View Full Version : Kiss DP-600 & Sky HD
Săptămāna trecută "m-am spart" īn figuri...
Am luat Kiss DP-600 (Divx/DVD Player care cteşte toate HD-urile, īn afară de MKV) şi receptorul de la Sky, HD... (4 canale īn HD)...
Pot spune... SUPERB... ;)
Saptamāna trecuta "m-am spart" īn figuri...
Am luat Kiss DP-600 (Divx/DVD Player care cteste toate HD-urile, īn afara de MKV) si receptorul de la Sky, HD... (4 canale īn HD)...
Pot spune... SUPERB... ;)
K|i|S|S, un nume, o realitate.
Cineva odata in acest "FORUM" de mare "INTENSITATE", a: "creionat cu litere de tipar" ca acest "K|i|S|S", nu este altceva decat un :"NO NAME". Realizez ca nu stia despre ce vorbea la timpul respectiv, probabil nu realizeaza nici in acest moment. K|i|S|S: are o "ISTORIE" demna de remarcat, fiind "PRIMUL PLAYER STAND ALONE", care punea in monstra formatul "DivX", format muncit si realizat de acel "PUSTI NORVEGIAN" la sfarsitul anilor "'90".
Pentru cine stie si nu stie.
El, "pustiul" a fost primul care a reusit sa elimine "CSS" si sa inmagazineze intregul "DVD" pe "HDD", sub forma comprimata, (CODEC DivX 3.1xxxx), ceea ce noi azi numim "ripping/compression". A fost un "s/w" depus in "network", pentru doar 45 de minute. Ideea a fost preluata cu "BRIO" de cei de la "SIGMA DESIGN" SI "K|i|S|S". IMPREUNA AU DAT NASTERE PRIMULUI PLAYER STAND ALONE DVD/DivX.
Acest "NO NAME" care la urma urmei da un impuls provocator si in acelasi timp deschide o noua frontiera celor care urmau sa descifreze acest format: (MTZzzzz.............PHILIPS, SONY,s.a.m.d), chiar daca ei nu fusesera de acord cu imaginea initiala. Acesta era doar inceputul celor de la "K|i|S|S". Azi au ajuns la ceea ce ei au numit: "K|i|S|S - DP 600". Un superplus tehnologic si aici nu mai intervin cu ceea ce ei au depus in realitate. Pot spune doar ca numele acestui "SARUT TEHNOLOGIC", este real. Cu sigurantza, amicul nostru va explica tot ceea ce: "DP-600", stie sa faca, (inimaginabil multora). Nu ganditi aiurea :lol: :lol: . Este doar un inceput.
P.S.
Acest "NO NAME", pune in miscare realitatea.
INTELIGENTA ATRAGE INTELIGENTA
Made by K|i|S|S
cristinel
03-12-2006, 22:04
stie cumva si streaming?
Mai pe romāneste...poate sa redea semnalul HD provenit de la un dreambox legat in retea cu acest receiver?
KingBlana
04-12-2006, 04:28
Poti face stream de HD la PC de la Dream , asta era si intrebarea , poti face stream la DVD Player de la Dream ?
Poti face stream de HD la PC de la Dream , asta era si intrebarea , poti face stream la DVD Player de la Dream ?
Apropos de stream,se poate va rog frumos un link ceva de unde sa mai prindem si noi cite-o idee? Mersi.
parabolus
04-12-2006, 07:33
@ webman
Stii cumva daca KISS poate reda si MPEG HD sau numai WMV HD de pe un harddisc conectat la usb?
stie cumva si streaming?
Mai pe romāneste...poate sa redea semnalul HD provenit de la un dreambox legat in retea cu acest receiver?
Nu cred ca pana in acest moment sa fi incercat cineva, elementele in cauza fiind de noua aparitie pe piata. Probabil. Se poate incerca cu EZlink/Jlink/FreeKiss.
@ webman
Stii cumva daca KISS poate reda si MPEG HD sau numai WMV HD de pe un harddisc conectat la usb?
Da
- The DP-600 supports High Definition video in the following formats: DivX, Xvid, MPEG2, and WMV
http://www.kiss-technology.com/?p=faq&v=users&lang=2&id_product=20%3ADP-600&id_group=0
cristinel
05-12-2006, 01:32
Ideea era sa-mi iau unul si sa-l folosesc in paralel cu dreamboxu ca sa-mi redea HD din satelit ... dar daca nu sunt sigur ca se poate, astept DM8000
NEWS!
@WebMan
Vrabia lui Del Piero a ciripit (din surse neoficiale), ca cei in cauza (S|S|i|K), au pus deja ochiul pe ultimul nascut in casa: "NGISED AMGIS" (Familia 8630/8634),mai pe scurt, acesta fiind baza lui 4368 egatnaV. Aceiasi sursa afirma ca deja se lucreaza la un asa zis proiect: TOT IN UNUL. Ceva care sa puna in evidenta cam tot ceea ce este legat de inalta definitie. SetTopBox/BluRay/HD-DVD/IPTV/DivXULTRA, s.a.m.d.
Notitia nu a fost inca confirmata de mai marii concernului, sper sa nu fie doar un zvon.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.