View Full Version : Planet TV din nou FTA!
Cunoscatorii stiu acest program Bulgaresc de la 1 grad V care poate fi urmarit si fara sonor :lol: :lol: :lol:
Acum, tot pachetul de acolo e FTA :!:
Adica si: Diema, Diema+, New TV, Aleksandra, Msat
Mircea Gosav
10-05-2005, 11:29
:o Imi aduc aminte de armata, de zilele cand faceam pe furis antene la Constanta ca sa prind "bulgarii" fara sa stie cadrele. I love this language :!: Erau si atunci vremuri frumoase. veneau superiorii si mi le dadeau jos,eu faceam altele, arest,alea,alea... :D
dreamboy
10-05-2005, 16:13
Au muzica foarte buna :rdiband: si de fete nu mai zic nimic :angel:
In rest si Veselina si Fan Tv transmit muzica excellenta si din cand in cand si Manele de ale noastre :cheers:
Daca bulgarilor tot le plac manelele noastre propun ca manelistii nostri sa se mute la ei si ai (ale) lor la noi :)
echitabil, nu? :wink:
btw, amu cateva zile l-am vazut pe Costitza la Veselina in studio :puke:
eu le-am dat delete din lista si lui veselina si lui planet...si mi-am bagat si virusul ala sa-mi stearga manelele daca imi intra vreouna din greseala pe PC :twisted:
eu le-am dat delete din lista si lui veselina si lui planet...si mi-am bagat si virusul ala sa-mi stearga manelele daca imi intra vreouna din greseala pe PC :twisted:
Mare greseala! Nu stii ce pierzi!
Vorba maestrului yanq, poti sa le "asculti" si fara sonor :lol:
Am fost in Bulgaria amu's 20+ ani... erau inaintea noastra...
Ma uit la televiziunile bulgare din zilele noastre... no further comments
dreamboy
11-05-2005, 15:07
Faceti o comparatie intre TvKlumea,Etno,Taraf
si Fan Tv,Planet tv sau Veselina. :roll:
Veti vedea o mare diferenta de calitate (imagine,sunet). :idea:
am sters intr-adevar din lista planet si veselina dar asta nu inseamna ca am pastrat il lista etno sau taraf tv :lol:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.