View Full Version : Funcard - Viaccess!??
Hi @ all,
Va rog mult sa postati un link verificat cu file valide pentru funcard in viaccess1 ori 2.Programele care se mai pot vedea se stiu deja...dar este bine sa se mentioneze.
Rog a nu se insista pe file de la Mach1 & co. ca sunt verificate de mine si nu se deschid.
Sunt sigur ca mai sunt useri care nu si-au luat rec. cu patch ori MR-uri etc...si mai au inca rec. cu via incorporat.
Thanks @ all! :wink:
valerica
27-04-2005, 12:21
Nu exista fisiere pt. funcard care sa mearga pe via2 .
Ok, atunci pentru via 1...dar macar valabile...adica cineva care le-a verificat!
valerica
27-04-2005, 12:49
Pt. via1 foloseste slipstream - merge pe orice aparat via incorp.
sau cam via orice culoare . Fara TPS crypt .
http://stopstop.mine.nu, tot ce e aici merge pe via1.
Ai incercat file-ul de la Mach1 "Viaccess File For Fun Cards 11.4.2005" si nu merge? (ma refer la canalele in via1). Vezi ca la fun (via) trebuie sa scrii 3 files (adica si cel de Int Eeprom!).
Pentru Via2 nu exista momentan decat pentru GW.
Ai incercat file-ul de la Mach1 "Viaccess File For Fun Cards 11.4.2005" si nu merge? (ma refer la canalele in via1). Vezi ca la fun (via) trebuie sa scrii 3 files (adica si cel de Int Eeprom!).
Pentru Via2 nu exista momentan decat pentru GW.
Am incercat, bineinteles..si...pauza...se blocheaza chiar si rec. (si nu am unul). :wink:
Ca sa nu mai deschid alt Topic care e faza cu GoldCard pt TPz in Via2 de la RENDER ..? am pus pe GoldCard si nu recunoaste cartela...???
Concret pe GoldCard , Funcard se poate vedea Via 2?
:?:
strongman1960
29-04-2005, 22:04
Nu confundati Viacces2 cu Card Via2.4 ptr TPS.Salut care e tot o forma a lui Viacces1.Salut.
@orange
Am raspuns intr-un topic deschis chiar de tine pe 23.4.05: http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=40395
Incearca pe asta si da un raspuns FUNCARD TPS DOWNLOAD (www.3ar.us/13/fun-viatps.zip)
au aparut si pe croteam fisiere pentru Funcard TPS, si cele 2 chei care trebuie introduse in emulatorul de la Strong pentru a putea vedea Spice Platinum de pe Hotbitd, precum si id-ul care trebuie trecut.
SpicePlatinum
ID 015000
frec. 10.853 H
S/R 27500
HOTBIRD
MENU
KEY EDITOR
u VIACCESS kljucevima otvorite ili preimenujte c+france na 015000 i ubacite kljuceve
0C B9A6A007025F906D
0D DCEDCCA3F4E150CD
Incearca pe asta si da un raspuns FUNCARD TPS DOWNLOAD (www.3ar.us/13/fun-viatps.zip)
Am incercat si nu este bun...nu deschide nimic...imi spune sa verific cartela!
Thanks!
fabian23
07-05-2005, 16:50
Ptr via ai GW care merge in principiu in orice receptor cu via incorporat. (Ma refer ptr. ID 001500. In rest ptr. cele vechi via*1 ai fisierele de la Mach1. sau scrieti-le singur. (Ia flash-ul si cu internal eprom-ul din unele mai vechi) iar external epprom scrieti-l singur cu ultimile key folosind un editor.
FAbian23
emule-ro
07-05-2005, 21:09
Pina nu incep sa scriu carti sau sa caut Files, spuneti-mi daca am si eu vreo sansa sa vad Spice P. cu D-box 1 si Amon4.3 ?? TPS urile deschide deocamdata doar Eurosportul si mai citeva. Multivis.. nimic
multumesc
fabian23
14-05-2005, 19:42
@the the
vad ca upload aici au aparut file ptr funvia. Trebuie sa functioneze sigur intr-un via incorporat ptr canalele in v*a1 pur.
Le-am desfacut si eu si sunt in regula ptr. v*a1. Acolo este adaugat si CAID 015000 al TPZ-lui dar nu stiu daca functioneaza. Este curios ptr ca keya in uz este 08 pe 16 biti. Cu un editor de fun am deschis fisierul si aceasta aparea "splituita" in key 00 si key 01. :wink:
FAbian23
am pus astazi fisierul ptr. fun pe humax 5300 si mergea tps, multiv,absat,art.spice nu functiona si nici indieni.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.