PDA

View Full Version : DVD Player

Nokia
03-01-2004, 17:34
Vreau sa-mi iau un DVD Player si nu stiu exact ce. Adica doresc sa fie la un pret acceptabil, sa citeasca cat mai multe formate inclusiv jpeg si mp3 si neaparat sa aiba ac3 incorporat, adica sa dea afara 5.1. Am o linie completa technics la care receiverul (SA-AX 540)are intrari 5.1 separate.
Mi-au facut cu "ochiul" cele de la E-BODA; stie cineva ceva despre ele? merita, e ceva de capul lor? dupa caracteristici par a fi ok. Multumesc pentru orice sfat.

horse37
14-01-2004, 14:54
daca te tine buzunarul iti recomand denon, marantz, canton, cav toate sant high enduri. ai grija cand iti cumperi asa ceva sa aiba si noile standarde incluse..neo 6, dts, multicanal daca vrei sa asculti muzica. cum filmele au inceput sa apara si in formate 6.1 si chiar 5.1 de ce ti-ai mai cumpara doar 5.1 ? e doar o intrebare
succes si mergi la magazinele hi-fi (hotel ibis langa gara de nord) nova music (in blocul cu masserati de pe dorobanti) sau muzica unde gasesti pe cei ce vand b&w cu onkyo.

horse37
14-01-2004, 14:55
am vrut sa spun la un moment dat 7.1. scuze

Nokia
18-01-2004, 23:33
Am precizat ca am deja 5.1 Technics, cu intrari separate in receiver de 5.1 Tot ce am gasit pana acum cu iesiri separate 5.1 adica ac3 incorporat este E-BODA 4334. Restul toate au digital optical/coaxial out. Nu vreau un sistem cu boxe caci deja le am. Daca cineva stie ceva, vre-un sfat, vre-o experienta cu marca Rosal(gonoieri) E-BODA? e binevenit. Cu multumiri,

mobidic
30-05-2004, 09:30
Acum 2 saptamani am cumparat subiectul. Initial, pe televizorul meu nippon se vedea alb-negru. Mi-am cumparat si televizor, Panasonic Tau, si merge beton. Divx si Xvid, cu subtitrari. Fonturile la subtitrari sunt un pic cam mici, dar asta e. Oricum, pana acum singura parte proasta este ca trebuie sa indrept telecomanda exact inspre senzorul de pe dvd ca sa imi ia comenzile.
Citeste orice cd, chiar si noname zgariate.

danetzd
30-05-2004, 11:11
Samsung-ul meu mai este inca de vinzare vezi un post cu nickul meu nsau cu samsung.....