o. Dar are catifea si cam aluneca.

toome
15-04-2008, 15:35
Ce gasim pe net...daca mai e interesat careva.

"Alungator solar, de cartite

Descriere produs
Alunga soarecii de camp si cartitele fara sa le faca rau. Transmite la fiecare 20 de secunde unde subterane. Acumulatorul se incarca cu ajutorul celulei solare (Made in EU) si functioneaza atat ziua cat si noaptea. Carcasa rezistenta la intemperii si UV. Piciorul din aluminiu intareste eficacitatea undelor. Oamenii si animalele nu sunt afectate. Fara cablu.

79,90 RON"

horatyu
15-04-2008, 20:18
Ce gasim pe net...daca mai e interesat careva.

"Alungator solar, de cartite

Descriere produs
Alunga soarecii de camp si cartitele fara sa le faca rau. Transmite la fiecare 20 de secunde unde subterane. Acumulatorul se incarca cu ajutorul celulei solare (Made in EU) si functioneaza atat ziua cat si noaptea. Carcasa rezistenta la intemperii si UV. Piciorul din aluminiu intareste eficacitatea undelor. Oamenii si animalele nu sunt afectate. Fara cablu.

79,90 RON"

tu chiar crezi ca nu a incercat si Kroky asa ceva?

si apoi faza ca oamenii si animalele nu sunt afectate
eu si cartitele le-as pune la animale=mamifere spune totul:whistle::whistle:

KingBlana
17-04-2008, 13:17
Doar ce a venit in posta de cateva minute :

Nu ti-e buna ?

http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene2/taupes.jpg

Sp@rtacus
17-04-2008, 13:20
Doar ce a venit in posta de cateva minute :

Nu ti-e buna ?

http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene2/taupes.jpg

@KB, oare are cartite originale, sau clone? Ca daca-i clona, ii punem un Gemini 4.3.1 si am terminat balciul...

KingBlana
17-04-2008, 13:42
Clone au doar masinariile superioare , iar cartitele sunt primate :)

Sa revenim la cartite !

cipaul66
17-04-2008, 13:46
..... prevad ca pe principiul asta in curand vor apare vibratoare .... :lolsign: ! Si or sa stea toate fetele cu .... pasarica la soare ... :censored: !
Scuze de offtopic !
P.S. Si daca la cartite or sa le placa ... inventia ...:grin: ?!

nirolf
18-04-2008, 22:13
pe 26 aprilie se v-a prezenta pe animal planet un documentar pe tema data.vizioneaza-l poate vei incepe sa le iúbesti ! le iei cu tine la intilnire sa ni le prezinti ?

florinamf
27-04-2008, 13:55
Cartita numarul 2. Azi a prins-o nevasta-mea.
http://i277.photobucket.com/albums/kk56/florinamf/Cartita1-1.jpg
http://i277.photobucket.com/albums/kk56/florinamf/Cartita.jpg

hidric
27-04-2008, 21:33

fä-i acte sä fie in ordine si trimite-o lui kroky
sant sigur cä o sä se bucure.

Kroky
27-04-2008, 23:08
Pe mine ma intereseaza unde ai gasit-o pe nevasta ta? A mea e total necorespunzatoare, e fricoasa si miloasa.

KingBlana
27-04-2008, 23:17
Pe mine ma intereseaza unde ai gasit-o pe nevasta ta? A mea e total necorespunzatoare, e fricoasa si miloasa.

Am notat . Ii voi trimite un mail . Maine vei dormi in gara .

Kroky
27-04-2008, 23:20
Eu vroiam doar sa imprumut o nevasta mai cruda (ca fire si ca varsta) si cu instinct de vanatoare dezvoltat. Ma gandeam la o negresa sau la o lapona.

KingBlana
27-04-2008, 23:30
O echimoasa , care are vanatoarea de foci si morse in sange .

Dar si pentru asta tot la gara vei dormi .

Apropo : planta care ti-am aratat-o in toamna , a infrunzit acum , am vazut ca are frunze proaspete .

Kroky
28-04-2008, 09:50
O fi buna planta, dar nu pot sa o postez in mijlocul gazonului, pe unde cartita mea are bunele obiceiuri sa-si faca gramezi.

florinamf
28-04-2008, 21:40
Numarul 3, aceeasi sotie:grin:
http://i277.photobucket.com/albums/kk56/florinamf/Imag026.jpg
http://i277.photobucket.com/albums/kk56/florinamf/Imag027.jpg

Si ca sa nu existe dubii, cum ca ar fii aceeasi cartita
http://i277.photobucket.com/albums/kk56/florinamf/Imag028.jpg

SLAman
28-04-2008, 23:36
Numarul 3, aceeasi sotie:grin:
Ce ai de gand cu ea, de ii faci asa reclama? :)

johst
29-04-2008, 01:13
@Kroky
Hai sa-ti salvam caznicia si sa-l "linistim" pe KB ;-)
Cu tehnica de mai jos am avut succes.
Cu ajutorul acestui HowTo (http://www.myvideo.de/watch/132254/Maulwurffallen_stellen_fuer_Anfaenger) am reusit sa prind raufacatorul
Am folosit insa acest ajutor (http://cgi.ebay.de/Wuehlmausfalle-Wuehlmausfallen-Lebendfalle-Roehrenfalle_W0QQitemZ350052453601QQihZ022QQcatego ryZ28731QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem), cu succes.
Singura diferenta fata de video.

horatyu
29-04-2008, 22:00
apriga si sadica sotie ai

oricum de cand le are Kroky s-a indragostit de micile vietati ,
ca daca nu , le facea felul de mult

asa ca le tine acolo ca sa avem si noi subiect de discutie

hidric
01-05-2008, 01:27
vai ce drägute sant
cum este si dihorul meu
trebuie sä fac o pozä sä vedeti cum isi bate joc de mine