PDA

View Full Version : Dvb-h

satenicu
10-01-2007, 14:34
In pachetul PRO Tv HD se pot receptiona cu telefoanele mobile care stiu DVB-H urmatoarele programe:
Pro Tv
Acasa
Pro Cinema
Interesant cum poti citi subtitrarea de la filme.
In curand vom vedea femei plangand pe strada,urmarind telenovela preferata pe Acasa :-)
Euronicu

vasile
10-01-2007, 17:02
Pt @satenicu relativ la ce ai spus mai sus:

Poti sa ne lamauresti daca fac tunning pe canalul lui ProTV HD (canalul UHF 30 ?) cu un receptor dvb-t cu mpeg2 FTA, am vreo sansa sa vad Acasa, Pro Cinema si chiar ProTV in SD ?

satenicu
10-01-2007, 18:28
Nu sistemul DVB-H foloseste incapsulare IP.
Nicu

antecu
11-01-2007, 09:52
Si dupa cum stim Pro TV a oprit emisia pe pachetul SNR ( 54 ) lasandu-ne cu ochii in soare. Am vorbit cu cineva de la Pro TV ieri care mi-a confirmat ca nu vor sa mai emita prin SNR ramanand doar pe canalul 30.Deci trebuie sa ne luam receptor mpeg-4 ( care nu exista ) sau telefon mobil cu DVB-H pentru a urmari filmele sau meciurile pe un ecran de 3 cm. Curat progres.
Acum se zvoneste ca si Antena vrea sa faca ca Pro TV-ul.

bolek
11-01-2007, 13:37
Si dupa cum stim Pro TV a oprit emisia pe pachetul SNR ( 54 ) lasandu-ne cu ochii in soare. Am vorbit cu cineva de la Pro TV ieri care mi-a confirmat ca nu vor sa mai emita prin SNR ramanand doar pe canalul 30.Deci trebuie sa ne luam receptor mpeg-4 ( care nu exista ) sau telefon mobil cu DVB-H pentru a urmari filmele sau meciurile pe un ecran de 3 cm. Curat progres.
Acum se zvoneste ca si Antena vrea sa faca ca Pro TV-ul.

Probabil vor sa lanseze propria solutie de DVB-T. Ptr ca DVB-H poate coexista fara nici o problema cu DVB-T. Cu un singur multiplexor DVB-T poti transmite 2 servicii DVB-T si unul DVB-H

mirageboss
11-01-2007, 17:31
Receptor mpeg-4 am inteles ca nu exista dar vreo placa PC (tuner) care sa stie mpeg-4 exista?
Parca am citit pe undeva ca exista dar nu mai stiu unde. Si ar fi interesanta o placa care stie si mpeg-2 si mpeg-4

nfsu
11-01-2007, 20:36
poate nu s-a inteles
placi DVB-T sunt destule si merg cu Altdvb Progdvb si Dvbdream
de ex alege una de la emag.ro
Mpeg 4 tre sa stie pc-ul tau (filtre) Coreavc etc..
la mine in Dristor merge canal 31 chiar si cu o antena de camera level 62%
(cu AverTV DVB-T Volar pe usb antena din kit)

rmc info
12-01-2007, 17:38
In pachetul PRO Tv HD se pot receptiona cu telefoanele mobile care stiu DVB-H urmatoarele programe:
Pro Tv
Acasa
Pro Cinema
Interesant cum poti citi subtitrarea de la filme.
In curand vom vedea femei plangand pe strada,urmarind telenovela preferata pe Acasa :-)
Euronicu

Mai degraba o sa planga din cauza portofelului ;)

In ceea ce priveste subtitrajul aici intervine vesnica polemica in Romania "subtitrare contra dublare". In tarile din vest unde dublarea e la ordinea zilei merge sa urmaresti un film pe telefonul mobil.

Eu il consider inca un moft. Iar un film merita vazut pe un super ecran.

Cu telefonul insa putem vedea stirile, meteo, video-clipuri si bineinteles pentru videoconferinta.