PDA

View Full Version : Serbia’s RRA shuts down eight stations

first_zipper
29-12-2006, 02:43
Serbia’s RRA shuts down eight stations
Thursday, December 28th, 2006

Sedam radio stanica i jedna televiziska stanica su zatvorene zbog broudkastinga bez dozvole. Drzavna agencioja za broadkasting (radiodifuzna agencija) zatvorila je sledecim stanicama na teritorije Belgrada: radio Kruna, Hit, Kriket, OK, Kontakt, Radio 24 i Maksis, kao i TV Palma.
Nekoliko stanica izrazue otpor zatvaranje stanicem i unishcenje oprema RRA. Agencija kaze da oni stanicama koji pricinuje problem ce se pokreniti obvinjenja (tuzbu) protiv doticnim...
(Izvor:Beta News Agency via B92)

(Source: Beta News Agency via B92)
Molim dalje ovo na srpki jezik...

cogil
30-12-2006, 02:32
welcome serbian enthusists, and congratulatios to your moderators xnowell, plus boss kingblana, and major Fanta,plus thanks to the rdi team for launch :)
Prevod:
Dobro doshli srpski entuzijasti (to vazi za svi oni koji posetuje ovog foruma, covek ni je zapoznat sa povrzanje yugoslovenske ljude :)), i cestitke do vas moderator xnowell, plus sef kingblana, i major (stariji, golemiji) Fanta, plus zahvaljuci RDi tim za pustanje u pogon jednog vakvo foruma :)

xNowell
30-12-2006, 02:38
don't you ever sleep sir cogil? :)
ikad spavas g-dine cogil?
>pm for you...

cogil
30-12-2006, 08:51
don't you ever sleep sir cogil? :)
>pm for you...
thanks for response and translation, had to sleep, now awake good day:lookaround:
Hvala za odgovor i prevod, morao sam da spavam, sada dobar dan

xNowell
30-12-2006, 12:30
dobar dan i tebi g-dine cogil (try translate this) :lookaround:

cogil
30-12-2006, 20:58
dobar dan i tebi g-dine cogil (try translate this) :lookaround:
after checking all words around and comparing i guess (good day to you sir cogil):lol:
will learn by more visits, thanks. why are the radio stations closed?
prevod:
odkad sam proverio i sam se raspitao mislim da znaci (dobar dan tebi g-dine cogil) :lol:
cogil kaze da ce nauciti jezik sa cestiji posete na forum. pita i zasto su zatvorene radio stanice?

xNowell
30-12-2006, 21:11
sve je to vladina politika...
its all that just a goverment's politic...

cogil
01-01-2007, 16:08
HAPPY NEW YEAR
TO ALL members,
good work xnowell, best of 2007.

xNowell
01-01-2007, 17:07
Srekna nova godina
Srecna nova godina
Happy New Year

xNowell
02-01-2007, 00:13
Serbia’s RRA shuts down eight stations
Thursday, December 28th, 2006

Sedam radio stanica i jedna televiziska stanica su zatvorene zbog broudkastinga bez dozvole. Drzavna agencioja za broadkasting (radiodifuzna agencija) zatvorila je sledecim stanicama na teritorije Belgrada: radio Kruna, Hit, Kriket, OK, Kontakt, Radio 24 i Maksis, kao i TV Palma.
Nekoliko stanica izrazue otpor zatvaranje stanicem i unishcenje oprema RRA. Agencija kaze da oni stanicama koji pricinuje problem ce se pokreniti obvinjenja (tuzbu) protiv doticnim...
(Izvor:Beta News Agency via B92)

(Source: Beta News Agency via B92)
Molim dalje ovo na srpki jezik...
sir first zipper do you know whay Serbia’s RRA shuts down eight stations? ive try to find somethin' on the internet and i end up with nothing...?

cogil
04-01-2007, 00:21
sve je to vladina politika...
its all that just a goverment's politic...

thanks, at least well understood, thats power of the day.
:bannn:

xNowell
04-01-2007, 01:10
thanks, at least well understood, thats power of the day.
:bannn:
thinks goes like this in this area...ive been searching trough the www and found nothing...
te stvari ode ovako u ovaj del (na Balkanom)...trazio sam na www ali ne sam naso nista...